Találatok a következő kifejezésre: Menstruáció alatt kimutathatja a (2 db)

Menstruáció alatt is kimutatható a terhesség terhességi teszttel?

Legjobb válasz: Nem! Elég ritka eset, hogy meg van a mentruácioja a terhesnek.

Nem! Elég ritka eset, hogy meg van a mentruácioja a terhesnek.
Ha valaki terhesség ellenére menstruál, akkor igen. A hcg-hormon szintje számít, ami ugyanúgy jelen van a vizeletben, akár menstruál valaki, akár nem.

Menstruáció alatt is kimutathatja a teszt a terhességet?

Annyit szeretnék megtudni, hogy volt e már valaki úgy hogy menszesz alatt csinált tesztet és pozitív lett? Ugyanis 1 hete késik és ma megjött viszont a tesztet megvettem. Így is kimutatja ha az vagyok? Holnap reggel csinálnám meg.

Legjobb válasz: Szerintem ki kell, hogy mutassa. Ha terhes vagy a HCG hormon akkor is a vizeletedben kell, hogy legyen, ha mégis menstruálsz. Csináld meg a tesztet, és ha nem vagy biztos az eredményben, várd meg, hogy elmúljon és csinálj még egyet!

Szerintem ki kell, hogy mutassa. Ha terhes vagy a HCG hormon akkor is a vizeletedben kell, hogy legyen, ha mégis menstruálsz. Csináld meg a tesztet, és ha nem vagy biztos az eredményben, várd meg, hogy elmúljon és csinálj még egyet!
Ha rendes mensesed van, elméletileg nem lehetsz terhes, bár néh a elõfordul . Ilyenkor a vizeletben van vér is, ami megzavarhatja a tesztet, használj éjjel tampont és reggel mielõtt kiveszed csináld meg a tesztet, és menses után is egyet, az a biztos.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!