Találatok a következő kifejezésre: Menstruáció első mekkora (8 db)

Menstruáció első napján mekkora az esélye a teherbeesésnek?

Legjobb válasz: Szerintem 0!Mi már az elejétõl kezdve a menstruáció alatt egyszer sem védekeztünk és sosem lettem terhes....

Szerintem 0!Mi már az elejétõl kezdve a menstruáció alatt egyszer sem védekeztünk és sosem lettem terhes....
Semennyi. Akkor lehetsz terhes, ha peteérésed van kb. a ciklusod közepe táján. A peteéréskor, illetve az elõtti 2, után 1 napon van lehetõséged.
Nulla százalék. Egyrészt azért, mert nincs a szervezetedben érett petesejt (hiszen most hagyja el a testedet). De még ha valami oknál fogva lenne is (mert nagyon ritkán elõfordul, hogy hamarabb érik meg a következõ, mint ahogyan az "szabályos"), nem tud megtapadni a méh falán a megtermékenyített petesejt, hiszen éppen most válik le a méh nyálkahártyája.
Természetesen lehetsz, vannak olyan népek akik csak a mestruáció alatt vannak együtt és esnek teherbe, meg a Jónás módsztenél is nagyon sok mindenkinek egybe esik a Jónás napja a menstruációval!
Nem nagy az esély, DE az én nagyobbik fiammal, igy maradtam terhes.A nõgyogyászom felesége mind a két gyerekével igy maradt terhes a menstruácio idején.
A szülészet-nõgyógyászat tankönyvünkben (eü. szakközép) azt írják, hogy a menstruációt megelõzõ és az azt követõ két nap nem lehet teherbe esni, pontosan a beágyazódás lehetetlensége miatt, mivel a méhnyálkahártya ilyenkor nem alkalmas. A megtermékenyült petesejt egy ideig vándorol, mire a méhüregébe kerül, így a menstruáció többi napján nincs akadálya, ha éppen van "egy kóbor peteérésed", mivel nem csak szabályosan a ciklusod közepe táján lehet tüszõrepedésed, hanem akár egy hatalmas orgazmus hatására is.

Menstruáció első napjától számított 10. napon mekkora az esély a teherbe esésre?

Nem szeretnék babát. És védekeztünk is a barátommal csak most a a mensi utáni 15.napon egy kis barna folyásom van

Legjobb válasz: a ciklusodtól függ. ha 28 napos, akkor meglehet

a ciklusodtól függ. ha 28 napos, akkor meglehet
A kérdező hozzászólása: általában 31 napos 28 napos nem szokott lenni
Azért van barna folyásod, mert MOST van peteérésed.
A kérdező hozzászólása: köszönöm!

Menstruáció után elsõ nap voltunk együtt, akkor mekkora az esélye, hogy terhes vagyok?

Ha ahhoz a naphoz képest a 14.napon tesztelek, akkor szerintetek az eredmény valós lesz? Vagy mindenféle képen meg kell várni a" menstruáció érkezését"? A beágyazódást észre lehet venni, van valami változás érezhetõen?

Legjobb válasz: ugye nem 1985-ös vagy?!

ugye nem 1985-ös vagy?!
Nem mindenkinek lehet észrevenni a beágyazódási vérzést, de ha van akkor feltûnõen más, sötétbarna sûrû trutyi és 1-2 napig tart. Én a helyedbe megvárnám az elmaradt menzeszt, hogy ne költsek feleslegesen tesztre ha még kevés a hcg-m :) Sok szerencsét!
Elsõ napon a pete még bõven éretlen, nagyon csekély az esélye.
*petesejt.

Lányok nektek az első menstruáció után menyit nölt mekkora lett a meletek?

Csak azért kérdezem mert nekem közeledik az első menzeszem és nem akarom hogy ennyi idösen nagy legyen!Az osztályból pár lánynak már megvan.Vala melyiknek csak egy picit nölt a melle de vannak olyanok akiknek nagy!Elöre is köszönöm a válaszokat!!

Legjobb válasz: 12L

A kérdező hozzászólása: 12L
* Lányok, nektek az elsõ menstruáció után mennyit nõtt, mekkora lett a melletek? A méretét nem nagyon tudod befolyásolni, van, akinek hamarabb nõ, van, akinek késõbb. Attól függ, ki mikor érik nemileg. Felnõtteknél is vannak kismellûek és nagymellûek, na meg szilikonmellûek is. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi!
Kedves kérdezõ! én 11/L vagyok nekem már megjött a menstruációm de nekem egyáltalán nem nõttek a melleim ugyan akkorák maradtak
A kérdező hozzászólása: Köszi!Már akkor megnyugottam egy picit!Mert nem akarok enyi idõsen nagy melleket de nem biztos hogy nekem majd nem -e nõl.
de MIÉRT?? MIÉRT van ennyi hülye nõ? hol szúrják el? nevelés, vagy nincs megfelelõ felvilágosítás?? miért nem védekeztek??????
Így van.elég nagy esélyed van a terhességre!
Elég nagy az esélye.
A kérdező hozzászólása: 27-28 naposak a ciklusaim
Hát akkor nagy valószínûséggel terhes vagy. Hacsak tegnap nem vettél esemény utánit. Szex után 48 óra elteltével már nem vehetd be. Minél elõbb beveszed, annál kevesebb az esélye hogy megmarad a baba.
Az esemény utáni 72 oráig beveheto! Nemértem... a sok okos ember osztani szeretné az eszet, közben maga sem okosabb. Egyébként elvileg menzeszed után a 3. napon terméketlen idöszakodan voltál, de erre nem lehet hivatkozni, hiszen bármikor lehet peteérésed... és ugye a felelötlen szexböl elöbb-utobb baba van. Mindenesetre nyugodj meg. A következö menzeszed napjan meg tesztelj. Legközelebb pedig vigyazzatok! Nem jatek életekkel játszani...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm , de ha netán terhes lennék mennyi idõ elteltével lehet érezni a rosszulléteket, vagy kívánosságot?
Meg van rá az esély, hogy terhes lehetsz.
NEM NEM NEM lehet érezni semmit!!!! ha 03.08.-án ESETLEG teherbe is estél, legkorábban kb. 4 hét múlva érezhetnél bármit is!
Lehet érezni 2 héttel az aktus után a jeleket, de kinél-hogy, van, akinek csak hónapok elteltével jelentkezik. Nézd, ha nem akarsz babás lenni, látogass el a nõgyógyászodhoz, kérhetsz tõle injekciót, esetleg kérdezd meg mit ajánl, míg idõben vagy :)
A kérdező hozzászólása: Rendben, Köszönöm !
Minél hosszabbak a ciklusaid, annál kevesebb esély van rá. Ha pl 30 napos ciklusaid vannak akkor nem valószínû, de ha 26, akkor már elég jó esélyed van rá.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm !
A ciklust vérzéstõl vérzésig számítják. Tehát ha neked 2 vérzés között 28 nap telik el, akkor 28 naposak a ciklusaid. Az, hogy hány napig tart a vérzésed, az nem a ciklust jelenti. És ha védekezés nélkül szexeltek, akkor van esély mindig a terhességre. Ha nem akartok még babát, akkor remélhetõleg ez volt az elsõ és egyben az utolsó, hogy így csináltátok. Ha nem jön meg legközelebb, akkor csinálj tesztet!
A kérdező hozzászólása: 21
5-6 napos ciklus? Most komolyan hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: ja és a ciklusaim 5-6 naposak szoktak lenni!
A kérdező hozzászólása: De ha az esemény utáni tablettát beszedtem akkor semmi esély rá?
Szerintem is. Esemény utáni tabletta segíthet. Most nem emlékszem hogy 48 vagy hány órának kell eltelnie...
Ha nem akartok gyereket akko elég nagy felelõtlenség volt!
Ha nem túl hosszúak a ciklusaid, akkor nagy esélyed van.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Vasárnap csínáltam egy tesztet. az aktus után 16 nappal. A mensesemnek viszont csak tegnap kellett volna megjönnie, nem jött meg... pedig pontos szokott lenni. Terhességi jeleim viszont nincsenek . Teszteljek mégegyszer? ha igen akkor mikor? vagy forduljak orvoshoz? ( okoskodók válasza nem érdekel)

Menstruáció alatti teherbeesés? Nekem még egy kis vérzésem van és belém ment el a párom. Mekkora esélyem van a babára? Mert szeretnénk most volt az első próbálkozásunk.

Legjobb válasz: Általába mielõtt megjön akkor szoktak próbálkozni mert akkor van rá a legnagyobb esély ha jól tudom de csak tipp^^

Általába mielõtt megjön akkor szoktak próbálkozni mert akkor van rá a legnagyobb esély ha jól tudom de csak tipp^^
mivel nem védekeztél ezért elég nagy. ha már kilökõdött a petesejt akkor nem leszel terhes, de ha még nem akkor igen.
Kicsi az esélye, de lehet....Vegyél tesztet...
Menstruáció alatt nagyon minimális az esély rá, ha gyereket akartok, akkor inkább a ciklus közepén kellene próbálkozni.
Vicces vagy.Aki tényleg szeretne gyereket annak van annyi gógyija, hogy a feltételezett peteérés környékére idõzíti az együttlétet.Te kamuzol, de azért válaszolok.Kicsi az esély, de nem lehetetlen.Mensi alatt is teherbe lehet esni, sõt, nem telennél az elsõ a világon az biztos.Két hét múlva vegyél tesztet!

Terhességmegszakítás után, ha még nem jött meg az első menstruáció, mekkora esélye van a teherbeesésnek?

Legjobb válasz: Nem gondoltál még arra, hogy elkezdj védekezni, ha nem akarsz gyereket?

Nem gondoltál még arra, hogy elkezdj védekezni, ha nem akarsz gyereket?
Ugyan annyi, mint elõtte: 50-50%. Bármikor lehet peteérésed, sõt, mivel most nagyjából se tudod, hogy mikorra várható, talán több is, mint 50%.
A kérdező hozzászólása: Elsõnek: akarok gyereket, eü. okokból volt terhességmegszakításom.

Menstruáció után egy nappal csúszott az első szem antibébi tabletta bevétele, de már 2 éve szedem. Mekkora a valószínűsége, hogy terherbe essek?

A 11. napon elkezdett er?sen fájni a hasam, ezt az ovulciómnak tulajdonítottam, de fájhat a hasam, ha terhes lennék? Mivel 1 napot csúszott a az els? szem tabletta bevétele, így 5 napig védekeztünk, most vagyok a 12 napban. Lehetek terhes?

Legjobb válasz: Az esély egyenlõ a nullával! Nyugi!

Az esély egyenlõ a nullával! Nyugi!
Ne aggódj, ha már ennyi ideje szeded, így nem lehet gond. Nagyon felelõsségteljes döntés volt, hogy még másképp is védekeztetek. Szerintem kizárt a terhesség.
Szerintem sem elehetsz terhes. Nekem azt mondta a doki, amikor abbahagytam babaprojekt miatt, hogy az elsõ hónapban még védettséget ad a tabi. Tehát, ha nem védekeztetek volna másképp, akkor sem sok esélye lett volna, de így tuti, hogy nincs baba.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, sikerült megnyugtatnotok :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!