Találatok a következő kifejezésre: Menstruáció közben terhességi (4 db)

Ha valaki menstruáció közben esik teherbe az ugyanugy érzi a terhesség tüneteit?

Legjobb válasz: mesi alatt elenyészõ esélyed van teherbe esni de ha valami csoda folytán igen akkor igen

mesi alatt elenyészõ esélyed van teherbe esni de ha valami csoda folytán igen akkor igen
Minél jobban fogsz görcsölni miatta, annál nehezebben fog össze jönni a baba!Nyugodj meg legelõször is! Min egy hét kell a beágyazódáshoz!És még egy hét pluszban hogy érezz is valami változást!Tesztelni is csak 2 hét után lehet!
A kérdező hozzászólása: Kár, hogy ez még nem az, ugyanis babát akarunk...':(
Nincs "csak hát". Csak 1 hét telt el. Ilyen tüneteket még nem érezhetsz. Azaz beképzeled. Nyugodj meg, ez még fix, hogy nem az! ;) 1 hét múlva tesztelhetsz.
A kérdező hozzászólása: Febr. 22.én jött meg ekkor szeretkeztünk majd aktus után negyed órára megjött.. Ezekkel tisztában vagyok higy nem egybõl jönnek a tünetek... csak hát..
Mennyi idõ telt el? A terhesség tüneteit NEM egybõl az aktus után érzed. 7-10 nap szükséges ahhoz, hogy beágyazódjon a megtermékenyített petesejt. A beágyazódást pedig nagyon kevesen érzik (némi vérzés, szurkáló fájdalom jelezheti). A "klasszikus" terhességi tünetekhez minimum két hétnek el kell telnie.
A kérdező hozzászólása: OK. SZóval lehet rá egy cseppnyi esélyem hogy babám legyen? Reggelente ézek egy kis hányingert, fáradékonyabb vagyok a megszokottnál, van mikor étvágytalan vagyok, viszont van mikor egész nap csak ennék... Na meg ingerült is vagyok mostanság... Vagy csak beképzelem magamnak?
ezt úgy értsd, hogy megjött és közben telik el pár nap, szóval nem azonnal leszel terhes, a peteérés valamiért hamarabb következik be, ennyi N
A kérdező hozzászólása: Ilyen nincs hogy valaki mensi alatt is teherbe eshet?
Az, hogy a terhesség korai tünetei milyen intenzitással jelentkeznek nálad (egyáltalán nem visel meg, szinte fel sem tûnik, vagy szenvedsz mint egy kutya), az NEM attól függ, hogy a ciklusod mely részében estél teherbe.
A kérdező hozzászólása: Kezdek ebbe beleõrülni....:(

Menstruáció közben lehet terhességi tesztet csinálni?

Legjobb válasz: lehet csinálni tesztet bármikor.de ha menstruálsz akkor nem, valószínû hogy terhes vagy.

lehet csinálni tesztet bármikor.de ha menstruálsz akkor nem, valószínû hogy terhes vagy.
A teszthez vizeletre van szükség és az abban levõ hormonokat mutatja ki. Tehát lehet.
Lehet tesztet csinálni és attól mert megjött még nem biztos, hogy nem vagy terhes. Nekem öt hetes terhesen még volt menzeszem, csak kilenc hetesen nem jött már meg többet..

A menstruáció terhesség alatt (aki menstruál közben) mitől másabb mint egyébként?

Legjobb válasz: Terhesség alatt nincs menstruáció.Csak akkor ha valami probléma van.Ilyenkor orvoshoz kell fordulni. Aki nem hiszi olvasson utána.A menstruációt a méhlepény leválása okozza.Ha leválik terhesség közben a kisbaba meghal.Így nincs menstruáció mert meg vagy termékenyítve és nem válik le.

Terhesség alatt nincs menstruáció.Csak akkor ha valami probléma van.Ilyenkor orvoshoz kell fordulni. Aki nem hiszi olvasson utána.A menstruációt a méhlepény leválása okozza.Ha leválik terhesség közben a kisbaba meghal.Így nincs menstruáció mert meg vagy termékenyítve és nem válik le.
:D Nem a méhlepény válik le, hanem a méh nyálkahártyája. Ha a méhlepény válna le, akkor az azt jelentené, hogy minden hónapban terhesek lennénk. Biológia!!!! A terhesség során fellépõ mensruáció nem menstruáció, hanem a szervezet "emlékezik" hogy mikor kéne megjönnie, és leválaszt a méh nyálkahártyájából. Ez persze csomó veszélyt rejt magában, jobb ha dokihoz fordulsz. Amúgy világosabb, hígabb, mint a rendes menszi és rövidebb ideig tart.
3. vagyok Hogyha ugyan úgy megjött és semmivel sem volt másabb mint egyébként akkor nem hiszem, hogy terhes lehetnél. Nem örülnél amugy neki? :)
engem is erdekelne:)
Én az elsõ 3 hónapban menstruáltam. Kicsit kevesebb volt, nem tartott annyi napig mint amugy és kicsit olyan nyálkás volt. A babám teljesen egészséges, augusztus közepére várom:) 33 hkm:)
A kérdező hozzászólása: Azért kérdeztem mert a barátommal kb 2 hónapja voltam együtt megszakításos módszerrel de ugyanúgy megjött mind 2 hónapban a menstruációm és ugyanolyan volt mint egyébként. Ezek szerint nem valószínû hogy terhes vagyok?
A kérdező hozzászólása: De igen örülnék, csak egy picit késõbbre tervezem:)
Nekem van olyan ismerõsöm aki terhesség alatt végig menstruált, és teljesen egészséges babája lett.De neki a dokik azt mondták, h annyira nem meglepõ.És nekem is neves nõgyógyász fõorvos mondta, hogy attól mert menstruálok lehet, hogy terhes vagyok.De az valóban igaz, hogy teljesen más a menstruáció olyankor.

A menstruációmnak január végén kellett volna megjönnie. Csináltam két terhességi tesztet, s mindkettő pozitív lett, de közben megjött a mensesem. Most terhes vagyok vagy nem?

Legjobb válasz: Szia! Ettõl még lehetsz terhes. Elõfordul, hogy a teherbeesésé után megjön a menstruáció. Menj el orvoshoz, és mondd el, hogy mi a helyzet.

Szia! Ettõl még lehetsz terhes. Elõfordul, hogy a teherbeesésé után megjön a menstruáció. Menj el orvoshoz, és mondd el, hogy mi a helyzet.
Szia! Bizony menny csak el dokihoz! De ha gondolod azért csinálj elõtte még egy tesztet. Eleinte nekem is volt ilyen mensis vérzésem nem is egyszer és nem is kevés. És most 36hetes vagyok, és h Istennek egészséges a babám!
A kérdező hozzászólása: Köszke nektek a válaszokat, holnap megyek a dokihoz=:)
Hasonló cipõben járok.Megírnád mi lett a vége a dolognak?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!