Találatok a következő kifejezésre: Menstrúáció után nappal mitől lehetett (2 db)

Menstrúáció után pár nappal mitől lehetett egy napig tartó barnázás?

Legjobb válasz: Normális volt a menstruációd? Nem volt túl rövid?

Normális volt a menstruációd? Nem volt túl rövid?
A kérdező hozzászólása: Hát nem olyan volt mint kellet volna. Gondolsz valamire?

Két hónapos a kislányom, még nem jött meg a menstruációm, de pár napja egz kevés barnás vérzésem volt. Mitől lehetett, vagy mi volt az? 5 hétig véreztem a szülés után.

Legjobb válasz: Ha eltel nemi eletet, lehet, hogy terhes vagy es ez beagyazodasos verzes-barnazas volt. Apukam unokatestverenek 11 honap van a gyerekei kozott, mert azt hitte, hogy szoptat es nincs peteeres, de persze volt. Ugy vettek eszre, hogy valami lehet, hogy a pici nem akart ugy szopizni. Tesztelj es minden kiderul :) Ird meg, hogy mi lett! Persze lehetett barmi mas is, de a terhesseg is benne van a pakliban...

Ha eltel nemi eletet, lehet, hogy terhes vagy es ez beagyazodasos verzes-barnazas volt. Apukam unokatestverenek 11 honap van a gyerekei kozott, mert azt hitte, hogy szoptat es nincs peteeres, de persze volt. Ugy vettek eszre, hogy valami lehet, hogy a pici nem akart ugy szopizni. Tesztelj es minden kiderul :) Ird meg, hogy mi lett! Persze lehetett barmi mas is, de a terhesseg is benne van a pakliban...
bármitõl lehet. nekem is volt hasonló, csak egy hasmenõs vírus után. gondolom a gyógyszer is kifolyt belõlem és ez lett a hatása. aztán visszaállt minden a rendes kerékvágásba. most 4 és fél hónapos a fiam és még nem jött meg.
A kérdező hozzászólása: Csináltam tesztet, és nem vagyok terhes. Azóta semmilyen vérzésem nem volt még.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!