Találatok a következő kifejezésre: Menstruáció közben eshetünk (6 db)

Lenne néhány kérdésem, 1. menstruáció közben teherbe eshetek? Vagy menstruáció után 1-2 nappal? 2. Ha védekezünk, akkor nyugodtan élvezhet a barátom belém? 3. miért van az, hogy nem tudom élvezni, ha a csiklómat izgatja a barátom?

Legjobb válasz: 1. igen teherbe eshetsz! 2. menses után is teherbe lehet esni 3. ha rendesen védekeztek akkor semmi baj sincs 4. idõvel kialakul hogy mit élvezel ha a barátod csinálja. 5. nem ártana átlapoznod egy szakkönyvet és 16 év fölé kerülnöd mielõtt még olyat teszel amit késõbb megbánsz ! 22/L

1. igen teherbe eshetsz! 2. menses után is teherbe lehet esni 3. ha rendesen védekeztek akkor semmi baj sincs 4. idõvel kialakul hogy mit élvezel ha a barátod csinálja. 5. nem ártana átlapoznod egy szakkönyvet és 16 év fölé kerülnöd mielõtt még olyat teszel amit késõbb megbánsz ! 22/L
elvileg nem lehetsz terhes, de elõfordult már. azonban ez nagyon ritka. de mensi alatt ne szexelj, mert fertõzést szedhetsz össze. meg nem is tudom h h birnal, nekem most van meg, de annyira görcsölök, h a halálomon vok.. mensi után "üres" a szervezeted, kiürült a petesejt, úgyh nem lehetsz terhes. de minden esetre védekezni kell.. h érted h ha védekeztek, akkor élvezhet beléd??
Kicsi az esélye, hogy terhes legyél, de a inkább az elején csináljátok, utána már ne annyira.
a peteérés a legtöbb esetben a ciklus 8-12. napján van..tehát!mivel a menses elsõ napja a ciklus elsõ napja..a menses utáni pár nap a legveszélyesebb!! az a biztos, ha mindig védekeztek, az sem 100%, de majdnem a legtöbb amit tehetsz, ha gyógyszert sem szedsz még.
nem igazán
Azt hiszem olyankor a legkisebb az esély.
kb 0.01 % az eselye
Átlagos ciklus esetén valóban kevesebb rá az esély sokkal... De számolgassunk! Ha valakinek mondjuk 22-23 napos a ciklusa... akkor a 8-9. napon van peteérése. A spermiumok 3-5 napig, de kedvezõ körülmények között ritkán akár 7 napig életképesek maradnak a petevezetõkben. Tehát a menzesz végefelé, ha valaki belédélvez, vígan kivárják bent a peteérést. Ami ráadásul nemcsak egy pete lehet, hanem akár 2-3 is (igaz, ritkán), ami nem egyszerre szabadul ki. Illetve ne feledkezzünk meg arról sem, hogy egy nõ életében bármikor lehet rendkívüli, spontán peteérése... [link]
Nagyon-nagyon minimális esély van rá, mi már párszor csináltuk így, eddig nincs baba :P
Nem, mert a kispriccelõ vér kimossa belõled a hímivarsejteket.

Terhes vagyok? Menstruáció közben teherbe eshetek?

nem biztos hogy bement a sperma 50-50%!

Legjobb válasz: Miért kockáztatsz? Nem értem én az ilyet... És igen, miért ne lehetnél.

Miért kockáztatsz? Nem értem én az ilyet... És igen, miért ne lehetnél.
Lehetsz terhes.
Én menstruáció alatt estem teherbe, az utolsó napon! Bennem sem ment el, elõtte kivette, és mégis teherbe estem!

Menstruáció közben teherbe eshetünk?

Legjobb válasz: Igen, elvileg egy aprónyi esély van rá, de nem sok, azért érdemes ilyenkor is védekezni, gumit használni, már csak azért is, hogy a fiú pénisze ne legyen véres, és a lány is könnyen kaphat ilyenkor fertõzést.

Igen, elvileg egy aprónyi esély van rá, de nem sok, azért érdemes ilyenkor is védekezni, gumit használni, már csak azért is, hogy a fiú pénisze ne legyen véres, és a lány is könnyen kaphat ilyenkor fertõzést.
Elõfordulhat, de borzasztó ritka.
Van olyan ismerõsöm, akinek menstruáció alatt volt peteérése és teherbeesett.
nekérdezz ilyen butaságot persze hogy nem
A kérdező hozzászólása: Bocsánat, hogy valaki számára butaságnak tûnhet ez a kérdés, de mint olvashatta már (vagy nem olvasta ha hülye), hogy van olyan ember aki ilyenkor esett teherbe, szóval az ilyenek akik okoskodnak azok inkább maradjanak csöndben. Köszönöm.
Lehet, azokat hívják SZERELEM GYEREKNEK!!!
sok barátnöm a Jónás naptár kiszámitása alapján volt együtt a párjával, és az a menstruáció alatt volt. És teherbe is estek.
Nemtudom ki hogy van vele de en menstruacio kozben estem teherbe amugy soha nem jott ossze:) ))
Lehet, persze...Csak ilyenkor nagyobb esély van a fertõzésekre.Teherbe esni viszont elméletileg nem lehet ilyenkor, de barátnõm épp ekkor fogant :D
Igen, de szexuálisan nem lehet létesülni....
szexuálisan létesültem :D vicces:D IGEN lehetsz terhes. Elment benned? ha igen menj 72órásért.
Bocsi, de a pharmatex nem fogamzásgátló hüvelykúp? Azt elõtte kell alkalmazni. Szóval igen van rá valamennyi esély, hogy teherbe esel, még ha menstruálsz is éppen. Pharmatexet felrakni szerintem már felesleges.
A kérdező hozzászólása: Bocsi.... nem írtam helyes kérdést.... De most akkor komolyan teherben eshetek????
Pharmatexet szex elõtt kell felrakni bizonyos idõvel (sztem bele is van írva a tájékoztatójába). Irány a doki 72 órás tablettáért, mert elõfordulhat h a ciklus során extra peteérés történik és akkor lényegtelen h van-e havi v nincs.
Igen lehetsz terhes. A Pharmatex az csak akkor véd ha aktus elõtt felhelyezed, akkor sem 100%osan.
Igen, bár viszonylag kicsi az esélye. Talán elõbb kellene kérdezni, és utána "szexuális létesülni".

Teherbe eshetek-e a menstruációm alatt? Illetve egy napig volt vérzésem, azután elmúlt, de azalatt nem védekeztem szex közben! Mennyi az esélye, hogy "megtörtént a baj"?

A menstruációm egy héttel korábban jött meg, ezért a barátommal nem védekeztünk szex közben, ez a ciklusom els? napján történt, másnapra azonban nem jelentkezett a vérzés. Az 1. nap sem volt er?s, épphogy pár csepp vér. Természetesen az aktus után hüvelyöblítés, stb. megtörtént, de hogy most teherbe eshettem-e vagy sem? Lehet-e, hogy a stressz miatt volt a vérzés (elég problémás hetem volt. ), és emiatt hittem azt, hogy megjött, illetve hogy hirtelen leadtam 2 kg-t (teljesen normális testalkatom van, se túlsúlyos, se kórosan sovány)? Lehet, hogy mégis teherbe eshetek?

Legjobb válasz: Bármikor teherbe eshetsz. Sõt a peteérés jele is lehet a minimális vérzés. Lehet, hogy nekem mesni elõtt egy héttel azon a napon volt, amikor egy kicsit véreztél. Bármi lehetséges, de mi nem tudunk biztosat mondani. Írass fel egy 72 órás tablettát, ha még nem késõ. Ha késõ, akkor csak reménykedhetsz.

Bármikor teherbe eshetsz. Sõt a peteérés jele is lehet a minimális vérzés. Lehet, hogy nekem mesni elõtt egy héttel azon a napon volt, amikor egy kicsit véreztél. Bármi lehetséges, de mi nem tudunk biztosat mondani. Írass fel egy 72 órás tablettát, ha még nem késõ. Ha késõ, akkor csak reménykedhetsz.
SZia! sajnos sztem van rá esély.. nem vagy felfázva? nekem akkor vérzett de csak kiicsit mikor fel foltam fázva... és emiatt késett is a menstruációm.
(Le leszek pontozva, de elmondom a véleményem.) Annyi ilyen kérdé volt már és lesz is. Miért nem elõtte gondolkodtak gyerekek??? Nem vagyunk gépek. Akár mikor lehet egy spontán tüszõrepedésed. Mindíg kell védekezni!!! MINDÍG Persze, hogy van rá esély, hogy teherbeeshetsz. Elõtte kell gondolkodni vagy írass tablettát, azzal annyit szerelmeskedhetsz amennyit nem szégyelsz. De ha megveszed a kúpot vagy a gumit még akkor is jobban jártok, mint egy 72 órással vagy ne talán abortusszal. Gondolkodni kell, nem felelõtlenül szexelni, majd utána sírni.
akármikor teherbe eshetsz, nem csak akkor a havi 2 napban amikor elvileg peteérésed van. még menstruáció alatt is elõfordulhat úgynevezett spontán peteérés, ezért is hülyeség a számolásos védekezés. de ha ez neked iyen trauma vegyél be egy 72órásat, vagy sétálj el orvoshoz. mi itt az oldalon nem látunk be a méhedbe.
Istenem, ezen az oldalon minden 2. kérdés az, hogy teherbe lehet-e esni ekkor meg akkor. És a válasz mindig az, hogy a hónap bármely napján teherbe lehet esni. Ha ennyit nem tudsz, miért szexelsz? Talán olvasgass még egy pár hónapot, évet.
utolsó válasz adó...hát te aztán k*va okos vagy!! -.-

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!