Találatok a következő kifejezésre: Menstruáció után, időnek (93 db)

A menstruáció után mennyi időnek kell eltelnie, hogy sikerüljön is? Most megint megjött aminek nem kellett volna, és most már ott tartok, hogy szétvet az ideg.

Miért van az,hogy aki nem akar babát annak összejön és a rosszabbik esetben még árt is annak a pici kis emberkének.Aki meg akar annak meg az Istenért sem akar összejöni.Mit tegyek?

Legjobb válasz: Menstruáció elsõ napjától számított két hét múlva próbálkozatok (szóval, ha megjött Kedden, akkor két hét múlva Kedd környékén). Misszionárius pózban és tegyél magad alá egy párnát aktus során, aktus után pedig gyertyaállás kb. 20percig és nyugodt fekvés utána. Sok sikert!!!

Menstruáció elsõ napjától számított két hét múlva próbálkozatok (szóval, ha megjött Kedden, akkor két hét múlva Kedd környékén). Misszionárius pózban és tegyél magad alá egy párnát aktus során, aktus után pedig gyertyaállás kb. 20percig és nyugodt fekvés utána. Sok sikert!!!
hát hallod ezt nemtudom hogy aki akar annak miért nemjön össze a pici olyan gyorsan. mi már 18 honapja hogy várjuk. de még nemakart jönni idáig. ti miota probálkoztok?
Hát nem is tudom. Nekünk a második jött össze véletlenül, de nagyon drukkolok minden kevésbé szerencsés párnak! Nekem úgy számoltam, hogy kb a 15-20nap között jöhetett össze a baby, de mindenki más rendszerben él! Csak egy tanács (nekünk ez is bejött) ne a baba "kedvéért" bújjatok ágyba, hanem egymás örömére. Szeretkezzetek ne "gyereketcsináljatok"! Remélem jövõ hónapban már te is a pár hetes terhesek sorát gyarapítod! Szorítok értetek, nagyon sok sikert!
szia légy nyugodt!majd sikerül nekünk is, csak kicsit nehezebben!én már attól vagyok ki"hogy majd jön ha akar"meg"ne azért szexeljetek, mert".akinek össze jön a baba az nem nagyon érti, mit érzünk!nem azt mondom, hogy fogalma sincs, de teljesen más megélni!nyugi!nem vagy egyedül!kitartás!és a gólya, egyszer csak csenget!puszi
Tudom, mit érzel, nekünk 4 év után jött össze a baba (orvosi segítséggel). Én azt javaslom, legyetek együtt a pároddal 2-3 naponta, a saját örömötökre! Nem hiszek a tankönyvi 14.napban, mert minden nõnek más a szervezete, más a ciklushossza, stb. Nekem pl. 26 napos ciklusaim voltak, mégis a 17.napon volt pé-m. Mióta próbálkoztok? Mert ha megvan egy éve, akkor vizsgáltassátok ki magatokat. Az olyan felületes orvosok, akik engem is vizsgáltak (UH-gal megnézte, milyen szép a méhem, abszolút alkalmas a terhességre) nem jók. Sok sikert! :-)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a biztatásokat.Mi ugy 2-3hónappal ezelõtt gondoltuk úgy, hogy most már ideje hogy nekünk is legyen babynk.Hét éve vagyunk együtt.Meg fogadok minden tanácsot, és ha ne adj'Isten nem sikerül jövöhónapban se akkor elmegyünk dokihoz.Remélem mindenkinek egyszer sikerül!!!!Puszi

Mennyi az esély arra, hogy terhes legyek ha a barátom kb.3 percre (nagyon rövid időre) berakta a péniszét? Azt mondja, hogy még előváladék sem, vagy nagyon pici volt. És mindez a menstruációm után két nappal volt. Köszönöm az ÉRTELMES válaszokat.17\L

Legjobb válasz: Mivel az ondóvezetékben (gy.k. húgycsõ) lehet élõ, egészséges sperma akkor is, ha nem volt elõváladék, így bekerülhet. Azt a pasid valóban nem tudhatja, hogy volt-e vagy sem, nem hiszem, hogy látta a végét. :P Egyébként azt is letagadná, be elment volna benned, szóval ne higgy neki. A mensi után két nappal nem jó szexelni védekezés nélkül, mivel jó esélyed van a terhességre. Te életed legtermékenyebb idõszakában vagy, a fiatal fiúk spermája a legéletképesebb, nem viccbõl kell védekezni. Ha nincs nálatok gumi, akkor orálozzatok, vagy böjtöljetek, ne kockáztassatok, vagy ha igen, elõtte találjátok ki a nevét is a gyereknek. Sokan marha okosak, hogy így nem estek MÉG teherbe, nem kell parázni, na majd õk kérdezik meg a jövõ héten, mikor kell tesztet csinálni, és mennyibe kerül az abortusz. Azt meg már leírtuk ezerszer, hogy a megszakításos módszerrel (bedugja, de nem bent megy el) csupán FELEZITEK a valószínûségét a terhességnek. Sokan arra pacsálnak rá, hogy egyik nap nem termékenyek, csinálnak valami ökörséget, idegeskednek, hogy terhesek. De megjön... erre el is könyvelik egybõl, hogy óóóó, ilyet lehet csinálni, mert nem esnek teherbe úgyse. Na az ilyen okostojások szoktak abortuszra járni. Vagy védekezzetek és szexeljetek, vagy ne védekezzetek, és ne is szexeljetek. Más párosításnak nincs értelme.

Mivel az ondóvezetékben (gy.k. húgycsõ) lehet élõ, egészséges sperma akkor is, ha nem volt elõváladék, így bekerülhet. Azt a pasid valóban nem tudhatja, hogy volt-e vagy sem, nem hiszem, hogy látta a végét. :P Egyébként azt is letagadná, be elment volna benned, szóval ne higgy neki. A mensi után két nappal nem jó szexelni védekezés nélkül, mivel jó esélyed van a terhességre. Te életed legtermékenyebb idõszakában vagy, a fiatal fiúk spermája a legéletképesebb, nem viccbõl kell védekezni. Ha nincs nálatok gumi, akkor orálozzatok, vagy böjtöljetek, ne kockáztassatok, vagy ha igen, elõtte találjátok ki a nevét is a gyereknek. Sokan marha okosak, hogy így nem estek MÉG teherbe, nem kell parázni, na majd õk kérdezik meg a jövõ héten, mikor kell tesztet csinálni, és mennyibe kerül az abortusz. Azt meg már leírtuk ezerszer, hogy a megszakításos módszerrel (bedugja, de nem bent megy el) csupán FELEZITEK a valószínûségét a terhességnek. Sokan arra pacsálnak rá, hogy egyik nap nem termékenyek, csinálnak valami ökörséget, idegeskednek, hogy terhesek. De megjön... erre el is könyvelik egybõl, hogy óóóó, ilyet lehet csinálni, mert nem esnek teherbe úgyse. Na az ilyen okostojások szoktak abortuszra járni. Vagy védekezzetek és szexeljetek, vagy ne védekezzetek, és ne is szexeljetek. Más párosításnak nincs értelme.
Gratulálok, ha eszetek nincs, akkor dugni se akarjatok... Mensi után pont így készül a gyerek...
Egyik ismerõsöm azt mondta hogy õ mindig így védekezett és nem lett terhes. De attól még van rá esély hogy terhes vagy. Sok embert ismerek akinek becsúszott egy gyerek és nem hiszem hogy mindegyik olyan hülye volt hogy beleélvezett a barátnõjébe/feleségébe miközben nem is szedett a nõ fogamzásgátlót.
Nem sok, de van esély. Hülyék vagytok.
a barátod ezt nem tudhatja. van valamennyi esélye. ne legyél ilyen felelõtlen, értelme nem volt, csak az idegeskedés van miatta. ha gyógyszert szednél, nyugodtabbak lennétek mindketten.
Terhes vagy!
nem, nem vagy terhes! de itt úgyis csak lecseszést kaphatsz, meg hogy terhes vagy meg hülye vagy meg stb...
Ha 0, 0001 százalék az esélye, de Te pont beleesel, akkor bhatod, hogy csak x az esélye. Érted??? Máskor védekezzetek! Ráadásul kötve hiszem, hogy orgazmusod volt 3 perc alatt, úgyhogy még azt se mondhatod, hogy megérte!!!
ez a nincs elöváladék is hülyeség....ha nagyon minimális azt ugyse veszi észre. másrészt mint gondolom tudjátok az ondosejteket csak mikroszkoppal lehet látni....magyarul honnan a francbol tudja hogy nincs e a végén akár egy darab is?
FOGAMZÁSGÁTLÁS TÉMAKÖR!!!
Nincs olyan része a havinak, ahol biztonságos. Tabletta a megoldás neked, ezt pedig nõgyógyász írhat fel.
NE próbáld ki! Akár még a menstruáció ALATT is teherbe eshetsz! Ilyenkor egy kis darabon nem válik le, és ott szépen megtapad a magzat... Persze kicsi az esélye - szeretsz talán orosz rulettet játszani?
Szedj tablettát vagy valami mással védekezzetek, amihez nem kell gumi..
A naptármódszer csak azoknak jó, akik nem bánják, ha netán baba lesz a dologból! Nincs olyan idõszak a ciklusod alatt, amikor védekezés nélkül együtt lehettek! Én is a fogamzásgátló tablettát ajánlom!
http://www.ciklus.hu oldalon írd be az adataidat és kiadja a napokat melyik mennyire biztonságos
A kérdező hozzászólása: Deh állítólag más anélkül és igazábol, már egyszer volt h eljutottunk odáig h berakta és egy fél percig csináltuk ugy, deh aztán megijedtem és modntam h hagyjuk abba. DE viszont ugy sokkal job volt. Szóval nagyon kiszeretném próbálni. hosszabb ideig is, csak félek az elõváladéktól, és ezért akartam megkérdezni h melyik az a legbiztonságosabb nap/napok, amikor kicsi az esélye h terhes leszek.

Menstruacio utan mennyi idovel lehet szexelni?

Legjobb válasz: akár menstruáció alatt is lehet, gusztus kérdése mindössze.

akár menstruáció alatt is lehet, gusztus kérdése mindössze.
am elmondanám h nekem fáj menzesz alatt....lentebb van a méhszáj és vérbõ....és ha tövig benyomja, ordítani fogsz..szal csak óvatosan
alatta is lehet. a beafsteak is véresen finom
elsõ két napon nem túl jó, mert akkor elég véres, de utána már nem vészes. Én olyankor élvezem legjobban. :)
bna akkkor én elnodom hogy nem csak gusztus kérdése. hanem teljesen egészségtelen. mert a méhszáj olyankor nyitva van. és bármilyen korokozo bemehet és még elkaphatsz valami vertõzést ami meddõvé is tehet. és nem kitaláltam. nekem a doki mondta ezt. persze sokan azthiszik hogy csak undor kérdése. bár szerintem elég undorito. nemértem a férfiakat ilyaen szinten hogy van kedvük egy véres pinába csucsogtatni. én nõ vagyok
Többen írták már, hogy ez leginkább gusztus kérdése, meg hogy mennyire van kedved véres törölközõket, ágynemûket mosni utána... Régebben én is belementem párszor (az éppen aktuális barátom unszolására), de nekem mindannyiszor borzalmas élmény volt: azt hittem, a fájdalomtól szétszakadok! Ugyanakkor hallottam olyan lányokról is, akik ilyenkor kimondottan jobban élvezték a dolgot, mint máskor. Azonban én azt gondolom, hogy ezek a napok pont hogy arra valók, hogy a nõ ilyenkor magába forduljon, megpihenhessen, békén hagyják, és képes legyen feltöltõdni. Nem véletlenül tilos törvényileg is ilyenkor sok vallásban a nemi élet. A régiek tudtak egyet s mást az emberi szervezet mûködésérõl...
Akár a végén is, vagy utána.. igazából tök mindegy, szerintem is csak gusztus kérdése. Vannak akik ezalatt sokkal jobban élvezik a szexet. Egyszer szerintem érdemes kipróbálni :)
Tényleg lehet menstruáció alatt szexelni, de az elsõt azért ne akkorra tervezd :) Ha konkrét idõpontra vagy kíváncsi, akkor szerintem a menzeszed után 2-3 nappal már lehet nyugodtan, addigra tuti, hogy teljesen "megtisztulsz" :)
A menstruácio alatt nyitva vannak néhány utak amik rendesen nem és ez valamilyen zavart is okozhat.
Miért fájna jobban? egyáltalán nem így van! egyébként vannak olyan nõk, akik mensi alatt jobban kívánják a szexet!
A kérdező hozzászólása: jou de akkor nem faj jobban???? vagy ijesmi....vagy faj egyaltalan???.....most lessz az elso...
Hát, én akkor vesztettem el, mikor megvolt.Talán azért akartam akkor, mert nagyon féltem, hogy terhes leszek.Egyébként én is azt szeretem, ha akkor békén hagynak.

Rendszertelen menstruációval mennyi idő után lett babátok? Vagy mennyi idő volt míg rendbe hozták és ezután mennyi idő telt el a pocaklakó beköltözéséig?

Legjobb válasz: 40-50 napos ciklusokkal 4. ciklusban összejött, igaz peteérésem két héttel késõbb volt mint egy normál ciklusban. Problémamentes terhesség, szülés 38 hetesen, két hetes baba éppen alszik :)

40-50 napos ciklusokkal 4. ciklusban összejött, igaz peteérésem két héttel késõbb volt mint egy normál ciklusban. Problémamentes terhesség, szülés 38 hetesen, két hetes baba éppen alszik :)
11 - 16 napon.
A menstruácio elsö napjátol számolva, a 14.napon van peteérés álltalában.Egyébként a többi napokon is érdemes probálkozni.
Szerintem a legegyszerûbb ha veszel ovutesztet az kimutatja mikor van peteérésed. Én végig azt hittem, hogy a 14. napon van és a teszt 10. napot mutatta és sikerült is 6 hónap után.

Abortusz utan menstruacio! Menyi ideig?

azt szeretnem megkerdezni h 5 hete volt az abortuszom! az otodik het elott egy nappal megjott a menstruaciom de a harmadik nap utan mar semmi! ez normalis? kerem segitsenek nagyon felek mi baj lehet!

Legjobb válasz: Egyik részrõl maga a terhesség is megváltoztatja a szervezet mûködését, más részrõl az abortusz is. Ezért nem meglepõ, ha egy hónappal utána még nem úgy mûködik minden mint elõtte. Nyugodj meg, tartsd be amit az orvos mondott, menj vissza kontrollra amikor kell.

Egyik részrõl maga a terhesség is megváltoztatja a szervezet mûködését, más részrõl az abortusz is. Ezért nem meglepõ, ha egy hónappal utána még nem úgy mûködik minden mint elõtte. Nyugodj meg, tartsd be amit az orvos mondott, menj vissza kontrollra amikor kell.
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszat!
Sok esélyed van rá. A megszakítás nem védekezés. Mikor kell megjönnie?
Ja, és két héttel a menstruáció elõtt még nem produkálhatsz terhességi tüneteket, inkább irány az ambulancia, amíg nem késõ.
Számolok egy kicsit, de nem jön ki 28 napos ciklus esetén. Hány naposak a ciklusaid, és pontosan mikor voltál együtt a pároddal? Esemény utánit nem tudsz még bevenni? A 15. nap az utolsó menstruáció elsõ napjától számított 15. nap. Te azt írtad, hogy a menstruáció után 15 nappal, tehát kb. 20. napon. Ma márc.10-e van, márc 24-én kellene megjönnie, tehát még 14 nap van hátra. Vagy hosszabb a ciklusaid, vagy kicsit összezavarodtál a számolásnál. A lényeg, hogy ha 1-2 nappal ezelõtt történt, akkor rohanj az orvoshoz esemény utáni tablettáért.
A megszakítás nem védekezés. A 15 nap pont középidõ, tehát most volt a legnagyobb esélyed teherbe esni. Remélem mázlid van, és legközelebb gondolkodsz, mielõtt ilyen hülyeségbe belemész.
Van rá esély de kevés tüneted még nem lehet töle akkor sme ha teherbeestél. Az késöbbb jön még el sme kezdödött a beágyzódás.
Pont középidõben, peteérés legvalószínûbb napján... ügyes. Figyelj, nagyobb az esélye hogy nem vagy terhes mint hogy igen, de inkább védekezzetek gumival vagy szedj tablettát. Egy abortusz árából kijön minimum egyévi óvszermennyiség, ha csak az anyagiakat nézzük...
*nem*
Mi is igy vedekezunk mar 3 eves es meg nem estem teherbe de mindenki ennyire szerencses egyebkent mi azert csinaljuk igy mert nem lenne gond ha becsuszna egy baba! Abban az esetben ha nem szeretnetek gyereket ez tenyleg nem vedekezes. Ja es jo eselyel teherbe is eshettel!
A kérdező hozzászólása: 24 dikén kéne meg jõnie
Az aktus óta mennyi idõ telt el? Idõben vette ki, olyan meg nem létezik, az elõváladékban is lehetnek spermiumok. Peteérés környékén, elég nagy az esély.
Nem vagyok rá büszke, de több mint hat évig megszakításos módszerrel szeretkeztünk, egyszer sem estem teherbe. De mind különbözõek vagyunk, igy más esélyekkel indulunk.

Menstruáció után 15 nappal együtt voltam a barátommal a megszakításos módszerel védekeztük és idõben ki vette menyi az esélye hogy terhes lettem? Normális válaszokat kérlek

Legjobb válasz: pasiknak van elõváladékuk és az tartalmazhat spermiumot és így is teherbe eshetsz javaslom a gumit vagy tabit és egy terhességi tesztet vagy egy nõgyógyászt :)

pasiknak van elõváladékuk és az tartalmazhat spermiumot és így is teherbe eshetsz javaslom a gumit vagy tabit és egy terhességi tesztet vagy egy nõgyógyászt :)
Mensi után 15 nappal majdnem pontosan peteérés.... Az elõváladéktól simán terhes lehetsz. Megszakításost kizárólag akkor alkalmazz, ha nem gond, hogy állapotos lehetsz. Egyébként gumi és tabletta!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!