Találatok a következő kifejezésre: Menstruáció 4. napján (38 db)

Ha a menstruációm 4. napján vettem be a tablettát, és rá a 4. napon feküdtem le a barátommal, de gumi nem volt, akkor is védett?

anyukám azt mondta, neki védett akkor is...

Legjobb válasz: Elvileg sem kell védenie: "Elkezdheti a szedést a ciklus 2-5. napján is, de ilyenkor az elsõ 7 napban további védekezést (például óvszert) kell alkalmaznia" Tuti,hogy a te tablettát tájékoztatója is ilyesmit ír.Ha a 4.napon kezdted el szedni,akkor még 7 napig kell az óvszer.Gondolom azért jöttél ide megkérdezni,mert mégsem bízol abban,amit anyud mondott és abban sem,hogy "elvileg" védenie kell.Elöbb olvasd el a tájékoztatót és csak utána csinálj hülyeséget.

Elvileg sem kell védenie: "Elkezdheti a szedést a ciklus 2-5. napján is, de ilyenkor az elsõ 7 napban további védekezést (például óvszert) kell alkalmaznia" Tuti, hogy a te tablettát tájékoztatója is ilyesmit ír.Ha a 4.napon kezdted el szedni, akkor még 7 napig kell az óvszer.Gondolom azért jöttél ide megkérdezni, mert mégsem bízol abban, amit anyud mondott és abban sem, hogy "elvileg" védenie kell.Elöbb olvasd el a tájékoztatót és csak utána csinálj hülyeséget.
netegtájékoztató mit ír? meg mit mondott az orvos mikortól véD?
A kérdező hozzászólása: nemtudom... de elv. védenie kell ilyenkor is... sensonette-t szedek.
A kérdező hozzászólása: +haltam
Azért még ne ugorj ki az ablakon, lehet szerencséd.De most már figyeljetek oda és csinálj majd tesztet!
Miért nem olvastad el a tabletta betegtájékoztatóját? Nem azzal kellene kezdeni, mielõtt beveszel vmit? Legyen már eszed. Amúgy nem, 7 nap kiegészítõ védekezés kellett volna. "A megelõzõ hónapban hormonális fogamzásgátlást nem használt nõk az elsõ bevont tablettát a menstruáció elsõ napján vegyék be. Amennyiben a Sensonette szedését a menstruáció elsõ napján kezdi el, Ön azonnali védettséget kap a teherbeesés ellen. A 2.-5. napon is elkezdheti a gyógyszerszedést, de ekkor kiegészítõ fogamzásgátlást (pl. óvszert) kell alkalmaznia az elsõ 7 napon. " Ezt konkrétan a Sensonette betegtájékoztatójából másoltam ki. "anyukám azt mondta, neki védett akkor is..." Ezt a baromságot meg gondold már végig. Attól, hogy õ már negyedik napon szexelt, és nem lett terhes, nem azt jelenti, hogy hatott a tabletta. Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: igaz, hogy nem kellett volna... egyszerûen felelõtlen voltam és kész... az én hibám, én csak megkérdeztem :( :/
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek a válaszokat, szerencsére nem lettem terhes, ezentúl jobban odafigyelek :)

Mennyi vér távozik a menstruáció 4. napján?

nekem 7 napos a menstruációm és nemrég jött meg

Legjobb válasz: a menzesz 4. napján már kevesebb a vérzés akinek beállt :PP még nekem sem állt be a napok száma nekem is 6-7 nap körüli sztem próbáld ki a tampont én is kipróbáltam és nagyon jó de én nagyon szeretem ezt a betétet is: always platinum super vagy javasolom a mikroszálas fedésûeket nekem ilyenkor az a kényelmesebb :) sok szerencsét és bocsi ha hosszu lett... :P

a menzesz 4. napján már kevesebb a vérzés akinek beállt :PP még nekem sem állt be a napok száma nekem is 6-7 nap körüli sztem próbáld ki a tampont én is kipróbáltam és nagyon jó de én nagyon szeretem ezt a betétet is: always platinum super vagy javasolom a mikroszálas fedésûeket nekem ilyenkor az a kényelmesebb :) sok szerencsét és bocsi ha hosszu lett... :P

A menstruációm 4. napján mekkora a fertőzésveszély?

Uszodába szeretnénk menni,de ma jött meg. Az lenne a kérdésem,hogy ha csütörtökön elmegyünk,kisebb lesz a fert?zésveszély kockázata? Illetve ha óránként tampont cserélek nem lesz akkora a veszély? Teljes bizonytalan vagyok most :/ Köszönöm a válaszokat :)

Legjobb válasz: Szia! Ez ebbõl a szempontból mindegy, mert a méhszáj nyitott, ameddig a menstruáció tart. A tampont pedig a madzagon keresztül még elõ is segíti a kórokozók feljutását. Én nem mennék a helyedben csak akkor, amikor már elmúlt. Nem tudom hány napig szokott tartani, de várd ki.

Szia! Ez ebbõl a szempontból mindegy, mert a méhszáj nyitott, ameddig a menstruáció tart. A tampont pedig a madzagon keresztül még elõ is segíti a kórokozók feljutását. Én nem mennék a helyedben csak akkor, amikor már elmúlt. Nem tudom hány napig szokott tartani, de várd ki.
szerintem se menj.
Amíg a menzesz fennáll, ne menj. Jobb félni, mint megijedni.
Jaja, amíg menstruálsz a lakásból se menj ki, sõt lehetõleg egy orvosi izolációs szobában tengesd napjaidat.
A lakásból nyugodtan kimehet, de olyan vízbe, amibe mindenki belefürdik, egy része bele is pisil ne menjen bele úgy, hogy menstruál. Ha nem menstruálsz, akkor is elkaphatsz bármit a strandon, nemhogy ebben az idõszakban.
Vagy védekeztettek vagy nem, olyan nincs hogy igen de nem biztonságosan pl a megszakítás nem védekezés.
Kicsi.
Minimális. Mensi alatt voltatok együtt illetve védekeztetek is.
Az egyik barátnõm 3-szor így esett teherbe!A menstruáció alatt voltak együtt és lás csodát mind a 3-szor terhes lett!

Ha menstruáció 4. napján tabletta mellett óvszer nélkül feküdtem le a barátommal lehetek terhes?

(Elvileg nem belém élvezett el, hanem kihúzta, de az esély mindig megvan. És előtte volt 1hetes szünet, és aznap szedtem be az új levélről a tablettát.)

Legjobb válasz: Elvileg... a tabit szedõ egyén elolvassa a betegtájékoztatót. Nem? És elvileg, ja nem bocsánat, biztos, hogy le van írva, hogy a tabi a gyógyszermentes szünetben is véd.

Elvileg... a tabit szedõ egyén elolvassa a betegtájékoztatót. Nem? És elvileg, ja nem bocsánat, biztos, hogy le van írva, hogy a tabi a gyógyszermentes szünetben is véd.
Nem lehetsz terhes, túlparázod. Ennyi erõvel ne menj ki az utcára, mert van rá esély, hogy elütnek.
Ha már huzamosabb ideje szeded a fogamzásgátlót, nem lehetsz terhes. Elvégre a terhesség ellen véd...
ha mesiztél akkor közel 0-a az esély
nem
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek, a gyógyszert egyébként 3hónapja szedem

Lehetek terhes úgy, ha a menstruációm 4. napján ment el bennem a barátom?

Legjobb válasz: nem valószínû. gumióvszert, fogamzásgátlót nem ismeritek?

nem valószínû. gumióvszert, fogamzásgátlót nem ismeritek?
50-50% úgy tudom, elõfordult már ilyen
elõfordulhat, de elvileg kicsi rá azesély. Sok nõ a mnzesz alatt esik teherbe. (Én kettõt személyesen is ismerek, na meg hallottam, olvastam többrõl) Bármikor lehet egy extra peteérés. Én pl a ciklus 23. napján fogantam úgy hogy volt ovuja Édesanyámnak a 13. napon is. Mérte a hõjét igy rögtön tudta hogy akkor is volt ovu viszont együttlét csak a 23. napon volt mivel Édesapám katona volt igy elötte nem volt rá mód. Ha semmiképp nem jöhet szóba még a baba akkor vegyél be eseményutánit és ne legyetek iylen felelõtlenek, nem is értem az ilyet....
Lehet hogy kicsi rá az esély, de nekem sikerült. Mi a menstruációm utolsó napján voltunk együtt, és a következõ hónapban már nem jött meg.Teherbe estem. :D Ma már 5 hós a lányom.

Menstruációm 4. napján eshetek teherbe? Többi lent?

Menstruációm 4.napján jártam,nem véreztem csak ha wc-n kis dolog után láttam picikét!Este szeretkeztünk a párommal,az aktus után megtöltöttem az óvszert vízzel,és 3 helyen spriccelt ki a víz,meg nem is volt benne elég ondó,bár lehet azért mert előtte napközben már volt egy kis előjátékunk:)szerintetek eshettem teherbe?jövő hónapban lesz az esküvő azért védekeztünk,de az sem gond ha terhes leszek!vagy esetleg már valaki járt így?

Legjobb válasz: Kicsi rá az esély, de lehetsz terhes:)

Kicsi rá az esély, de lehetsz terhes:)
Nagyon kicsi az esély, ha mégis megtörténik, legalább tuti nem menstruálsz az esküvõdön :)
A kérdező hozzászólása: :) köszönöm szépen, majd elválik, csak érdekel, hogy járt-e így valaki:)

Mekkora a kockázata a teherbeesésnek, ha a barátommal menstruáció 4. napján voltunk együtt és belém élvezett? Fogamzásgátlót szedek!

Köszönöm a válaszodat.

Legjobb válasz: Annyi, amennyi a fogamzásgátló hibaszázaléka. nagyon alacsony.

Annyi, amennyi a fogamzásgátló hibaszázaléka. nagyon alacsony.
Ha fogamzásgátlót szedsz, akkor nagyon kicsi.
Semmi
gyakorlatilag O-a
A kérdező hozzászólása: Köszi. Kicsit most megnyugtattatok, mert tudom, hogy a fogamzásgátló a menstruáció alatt is véd, csak ugye a tabletta tájékoztatóján a menstruáció alatti együttlétrõl a nincs szó.
Ha nem felejtetted el bevenni egyszer sem, akkor nem eshettél teherbe, vagyis hát irtó kicsi az esélye. Tudod, a tabletta pont azért van, hogy úgy élvezhessenek bele a lányba, hogy ne essen teherbe. Erre találták fel. Szóval nem kell aggódni.

A menstruáció 4. napján mennyi az esélye a teherbe esésnek?

Pénteken jött meg a menstruációm.(Pontosan 28 nappal az előző vérzésem után)Tegnap összemelegedtünk a barátommal, és odáig jutottunk, hogy egy kicsit behelyezte a nemi szervét. Kellene aggódnom, hogy teherbe eshettem? Konkrét aktus nem történt, de behatolt óvszer nélkül. Fogamzásgátlót még nem szedek. Ma reggel belegondoltam, hogy mi történt és kicsit elkezdtem félni..

Legjobb válasz: nagy eséllyel nem vagy terhes

nagy eséllyel nem vagy terhes
Ekkor a legnagyobb az esély.Mehetsz babakelengyét venni.
Akár egy orgazmus is beindíthatja a peteérést. Akkor meg aztán nagyon megszívtad..
Kicsi a valószínûsége. Ha nem akarsz gyereket, akkor védekezni kell normálisan, ennyi a titok. Mellékesen megjegyzem, hogy arra nagyobb az esély, hogy egy ilyen menzesz alatti szex alatt összeszedj vmi fertõzést. Nagyon nem egészséges a vérzés alatti szex, mert nyitott a méhszáj és bármilyen kórokozó nagyon könnyen feljuthat.
Nem, mert nem volt peteérésed. :)

Menstruáció 4. napján mehetek strandra?

Persze tampont helyezek fel,és így nem veszélyes?Értem ezalatt,hogy bacik bejutnak stb.

Legjobb válasz: jó, és akkor mi van azokkal a nõkkel, akik versenyszerûen úsznak? akik minden nap lemennek az uszodába "edzeni"? akik menszeszéhez NEM igazítják az olimpiát?

jó, és akkor mi van azokkal a nõkkel, akik versenyszerûen úsznak? akik minden nap lemennek az uszodába "edzeni"? akik menszeszéhez NEM igazítják az olimpiát?
Hát nem ajánlott. Könnyebben össze lehet szedni vmi fertõzést.
Engem soha nem zavart, soha nem volt gondom, bármelyik nap is mentem, semmit se kaptam még el így. Máshogy se. Szerintem egy normális immunrendszerrel, odafigyeléssel imán lehet strandolni.
Nem a megyei úszóversenyre gondoltam, hanem az olimpikonokra...
azt tudom, h vannak olyan módszerek, h eltolják a menszeszt néhány nappal, h tényleg ne az olimpián legyen meg, de nekem vannak olyan csaj ismerõseim, akik profi úszók, és elmondásuk szerint szinte minden nap úsznak.. tehát nem hiszem h 5-6 napot csak úgy kihagynak, mert nekik megjött..
Õk se fogják minden versenynél elmúlasztani gyógyszerrel -.-
Egy fiúnak is tudni kell, hogy mi a menstruáció, már csak azért is, hogy ne cikizze a lányokat a suliban. És az lenne a legjobb, ha Te mondanád el neki, hiszen az anyukája vagy.
énis szoktam menni tamponnal vízbe, nem lesz semmi gond;)nem jutnak be bacik
szerintem elmondhatod neki... elõbb-utóbb tudnia kell róla. és azt is meg kell tudnia, h ez természetes, más fiúkkal nem illik kibeszélni a csajokat, és ha vhogy megtudta, h egy csaj éppen menstruál, ne hozza ezzel cikis helyzetbe... én elmondanám neki, hisz lehet h vmelyik osztálytársa már menstruál... kérdésedre válaszolva: én simán elmennék, ha egyébkánt nem vagy hajlamos a dolgok összeszedésére
Egyszer úgy jártam, hogy nyaralás 3. napján jutott eszembe, hogy amióta itt vagyunk (Cserkeszõlõ, termál fürdõ) nem szedem a fogit. Na, meg is jött másnap. De nem akartam a további napokban a medence partjáról figyelni a többieket, így tamponnal fürödtem. Óránként cseréltem, nem voltam azért folyamatosan vízben, ahogy kijöttem, azonnal cseréltem. Nem volt túl gazdaságos, de semmi bajom nem lett.
Ugyan már, dehogy szednek rá gyógyszert. Felteszik a tampont és kész. Nehogy már minden verseny elõtt bekavarják a hormonjaikat.
11:29, A sportolók erre gyógyszert szednek.
Én nem mennék. A vérzés végéig nyitva van a méhszáj, a tampon felszívja a "koszos" medencevizet, így juthatnak kórokozók közvetlenül a méhbe. Ha vége a vérzésnek, a méhszáj bezárul és képzõdik egy kis nyákdugó is.
A kérdező hozzászólása: Köszi.Csak mert megigértem a gyerekemnek, hogy elmegyünk és megjött.Most meg fût-fát mondok neki, hogy miért nem kéne elmenni."Szerencsére"le is hûlt az idõ, de õ azt mondja menjünk fedettbe.Nem akarom megbántani, de nem mondhatom el neki hogy mi az igazság.10éves fiú.
Hát, te szívesen mennél olyan medencébe, ahol menstruáló nõk vannak? Akár tamponnal is. Nem csak arról van ám szó, hogy te összeszedsz-e fertõzést, hanem hogy tekintettel vagy-e másokra, akik fürdeni mennek.
Utolsónak: Nem értelek, nem a vízbe menstruálnak, hanem a tamponba. -.-
Hát, tûzzetek ki egy másik idõpontot, és mondd meg hogy nem érzed jól magad, fáj a hasad stb. Nem kell megmondani neki, elvégre csak 10 éves.
egy 10 évesnek már el lehet mondani szerintem az ilyesmit
Mi az, hogy másokra tekintettel? Nem vérzi össze õket -.-
A kérdező hozzászólása: Utolsónak Fiú az nem gáz?Mert ha lány lenne könnyebb dolgom lenne el is mondanám.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat!:) )

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!