Találatok a következő kifejezésre: Menstruáció alatt tetováltatni (2 db)

Menstruáció alatt tetováltatni?

Lehet? Befogja fogni? Lehet hülye kérdés, de mint a hajfestésre is hatással van.. biztosra akarok menni.

Legjobb válasz: Állítólag azért nem lehet, mert akkor jobban vérzékenyek vagyunk. Nekem pont mensikor tetováltak, és csak annyi lett, hogy még egyszer át kellett üttetni, de az nem a mensi miatt van, mert valakinek alapból is át kell üttetni.

Állítólag azért nem lehet, mert akkor jobban vérzékenyek vagyunk. Nekem pont mensikor tetováltak, és csak annyi lett, hogy még egyszer át kellett üttetni, de az nem a mensi miatt van, mert valakinek alapból is át kell üttetni.
A kérdező hozzászólása: Köszike a választ!

Menstruáció alatt lehet/érdemes tetováltatni?

..Mert van lyen, hogy például hajat festeni sem érdemes ilyenkor, mert nem fogja be annyira..és állítólag alacsonyabb lesz a fájdalomküszöbünk is.Ez befolyásolhatja a végeredményt?

Legjobb válasz: Hát szerintem az eredmény ugyanaz lesz, csak jobban fog vérezni meg valószínûleg a gyulladás veszélye is nagyobb.

Hátvissza kellett volna hogy hívjon, már csak azért is, hogy megnézzel, ellenõrizze, hogya gyógyulás után, hogy néz ki a munkája eredménye. Nem tudom, hogy mennyi festéket dobott ki a bõröd, de ezt te nem tudod megítélni, hogy sokat e vagy keveset, vagyis hogy kell e átütni vagy nem.
Hát szerintem az eredmény ugyanaz lesz, csak jobban fog vérezni meg valószínûleg a gyulladás veszélye is nagyobb.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. (A fertõzés esélye mondjuk nyilván függ a megfelelõ ápolástól is, gondolom.)
A kérdező hozzászólása: miért kell visszamenni? nekem azt mondta, hogy ha gond van vele, vagy valami nem tetszik, akkor menjek vissza és kijavítja, azt már ingyen..de én elégedett vagyok, így is vissza kell?
Valamennyi festéket mindenképpen ki fog dobni a bõröd. És vissza is kell menni, ezt a tetkós kellett, hogy mondja neked, és át fogja ütni, ha szükség van rá.
A kérdező hozzászólása: vissza kell? O.o errõl még sosem hallottam..csak ha elrontják, nem? :D amúgy már kész van, éppen hámlik, szépen gyógyul.
Nekem pont megvolt amikor tetováltattam. Semmivel sem fájt jobban vagy kevésbé. És az eredmény is szép lett. Két hét elteltével úgyis vissza kell menni korrekcióra.
A kérdező hozzászólása: Tényleg annak hangzik, de érdekelt, és gondoltam, inkább megkérdezem itt, abból baj nem lehet. :)
Már elég régóta foglalkozom tetoválásokkal de ilyet még soha nem hallottam.... szerintem elég nagy hm.. sületlenség...
A kérdező hozzászólása: a fájdalomtól nem félek, végülis nem olyan nagyról lenne szó..de az eredmény ugyanaz lesz akkor?
Menstruáció ideje alatt, illetve elõtte 2-3 nappal, valamint utána 2-3 nappal, a bõr fokozott érzékenysége miatt nem ajánlott tetováltatni, illetve ilyenkor vérzékenyebb is vagy. De egyén függõ, hogy kinek hogy reagál rá a szervezete, de azért szerintem ne kockáztasd meg. Akkor menj tetováltatni, hogy nem mensizel.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!