Találatok a következő kifejezésre: Menstruáció elött nappal a (239 db)

Van olyan köztetek, akinek menstruáció előtt mutatott a PG53 pé. -t, és akkor esett teherbe? Ettől függetlenül utána pár nappal még lehet menstruáció?

Legjobb válasz: nrkrm 2 hetente pozitívat mutaott. Miközebn nem volt sem peteérsem sem menstruációm 9 hónapig a gyógyszer abbahagyása után. A legtöbb esetben fals eredményt mutat.

nrkrm 2 hetente pozitívat mutaott. Miközebn nem volt sem peteérsem sem menstruációm 9 hónapig a gyógyszer abbahagyása után. A legtöbb esetben fals eredményt mutat.

Lehetek terhes, ha 3 nappal a menstruáció előtt próbáltuk a gyermekvállalást de még a menstruációm megjött arra a 3 napra rá ahogy kellett?

Legjobb válasz: És én mit mondtam? 1% alatti esély az maga a csoda, ha bejön :) Elsõ vagyok.

És én mit mondtam? 1% alatti esély az maga a csoda, ha bejön :) Elsõ vagyok.
De ha a kérdezõ már menstruált is, akkor amikor kellett normálisan, mert nem írta, hogy csak keveset, vagy 1-2pötty vagy ilyesmi akkor miben reménykedik??? Ennyi erõvel akkor nem számít semmit, ha a idõre normálisan megbetegszik az ember?? Ez hülyeség...lehetnek szélsõséges esetek, de ne etessétek már a jónéppel, hogy ez teljesen általános!!!
Akik írogatták, hogy mensi elõtt egy nappal voltunk együtt meg hasonló, azt azért nehezen hiszem, hogy abban a ciklusban máskor nem is...miért gondolják, hogy pont attól az együttléttõl jött a baba? Lehet, hogy el is felejtették, hogy mensi elõtt mondjuk pl 2héttel is együtt voltak, vagy 1, 5héttel, vagy ilyesmi...
a 64%-osnak üzenem, hogy az értõ olvasás nagyon nagy kincs! Az elsõ kommentben ott van, hogyan jött meg ekkor...
senki sem mondta hogy ez a normalis, csak azt a mondatot cafoltuk meg miszerint =a csodaval nyilvan a kerdezo is tudja hogy kicsi az eselye de az azert nemikepp oltari tulzas hogy csodahoz merjuk...... jah es igen, en is tisztaban vagyok vele hogy mikor csinalok gyereket barmilyen hihetetlen is :)
Utolsótól megkérdezem, hogy idõre meg is betegedett ahogy kellett és ahogyan szokott? Mert ha esetleg nem, akkor a saját szitudat ne hasonlítsd a kérdéshez, mert közel sem ua. És ezt nem kötekedésbõl mondom.
20.31 vagyok utolsónak üzenem: mivel a férjem katona és kint volt Afganisztánban, és mensi elõtt jött haza, így totál biztos vagyok a fogantatásban... A terhességemet nem is mensibõl, hanem ultrahangterminus alapján számolták az orvosok....
Nem. Több okból sem. Illetve 1% alatt van az esély.
akik azt irtak nincs eselye: a kozepido (SZERINTEM) azt jelenti hogy akkor van legnagyobb esely a megtermekenyulesre mindenfele szempontbol ha maskor nem lehetne eselye vagy 1% alatt lenne esely ra akkor mindenki d.ghatna esz nelkul orrverzesig (bocsanat az alpari kifejezesert) mi most kezdtunk probalkozni mensi elott par nappal es azota sem jott meg es remelem nem is fog....de ha megis akkor sem fogok "rendszeruen" matematikailag kiszamolva idopontra szexelni csak azert mert kozepido van kerdezo:megy a drukk a babaert:)
Mi menzesz elõtti este voltunk együtt, nem jött meg, baba volt. Ennyit arról az agyonajnározott középidõrõl. :-)
Menses elõtt egy nappal voltunk együtt, meg is jött, de nagyon kevés...menses elmúlása után 8 nappal pozitívat teszteltem...szóval minden lehetséges, de nagyon kicsi az esély...
Szinte lehetetlen, hogy babás lennél ebben az esetben.
Most ez komoly kérdés?? ..három nappal az esedékes elõtt próbálkoztok -nekem már ez furcsa...és rendben meg is jön, akkor SZERINTED??? Ne haragudj kedves elsõ, de szerintem 1% esélye sincs, mivel már menstruált is azóta és nem is abban az idõben próbálkoztak amikor peteérés szokott lenni általában, és nem értem miért hagyod meg neki a szikrányi reményt is, hogy esetleg elõfordulhat, talán lehet, hogy mégis... NEM LEHETSZ TERHES -az esélye = a nullával, de persze történhet csoda!!!
Elõzõnek üzenem, hogy nagyon nem érti az iróniát szegény...:) mert pont azért kérdeztem rá, hogy írja már le megint és hasonlítsa össze a kérdéssel az esetét...hátha akkor rájönne, kinek vannak gondjai az értõolvasással :) A KÉRDEZÕ IGAZÁN JELEZHETNÉ, HOGY BABÁS E :)

A menstruáciom elott lefekudtem a barátommal! Nem szedek fogamzásgátlot de o védekezett! A menstruáciom 2 napja késik és még semmi elojele nincs! Csináljak tesztet vagy menjek el orvoshoz? Mennyi az esélye, hogy tehes vagyok?

Legjobb válasz: Ha óvszerrel védekezett és tényleg körültekintõek voltatok, nagyon-nagyon kicsi lenne az esély. A megterméknyülés a peteéréskor történik, ami kb félidõ a két menzesz között. 2 nap késés még nem olyan vészes, de megnyugtatásképp csinálj tesztet reggeli vizeletbõl. És nyugodj meg, ne pánikolj, egyáltalán nem biztos, hogy baj van. Drukkolok!

Ha óvszerrel védekezett és tényleg körültekintõek voltatok, nagyon-nagyon kicsi lenne az esély. A megterméknyülés a peteéréskor történik, ami kb félidõ a két menzesz között. 2 nap késés még nem olyan vészes, de megnyugtatásképp csinálj tesztet reggeli vizeletbõl. És nyugodj meg, ne pánikolj, egyáltalán nem biztos, hogy baj van. Drukkolok!
Én is úgy gondolom, hogy ha óvszert használtatok, és rendesen, akkor igen kicsi az esélye. A menses mástól is késhet, pl ha még korai a szexuális életed, vagy ideges vagy valami miatt, vagy egyéb más eü próbléma is lehet. Csinálhatsz tesztet, és ha nem jön meg, mindenképp menj orvoshoz, de próbálj meg nem idegeskedni rajta-nekem egy hasonló szituban 2 hetet késett...
Szia! Mennyit késik? Teszt?
A kérdező hozzászólása: 35-42 naposak a ciklusaim. Május 4-én kezdõdött az utolsó menszi. Múlt hét szerda reggel negatívat teszteltem, holnap megyek dokihoz, úgyhogy direkt nem tesztelek, meglátom õ mit mond. Szeretnénk babát.
Szia nekem mensi elõtt irdatlanul fájt a derekam és a cicim az egész és a pocak meg a fejem...sztem kb ennyi...szoval most terhes lettem és nem fájt a derekam és még mindig nem fáj se a fejem a cicim sem csak a mellbimbóm meg kis mirigyek vannak rajta.Szoval nekem a tök ellenkezõje lett...:-)Remélem neked baba sok sikert!Küldöm neked is a gólyát! /6 heteske/
Elõzõ vagyok most olvasom csak simán tesztelhetnék nekem máj 12 volt az uccso mensi elsõ napja ás már 16-17.én két + teszt lett igaz halvány tegnap meg egy angyon nagy + tesztem lett...tesztelj mire vársz??Simán kimutatja sok sikert!
bocsi nagyon nagy..
Mit mondott a doki?Megy a drukk neked.Légyszi ird meg.
A kérdező hozzászólása: csütörtökön 7.06-kor írtam meg mi volt a dokinál egy új kérdésben.

Normális dolog 5 napig menstruáció előtt rózsaszínezni a wc papíron?

Nem kifejezetten pecsételés, mert a bugyin csak el?tte kb. 2 nappal jelent meg rózsaszín kis pecsét. Normális dolog ez mensi el?tt? A múlt hónapban barnázásom volt a mensi el?tt pár nappal, de most nem barnázás volt, hanem csak a wc papíron volt rózsaszín a törlésnél.

Legjobb válasz: Szia, figyelj velem is ez van, négy öt napig vagy barnázok de van amikor rózsaszínes törléskor a papír, utána jön meg, uh-n nézett a doki pém rendben van, volt 3.és 21.napomon hormonvérvétel, tökéletes minden hormonom, nincs sárgatest elégtelenségem, azt mondta elég vastag a nyálkahártyám és ezért amikor elkezd fellazulni a kis vérerek elpattanak és szivárogni kezdenek ezért van a pecsételés mensi elõtt. .szóval ha van pé-d és megfelelõ a luteális fázisod akkor semmi gond a pecsételéssel.

Szia, figyelj velem is ez van, négy öt napig vagy barnázok de van amikor rózsaszínes törléskor a papír, utána jön meg, uh-n nézett a doki pém rendben van, volt 3.és 21.napomon hormonvérvétel, tökéletes minden hormonom, nincs sárgatest elégtelenségem, azt mondta elég vastag a nyálkahártyám és ezért amikor elkezd fellazulni a kis vérerek elpattanak és szivárogni kezdenek ezért van a pecsételés mensi elõtt. .szóval ha van pé-d és megfelelõ a luteális fázisod akkor semmi gond a pecsételéssel.
Utsó vagyok, most néztem a görbédet, szerintem volt péd, de lehet tényleg kevés a sárgatesthormon mert nem ment fel eléggé a hõmérsékleted, igyál palástfüvet vagy kérj egy hormonvérvételt.
Szerintem a 18.ciklusnapodon repedt meg a tüszõ, mert aznap és utána nap még egyforma volt a hõd, mivel a tüszõböl a folyadék kiömlik a hashártyádra ez lehûti a testhõt, amikor pedig kiszabadult belõle a petesejt akkor kezd el emelkedni a hõ több napon át.tehát 18-19. nap körül volt péd, jól húzta be helyel közel a gép, és megfelelõ a luteális fázisod..picit a hõdet tartom alacsonynak, lehet egy kis hormonpótlás megoldaná, teázz!!
sárgatest elégtelenségre utalhat, menj el nõdokihoz, elküld vérvételre, és majd ha teherbe szeretnél esni kapsz rá gyógyit, mert ha nem akkor nagy a vetélés esélye.
Sziasztok! Erre én is kíváncsi lennék. Írják itt többen is hogy cickafarka meg palástfüvet isznak. Melyiket mikor kell inni?
A kérdező hozzászólása: már csak azt nem tudom, hogy akkor a ciklus 2. felében pontosan mikor kezdjem inni a teát, mert hát ugye nem mindig egyforma idõpontban van a peteérés...honnan fogom tudni, hogy már megvolt és kezdhetem inni? vagy nem baj, ha még nem volt meg és már iszom?
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat!
Pici mézet tegyél bele, de szerintem azt a napi két csészével ki lehet bírni, lehúzod gyorsan aztán bekapsz egy szelet csokit:)
A kérdező hozzászólása: akkor lehet megpróbálkozom a palástfûvel. épp most vettem, de ez nem filteres. ezt mivel ízesíthetem, hogy ne menjen el a hatása? azt tudom hogy valamikor a 2. ciklusban kell elkezdenem inni.
A kérdező hozzászólása: köszi, megelõztél. :)
A kérdező hozzászólása: kedves utolsó! és te szerinted volt pém és megfelelõ hosszúságú a luteális fázisom? Nekem többiek azt mondták hogy volt ovum, csak nem akkor amikor be van itt húzva, hanem 10-én volt. Most akkor mi az igazság? Jó a görbém, vagy nem? http://www.ciklus.hu/images/diagramok/ab428f4bde4619e73d5d98..
Igen, elsõ jele ez, de kérlek ne ijedj meg, nagyon sok nõnek van ilyen (ha neked egyáltalán ez) és semmi gáz, csak adnak gyógyszert vagy kúpot ha babát szeretnél, mert anélkül a terhességek 70%-a vetéléssel végzõdik, a gyógyszer viszont segíti megtartani a babát.Ezt mindenképp vizsgáltasd ki.Peteérésed pedig nem volt ebben a hónapban.
A kérdező hozzászólása: csak mert elõtte van rózsaszín a wc papíron, az már sárgatest elégtelenség?? Én azt olvastam, hogy onnan szûrhetõ le, hogy sárgatest elégtelenség van, ha túl rövid a luteális szakasz, vagy nem emelkedik meg a hõ... nálam ilyen nem hiszem hogy volt, vagy valami baj van a görbémmel? Mit olvastok le róla? (Amúgy a 14. napon volt az ovum, nem ott ahol behúzta, mensim pontosan megjött szerintem) akkor mi a gond? http://www.ciklus.hu/images/diagramok/ab428f4bde4619e73d5d98..
A kérdező hozzászólása: kedves utolsó! a cickafarkteát tudom hogy az elsõ ciklusban kell inni, az a peteérést segíti elõ. én ezt nem iszom. én palástfüvet fogok szerintem csak inni. azt meg a ciklus 2. felében kell inni, ha megvolt az ovu. na de amit meg én nem tudok, hogy honnan tudjam én azt elõre, hogy megvolt-e már az ovum, ha nem mindig ugyanakkor van? ezt annyira pontosan nem tudom kitalálni. meg azt se tudom, hogy ha netán még nem volt meg az ovu és én mégis elkezdem inni a palástfüvet, akkor nem lesz annak következménye, úgyis lehet?

Ha egy nappal a menstruációm előtt megtörtén a dolog lehetek terhes?

Legjobb válasz: Kicsi az esélye, de teljesen nem zárható ki.

Kicsi az esélye, de teljesen nem zárható ki.
Extra peteérés akár egy jó szextõl is bármikor lehet. Még menzesz alatt is teherbe lehet esni, bár valóban kicsi rá az esély.
Édesanyám menzesz alatt lett terhes velem :) Úgyhogy egy nappal a mensi elõtt is van rá esély :)
A kérdező hozzászólása: húú hát igen én is olvastam minden félét már de mi egy összeeszokott páros vagyunk 8 éve ebbõl 2 éve hogy az idõben kiveszük módszert használjuk hát most ez nem sikerült mit tudtok a hõmérözésrõl mert én a napokban 37 alatt nem nagyon voltam és nem vagyok beteg+ elég sok a folyásom is
Mensi elõtt fent van a hõ, ha fent is marad, akkor utalhat terhességre, de ha leesik, akkor általában meg is jön. Vagyis a te esetedben az, hogy fent van, egyelõre semmit nem jelent. Mindenesetre az esély a babára nagyon kicsi.
A kérdező hozzászólása: azt értem de nekem jan31 -én volt az utolsó napja 11 kötül lesz peteérés ha lesz õszínte leszek reménykedek habár nincs betervezve de ha jönni akar nagyon fogjuk várni és szeretni:)

Egy nappal a menstruácio előtt lefeküdtem a barátommal, és pehünkre épp elszakadt a gumi. Ilyenkor mi a tehendő? Segítség sürgős!

Legjobb válasz: Belédélvezett? Ha nem, akkor no para. Ha igen, akkor én bevennék egy 72órásat... kicsi az esély, de biztos ami biztos.

Belédélvezett? Ha nem, akkor no para. Ha igen, akkor én bevennék egy 72órásat... kicsi az esély, de biztos ami biztos.
A kérdező hozzászólása: igen belém , mivel amikor kivette akkor már kivolt szakadva( masculan). Az nap kellett volna megjonnie és pont az nap is szakadt ki a gumi :O
Akkor én a helyedben bevenném azt az esemény utánit. Nem kockáztatnék... személy szerint én még akkor is parázok, ha barátom nem is élvez el bennem, csak berakja kicsit...
A kérdező hozzászólása: Ja és pont most jott meg:O:O ilyenkor mi van? De attol meg lehetek terhes , nem??:O:O:O:O :(:(:(:(
ha megjött akkor szerintem nagyon nagyon kicsi az esélye annak hogy terhes vagy.. :)
Ha most lettél terhes, akkor a következõ menstruációd fog kimaradni. Ugyanakkor a ciklusnak ebben a szakaszában elenyészõ az esélye annak, hogy teherbe estél.
menj biztosra, vegyél be tabit :S
A kérdező hozzászólása: Elmentem orvoshoz , irt fel 72orÁsat

2 nappal a menstruacio előtt lefekűdtem a pasimmal es nem vedekeztünk es ma kellett volna megjőnnie es meg nem jőtt meg de a szexet nem csinaltuk vegig lehetek terhes?

Legjobb válasz: Védekezés nélkül bármikor teherbe eshetsz (még védekezés mellett is elõfordul), szóval ne lepõdj meg, ha pozitív lesz a teszted.

Védekezés nélkül bármikor teherbe eshetsz (még védekezés mellett is elõfordul), szóval ne lepõdj meg, ha pozitív lesz a teszted.
Az elõváladék is tartalmaz spermiumot, úgyhogy a válasz: igen, lehetsz. Elég ha spermás újjal megujjaz. Bár "szerencse", hogy a mens. elõtt voltál. Bár sok esetben ez semmit nem számít. Máskor védekezz!
Igen lehetsz terhes! A 72 órásról már lekéstél, ha nem jönne meg, akkor 2 hét múlva tesztelj és imádkozz, hogy ne kelljen abortuszra menned! Máskor pedig gondolkozz, mielõtt felelõtlenül szexelnél!

Menstruáció előtt (elvileg a fogamzásgátló hatására) mindig fehér folyásom van 4-5 napig. A szex most eléggé fáj, olyan, mintha nem lennék kitágulva, egy idő után elmúlik a fájdalom, de nem értem, hogy miért lehet ez?

Nem is aztmondanám,hogy fáj,hanem csíp.Befolyásolhatja az,hogy miután leborotváltam a nemiszervem,utána eléggé kipattogott,egy darabig nagyon fájt,aztán viszketett,én hülye pedig elkapartam...:( Valaki írjon légyszi tapasztalatot vagy valamit :( Remélem menstruáció után elmúlik...:(

Legjobb válasz: szerintem gombát van,mert az szokott csípni, meg tõle fáj a szex :(

szerintem gombát van, mert az szokott csípni, meg tõle fáj a szex :(
Ja, nekem is fájt a szex, meg volt is folyásom (bár ha normális mennyiségû, állagú és színû, akkor még nem kell pánikolni), és kiderült, hogy van gombám. Menj el a nõgyógyászhoz, ad majd gyógyszert neked és a barátodnak is, és ha minden jó, akkor 2-3 hét alatt megoldódik ez a probléma.(nem tudom, nálatok mennyit kell várni a nõgyógyászál idõpontra)

Ha 3-4 nappal a menstruációm előtt szeretkeztünk a párommal, és esetleg megtermékenyültem, akkor még a legközelebbi (3-4nap mulva) menzeszem megjön?

Legjobb válasz: Szerintem igen, bár ezt csak a józan paraszti ész mondatja velem. Simán elõfordulhat más esetekben is, hogy menstruál az illetõ, akkor ilyenkor miért is ne lehetne meg rá az esély. Ráadásul még csak akkor fog megkezdõdni a beágyazódásod.

Szerintem igen, bár ezt csak a józan paraszti ész mondatja velem. Simán elõfordulhat más esetekben is, hogy menstruál az illetõ, akkor ilyenkor miért is ne lehetne meg rá az esély. Ráadásul még csak akkor fog megkezdõdni a beágyazódásod.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!