Találatok a következő kifejezésre: Menstruáció 4. napján is (7 db)

Ha a menstruációm 4. napján vettem be a tablettát, és rá a 4. napon feküdtem le a barátommal, de gumi nem volt, akkor is védett?

anyukám azt mondta, neki védett akkor is...

Legjobb válasz: Elvileg sem kell védenie: "Elkezdheti a szedést a ciklus 2-5. napján is, de ilyenkor az elsõ 7 napban további védekezést (például óvszert) kell alkalmaznia" Tuti,hogy a te tablettát tájékoztatója is ilyesmit ír.Ha a 4.napon kezdted el szedni,akkor még 7 napig kell az óvszer.Gondolom azért jöttél ide megkérdezni,mert mégsem bízol abban,amit anyud mondott és abban sem,hogy "elvileg" védenie kell.Elöbb olvasd el a tájékoztatót és csak utána csinálj hülyeséget.

Elvileg sem kell védenie: "Elkezdheti a szedést a ciklus 2-5. napján is, de ilyenkor az elsõ 7 napban további védekezést (például óvszert) kell alkalmaznia" Tuti, hogy a te tablettát tájékoztatója is ilyesmit ír.Ha a 4.napon kezdted el szedni, akkor még 7 napig kell az óvszer.Gondolom azért jöttél ide megkérdezni, mert mégsem bízol abban, amit anyud mondott és abban sem, hogy "elvileg" védenie kell.Elöbb olvasd el a tájékoztatót és csak utána csinálj hülyeséget.
netegtájékoztató mit ír? meg mit mondott az orvos mikortól véD?
A kérdező hozzászólása: nemtudom... de elv. védenie kell ilyenkor is... sensonette-t szedek.
A kérdező hozzászólása: +haltam
Azért még ne ugorj ki az ablakon, lehet szerencséd.De most már figyeljetek oda és csinálj majd tesztet!
Miért nem olvastad el a tabletta betegtájékoztatóját? Nem azzal kellene kezdeni, mielõtt beveszel vmit? Legyen már eszed. Amúgy nem, 7 nap kiegészítõ védekezés kellett volna. "A megelõzõ hónapban hormonális fogamzásgátlást nem használt nõk az elsõ bevont tablettát a menstruáció elsõ napján vegyék be. Amennyiben a Sensonette szedését a menstruáció elsõ napján kezdi el, Ön azonnali védettséget kap a teherbeesés ellen. A 2.-5. napon is elkezdheti a gyógyszerszedést, de ekkor kiegészítõ fogamzásgátlást (pl. óvszert) kell alkalmaznia az elsõ 7 napon. " Ezt konkrétan a Sensonette betegtájékoztatójából másoltam ki. "anyukám azt mondta, neki védett akkor is..." Ezt a baromságot meg gondold már végig. Attól, hogy õ már negyedik napon szexelt, és nem lett terhes, nem azt jelenti, hogy hatott a tabletta. Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: igaz, hogy nem kellett volna... egyszerûen felelõtlen voltam és kész... az én hibám, én csak megkérdeztem :( :/
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek a válaszokat, szerencsére nem lettem terhes, ezentúl jobban odafigyelek :)
Nem valószínû mert akkor nincs peteérés!
A kérdező hozzászólása: én is úgy gondolom hogy nem de akkor miért mondják azt hogy az elsõ 14 nap számít.abban a menstruáció is benne van?24 napossak a ciklusaim akkor nekem mikor aktuális a baba?
Én még picit menstruáltam, mikor együtt voltam a párommal. 3 hét külön sok idõ.. :-) na szóval én igy estem teherbe. 26 hetes kismamó
a menzitõl számolva a 14.nap. és ha 24 naposak a ciklusaid akkor nincs peteérésed mert 25-35 között van csak peteérés
Szerintem nem lehet teherbe esni az igaz h nyitotabb olyankor a méhszáj de nincs peteérés!! Ezért nem negyon kell aggodni!!!
en is epp ettol felek, hogy a havim masodik napjan teherbe esek :S
A kérdező hozzászólása: baba lett belõle!
Tényleg babás lettél???De , hogy történhetett?
simán mindkét gyerekemmel mensi utolsó napjaiban lettem terhes
Elméletileg ilyenkor nincs ovulációd, de gyakorlatilag meg bármikor lehet spontán is! Szóval igen, elképzelhetõ! Viszont most már tesztelhetsz, már erõs pozitív lenne, ha terhes lennél! :) 6 hkm
A kérdező hozzászólása: Azt hiszem ma már tesztelek egyet... :) Köszi a válaszokat
Na mi újság? :) Második vagyok
A kérdező hozzászólása: Ma reggel teszteltem negatív!!! :( :(

A Barátnőm most kezdett el fogamzásgátlót szedni. A menstruáció első napján kezdte és a szokásos 7 napból 4 lett. Ez normális a legelső levélnél is? (diane 35)

Legjobb válasz: Naná, hogy normális. Nekem is kevesebb napig van akkor meg, és általában a fájdalmaim is enyhülnek.

Naná, hogy normális. Nekem is kevesebb napig van akkor meg, és általában a fájdalmaim is enyhülnek.
Orvos? Ha ennyire bizonytalanok vagytok, akkor a kislány menjen vissza a nõgyógyászhoz. Lehet, hogy nincs semmi komoly, de lehet, hogy másik gyógyszer kell! Fõ a biztonság. Mellékesen elárulok valamit: a Diane35-öt fél, max. egy évig szabad (ajánlott) szedni. Általában a csúnya, pattanásos arcbõrre írják fel. A fogamzásgátlás csak egy mellékhatása... Inkább ha lehet kérjetek másikat!
Betegtájékoztató???
A kérdező hozzászólása: Olvastuk a betegtájékoztatót. Az elvonásos vérzésrõl írták, hogy rövidebb lesz, gyengébb etc. de ez még nem az. Vasárnap kezdte el szedni és mára elmúlt neki a vérzés pedig szombaton kellett volna.
Ezt embere válogatja. Nekem, mikor elkezdtem szedni az elsö napon, nagyon elnyújtotta, viszont a következö rövidebb lett.
A kérdező hozzászólása: Neki is azért írta fel ezt a doki mert picit szõrös a keze meg a háta is. és eléggé pattanásos a bõre... de nem nagyon bizonytalan csak én szeretek mindennek utánanézni még azelõtt, hogy felmerülne benne bármien kérdés (ha felmerül) s köszönöm a válaszokat
Persze hogy elmúlt neki, hisz már elkezdte szedni a hormonokat!
Igen.
A kérdező hozzászólása: Húú köszike, akkor megnyugodtam!!! ^^"
Elvileg igen. De én 2 napon vagyok, és kevesebb kiló vagyok, mint korábban, pedig 2 hete össze-vissza eszem. Nem lehet, hogy ettõl az étrendtõl fogyjak, mert elõtte a zöldség-hústól semmit nem fogytam. Nem értem. :(
A kérdező hozzászólása: Én se értem :S Menj el orvoshoz szerintem!

Normális, hogy most kezdtem az életem első levél fogamzásgátlóját, a menstruáció első napján, és a megszokott 7 nap helyett 4 napos a havim? (2 hete 72 órásat is be kellett vennem. )

Legjobb válasz: Normális, hogy errõl a nõgyógyászod nem tájékoztat? Nem a te hibád, de ezt nem mondta neked senki? Egyébként igen, normális. A tabletta felírása elõtt volt laborvizsgálatod, májfunkció stb?

Normális, hogy errõl a nõgyógyászod nem tájékoztat? Nem a te hibád, de ezt nem mondta neked senki? Egyébként igen, normális. A tabletta felírása elõtt volt laborvizsgálatod, májfunkció stb?
nem kell bunkó válaszokat adni! amúgy igen normális. ez a tabletta egyik mellékhatása! nincs mitõl félned!
Kérdezõnek: Nyuig legelõszõr nekem is ezek a tünetek voltak:) Bunkó válaszolónak...ha v.mi bajod van nem itt kell pattogni az interneten keresztül...Gyere ide kikaparom a szemed és közelebbrõl is megmutatom mi az a betegtájékoztató. :@ (Bocsi a bunkózásért de nem értem az ilyen embereket akik indok nélkül bunkóznak a kérdezõvel.) Ez az oldal azért van h kérdezzünk! És nem azért h bunkó válaszokat adjunk!
Szia, a laborvizsgálatos-májfunkciós dologra figyelj oda nagyon. Ha nem volt, gyorsan csináltass egyet. Nem vicc.
Nem bunkó válasz, hanem az igazság. Ott van a mellékhatásoknál felsorolva, hogy milyen hatással van a mensire a gyógyszer. Csak el is kéne olvasni... Legalább odaírnád, mit szedsz! Szívesen belinkelem neked, ha már nem akarod átrágni magad betûrõl betûre. Csak nem értem, miért másnak kell helyetted cselekedni, amikor neked pontosan addig tartana elolvasni, mint nekem. Köszi a lepontozást!
Hallottál a betegtájékoztatóról? Le van írva, mik lehetnek mellékhatások, mit tapasztalhatsz kezdetben...
A kérdező hozzászólása: Szívesen a lepontozást.Kedves válaszoló.Elolvastam pontról pontra.Olvastam, hallottam róla hogy van ilyen.A hangsúly ott van, hogy az ELSÕ szedésnél ez már lehet?Ezt nem írja a betegtájékoztató.
A kérdező hozzászólása: Több választ nem kérek köszönöm, azt hiszem mindenre megkaptam.Mennyibõl állt a többieknek normálisan írni.20 éves vagyok, egyetemista, lehet hogy te 50-es doktorandusz, akkor se kell senkit tanulatlan bunkónak nézni.Ennyi türelemmel ne is válaszolj senkinek.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, ez meg volt, rendesen kivizsgáltak.

Menstruáció utolsó előtti napján voltunk együtt a párommal, szerintetek így is van esély arra, hogy terhes vagyok? 4 napja késik, kezdhetek reménykedni?

Legjobb válasz: Ha nem védekezel, az esély mindig meg van. Ha nem szokott késni, akkor reménykedhetsz. Tesztelj, az megmondja.

Ha nem védekezel, az esély mindig meg van. Ha nem szokott késni, akkor reménykedhetsz. Tesztelj, az megmondja.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!