Találatok a következő kifejezésre: Mensim volt de csak barnáztam. Most (3 db)

Mensim volt 25-26-án, de csak barnáztam. Most akkor nem vagyok terhes?

A mensim most volt februàr 25.-èn de csak barnàztam ès 26.-àn is.Ennyi volt az egèsz,semmi vèr. Ma csinàltam tesztet de negativ lett. A höm 36,7. Most akkor higgyek a tesztnek? Tènyleg nem vagyok terhes? A barnázás a 27. napra jött ès csak 2 napig tartott. Ma vagyok a 30. ciklusnapomon.Lehet hogy koràn teszteltem?

Legjobb válasz: Szerintem pár nap múlva tesztelj újra, lehet, hogy még kevés a hcg a szervezetedben.

Szerintem pár nap múlva tesztelj újra, lehet, hogy még kevés a hcg a szervezetedben.
Szerintem korai volt még a teszt, de ez nem azt jelenti hogy terhes vagy. Az én anyukám 4 hónapos terhesen is menstruált, vagy legalább is olyasmi, de nem az addig megszokott. Egy ismerõsöm is csinált tesztet, negatív lett neki elsõre, mert még akkor korai volt, két hét múlva azért csak pozitív lett. Nekem már több mint két hete késett amikor tesztet csináltam és hála az égnek pozitív lett. A testhõmérsékleted lehet terhességi jel, mert nekem is 36, 5 körül mozgott. 10 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm Nektek! Kicsit elkeseredtem a nagy negativ teszt utàn.Azèrt mertem tesztet csinàlni mert az este nagyon fájt az egèsz medencèm, alig tudtam elaludni.Gondoltam hogy biztosan + lesz a tesztem. Vàrok, hàtha.... Köszönöm ès Kivànok jo babavàràst!!!
szia.Nekem is csak 5 napos késés után mutatott halvány csíkosat a tesztem.Szóval nyugi, még van remény:) Nem érzed hogy kemény lenne az alhasad?Nekem olyan volt.
A kérdező hozzászólása: Szia!Inkàbb olyan fura izomlàzszerü èrzèsem van de mèg soha nem voltam terhes ès tegnap este nagyon fàjt az egèsz medencèm ès fura szurkàlàsoka èrzek.Nagyon meg voltam ijedve az este.Remèlem hogy tényleg baba. Gratulàlok a pocilakodhoz!!!

Mit csináljak? Nemrég irtam ide hogy a ciklusaim 27 naposak és meg is jön rendesen a mensim! Most 29-én meg is jött de iszonyu kevés volt és inkább csak barnáztam!

Kedden már nem is volt elmult a mensim! Most ilyenkor mi van velem? Valaki tud tanácsot adni!! 4 honapja nem szedem a fogamzáagátlót.

Legjobb válasz: Csináltál tesztet? Ha nem akkor az legyen az elsõ! Vagy baba, amit ateszt majd elárul, vagy csak most áll be a mensid. Több ötletem nincs, de én már megõrültem volna a kíváncsiságtól és rég vettem volna egy tesztet. A tesco-ban is van és az éjjel-nappal nyitva tart.

Csináltál tesztet? Ha nem akkor az legyen az elsõ! Vagy baba, amit ateszt majd elárul, vagy csak most áll be a mensid. Több ötletem nincs, de én már megõrültem volna a kíváncsiságtól és rég vettem volna egy tesztet. A tesco-ban is van és az éjjel-nappal nyitva tart.
A kérdező hozzászólása: Még nem teszteltem mert féltem a csalodástol! Akkor holnap már csinálhatok? De semmi terhességre utalo jelet nem tapasztalok:((! Reggeli elsö vizeletböl, ugye??
A kérdező hozzászólása: Azt vettem észre talán de ez nemtudom mennyire lehet utalo jel hogy fel vagyok puffadva és mostanában nagyon keveset eszek!!
Nálam az elsõ terhességnél pont ennyi tünet volt, mint most neked, de sajnos 11. héten elhalt. Most ismét terhes vagyok ma voltam dokinál. Most még annyi tünetem sincs mint elõzõleg. Két nagyon halvány tesztem volt, hétfõn kellett volna megjönnie, de hál'isten nem jött. Nem kell minden tünetnek meglenni, sõt látod van aki tünetmentes! TESZTELJ!

Szoptatok még, de 14 hónappal a szülés után most jött meg a mensim. De csak 2 napig tartott. Első nap barnáztam a 2. nap piros volt, de nagyon kevés ma semmi. Ez most mi lehet?

Bocánat, de nem tudtam hova írjam ezt a kérdésemet, így ide írtam.

Legjobb válasz: Nekem 8 hónappal szülés után ilyen volt, aztán 40 napra rá normálisan megjött. Ha eleve kizárt hogy terhes legyél, akkor még ez teljesen normális, valósznû, hogy a szoptatás miatt van, és szépen be fog állni. Ha van esély a terhességre, akkor tesztelj.

Nekem 8 hónappal szülés után ilyen volt, aztán 40 napra rá normálisan megjött. Ha eleve kizárt hogy terhes legyél, akkor még ez teljesen normális, valósznû, hogy a szoptatás miatt van, és szépen be fog állni. Ha van esély a terhességre, akkor tesztelj.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!