Találatok a következő kifejezésre: Menstruáció elött nappal már (53 db)

Ha a menstruáció előtt 3 nappal voltunk együtt, és mondjuk sikerült teherbe esnem, akkor annak a mensesnek még megkell jönnie, vagy már kimarad?

Legjobb válasz: Hát menstruáció elõtt 3 nappal nem jellemzõ a peteérés, rendkívüli esetben elõfordulhat, de nem jellemzõ. A peteérés (amikor teherbe tudsz esni) a menstruáció elõtt kb. 14 nappal van. De ha rendkívüli peteérésed volt akkor én úgy tudom, hogy igen az a menstruációs még rendesen megjön.

Hát menstruáció elõtt 3 nappal nem jellemzõ a peteérés, rendkívüli esetben elõfordulhat, de nem jellemzõ. A peteérés (amikor teherbe tudsz esni) a menstruáció elõtt kb. 14 nappal van. De ha rendkívüli peteérésed volt akkor én úgy tudom, hogy igen az a menstruációs még rendesen megjön.
Nem nem jött meg, teszteltem, és halvány, de látható pozitív lett! Tudom hogy csak akkor voltunk együtt, mert a férjem vidéken dolgozott, és minden ultrahangon 10-11 nappal kisebb a baba mint lennie kellene!

Ha teherbeestem néhány nappal az aktuális menstruácíóm előtt, akkor az már nem fog megjönni?

Tegnap együtt voltam a barátommal és mivel hirtelen volt a dolog, maradt a megszakítás.Õ most nagyon ideges, de én megnyugtattam, h pár nap és úgyis kiderül.Vagy tévedtem?

Legjobb válasz: ha pontos a szervezeted és párnap múlva meg kellene jönnie, akkor nem eshettél teherbe, mert a peteérésed már kb másfélhete volt. a petéd kb a ciklusod felénél (a ciklus kezdete az elsö mensis nap) van, a pete egy napig él, de a spermiumok akár 3 napig is. szóval max 5 nap a ciklus közepén amikor teherbe eshetsz. ha ez közvetlen a mensi elött történt akkor nem lehetséges, ha szervezeted pontos. de elöfordulhat hogy egy 2 pete érett és mondjuk épp tegnap volt a második. de igazábol nincs hol megtapadnia. szóval lehetségs is de nem valószínü hogy teherbe estél.

ha pontos a szervezeted és párnap múlva meg kellene jönnie, akkor nem eshettél teherbe, mert a peteérésed már kb másfélhete volt. a petéd kb a ciklusod felénél (a ciklus kezdete az elsö mensis nap) van, a pete egy napig él, de a spermiumok akár 3 napig is. szóval max 5 nap a ciklus közepén amikor teherbe eshetsz. ha ez közvetlen a mensi elött történt akkor nem lehetséges, ha szervezeted pontos. de elöfordulhat hogy egy 2 pete érett és mondjuk épp tegnap volt a második. de igazábol nincs hol megtapadnia. szóval lehetségs is de nem valószínü hogy teherbe estél.
Ha terhes lettél nem fog megjönni, mert elvileg a terméketlen petesejt ürül ki a mensivel, ha pedig meg lett termékenyítve, akkor nem ürül ki. Néha elõfordul, hogy máskorvan egy-egy pé, esetleg egy cikluson belül több is van. Véletlen eltalálhattátok, de azért nyugodjatok meg egyenlõre. Tesztet vegyél , ha nem jönne meg. A párodnak üzenném, hogy ne idegeskedjen, mert az nem old meg semmit, az viszont igen ha legközelebb elõre tesz a füle mögé egy gumit legalább, vagy ha így jártok el kell menni a nõgyógyászati ambulanciára, ahol kaphattok 72 órás tablettát.

Terhességi tesztet csak akkor lehet használni amikor már a menstruáció késik? Vagy még menstruáció előtt 10-15 nappal is lehetséges?

Tegnap együtt voltam a barátommal, de valami nem stimmelt a védekezés ügyileg.. megjönnie csak november 10. körül kellene.. ha holnap veszek tesztet kimutathatja már ilyenkor az eredményt?

Legjobb válasz: 10-15 nappal a vérzés elõtt terhesség sincs. Biológia órára nem árt néha bejárni, elég hasznos. Ovuláció a menzesz elõtt kb. 14 nappal van, ha akkor megtermékenyül a petesejt, akkor is még 7 nap, mire elkezd egyáltalán beágyazódni. Onnantól beszélünk terhességrõl... Aztán még ahhoz is kell pár nap, hogy akkora legyen a hormonszint hogy a teszt kimutassa. Az ovulációtól legalább 1-14 napnak kell eltelnie, hogy kimutassa a teszt... Egyébként ha nov. 10-e körül kellene megjönnie, és tegnap volt az aktus, akkor BAROMIRA SÜRGÕSEN MENJÉL EL ESEMÉNY UTÁN TABLETTÁÉRT, mert kb. pont ovulációkor sikerült ezt a kis malõrt összehoznotok.

10-15 nappal a vérzés elõtt terhesség sincs. Biológia órára nem árt néha bejárni, elég hasznos. Ovuláció a menzesz elõtt kb. 14 nappal van, ha akkor megtermékenyül a petesejt, akkor is még 7 nap, mire elkezd egyáltalán beágyazódni. Onnantól beszélünk terhességrõl... Aztán még ahhoz is kell pár nap, hogy akkora legyen a hormonszint hogy a teszt kimutassa. Az ovulációtól legalább 1-14 napnak kell eltelnie, hogy kimutassa a teszt... Egyébként ha nov. 10-e körül kellene megjönnie, és tegnap volt az aktus, akkor BAROMIRA SÜRGÕSEN MENJÉL EL ESEMÉNY UTÁN TABLETTÁÉRT, mert kb. pont ovulációkor sikerült ezt a kis malõrt összehoznotok.
elsõnek igaza van. mindneképp menj el esemény utániért....
10-14 akart lenni.
A kérdező hozzászólása: leirom hogy mi történt.. hátha okosabbak leszünk.. tegnap elõtt voltam vele együtt.. és amikor elment és levette a gumit, akkor észrevette hogy nem annyi van benne mint amennyinek kéne... és hogy lehet hogy kifolyt, vagy ilyesmi.. bár ez a kifolyásos dolog, nem hiszem hogy belém jöhetett ( ha ilyen történt ), mert õ feküdt, én pedig ültem .. tehát ha kifolyik akkor õ rá, és nem belém.. illetve ez hogy nem mindig ugyanannyinak kell benne lennie, ez függhet attól is hogy mennyire izgult fel meg stb.. nem?
Ugyan már...lyukas volt vagy nem? Ha nem, akkor nem folyt ki. Nem mindig ugyanakkora adag sperma jön, fõleg ha már nem az elsõ aktus volt aznap.
A kérdező hozzászólása: nem, nem volt lyukas.. egyébként köszönöm a normális választ! :)

Terhes lehetek? A menstruációm előtt 2 nappal együtt voltunk a párommal és nem védekeztünk. Azóta eltelt 5 nap nem jött meg. Már vettem tesztet, de még várok.

Legjobb válasz: Sztem, menstruáció elõtt két nappal már nem eshettél teherbe. Tesztet csak a szeretkezés után kb. két hét múlva lehet elvégezni, korábban nem érdemes.

Sztem, menstruáció elõtt két nappal már nem eshettél teherbe. Tesztet csak a szeretkezés után kb. két hét múlva lehet elvégezni, korábban nem érdemes.
NEM!!
Szia! Szerintem ha esetleg nem pont félidõben volt a peteérésed, vagy volt egy "plusz" peteérés a ciklusod vége felé, akkor terhes lehetsz. De valóban csak 2 hét után érdemes tesztelni!
A kérdező hozzászólása: Köszi!Reménykedek benne.

A Menstruációm késik, még csak 4 napja. Már van egy fiam, nála már a terhesség elején a várható menstruációm előtt 2 nappal pozitívat mutatott a teszt. J?

Legjobb válasz: Most is csináltam tesztet, negatív lett. A késés okát nem értem. A férjemmel szexeltünk, óvszerrel védekezve, csak pár alkalommal az elõzõ menszesz óta. Nem fogyasztottam citrusféléket, nem stresszelek, nem végzek megterhelõ fizikai munkát, nem fogyókúrázom, minden normálisan megy. Az egyetlen különbség, hogy tibeti kefirgombából készült kefirt eszem minden este már egy hete. Elméletileg antibiotikus hatása van, ami késeltetheti a menszeszt. Nem tudom Esetleg olyan van köztetek aki ugyanezt tapasztalta a kefirfogyasztásnál? Párnap múlva csinálok újabb tesztet, abbahagyom a kefir fogyasztását és majd elmegyek orvoshoz úgy egy hét múlva. Csak lelkileg nagyon megkavart ez a késés.

A kérdező hozzászólása: Most is csináltam tesztet, negatív lett. A késés okát nem értem. A férjemmel szexeltünk, óvszerrel védekezve, csak pár alkalommal az elõzõ menszesz óta. Nem fogyasztottam citrusféléket, nem stresszelek, nem végzek megterhelõ fizikai munkát, nem fogyókúrázom, minden normálisan megy. Az egyetlen különbség, hogy tibeti kefirgombából készült kefirt eszem minden este már egy hete. Elméletileg antibiotikus hatása van, ami késeltetheti a menszeszt. Nem tudom Esetleg olyan van köztetek aki ugyanezt tapasztalta a kefirfogyasztásnál? Párnap múlva csinálok újabb tesztet, abbahagyom a kefir fogyasztását és majd elmegyek orvoshoz úgy egy hét múlva. Csak lelkileg nagyon megkavart ez a késés.
Biztos, hogy a kefír miatt van. Ha abbahagyod a fogyasztását várhatólag 1-2 héten belül minden a régi lesz.:)

Lefeküdtem a barátommal a menstruációm előtt egy héttel. Nem védekeztünk, de nem ment el bennem. Mekkora az esély, h teherbe essek ha már 2 napot késik? Mondjuk stresszes is voltam az utóbbi időben és egy kicsit félek.

Legjobb válasz: Menstruáció elött egy héttel pff... hát,olyan erös 50%. ha 2héttel-10nappal elötte tetted volna,olyan 70%lenne. olyan nehéz felhúzni egy gumit?ahh :/

Menstruáció elött egy héttel pff... hát, olyan erös 50%. ha 2héttel-10nappal elötte tetted volna, olyan 70%lenne. olyan nehéz felhúzni egy gumit?ahh :/
Igen, nagy az esély rá. Minek kufircoltok ha annyi eszed nincsen hogy attól, hogy nem megy el benned, van elõváladék? Istenem.. Gratulálni tudok csak;) :/:/ 16/L
Mindenki anyjától függetlenül ilyenkor a legnagyobb az esély a terhességre. Ha késik, van okod parázni.
Hihetetlen xD... Húzza már fel a pasid azt a nyomorult óvszert!
Miért jó hülyeséget csinálni aztán itt pánikolva kérdezõsködni?

Peteérés előtt 3-4 nappal voltunk együtt párommal. Ma van 1 napja, hogy késik, a menstruációm. A mellbimbóim már kb.1 hete érzékenyek, meg picit fáj. Menszesz előtt sose szokott fájni! Volt már veletek ilyen? Lett baba? Szerintetek babás lehetek?

Ja, és a hasam néha egyszercsak begörcsöl, és szurkál. Tesztet még nem veszek, azzal még várni akarok.

Legjobb válasz: Jah, és a hasam is " kemény " olyan vagyok mint aki fel van puffadva. :$

A kérdező hozzászólása: Jah, és a hasam is " kemény " olyan vagyok mint aki fel van puffadva. :$
A kérdező hozzászólása: http://www.kismama.hu/termekenysegkalkulator/?calc_type=fecu.. Hát ez a kalkulátor 12-ére mutatta a peteérést, mi meg eéõtte 3-4 nappal voltunk együtt, tehát 8 és 9.-e körül, de lehet inkább 9, mert akkor volt hétvége. Ma reggelre sem jött meg amugy...
Szia! Nekem is érzékeny volt a mellem..és késett a mensim..teszteltem és pozitív lett:) 2tesztet is csináltam..ugyhogy lehet, hogy te is babás vagy!!
Biztosra tudod mikor volt peteérésed? Ha igen tesztelj! Simán lehetsz babás. Írd meg légy szíves az eredményt feltétlen! Drukkolunk.
A kérdező hozzászólása: És azt nem tudjátok, mi váltja ki ezt a puffadást? Amugy van, hogy néha fáj is... Mitõl??
Én úgy emlékszem, szedtem is valamit a puffadásra, de régen volt, nem vennék rá mérget.A változások ott bent sokmindenre kihatnak, kihathatnak.Ha felkeresed az orvost, említsd meg neki!Lehet, hogy változtatást is javasol a táplálkozásra vonatkozóan.
Igen, sõt késõbb is számíthatsz rá.
A kérdező hozzászólása: Engem leginkább ez a puffadásos dolog zavar. Ha mondjuk terhes lennék, ez normális???
:) Igen gyanús:) ) Én pár nappal a késés után még menzeszhez hasonló has- és derékfájást, és pecsétet is produkáltam!Aztán a másnapi teszt(5 napos késéskor) mindent felefedett.Hamarosan 1 éves lesz:) )
A kérdező hozzászólása: És amikor késett a menszid, hány nap után teszteltél?

Most már hónapok óta észlelem, hogy a menstruációm előtt egy héttel elég sötét barna folyásom van, amely napokig tart. Mitől lehet?

Legjobb válasz: nekem is volt, amikor menstruáció elõtt gyengébben (mint amkior már múlik el) jött meg, aminek szerintem csak örülni lehet, mert ha rögtön erõsen megjön és nem jók a körülmények, az elég gáz... :S Engem már mentett meg ez a helyzet :D

nekem is volt, amikor menstruáció elõtt gyengébben (mint amkior már múlik el) jött meg, aminek szerintem csak örülni lehet, mert ha rögtön erõsen megjön és nem jók a körülmények, az elég gáz... :S Engem már mentett meg ez a helyzet :D
Én úgy tudom, hogy ez valami elégtelenség (sárgatest talán de ebbe nem vagyok biztos) és, hogy nem normális dolog. Babát tervezõ barátoktól tudom, hogy ezt elõbb ki kellett küszöbölni bogyókkal. Mensi amúgy rendesen jön és normál idõtartamú?
A kérdező hozzászólása: Kedves 2. hozzászóló! Igen, a mensi szinte mindig 28 naponta jön meg, + - 1 nap néha becsúszik... nem tart sokáig, ált. 3 nap, és kevés vérzéssel.Fog.gátlót nem szedek már több mint 2 éve.
A kérdező hozzászólása: És hogyha az a sárgatesthormon a probléma, tovább küld a nõdoki vizsgálatokra meg vérvételre meg ilyenek? Vagy õ fog nekem felírni gyógyszert?
Amikor elkezdessz vérezni.Az az elsõ nap (tuttom szerint).
Szia! Az elsõ naptól számítandó. De én javasolnám hogy menj el nõgyógyászhoz ultrahangra. Nem feltételn olyan normális a pecsételés. Jobb egy vizsgálat, ami elestleg utólag kiderül hogy felesleges volt, mint egy elkésett!
Én az elsõ naptól.1-3. nap barnázás, 4-5. nap ázás:) utána 1-2-nap ismét barnázás-ált.igy szokott lenni.De egy hétnél tovább nem szokott tartani.
Ez teljesen normális, semmi kórós nincs benne. Nekem szokott olyan lenni hogy csak barnázós pecsételés az egész! 1-2 nap és kifújt. Sõt ki is szokott maradni egyszer-egyszer! Máskor meg mint a vízcsap... De én nem mentem el vele orvoshoz, nem foglalkozom vele! Azt sem tartom számon mikor jön meg mennyi ideig tart. Valahogy se idõm se energiám erre és szerintem tök mellékes is! Szexuális életet nem élek, majd ha gyereket akarok ráérek akkor nézegetni a vérzésemet. Tudnék cifrákat mondani én olyan bajokkal maradtam itthon amikkel más már az intenzivre utaltatta volna magát és hülyének néztek h nem vizsgáltatom ki de még mindig itt vagyok! És nem tudok róla h bármi bajom lenne a szokásos PCO, candida, hirsutizmus, irritális bélszindróma stb.. szarokon kivül! Bár az endometriózisra gyanakszom! De nem fogom minden apró vélt problémáimmal is a dokit zaklatni. EZért olyan fásultak a dokik mert a sok hülye hisztis p*csa(elnézést a kifejezésért és tisztelet a kivételnek) jaj istenem egy napot késik tipusu siralmait kell hallgatniuk egész életükben! Az igazán fontos ügyekre meg komoly betegségekre pedig emiatt nem tudnak odafigyelni mert teljesen lefáradnak a sok holtkórostól
Kedves felettem szóló! Akkor én csak annyit mondanék, hogy nem biztos hogy a legjobb stratégiát választod. Ezt saját példámból tanultam meg. Nem nagyon jártam dokihoz. Elkezdett jobban fájni a hasam és jobban vérezni...de gondoltam biztos csak képzelõdöm. Továbbra se mentem el dokihoz. Volt hogy sokat izzadtam éjszaka, utánaolvastam mi lehet /betegség, klimax stb/, de gondoltam továbbra is csak képzelõdöm és nem mentem dokihoz. Folyton afftás volt a szám /uténaolvastam, betegség jele lehet/, de gondoltam biztos nem nálam. Majd elmentem, de a doki csak legyintett. Ilyen a menstruáció. Én érzetem továbbra is hogy baj lehet és nem kéne erre a dokira hallgatnom ÉS TOVÁBBRA SEM MENTEM EL DOKIHOZ. Majd már egy év múlva akkor lettem ideges, mikor olyan erõsen jött meg, hogy minden nap új gyatyát kellett felvennem, mert átáztam. Az orvosi látogatás végeredmánye egy mûtét lett ezzel az eredménnyel: - 2 db mióma a méhemben /10 cenits volt az egyik azt ki is vették/ - teratoma adulti = a petefészkem átalakult csont-szõr-agycsomóvá /ment a petefészek kukába - endometriózis Ezek után úgy gondolom, hogy irtó hülye voltam, hogy annak ellenére, hogy az volt a benyomásom hogy valami nem stimmel nem mentem dokihoz, mert biztos csak képzelõdöm, kemény csaj vagyok nem lehet bajom. Jobb elmenni, hogy kiderüljön semmi baj, mint túl késõn menni. Korábban még azt is mefigyeltem a hasamon, ha háton fekszem, hogy jééé kiáll ott egy pukli...biztos rákos vagyok, aztán meg röhögtem rajta, hogy milyen vicces lenne, de olyan nem lehet. Hát rákos nem voltam, de miómám volt és baj is volt bõven, pont ahogy éreztem, csak épp nem hallgattam a megérzéseimre. Szóval lehet, hogy kedves felettem szóló lehet hogy kicsit késõ lesz akkor utánanézni, ha májd gyereket akarsz... Nem mondom, hogy biztos baj van akérdezõvel, de egy nõgyógyász /Fletételn ULTRAHANGOS/ vizsgálat sosem árt.
Te jó ég! Létezik ilyen betegség, hogy a petefészek átalakuljon ilyesmivé? Mi lehet az oka? Nekem ez elég horrorisztikusnak tûnik, nehezen tudom elhinni. LÉtezik pontos neve ennek a betegségnek? Sok mindenrõl hallottam már, de errõl még soha. Nagyon ritka egyedi dolog lehet. Nekem is fájt egy idõben mindkét alhasam, a dokik egymásnak passzolgattak a nõgyógyász szerint vakbélgyulladás a sebész szerint meg petefészekgyulladás. Ez ment hetekig, nem tudták eldönteni és közben senki nem kezelt! Aztán kifogtam egy jó dokit, aki a nõgyógyászati vizsgálat után egybõl kijelentette hogy proktológiai probléma! Nem mentem vele tovább, hanem elkezdtem kezelni magamat természetes szerekkel, természetgyógyászhoz is jártam. És szép lassan elmúltak a panaszok. Én az orvosokban már nem bizok, nem is nagyon megyek a panaszaimmal hanem amit lehet azt itthon kezelek ki. Hiszek abban, hogy maga az ember tudja legjobban mi baja. Õ érzi. Leirhatom a problémát a tüneteket a lehetõ legvalósabban de az orvos sokszor még utána is csak tapogatózik!
Szia! Hát igazából nem a petefészek maga alakul át, hanem bizonyos magzati létbõl ottmaradt sejtek kezdenek "fejlõdni" és egész odáig fejlõdhet, hogy pl haj, köröm, csont, fog, agyvelõ, mirígyek fejlõdnek. Úgy hívják, hogy teratoma adulti...régen én is olvstam róla kicsit többet, mert tök érdekesnek találtam, de álmaimban sem gondoltam, hoyg bennem is van ilyen :-D. De ne úgy képzeld el, hogy egy emberke fejlõdik, hanem összevisszaszövetek. Aztán nekem ez pont a petefészkemben volt és meg is nyomorította...de akkor tüneteket nekem nem okozott :-D, pedig 7 centis volt.

Menstruáció elött hány nappal mutat a terhességi teszt már valamit?

Legjobb válasz: Nem szeretnél már kicsit lenyugodni? Annyira belelovallad magad, hogyha esetleg mégsincs baba, hangosat fogsz csattanni!!! Szinte minden nap látok tõleg kérdést, kb. 6-ot már biztos olvastam, ami tuti a tied, te már akkor terhesnek érezted magad, mikor még feltehetõen peteérésed se volt. Lazulj, és várd ki a 8 napot. És kicsit foglalkozz már mással, mert be fogsz kattanni.

Nem szeretnél már kicsit lenyugodni? Annyira belelovallad magad, hogyha esetleg mégsincs baba, hangosat fogsz csattanni!!! Szinte minden nap látok tõleg kérdést, kb. 6-ot már biztos olvastam, ami tuti a tied, te már akkor terhesnek érezted magad, mikor még feltehetõen peteérésed se volt. Lazulj, és várd ki a 8 napot. És kicsit foglalkozz már mással, mert be fogsz kattanni.
Egyébként szerintem sikerült, bár nem a tüneteid miatt. De egészséges embereknél ha együtt vannak peteéréskor, vagyis rendszeresen, akkor 1-2 hónap alatt sikerül is. Majd írj.
A kérdező hozzászólása: köszi a drukkot, de komolyan nem én irtam. miután elolvastam a kérdéseket amiket belinkeltél kicsit meg is lepõdtem, de hát vannak ilyen egybe esések. és különben meg szerintem a hányást, meg melfájást, nem igazán lehet beképzelni....de majd kiderül a tesztbõl :)
Igen biztos vannak páran, de nem mind van itt a gyakorin, és nem mindnek ugyanazok a tünetei stb. Túl nagy egybeesés. Elsõ próbálkozás, ugyanazok a tünetek ugyanúgy túl korán és még sorolhatnám. Valóban nem az ovódában vagyunk, de akkor viselkedj is felnõtt módjára, várd meg szépen a 20-át, és ha nem jön meg, csinálj tesztet, és akkor kezd el gondolkodni terhességen, ne képzelj be magadnak mindenféle tüneteket már 2 héttel elõtte. Írták már mások is, hogy irreális ennyi tünet ennyi idõvel elõtte. És ez így is van. 1-2 tünet még esetleg elõfordalhat, de nem ennyi, a legtöbbje, hányinger meg hasonlók már csak akkor jelentkeznek, ha már késik, nem egybõl ahogy beágyazódott, sõt, nálad elvben még beágazódás sem volt, és addig nem érezhetsz tüneteket, mert attól kezdve termelõdik a hcg hormon ami tüneteket okoz. Én mindenesetre drukkolok Neked, nem vagyok ellened, csak sok ilyet olvastam már itt, akik mindenféle (ál)tünettel rendelkeztek, aztán szépen megjött annak rendje módja szerint, és szó nem volt terhességrõl. És ez azért nagy csalódás. Ezért írtam, hogy próbálj meg kicsit másra gondolni, eljön majd az idõ amikor kiderül.
A kérdező hozzászólása: figyelj....nem azért, de szerinted magyar országon hány ember van, aki épp 20-án menstruál?? ugy hogy egyszer már elmondtam hogy NEM én irtam ki azokat, ugy hogy ha csak kötekedni akarsz szerintem menj máshova. nem az ovodába vagyunk
Én is éppen 16-ára nem várom. 28 naposak a ciklusaim, a 12. és 17. nap között minden nap együtt voltunk, mert nyaraltunk :) Nagyon bizakodó vagyok. Nem bírtam, és ma csináltam egy 10es tesztet. Persze negatív lett, de remélem, hogy MÉG negatív.
A kérdező hozzászólása: irok mindenképpen :)
És te is írj ám :)
Reméljük a legjobbakat :) nekünk ez az elsõ hónapunk, viszont én érzem a peteérésemet, így elég nagy esélyét látom a dolognak.Jó is lenne, mert nem lenne hónapokig idegrendszerem ehhez, hogy van-e baba vagy nincs...áááá, picit kiborító :D
A kérdező hozzászólása: remélem sikerült :) majd irj ;) amugy nekem is van egy sanda gyanúm hogy összejött.....
3-5 nap van a nem vártig.A mellem picit fáj futáSkor, illetve a hasam görcsölget napok óta enyhén, ennyi tünetem van, más semmi.Szerintem sikerült...csak szeretném már két csík formájában látni ezt én is :D
A kérdező hozzászólása: irni fogok mindenképp...most csináltam egy medi-lab tesztet (tudom korai mert még a beágyazódás sem fejezõdött be) de még egy csikot se mutatott nem ám kettõt:S nem ér semmit ez a teszt....már 3x vettem (elõzõ hónapokban is) és nem ér semmit
Ha nem jelent meg a kontrollcsík, akkor hibás a teszt, de azért nem mindegyik az. Próbáld meg majd másik márkával. Akkor várjuk a fejleményeket. :)
A kérdező hozzászólása: köszi hogy igy drukkoltok...azért most irok csak mert eddig nyaraltunk...viszont baba sajnálatos módn nicsen, mivel pont nyaralás napján megjött....:S ugy hogy nyaralás is elszúrva, és még kedvem se volt menni....végog szomorkodtam az egésszet:(
Szia! Mért nem írsz, hogy mi van Veled? Mostanra már biztosan kiderült. Amúgy az x-epil tesz jó, de csak 25-ös, úgyhogy csak késõbb mutatja ki a terhességet. Úgyhogy nem meglepõ, hogy napokkal mensi elõtt negatív lett. Ilyen korán 10-es érzékenységüvel érdemes.
Én is várom! :)
Na teszteltél???feltétlenül írj!!!:) kíváncsian várjuk!!
A kérdező hozzászólása: reméljük az jobb....de most x-epilt vettem, kedden tesztelek
pedig elvileg nincs ál pozitív, na mindegy, ezekszerint van.Én gabriellel tesztelek, remélem az megbízható...
A kérdező hozzászólása: hát eddig 3x vettem, volt hogy pozit mutatott és nem volt baba, vlt hogy egyáltalán még a kontroll csik se jött ki....ugy hogy nekem nem lett a kedvencem.....
Miért nem jó a medi-lab?
A kérdező hozzászólása: köszi :) akkor veszek olyat :)
pont olyan tesztet próbáltál amit senki sem ajánl :) ott van pl az x-epil ...dm-ben leht venni..2 db 499 ft....
A kérdező hozzászólása: szombaton mindenképp csinálok eggyet, és mensi napján ha nem jön meg, akkor is csinálok.... amugy neked mennyi van a nemvártig? és tüneteid vannak már?
16.-án lehet legelõször pozi, de lehet nem lesz, pedig baba van.A tüneteidre visszatérve meg:van akinek hamar és intenzíven elkezdõdik, de a többség csak beképzeli.Én drukkolok mindenesetre.Egyébként ha sok pénzed van tesztekre, akkor csinálj egyet reggel :) Ja és írd meg az eredményt mindenképp.Én veled vagyok :) én sem várom az enyémet.
A kérdező hozzászólása: flyamatosan eggyütt voltunk....jó jel, és lehet hogy irreális is, de 2 napja hánynom kell...de mikor ott vagyok, akkor meg semmi:S gondoltam h. szombaton tesztelek 10-essel. korai lenne?
Ha megmondod mikor volt ovulációd többet tudnánk mondani :) hmm??
A kérdező hozzászólása: nagyon gratulálok, és örömökben teli bab várást kivánok :) sok egézséget neked, és a babócának is :)
Én is éreztem, hogy sikerült, és baba van, mégis vártam az elmaradott mensi után 4-5 napot. Akkor már teszt nélkül is 100%-ig biztos voltam benne, de elõtte nem mertem. Korábban lett pár szellemcsíkos tesztem, így legutóbb biztosra mentem. :) 12 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: ne haragudj, de ez a legelsõ kérdésem. és külömben is ha már irtam volna, (ami nem igaz) akkor se lenne sok közöd hozzá. de azért köszi a válaszodat....
Szia! Aznap mikor meg kellett volna jönnie, hamarabb nem érdemes, mert nem biztos, hogy kimutatja!
A kérdező hozzászólása: hát köszi a válaszaitokat...nagyon türelmetlen vagyk, de megpróbálom kivárni...de egy megérzés azt sugja hogy baba van.....
A 10-es érzékenységû teszt az ovuláció utáni 10-12. napon már kimutatja, ÁLTALÁBAN. Természetesen van, akinek csak késõbb lesz pozi a teszt, pedig babát vár.
Elvileg peteérérs után 12 nappal már kimutatja (feltéve ha tudod mikor volt) gyakorlatilag a nemvárt napján.Én vasárnapra nem várom...nagyon türelmetlen vagyok én is.
Fõleg nem érdemes ha még nyolc nap van még hátra!Hidd el! Tudom, h nehéz várni én is átéreztem párszor! De összejött! Most 16 hetes vagyok! És mensi késése után egy nappal teszteltem délután, halvány pozitiv! Másnap is délután erõs határozott pozitiv volt, várni sem kellett a csikra.olyan hamar megjelent! Hidd el én tényleg tudom milyen várni! De muszály! Nagyon drukkolok neked! Bármi kérdéed van irj! Amugy az elõzõ vagyok.
A kérdező hozzászólása: aug. 3-4
Még biztos nem mutatja ki, ha van baba. Legkorábban a 12.napon lehet tesztelni peteérés után, tehát neked 14.-én 10-es tesztel, de lehet nega lesz, holott terhes vagy.Én kivárnám a menszeszt, vagy az elõtte lévõ 2 napot.
nekem is akkor volt ovum..én már teszteltem egy negát:) meg minden nap fogok is nem érdekel más véleménye:) ) én nem cigizek nem iszok, én eltesztelem a pénzem:)
Jó jel, csak irreális. Ilyen korán, ennyire egyértelmû, és sok tünet nem lehet.De drukkolok, hogy baba legyen.
Mióta vannak tüneteid? Csak ciklus közepén voltatok együtt?? vagy elõtte kezdtétek? Jó jel ez a sok tünet:)
A kérdező hozzászólása: és igen elég sûrûn voltunk eggyüt...és ez a legelsõ hónapp, amikor próbálkozunk
A kérdező hozzászólása: hát tünetek vannak.... a melleim nagyon fájnak, sûrû vizelési inger, sokszor hányinger, émelygés, és a mellim egy mérettel nagyobbak.... és a bimbõl kikerekedtek...vagyis hogy mondjak....más a fomájuk mint eddig és lila körülötte
menszi elõtt 8 nappal még a beágyazódás sem ért véget.ilyenkor hiába tesztelsz nem lesz pozi, és csak csalódott leszel.kitartás és sok sikert.a bunkókkal meg ne foglalkozz.
Tüneteid vannak már?
Akkor hétvége felé esetleg megpróbálhatod 10-es érzékenységûvel reggeli vizeletbõl. Mióta próbálkoztok? 2 naponta voltatok együtt? Mert ugye azt mondják az a jó.
A kérdező hozzászólása: 20.-án volt meg... és általába 28-31 naposak a ciklusaim
hány naposak a ciklusaid? mikor mensiztél utoljára....lehet h már jó lenne a teszt..
A kérdező hozzászólása: de még 8 nap van hátra:S nem bírom már.... :S nagyon kiváncsi vagyok

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!