Találatok a következő kifejezésre: Menstruáció után, időnek kell (15 db)

A menstruáció után mennyi időnek kell eltelnie, hogy sikerüljön is? Most megint megjött aminek nem kellett volna, és most már ott tartok, hogy szétvet az ideg.

Miért van az,hogy aki nem akar babát annak összejön és a rosszabbik esetben még árt is annak a pici kis emberkének.Aki meg akar annak meg az Istenért sem akar összejöni.Mit tegyek?

Legjobb válasz: Menstruáció elsõ napjától számított két hét múlva próbálkozatok (szóval, ha megjött Kedden, akkor két hét múlva Kedd környékén). Misszionárius pózban és tegyél magad alá egy párnát aktus során, aktus után pedig gyertyaállás kb. 20percig és nyugodt fekvés utána. Sok sikert!!!

Menstruáció elsõ napjától számított két hét múlva próbálkozatok (szóval, ha megjött Kedden, akkor két hét múlva Kedd környékén). Misszionárius pózban és tegyél magad alá egy párnát aktus során, aktus után pedig gyertyaállás kb. 20percig és nyugodt fekvés utána. Sok sikert!!!
hát hallod ezt nemtudom hogy aki akar annak miért nemjön össze a pici olyan gyorsan. mi már 18 honapja hogy várjuk. de még nemakart jönni idáig. ti miota probálkoztok?
Hát nem is tudom. Nekünk a második jött össze véletlenül, de nagyon drukkolok minden kevésbé szerencsés párnak! Nekem úgy számoltam, hogy kb a 15-20nap között jöhetett össze a baby, de mindenki más rendszerben él! Csak egy tanács (nekünk ez is bejött) ne a baba "kedvéért" bújjatok ágyba, hanem egymás örömére. Szeretkezzetek ne "gyereketcsináljatok"! Remélem jövõ hónapban már te is a pár hetes terhesek sorát gyarapítod! Szorítok értetek, nagyon sok sikert!
szia légy nyugodt!majd sikerül nekünk is, csak kicsit nehezebben!én már attól vagyok ki"hogy majd jön ha akar"meg"ne azért szexeljetek, mert".akinek össze jön a baba az nem nagyon érti, mit érzünk!nem azt mondom, hogy fogalma sincs, de teljesen más megélni!nyugi!nem vagy egyedül!kitartás!és a gólya, egyszer csak csenget!puszi
Tudom, mit érzel, nekünk 4 év után jött össze a baba (orvosi segítséggel). Én azt javaslom, legyetek együtt a pároddal 2-3 naponta, a saját örömötökre! Nem hiszek a tankönyvi 14.napban, mert minden nõnek más a szervezete, más a ciklushossza, stb. Nekem pl. 26 napos ciklusaim voltak, mégis a 17.napon volt pé-m. Mióta próbálkoztok? Mert ha megvan egy éve, akkor vizsgáltassátok ki magatokat. Az olyan felületes orvosok, akik engem is vizsgáltak (UH-gal megnézte, milyen szép a méhem, abszolút alkalmas a terhességre) nem jók. Sok sikert! :-)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a biztatásokat.Mi ugy 2-3hónappal ezelõtt gondoltuk úgy, hogy most már ideje hogy nekünk is legyen babynk.Hét éve vagyunk együtt.Meg fogadok minden tanácsot, és ha ne adj'Isten nem sikerül jövöhónapban se akkor elmegyünk dokihoz.Remélem mindenkinek egyszer sikerül!!!!Puszi

A gyűrűt menstruáció után hanyadik napon kell felhelyezni, és mennyi időnek kell eltelnie, ahhoz, hogy hasson és gumi nélkül lehessen szexelni?

Legjobb válasz: 6 hónapja használok hüvelygyûrût, rendszeres a nemi életem, 17 éves vagyok és semmi bajom! Kedves kérdezõ: Ha nem használtál elötte semmilyen hormonális fog.gátlót akkor a mensid elsõ napján kell felhelyezni. Fölhelyezheted a 2. illetve az 5. napon is, de akkor min. 2 hétig (a biztonság kedvéért) használjatok gumit még pluszba. Akár az elsõ nap akár a többi napon helyezted fel. És ezt csak az elsõ gyûrûnél kell csinálni. Ha használtál elötte tablettát, akkor elöbb vedd be mindet, várd meg a szünet végét és mikor kezdenéd a tablettát akkor helyezd fel a gyûrût. Akkor is ajánlott gumit használni 1-2 hétig amig átszokik a szervezeted a gyûrûre. Sok szerencsét.

6 hónapja használok hüvelygyûrût, rendszeres a nemi életem, 17 éves vagyok és semmi bajom! Kedves kérdezõ: Ha nem használtál elötte semmilyen hormonális fog.gátlót akkor a mensid elsõ napján kell felhelyezni. Fölhelyezheted a 2. illetve az 5. napon is, de akkor min. 2 hétig (a biztonság kedvéért) használjatok gumit még pluszba. Akár az elsõ nap akár a többi napon helyezted fel. És ezt csak az elsõ gyûrûnél kell csinálni. Ha használtál elötte tablettát, akkor elöbb vedd be mindet, várd meg a szünet végét és mikor kezdenéd a tablettát akkor helyezd fel a gyûrût. Akkor is ajánlott gumit használni 1-2 hétig amig átszokik a szervezeted a gyûrûre. Sok szerencsét.
Hát ha meghallgatod a tanácsom akkor hüvelygyûrû eszedbe sem jusson oké? mert hidd el nem sokat ér a védekezésben! Attól függ hogy kinek milyen a szervezete! hány éves vagy amugy? ha még nem élsz rendszeres nemi életet akkor maradj az óvszernál ha meg igen akkor válts Gyógyszerre. de a gyûrûrt szerintem hagyni kéne! Sok sikert! :)
A kérdező hozzászólása: 17 éves vagyok, rendszeres nemi életem van, még nem szedtem semmilyen fogigátlót, azért gondoltam a gyûrûre, mert ugye alacsony hormontartalma van és annyira nem teszi tönkre a szervezetem, a másik, hogy én nagyon nem bírom a gumit..érzékeny vagyok rá és tablettát semmiféleképpen nem szeretnék szedni...holnap lesz a menzeszem 5.napja, tehát holnap érdemes feltennem mondjuk este és onnantól számítva 2hét és biztonságos a szex!? hallottam, hogy kilehet venni 3órára, mielõtt aktus van!ez tényleg így van?Az baj, ha belém élvez?
Minden le van írva a könyvecskéjében!!

Abortusz után mennyi időnek kell eltelnie hogy megjöjjön a menstruáció? Nekem már 7 hét telt el és voltam dokinál minden normális csak ha nem jönnmeg akkor menyek vissza terhes nem lehetek mert elküldöt vérvvételre és negativ volt.

Legjobb válasz: nekem 4.5 hétre jött meg missed ab után...én vissza mennék hozzá hogy megnézzen...inkább töbször lásson mint hogy egyszer ne és baj legyen...

nekem 4.5 hétre jött meg missed ab után...én vissza mennék hozzá hogy megnézzen...inkább töbször lásson mint hogy egyszer ne és baj legyen...
nekem a 25. napra jött meg missed ab után az elsõ menstruációm
Nekem missed ab után 32. napra jött meg!
nekem 6 hétig nem jött meg mûtét után, és mivel furcsállottam, ezért csináltam egy tesztet, én terhes voltam!

Missed Ab. után mennyi idő kell a Hcg kiürüléséhez? 35 nappal a missed Ab. után pozitív a terhességi teszt! Normális ez? Menstruáció még nem volt azóta :- (

Legjobb válasz: Nem feltétlenül a teszt téved. Elõfordulhat, hogy utána volt pé, s emiatt nem jött meg a mensid, nem? Vagy védekeztetek? Ha nem, akkor nincs kizárva a terhesség, de erre valóban csak az orvos tud válaszolni.

Nem feltétlenül a teszt téved. Elõfordulhat, hogy utána volt pé, s emiatt nem jött meg a mensid, nem? Vagy védekeztetek? Ha nem, akkor nincs kizárva a terhesség, de erre valóban csak az orvos tud válaszolni.
Elõfordulhat terhesség? Voltatok együtt védekezés nélkül? Szerintem túl sokáig pozitív az a teszt.
Akkor viszont lehet, hogy ismét babás vagy. De látogasd meg a dokidat, hogy megállapíthassa pontosan, mi újság van.
szia. Nagyon nem normális hogy még mindig + a teszted szerintem sürgõsen menj vissza dokihoz. Nem rossz szándékból írtam , ne érts félre.
Ezt örömmel hallom!!! Gratulálok!!! :) Boldog babavárást! Remélem, én is hamarosan csatlakozhatok. :)
A kérdező hozzászólása: tegnap viszont pozitívat teszteltem :-)
Óh, nagyon sajnálom. :(( De fel a fejjel, leszünk mi még mamik sokszorosan is! ;)
A kérdező hozzászólása: Szia! Nem lett baba, hanem mégegy kaparás :-(
Utolsó vagyok. Végülis baba lett? Jól vagy? Nekem 1 hete volt missed ab-om... :(
1-2 hét alatt ki kell ürülnie a hcg-nek, bár attól is függ, hogy mekkora volt a babád... De lehet, hogy megint bab van! Akkor viszont, csak pozitívan! Tudja õ, mikor szabad a pálya, és akkor jön is! :)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Elõszöris köszönöm a válaszokat Voltunk együtt igen és egyszer nem védekeztünk. . .
A kérdező hozzászólása: köszönöm! Nagyon drukkolok Neked! :-)

Abortusz után mennyi időnek kell eltelnie hogy megjöjjön a menstruáció?

Legjobb válasz: Nekem pontosan a mûtét után 4 hét telt el...ezen én is csodálkoztam,mert nem volt ilyen pontos elõtte...

Nekem pontosan a mûtét után 4 hét telt el...ezen én is csodálkoztam, mert nem volt ilyen pontos elõtte...
A mûtét után sérült, gyulladt a méh, azért görcsösebb. De ha nem jön meg hat héten belül, akkor arra is lehet gondolni, h. megmaradt a terhesség, ilyen néha elõfordul, ha kicsi volt a terhesség, ( 4- 5 hetes, ) vagy, h. már megint terhes, ha nem tartják be a hat hetes absztinenciát. Az is lehet, (bár ez még ritkább), h. leszívták az egész termékeny nyálkahártyát és soha többé nem jön meg.
Nekem majdnem hét hétre jött meg utána. Erõsebb vérzés volt mint elõtte szokott lenni. Nagyon görcsölt a hasam.
A mûtét után 4-6 héttel kell megjönni, tehát még 4 hét után nem kell aggódni. Terhességi tüneteid nincsenek? Az a bizonyos 4 nap utáni vérzés még nem "menstruáció", hanem a mûtét miatti vérzés, ami, ha nem múlik el kb. egy hét alatt, akkor komplikációt is jelezhet és vissza kell menni a dokihoz.
Szia! Nekem pont 5 hétre jött meg, és jó bõ a vérzésem, ami eléggé meg is visel. Viszont a hasam egyáltalán nem fájt, amin meg csodálkoztam, mert nekem mindig is fájt, hol jobban, hol kevésbé. Egyébként kb. 6 hét a normális, ha nem jön meg akkor sem, az azt jelenti, hogy a hormonháztartásod felborult.
Általában 6 hét után jön meg elõször, de az is lehet, hogy hamarabb vagy esetleg késõbb!
Hát, nemtudom, h vissza fog e írni valaki...nekem tegnap volt 4 napja, h mûtöttek és megjött...vajon ez normális, Utána néztem és elvileg igen...ilyen hamar regenerálódnék, v pedig vmi fertõzés van?
nekem kedden volt 4 hete a mûtét, akkor még nem késõ hogy megjöjjön ezek szerint? Félek hogy esetleg valami komplikáció lesz :S
Nekem ma volt abortuszom, és azt mondta anya hogy erõsen fogok vérezni, de pár csepp volt . Akkor ez most normális? akkor most nem is fogok rögtön menstruálni, majd csak 4hét után?
Néha elõfordul, h. csak kevés vérzés van a mûtét után (ez nem menstruáció, hanem a mûtét miatti vérzés.) Négy - hat héttel a mûtét után kell megjönni a rendes mensinek. Általában erõsebb tünetekkel jön meg az elsõ, de aztán visszaáll a terhesség elõtti megszokottra. Ha a mûtét napjától számított hat hétig nem jön meg, akkor szólni kell a dokinak, nem szabad tovább várni.
Sziasztok nekem, most 6hétre jött meg, de nem normális :( igen barnás színe van neki...Ez normális ilyenkor?
11 - 16 napon.
A menstruácio elsö napjátol számolva, a 14.napon van peteérés álltalában.Egyébként a többi napokon is érdemes probálkozni.
Szerintem a legegyszerûbb ha veszel ovutesztet az kimutatja mikor van peteérésed. Én végig azt hittem, hogy a 14. napon van és a teszt 10. napot mutatta és sikerült is 6 hónap után.

Menstruáció után mennyi időnek kell eltelnie, hogy fürödhessek?

Tegnap lett vége a mensimnek, akkor is alig jött. Ma meg átállt a szokásos fehérfolyásba. Mikor szabad újra fürdenem? (mert hát ugye eddig zuhanyoztam)

Legjobb válasz: szerintem holnap már fürödhetsz,de én várnék szombatig

szerintem holnap már fürödhetsz, de én várnék szombatig
ez a saját higiéniád , és igényességed függvénye. most is fürödhetsz, csak kicsit undorító.:D
Én mikor már reggel nincs semmi rózsaszín a betéten, akkor este már fürdök.
Kb.1 hónap!
Úgy tekintsd a mûtét napját mint az utolsó menszid idejét. Ahhoz képest ahogy szokott k. 28 nap, de legkésõbb 6 héten belül.
A kérdező hozzászólása: 5 hete és 2 napja volt a mûtét, azóta még nem jött meg :S
mindegy..
jaja az tényleg tökmindegy.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat :)
Én fogamzásgátlót szedek és azt mondta a dokim, hogy ha elkezdem a gyógyszert akkor a 10. szemnél menjek. Tehát kb 10-15nap után... : )

Szülés után, ha már nem szoptatok és a menstruációm is rendezödött mennyi ideig kell betétet használni? Mikortól térhetek vissza a tampon használatra?

Az orvosom szerint 1évig várjak ezzel!

Legjobb válasz: Ha õ ezt mondja,akkor valószínûleg hallgass rá,lehet tud valamit...

Ha õ ezt mondja, akkor valószínûleg hallgass rá, lehet tud valamit...
Nekem fél éves a fiam, most jött meg másodszor és mostmár tampont használok. Én olyan fajtát vettem, ami applikátoros, mostmár lehet kapni ilyet egyere több helyen, én a rossmannban vettem, asszem valami Playtex a neve, nem is drága. Egy mûanyag tokba van beletéve a tampon (egyenként csomagolva), és az segít a helyére juttatni, nagyon kényelmes a használata. Szerintem ezt már használhatod.
Szia! Én még ugyan nem szültem meg , de amint lehet biztos hogy azonnal vissztérek a tamponra! Mivel kinem állhatom a betétet! Szerintem ha elöször megfog jönni, már azt fogom használlni. 38 hetes kismama
Ez az egy év a természetesen szülõkre vonatkozik? Vagy mindenkire? Én császárral szültem és nem mondta a dokim, hogy ne használjak tampont. 4 hónap után már használtam.
Én természetesen szültem, és nekem sem mondták. Csak elsõre még féltem a tampontól. (második válaszoló)
Én császárral szültem, és ahogy hazaértem a kórházból, rögtön visszaálltam a tamponra. Sokkal jobb lett a közérzetem tõle.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!