Találatok a következő kifejezésre: Menstruáció elmaradását hanyadik (2 db)

Anyukáktól kérdezem, ti hogy vettétek észre (a menstruáció elmaradásán kívül) hogy terhesek vagytok? Úgy értem hanyadik héten, miket észleltetek?

Alhasi fájdalom már 2. 3.héten el?fordulhat?Szedek fogamzásgátlót,de hallottam, hogy teherbe lehet esni,akkor is ha nincs hányás,hasmenés,stb :S

Legjobb válasz: Igazából a mell feszülésen kívül más nem is volt azt hittem mensi lesz belõle de 6 hetes terhes voltam a doki szerint.A fogigátló mellett is lehet valóban de szerintem kicsi az esélye,talán fel vagy fázva vagy más okozhatja.

Igazából a mell feszülésen kívül más nem is volt azt hittem mensi lesz belõle de 6 hetes terhes voltam a doki szerint.A fogigátló mellett is lehet valóban de szerintem kicsi az esélye, talán fel vagy fázva vagy más okozhatja.
Elõször is, elmaradt a menstruációm. Viszont mellette folyamatosan fájt az alhasam, mint mielõtt "megjön", ezért azt hittem, csak "késik"... Utána elkezdett feszülni a cicim, de nagyon. Ezt is annak tudtam be, hogy biztos a hormonok miatt... (De akkor már több, mint egy hete "késett"...) Ezután viszont 2-3 hetesen volt egy durva rosszullétem. Az egyik bevásárlóközpontban voltunk, amikor szó szerint "kifutott alólam a lábam", mint a filmeken. Még ekkor sem voltam biztos benne, hogy mi történt, de már elkezdtem gyanakodni... Kb. 4-5 hetesen jelentkezett az elsõ hányinger. Kefírt "rendeltem" a páromtól, és azon is éltem egy hétig. Ekkor már vettünk egy tesztet, és természetesen pozitív lett. Mi óvszerrel védekeztünk, de kilukadt. Nem mentünk el esemény utániért, mert tulajdonképpen akartunk babát, csak még kicsit késõbbre terveztük volna, az anyagiak miatt. De végül úgy döntöttünk, ha jönni akar, hát hajrá! :) Most 21 hónapos a "balesetünk", és eleven, mint a tûz! :) Nagyon nagy szerencse volt, hogy kiszakadt az a gumi! :D
Szia, én már az 1. héten gyanút fogtam, mivel nagy kávézós vagyok és valahogy nem tudtam meginni azt a kávét ami nélkül máskor el sem kezdõdhetett a nap...szóval én elég hamar még mielõtt a mensim kimaradt volna már vettem egy tesztet:) persze két csík lett:) Tervezett baba volt én szedtem tablettát. Nekem is fájt a hasam, mintha meg akarna jönni és ez elkísért az elsõ trimeszterben. De alhasi fájdalom lehet mástól is ahogy elõttem írták, szerintem csinálj egy tesztet.
A kérdező hozzászólása: az alhasi fájdalom kb 3 napja tart, de ha tabi mellett teherbe is estem volna akkor kb még csak 1 hetes lennék.Nem tudom van egy ilyan megérzésem, de az a furcsa, hogy nem hagytam ki egyetlen szem tabit sem, nem vettem be antibiotikumot, sem nem hánytam stb :S szóval én magam sem értem :) de azért gratula nektek a bébihez
...NEM szedtem tablettát..bocs utolsó vagyok
Szia! Valóban, tabi mellett is teherbe lehet esni, mert a biológiában semmi sem 100%. De azért ez nem olyan gyakori. Inkább csak azért mondják, hogy ne lehessen beperelni a gyógyszergyártó cégeket. :) De azért, ha rendesen szedted, kivártad, amíg tuti lesz a védettség, és semmi olyan nem történt, ami gyengítheti a hatást, akkor én a helyedben nem aggódnék. Én 20 évig szedtem a tabit, soha nem volt baleset. Pedig volt hasmenés is. :) Szóval ne stresszeld magad ezen.

Menstruáció elmaradását követő hanyadik napon érdemes terhességi tesztet csinálni amikor már mutat is valamit?

Legjobb válasz: szerintem 1 hét után már mutat valamit. bár attól függ,hogy a hcg-d milyen gyorsan emelkedik. ez mindenkinél más.

szerintem 1 hét után már mutat valamit. bár attól függ, hogy a hcg-d milyen gyorsan emelkedik. ez mindenkinél más.
énugy tudom h 10 dik nap után a beágyazódás után termeli a szrvezet azt a hormont amit kimutat a teszt
Akár már az elmerdt menszi napján tesztelhetsz.
Én az elmaradt mensi napján teszteltem délután és már pozitív volt, igaz, hogy halvány volt a csík. Úgyhogy szerintem célszerûbb rávárni egy napot és reggelivel megnézni, mert abban sokkal erõsebb a hcg, de ez erõsen függ teszttõl és szervezettõl is. Vannak kevésbé érzékeny tesztek, amivel többet kell várni és olyanról is hallottam már, akinek elmaradt mensi után hetekig még negatív volt a tesztje.
Szia!Én türelmetlen voltam és menszi elõtt 3 nappal teszteltem, pozitív lett!Sok sikert neked is! 7 hetes

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!