Találatok a következő kifejezésre: Menstruáció első mekkora az esélye (5 db)

Menstruáció első napján mekkora az esélye a teherbeesésnek?

Legjobb válasz: Szerintem 0!Mi már az elejétõl kezdve a menstruáció alatt egyszer sem védekeztünk és sosem lettem terhes....

Szerintem 0!Mi már az elejétõl kezdve a menstruáció alatt egyszer sem védekeztünk és sosem lettem terhes....
Semennyi. Akkor lehetsz terhes, ha peteérésed van kb. a ciklusod közepe táján. A peteéréskor, illetve az elõtti 2, után 1 napon van lehetõséged.
Nulla százalék. Egyrészt azért, mert nincs a szervezetedben érett petesejt (hiszen most hagyja el a testedet). De még ha valami oknál fogva lenne is (mert nagyon ritkán elõfordul, hogy hamarabb érik meg a következõ, mint ahogyan az "szabályos"), nem tud megtapadni a méh falán a megtermékenyített petesejt, hiszen éppen most válik le a méh nyálkahártyája.
Természetesen lehetsz, vannak olyan népek akik csak a mestruáció alatt vannak együtt és esnek teherbe, meg a Jónás módsztenél is nagyon sok mindenkinek egybe esik a Jónás napja a menstruációval!
Nem nagy az esély, DE az én nagyobbik fiammal, igy maradtam terhes.A nõgyogyászom felesége mind a két gyerekével igy maradt terhes a menstruácio idején.
A szülészet-nõgyógyászat tankönyvünkben (eü. szakközép) azt írják, hogy a menstruációt megelõzõ és az azt követõ két nap nem lehet teherbe esni, pontosan a beágyazódás lehetetlensége miatt, mivel a méhnyálkahártya ilyenkor nem alkalmas. A megtermékenyült petesejt egy ideig vándorol, mire a méhüregébe kerül, így a menstruáció többi napján nincs akadálya, ha éppen van "egy kóbor peteérésed", mivel nem csak szabályosan a ciklusod közepe táján lehet tüszõrepedésed, hanem akár egy hatalmas orgazmus hatására is.

Menstruáció után elsõ nap voltunk együtt, akkor mekkora az esélye, hogy terhes vagyok?

Ha ahhoz a naphoz képest a 14.napon tesztelek, akkor szerintetek az eredmény valós lesz? Vagy mindenféle képen meg kell várni a" menstruáció érkezését"? A beágyazódást észre lehet venni, van valami változás érezhetõen?

Legjobb válasz: ugye nem 1985-ös vagy?!

ugye nem 1985-ös vagy?!
Nem mindenkinek lehet észrevenni a beágyazódási vérzést, de ha van akkor feltûnõen más, sötétbarna sûrû trutyi és 1-2 napig tart. Én a helyedbe megvárnám az elmaradt menzeszt, hogy ne költsek feleslegesen tesztre ha még kevés a hcg-m :) Sok szerencsét!
Elsõ napon a pete még bõven éretlen, nagyon csekély az esélye.
*petesejt.

Menstruáció első napjától számított 10. napon mekkora az esély a teherbe esésre?

Nem szeretnék babát. És védekeztünk is a barátommal csak most a a mensi utáni 15.napon egy kis barna folyásom van

Legjobb válasz: a ciklusodtól függ. ha 28 napos, akkor meglehet

a ciklusodtól függ. ha 28 napos, akkor meglehet
A kérdező hozzászólása: általában 31 napos 28 napos nem szokott lenni
Azért van barna folyásod, mert MOST van peteérésed.
A kérdező hozzászólása: köszönöm!

Menstruáció alatti teherbeesés? Nekem még egy kis vérzésem van és belém ment el a párom. Mekkora esélyem van a babára? Mert szeretnénk most volt az első próbálkozásunk.

Legjobb válasz: Általába mielõtt megjön akkor szoktak próbálkozni mert akkor van rá a legnagyobb esély ha jól tudom de csak tipp^^

Általába mielõtt megjön akkor szoktak próbálkozni mert akkor van rá a legnagyobb esély ha jól tudom de csak tipp^^
mivel nem védekeztél ezért elég nagy. ha már kilökõdött a petesejt akkor nem leszel terhes, de ha még nem akkor igen.
Kicsi az esélye, de lehet....Vegyél tesztet...
Menstruáció alatt nagyon minimális az esély rá, ha gyereket akartok, akkor inkább a ciklus közepén kellene próbálkozni.
Vicces vagy.Aki tényleg szeretne gyereket annak van annyi gógyija, hogy a feltételezett peteérés környékére idõzíti az együttlétet.Te kamuzol, de azért válaszolok.Kicsi az esély, de nem lehetetlen.Mensi alatt is teherbe lehet esni, sõt, nem telennél az elsõ a világon az biztos.Két hét múlva vegyél tesztet!

Terhességmegszakítás után, ha még nem jött meg az első menstruáció, mekkora esélye van a teherbeesésnek?

Legjobb válasz: Nem gondoltál még arra, hogy elkezdj védekezni, ha nem akarsz gyereket?

Nem gondoltál még arra, hogy elkezdj védekezni, ha nem akarsz gyereket?
Ugyan annyi, mint elõtte: 50-50%. Bármikor lehet peteérésed, sõt, mivel most nagyjából se tudod, hogy mikorra várható, talán több is, mint 50%.
A kérdező hozzászólása: Elsõnek: akarok gyereket, eü. okokból volt terhességmegszakításom.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!