Találatok a következő kifejezésre: Menstruáció előtt nappal múlik (2 db)

Menstruáció előtt hány nappal múlik el a mellfeszülés, duzzadás?

Legjobb válasz: Nem mindig múlik el,nekem van,hogy a menszesz elsõ pár napjában még intenzívebben fáj,de van hogy csak elõjelként fáj,majd abbahagyja és megjön.Ilyet peteéréskor is lehet érezni.

Nem mindig múlik el, nekem van, hogy a menszesz elsõ pár napjában még intenzívebben fáj, de van hogy csak elõjelként fáj, majd abbahagyja és megjön.Ilyet peteéréskor is lehet érezni.
Nekem általában a mensi elsõ napján szokott elmúlni.
Ez mindenkinél más.Nekem elõtte már napokkal feszülnek és mikor megjön, akkor múlik el.
nekem pedig mindig a 2.nap vannak tüneteim, szóval ez mindenkinél változó. Ha túl sokáig tartana, akkor esetleg orvos, és ad gyógyszert.

A menstruációm előtt pár nappal nagyon elkezdett viszketni a puncim. Ez normális? És ez közben sem múlt.

Legjobb válasz: mi köze ennek a menszeszhez? ><' töröld ki,vagy menny el orvoshoz!

mi köze ennek a menszeszhez? ><' töröld ki, vagy menny el orvoshoz!
Mindenképpen jobb lenne orvoshoz menni! Csak õ tud biztosat mondani!
Nem hiszem, hogy ez összefüggésben lenne a mensiddel, bár lehet. Várd meg amig elmúlik, és ha akkor is fennáll, akkor menj el orvoshoz. Addig esetleg a Canesten combit megpróbálhatod, recept nélkül kaphatsz a gyógyszertárban.
menzesz közben szerintem fölösleges kanesten duó használata.nem érkezik kifejteni hatását de ha elmúlik egy kúrát megtehetsz.Nekem menzesz után lett problémám és szépen hejrehozott.de egy jó tanács a krémet érdemes 2 hétig használni még ha pár nap múlva el is múlik a viszketésed mert újra kialakulhat ha hamarabb abbahagyod.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!