Találatok a következő kifejezésre: Mensis előtt a folyás (2 db)

Mensis előtt megerősödik a folyás?

Nekem még 3 nap mesiig,kb. két napja er?sebb a folyásom, olyan fehér krémszer?.Meg többet járok pisilni. Lehet felfáztam?

Legjobb válasz: Amikor megvan a menszeszem nekem is többet kell pisilni járnom. Menszesz elõtt úgy tudom, kevés, vizes folyás van. De olyanról is hallottam már, hogy mindegy milyen, csak szagtalan és színtelen legyen. Ami azt jelenti, hogy nincs fertõzés. Az is megeshet, hogy felfáztál persze. Akkor pedig doki vagy egy kis kúra.

Amikor megvan a menszeszem nekem is többet kell pisilni járnom. Menszesz elõtt úgy tudom, kevés, vizes folyás van. De olyanról is hallottam már, hogy mindegy milyen, csak szagtalan és színtelen legyen. Ami azt jelenti, hogy nincs fertõzés. Az is megeshet, hogy felfáztál persze. Akkor pedig doki vagy egy kis kúra.
menzi elõtt lehet sürü , és vizes folyáa is

Mensi előtt 5 nappal barnás, krémes folyásom van, 37 a hőm, derekam leszakad, mensis érzésem nincs. Hányinger, melleim égnek. Lehet baba, vagy inkább meg fog jönni?

A pé-m el?bb volt mint félid?, akor ez már nem lehet beágyazódás? Az biztos, hogy a pé után már 2 héttel be is ágyazódik? Leírom másképp is: 10-én jött meg, 19-én volt pé-m ( ovuteszt, nyúlos folyás, h? minden stimelt) 30 naposak átlagosan a ciklusaim, 9-ére nem várom, lehet ez barnázás még beágyazódástól, vagy annak már el?bb kellett volna lennie? A h?m viszont azóta ilyen magasan van 36,9-37. Valaki tudna valami tanácsot?

Legjobb válasz: Köszi, hát neked is sok sikert! Majd megírom és te is!

A kérdező hozzászólása: Szia! Nekem is megjött ma, de az én hõm még nem esett le, majd biztos holnapra. Sajnálom, majd legközelebb, így van! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Nekem sem, de nagyon rossz. Az én dokim meg csak két hét múlva tud fogadni, de én is megyek, ha mensi lesz, ha nem, mert nem normális 6 napig barnázni! Majd meglátjuk, mindenképpen írd ám meg, hogy veled mizu!
Szia! Ma bejelentkezek dokihoz, szerdánként rendel csak, remélem kapok idõpontot.Szerintem ez már nem normális. Még ma regel is 36, 9 volt, de mindenképp írok, hogy mi történik!
A kérdező hozzászólása: Köszi, hát neked is sok sikert! Majd megírom és te is!
A kérdező hozzászólása: Szia! Mennyi az az egekben? Nekem 37, 1 és én is 5 napja barnázok, meg ma volt egy 5 percig tartó olyan erõs szúrkálásom a méhembe, hogy készen voltam. Remélem nem mensi lesz. Írj!
A kérdező hozzászólása: Szia! Ma reggel a hõm 37 és még mindig barnázok, ez már biztos, hogy nem a beágyazódástól van, szerintem annak már meg kellett volna történnie. Meg fog biztos jönni, de már legalább akor jönne meg, mert a derekam leszakad és tegnap az a szurka a méhembe szörnyû volt. Veled mizu?
Szia! Én vagyok a válaszadó.., veled mi van.Nekem ez volt az 5. nap, hogy barna maszatolásom van. Szerencsére nem sok, de épp elég a parához. A hõm viszont még az "egekben".
.. és igen, akkor jöjjön inkáb meg, de ne szórakozzon. Eddig még egyszer sem volt ilyen tapasztalatom!!!!
LEESETT A HÕM!!!36, 6-ra :( ..DE ELÕRE!!!! Talán majd legközelebb :)
Szia! Dettó, pont így vagyok ezzel én is!!!! okt.10-én volt az utolsó, nov 9-re nemvárom, nekem a peteérésem 26-án volt, tegnap és ma pár csepp barna folyás(ez a10-11. napom), hasi érzékenység...+ a hõm , ami peteérés után 36, 8-36, 9 felugrott 37.1-re..ami , utánna olvastam, lehet beágyazódás... Én még türelmesen várok, Bízom, hogy a hõm fenn marad és baba lesz a dologból.Neked is szorítok.. Aztán írd meg mi lett! http://babatervezok.otthona.net/megtermekenyites.shtml http://terhesseg.blogspot.com/2008/09/begyazds-folyamata.html


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!