Találatok a következő kifejezésre: Menstruáció előtti teherbe (23 db)

Teherbe lehet-e esni olyan előváladéktól, amely menstruáció előtti nappal kerülhetett hüvelybe?

Megszakításos "védekezés volt " de csak pár percre volt bent a pénisz a hüvelyben. Utána rá 1 nappal rendnek megfelel?en jött meg a menstruáció. Ilyenkor ha utána megjön az azt jelenti hogy nem lehet terhes ? vagy nagyon kicsi rá az esély, ha igen akkor kb mennyi ?

Legjobb válasz: Szia! Gyakorlatilag nulla. És nekem bárki bármit mondhat, sosem láttam még olyat, hogy közvetlen menstruáció elõtt valaki teherbe esett. A spontán peteérésrõl pedig inkább ne beszéljünk, mert itt csak a nevét ismerik a lezajló folyamatot nem, holott az sem következhet be bármikor. Ne félj, én azt mondom ebbõl nem lesz terhesség :)

Szia! Gyakorlatilag nulla. És nekem bárki bármit mondhat, sosem láttam még olyat, hogy közvetlen menstruáció elõtt valaki teherbe esett. A spontán peteérésrõl pedig inkább ne beszéljünk, mert itt csak a nevét ismerik a lezajló folyamatot nem, holott az sem következhet be bármikor. Ne félj, én azt mondom ebbõl nem lesz terhesség :)
"És nekem bárki bármit mondhat, sosem láttam még olyat, hogy közvetlen menstruáció elõtt valaki teherbe esett" És mivel nem láttál ilyet, ezért nincs is.Ez egy tudományos megközelítés. :P Kérdezõ: Tényleg minimális az esélye, majdnem nulla, de ez az élet, itt bármi elõfordulhat.Amúgy ajánlanám, hogy térjetek át egy rendes védekezési módra, mert ha terhes nem is lettél most, ezt az izgalmat bõven megspórolhattad volna magadnak. Gondolom ezt magamdtól is tudod.Kívánom, hogy ne legyen baba, csak ha tényleg tervezitek majd.
Na várj, gondolod, hogy én csak a szomszéd néni terhesgondozását követtem nyomon? :)
ha nem védekezel, sose lehet nulla az esély. de kevesebb. majd csinálj tesztet. és védekezz normalisan.

Menstruáció előtti napon teherbe lehet esni?

Legjobb válasz: Szia! elõtte 1-2-3 nappal már nem. Ha még azt "belekalkuláljuk" hogy csúszik egy picit a ciklusod, akkor is peteéréstõl számítva max. 3-4 napig vagy termékeny. Utána kb, másfél héttel van menstruáció . Ha nem történik megtermékenyítés a petesejt attól még ugyanazt az "utat" járja be. (petevezetõ, méh , beágyzódás, kilökõdés, avagy menstruáció). A megtermékenyítésnek még a petevezetõben kell lezajlania, mert mire méhhez ér, és annak a falára tapad,már szedercsíra állapotú zigóta. (asszem így hívják) . Tehát kell neki ez az idõ.

Szia! elõtte 1-2-3 nappal már nem. Ha még azt "belekalkuláljuk" hogy csúszik egy picit a ciklusod, akkor is peteéréstõl számítva max. 3-4 napig vagy termékeny. Utána kb, másfél héttel van menstruáció . Ha nem történik megtermékenyítés a petesejt attól még ugyanazt az "utat" járja be. (petevezetõ, méh , beágyzódás, kilökõdés, avagy menstruáció). A megtermékenyítésnek még a petevezetõben kell lezajlania, mert mire méhhez ér, és annak a falára tapad, már szedercsíra állapotú zigóta. (asszem így hívják) . Tehát kell neki ez az idõ.
Kedves elõttem szóló. Igen biológia. Tehát a normál peteérésen kívül BÁRMIKOR elõfordulhat rendkívüli tüszõrepedés. Akár a menstruáció alatt is. Amennyiben tüszõrepedés van úgy lehet teherbeesés is. Ezen kyvül lehet egy elhúzódó ciklus is, ahol nem a 10-14 nap körül következik be a peteérés, hanem pl. a 25. napon. Tehát IGEN teherbe lehet esni.
Az egyik ismerõsöm is pár nappal a VÁRT menszi elõtt lett terhes, lehet eltolódott a pé-je!Bármi lehet! Õ nem akart babát lett , mi meg csak számolunk, mérünk és semmi....
szia! Hijj, ha valaki leírja az "igazat", az már csak rossz lehet??? Menstruáció elõtti nap a kérdés. Hivatalosan nem lehet teherbeesni , mert akkor a megtermékenyítés nélküli petesejt már rég nincs a petevezetõben; hiszen így indulhat el a menstruáció. A kérdés nem tér ki másra .Biológia ez , nem misztikum....
Épp most olvastam a terhesség rovatba, h valakinek menszi elõtt 2 nappal esett teherbe, és baba lett belõle!
Kivételek mindíg vannak, a szervezet még menstruáció alatt is képes produkolni egy "soronkívüli" peteérést, és spermiumok és elélnek 3-5 napig. Tehát bármikor teherbe eshetsz.
Igen, én is hallottam ilyenrõl, hogy valakinek akkor volt ovulációja, és akkor esett teherbe.

Van itt olyan, aki a menstruáció előtti napi együttlét során esett teherbe?

Másnap megjött rendben a mensi, majd a következő hónapban nem? Mikor kezdtél el tüneteket érezni?

Legjobb válasz: Én is így estem teherbe a középsõ fiammal, de nekem nem jött meg... Másnap kellett volna megjönnie, így megbeszéltük, hogy nem védekezünk. Másnap mensi helyett szurkálást éreztem (peteérés volt), én meg azt hittem, hogy felfáztam... Hát mégsem... Igazi szerelemgyerek... :o)

Én is így estem teherbe a középsõ fiammal, de nekem nem jött meg... Másnap kellett volna megjönnie, így megbeszéltük, hogy nem védekezünk. Másnap mensi helyett szurkálást éreztem (peteérés volt), én meg azt hittem, hogy felfáztam... Hát mégsem... Igazi szerelemgyerek... :o)

Menstruáció előtti napokon teherbe lehet esni? És akkor máris elmarad a vérzés? Konkrétan lent!

9 hónapja próbálkozunk a babával. Általában középid? el?tt szokott lenni tojásfehérjés nyákom két napig. De hiába voltunk együtt 2 naponta nem volt sikeres. Ebben a hónapban kétszer is volt ilyen nyákom. Kedden-szerdán. Hétf?n voltunk együtt. Ma megjött sajnos.

Legjobb válasz: Bármikor teherbe lehet esni (menzesz alatt is), de van, amikor kevésbé valószínû. Viszont 2 nap is lehet, mire az ondó eljut a petesejtig, tehát 1-2 nap alatt biztosan nem ágyazodik be. Ha pedig megjön, elvileg nincs hova beágyazódni, mert nincs nyálkahártya (levált). Ettõl függeltlenül természetesen elõfordulhat, de nagyon ne éld bele magad, inkább örülj, ha a következõ mégsem jön meg. Sok sikert!

Bármikor teherbe lehet esni (menzesz alatt is), de van, amikor kevésbé valószínû. Viszont 2 nap is lehet, mire az ondó eljut a petesejtig, tehát 1-2 nap alatt biztosan nem ágyazodik be. Ha pedig megjön, elvileg nincs hova beágyazódni, mert nincs nyálkahártya (levált). Ettõl függeltlenül természetesen elõfordulhat, de nagyon ne éld bele magad, inkább örülj, ha a következõ mégsem jön meg. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Ebbõl merül fel a kérdés, akkor ha valakinek éppen menstruáció elõtt van peteérése, akkor kicsi az esélye, hogy lehet baba?
Menzesz elõtt (mármint ha tényleg meg is jön, nem csak egy kalkulált dátum) max extra peteérés lehet, mert a rendes peteérést átlagosan 14 nap múlva követi a menstruáció. Ha meg a rendes peteérésed tolódott ki, akkor a menzesz is arányosan tolódik. Nekem elég rendszeres a ciklusom, 28-29 napra jön meg mindig, és középidõben érzem is mindig a peteérésem. Tavasszal volt egy hónap, mikor nem középidõben, hanem 20-22 nap körül éreztem a peteérésem, és akkor a menzeszem is "késett", és csak 35. nap jött meg. Szóval ne éld bele magad, szerintem nem peteérésed volt.

Menstruáció előtti utolsó napon teherbe lehet esni? Van aki így járt?

Összekutyulódott a ciklusom. Eddig a petefészkem peteéréskor fáj. Múlthóban fájt nagyjából félidőben, majd menzesz előtti napon majd alatta is pár napig. Az utolsó napon nem védekeztünk. Másnap megjött. Most a ciklusom felénél járok és nem fáj a petefészkem. Sőt nincs is nagyon sűrű nyákom mint szokott lenni. Vélemények?

Legjobb válasz: Nekem ovukor is fáj a petefészkem, meg mensi elõtt-közben-után is szokott idõnként. Mensi alatt most pl. sokkal jobban fáj, mint ovukor. Így a fájás nem feltétlenül az ovut jelenti. Ráadásul, van mikor középidõben nem is érzem a fájást. Nagyon kicsi az esély, hogy teherbe estél, de ha a mensi elõtti utolsó naptól eltelt már kb. 13-15 nap és terhes lennél, akkor a teszt már mutatná.

Nekem ovukor is fáj a petefészkem, meg mensi elõtt-közben-után is szokott idõnként. Mensi alatt most pl. sokkal jobban fáj, mint ovukor. Így a fájás nem feltétlenül az ovut jelenti. Ráadásul, van mikor középidõben nem is érzem a fájást. Nagyon kicsi az esély, hogy teherbe estél, de ha a mensi elõtti utolsó naptól eltelt már kb. 13-15 nap és terhes lennél, akkor a teszt már mutatná.
Én menstruáció elõtti napon voltam együtt a barátommal, amikor teherbe is estem, de nekem nem jött meg a menstruációm.
Igen, teherbe lehet esni. Kisebb a valószínûsége, mint a ciklus más napjain, de lehetséges. A petefészek fájdalom egy relatív jel, nem lehet rá építeni, csak mellesleg megjegyezni. Sokminden okozhatja.
A kérdező hozzászólása: Persze azt tudom, hogy sokmindentõl lehet, csak furcsa volt ez az eltérés a megszokottól. Sose fájt még (vagyis nem emlékszem) a petefészkem menstruáció környékén. többnyire peteéréskor fáj, nem is kicsit. Ezért is estem teherbe elõször nehezen, mert nem tudtam szeretkezni, kényelmetlen volt, miközben fájt. De nem hinném én se, hogy mentruáció elõtti napon lett volna peteérésem.
Hát ha másnap meg is jött, nem csak a feltételezett mensi elõtt egy nappal történt, akkor nagyon csekély rá az esély. Mert olyan azért jobban lehet, amit az egyik válaszoló is írt, hogy mondjuk kései peteérése volt, amikor már a kövi menzeszének kellett volna megjönnie, (de nem jött meg), de ha meg is jött, akkor max spontán peteérés lehetett. Csinálj egy tesztet, mert ha azóta az újabb középidõdbe vagy, akkor már eltelt annyi idõ, hogy kimutassa.
Ritka, de elõfordulhat spontán peteérés is.

Menstruáció előtti napokban teherbe lehet esni?

Úgy hallottam hogy az el?tte való héten minimális rá az esély.

Legjobb válasz: Szia! Peteérés általában a 13-14 napon szokott bekövetkezni, de persze vannak kivételek. Hallottam már olyan esetrõl is, hogy mensi alatt esett teherbe valaki. De ezek az esetek nagyon ritkák.

Szia! Peteérés általában a 13-14 napon szokott bekövetkezni, de persze vannak kivételek. Hallottam már olyan esetrõl is, hogy mensi alatt esett teherbe valaki. De ezek az esetek nagyon ritkák.
Biztosíthatlak, hogy lehet... 26 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: 26 hetes kismamától kérdezném, hogy mikor érdemes tesztet csinálni, te mikor tudtad meg a biztos választ?
lehet
A kérdező hozzászólása: koszonom a tanacsot! es az esemeny utanit 24 oran belol kell bevennni?
mit értesz az alatt, hogy elsõ alkalom alkalommal? Hogy elõször lennél terhes? Sajnos elég jó esélyed van rá, a megoldás az esemény utáni (utána meg egy hónapig nagyon vigyázni, mert nem vehetsz be újra, és nagyon egészségtelen)
A kérdező hozzászólása: hat ez az h maskor nalunk se volt baj..most peddig nm tudom
Hogyan kell óvszert kiszakítani??? Nekem ~15 év alatt nem sikerült egyet sem, pedig sokat elhasználtam...
A kérdező hozzászólása: vedekezni vedekeztunk csk az a baj h eddig soha nem szakadt ki az ovszer, es most pont roszkor...
74, 152% Tehát sokkal több, mint szeretnéd. Irány esemény utániért! Gratulálok az elsõ alkalomhoz. Egyeseknek sikerül egy életen át elkerülni, hogy abortuszuk legyen, vagy esemény utánit kelljen bevenniük, neked nem sikerült.
Tök mindegy, hogy hány százalék. Ha 10% és te éppen beletartozol abba a 10%-ba.
A kérdező hozzászólása: és kb hány százalék?
Nem, 72 órán belül. Háziorvossal, nõgyógyásszal, sürgõsségi ügyelettel tudod felíratni.

Mekkora az eselye annak hogy teherbe eshetek a menstruacio elotti napokban a 7 napos szunetben ha a baratom elment belem?

A fogamzasgatlo tablettat rendszeresen szedem most fogom kezdeni a 3. honapot a szedeseben. Mekkora a vedelem a 7 napos szunetben? Elore is koszi a valaszokat

Legjobb válasz: Ugyan akkora, mint mikor szeded a tablettát, hiszen az megakadályozza a peteérést, így nincs mit megtermékenyíteni. a 2. levéltõl már 99,9999...%-ban biztos a védelem.

Ugyan akkora, mint mikor szeded a tablettát, hiszen az megakadályozza a peteérést, így nincs mit megtermékenyíteni. a 2. levéltõl már 99, 9999...%-ban biztos a védelem.

Közvetlenül a menstruáció előtti napon teherbe lehet esni?

Tegnap kellett volna megjönni,de általában mindig szokott késni.Tegnap voltam 1tt a párommal és mikor ő szóval elfelejtkezett magáról és én időben leszálltam róla.Ilyenkor teherbe lehet esni?

Legjobb válasz: igen.

igen.
A kérdező hozzászólása: de egyébként most volt hüvelygombám és kezeltem is magam 2 hétig gyógyszer, öblögetõ, hüvelykúp.Ettõl is késhet?
Igen, megvan rá az esély, csak ilyenkor kevesebb.
nem!!!! ne aggódj..
Még alatta is lehet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, de a hüvelygombától is késhet, hogy szedtem rá gyógyszert stb?
a gombától nem igazán szokottt késni. Vegyél tesztet hogy megnyugodj. Amugy igen teherbe lehet esni akkor is, gyakori mensi közben is pedig elvileg abszurd és mégis....
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, most csináltam 1 tesztet ami negatív lett ugyan, de a teszt csík ahol "nem"kellene megjelennie ott alul 1 picike pötty van.reggel csinálok még 1t.De csak 1 csík jelent meg a másik csík nem jött elõ, csak az a pötty.de akkor nagyon halványan meg kellene annak is jelennie ha terhes vagyok nem?

Ha a menstruációm előtti 1 hétben esek teherbe, akkor még megjön, vagy már nem is fog? A teszt mikor mutatja ki a leghamarabb a biztos eredményt?

Legjobb válasz: Nem,nem fog megjönni.A mai korszerûbb tesztek a fogantatás után már 5-7 nappal kimutatják a terhességet,de azt mindig reggel kell csinálni,mivel akkor mutatható ki belõle a terhesség alatt jelentkezõ hormon.

Nem, nem fog megjönni.A mai korszerûbb tesztek a fogantatás után már 5-7 nappal kimutatják a terhességet, de azt mindig reggel kell csinálni, mivel akkor mutatható ki belõle a terhesség alatt jelentkezõ hormon.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!De gondolom azok a gyógyszertári 10-es érzékenységû tesztek ugye?
Már a Rossmann-ba és Dm-be is lehet kapni, sõt a Tesco-ba is, és szerintem megbízhatóak, a nagynénémnek is kimutatta, hogy terhes.
Nekem meg megjött, de mar a következö nem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!