Találatok a következő kifejezésre: Mensis napokon 4, 5 nap lehet (2 db)

Ez a 4. hónap hogy próbálkozunk, eddig eredménytelenül. Mensis előtt 2-3 nappal szokott mellfeszülésem lenni, most viszont peteérés óta érzem. Még 5 nap a piroskáig. Mitől lehet?

Legjobb válasz: Akár terhességi jel is lehet a mellfeszülés. Ne gondolj sokat a terhességre, ne akard görcsösen, és akkor egyszercsak sikerül. Nekem is négy hónap után jött össze, akkor szinte már nem is gondoltam rá, amikor csináltam a tesztet biztos voltam abban hogy negatív lesz, és csodák csodájára pozitív lett. Szorítok!

Akár terhességi jel is lehet a mellfeszülés. Ne gondolj sokat a terhességre, ne akard görcsösen, és akkor egyszercsak sikerül. Nekem is négy hónap után jött össze, akkor szinte már nem is gondoltam rá, amikor csináltam a tesztet biztos voltam abban hogy negatív lesz, és csodák csodájára pozitív lett. Szorítok!
Mi másfél éve próbálkozunk. Sajnos semmi eredménnyel. Az a baj hogy annyira akarom hogy beképzelem magamnak a terheség tüneteit. Sok nõnél elõfordul. Gondoljatok egymásra ne a babára. Hát ha sikerül. Sok sikert nektek. drukkolok...
Nekem elõfordult, hogy egy egész hónapon át fájt a mellem és nem voltam terhes. Várd meg még azt az 5 napot, aztán csinálj tesztet, és ha nem hiszel annak sem, akkor menj el dokihoz!

Mensis napokon (3, 4, 5 nap) lehet peteérésem?

akkor is együtt voltunk.és ha jól számolom,akkor pár napja kellett beágyazódnia,alhasi fájdalmaim vannak,hányingerem,mellfeszülés.

Legjobb válasz: Szia! Ha nagyon szeretnéd a babát, akkor nem csodálkozom ezeken a jeleken! Nekem is vot hasonló. De ilyen tünetek nem igazán lehetnek kb 1hetes terhesen... Meg kell várnod a menszid, ha nem jön meg, csinálj egy újabb tesztet. Lehet peteérés menszikor, de nagyon kevés rá az esély. Fõleg ha kiegyensúlyozott a ciklusod! Persze, azért drukkolok neked, hogyha most nem is , de a következõ megtermékenyülés sikerüljön!

Szia! Ha nagyon szeretnéd a babát, akkor nem csodálkozom ezeken a jeleken! Nekem is vot hasonló. De ilyen tünetek nem igazán lehetnek kb 1hetes terhesen... Meg kell várnod a menszid, ha nem jön meg, csinálj egy újabb tesztet. Lehet peteérés menszikor, de nagyon kevés rá az esély. Fõleg ha kiegyensúlyozott a ciklusod! Persze, azért drukkolok neked, hogyha most nem is , de a következõ megtermékenyülés sikerüljön!
Szia!szerintem lehet terhesség jele, mert nekem is egy héttel elõbb jelentkeztek a tünetek, tehát még a beágyazódás elõtt elkezdett fájni a mellem, faradt voltam mindig, ésállandóan hányingerem volt, és láss csodát, tegnap lett pozitív a teszt, még aznap mikor meg kelett volna jönnie.Igaz nem egybõl, pár perc elteltével, de pozitív lett, és ez a lényeg.persze ki kell várni legalább azt a napot, mikor meg kéne jönnie.Szerintem lehetsz terhes, hiszen nekem is korán jelentkeztek a tünetek, de persze nincs értelme minden nap tesztet csinálni, a beágyazódás elõtt nem mutatja ki.szóval, türelem, és nem feladni:szurkolok!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!