Találatok a következő kifejezésre: Mensim utolsó óta a (16 db)

Teszt? Mostmar lehetne.:-)
akár lehet, csinálj tesztet.
A kérdező hozzászólása: nem merek még tesztet csinálni, annyi csalódás ért már, 8 hónapja próbálkozunk, máskor is barnáztam már, de akk a mensi elõtt 1 napig, utána pedig szabályosan ömlöttem...de más tünetem nincs, csak álmosság, de az betudható fáradtságnak is...nyarlani vagyunk egyébként, és csak egy tesztem van, arra gondoltam pénteken reggel csinálom meg, 25ös érzékenységû, ha baba van akkor már kimutatja az is ugye?volt még valaki aki terhes volt és az elsõ mensije nem maradt ki teljesen hanem igy barnázott?nem merem beleélni magam :(
már most is kimutatná, én tuti inkább csinálnék én utálom a bizonytalanságot. Mi 4 éve várjuk a babát de én amint van rá esély hogy kimutassa én csinálok tesztet, persze csak ha esélyesnek érzem a terheeséget. Én utálom a bizonytalanságot.
Én terhes maradtam rendes 5 napos vérzéssel. Szóval ha ebbõl indulok ki, akármi lehet. De a teszt majd megmondja pár nap múlva. Addig próbálj meg türelmes lenni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válazokat, délután ellõttem a 25-ös tesztet , nagyon nagyon halvány lett a második csík, nem is vagyok benne biztos h nem e csak beképzelem, pénteken reggel ujra próbálkozom...várok még tapasztalatokat :)

Nov.5.-én volt a mensim utolsó napja, azóta nem védekezünk(tudatosan). Tegnap óta, enyhe mellfeszülést érzek, a petefészkem fájdogál és kemény a hasam. Ezeket a tüneteket tudjam be a pé-nek vagy esetleg jön a babó?

Mindenféle képpen várjam meg a köv.mensi els? napjait?(Bár én már most azonnal tesztelnék,de nem szeretnék csalódni!)

Legjobb válasz: Hány naposak a ciklusaid ? Ugy számolom , hogy most lehetsz középidõben , ugyhogy l valoszinûleg mostanában van peteérésed , lehet , hogy azért fáj a petefészked. Tesztelni bõven elég a következõ nem várt mensi elsõ napján, elõbb ugysem mutatja ki a teszt , ha babád van.

Hány naposak a ciklusaid ? Ugy számolom , hogy most lehetsz középidõben , ugyhogy l valoszinûleg mostanában van peteérésed , lehet , hogy azért fáj a petefészked. Tesztelni bõven elég a következõ nem várt mensi elsõ napján, elõbb ugysem mutatja ki a teszt , ha babád van.
Én is türelmetlen voltam (még 1 hét lenne mensiig), és tegnap teszteltem pozitívat! :) Ha bemész a patikába olyan tesztet kérj ami 3 nappal beágyazódás után kimutatja a terhességet. Nem tudom miért, de eddig nekem mindig olyat adtak ami elmaradt mensi után mutatja ki. Sehol nem hívták fel a figyelmemet, hogy van ilyen gyors is. Szorítok, hogy Neked is pozitív legyen!!! :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm, hogy válszoltatok.A ciklusaim 28 naposak, én is mostanra számítottam a pé-t, de ilyen tüneteket nem szoktam érezni elõtte. A második hozzászólonak pedig gratulálok a pozitív teszthez.Ma délelõtt akkor elmegyek és veszek egy tesztet, reményeim szerint az enyém is pozitív lesz. Köszönet mégegyszer!

Mensim utolsó napja óta a hőm 35, 1, vagy 35, 3. Normális ez?

Ez a peteérés körül feljebb megy?

Legjobb válasz: 18-án jött meg. Minden nap ua az idõben mérem a hõmet reggel. Nem megy se le, se föl...

A kérdező hozzászólása: 18-án jött meg. Minden nap ua az idõben mérem a hõmet reggel. Nem megy se le, se föl...
a mult honapban felment peteérés idején?
Szia! A tüszöredés elõtt kb 14 nappal a hõmérséklet 37 C alatti, a tüszörepedés után emelkedik meg a hõ 37 C-ra v. afeletti értékre. A mensi elsõ napjától a köv. mensi elsõ napjáig mérd a hõmérsékletedet. Ebbõl lehet következtetéseket levonni.

A terhesség jele lehet? Az utolsó mensim november 18-án volt.28 napos ciklusaim vannak, és a párommal középidőben többször voltunk együtt. A következő mensimnek kedden kellene megjönnie de már napok óta érzem, és barnás folyásom van.

Ilyen korán nem szoktam görcsölni. légyszives adjatok tanácsot, illetve mik a tapasztalataitok ilyen esetben.

Legjobb válasz: Szia! Nekem 24-25 naposak a ciklusaim,az elmúlt két évben is a leghosszabb 27 nap volt. Nekem nov.15 volt az utolsó mensi,PÉ-kor végig együtt voltunk,babát szeretnénk már nagyon:) Én vasárnap óta érzem a mensi szerû érzést,apró hasszúrkák,hétfõ volt a 24.napom. 26.napon egész este éreztem,na gondoltam mensi lesz belõle. De nem. eddig semmi jele a mensinek:) remélem így is lesz. Szerintem is-is,hogy baba,vagy mensi lesz,és tudom,ezek a napok a leghosszabbak , megvárni a nem várt napját és tesztelni.Én még most sem merek tesztelni,majd csak hétfõn teszem,ha addig nem jön meg,az már a 31 cn.lesz.Kitartást Neked és drukk. Ja a b.nõmnek ez volt az egyetlen tünete a babához,hogy mensiszerû érzése volt a nem várt elõtt már egy héttel,és kevés barnázása,elment dokihoz,kiderült babás,kapott terhességmegtartó gyógyszert,azóta két kisfiú boldog anyukája:)

Szia! Nekem 24-25 naposak a ciklusaim, az elmúlt két évben is a leghosszabb 27 nap volt. Nekem nov.15 volt az utolsó mensi, PÉ-kor végig együtt voltunk, babát szeretnénk már nagyon:) Én vasárnap óta érzem a mensi szerû érzést, apró hasszúrkák, hétfõ volt a 24.napom. 26.napon egész este éreztem, na gondoltam mensi lesz belõle. De nem. eddig semmi jele a mensinek:) remélem így is lesz. Szerintem is-is, hogy baba, vagy mensi lesz, és tudom, ezek a napok a leghosszabbak , megvárni a nem várt napját és tesztelni.Én még most sem merek tesztelni, majd csak hétfõn teszem, ha addig nem jön meg, az már a 31 cn.lesz.Kitartást Neked és drukk. Ja a b.nõmnek ez volt az egyetlen tünete a babához, hogy mensiszerû érzése volt a nem várt elõtt már egy héttel, és kevés barnázása, elment dokihoz, kiderült babás, kapott terhességmegtartó gyógyszert, azóta két kisfiú boldog anyukája:)
nekem a barnázás mindig a mensi jele volt, amikor pozitívat teszteltem akkor nem volt barna sem. Remélem neked csak a beágyazódást jelzi!
Szia!Nekem is a barnázás a mensi jele volt.Amikor pedig terhes lettem egyáltalán nem barnáztam csak görcsölt kicsit a pocim!De drukkolok , hogy neked baba legyen!

Nov. 24-én volt az utolsó mensim, 2 naponta csináltuk. Elvileg 28-án (nem) kéne megjönnie. Tegnap óta olyan érzésem van mintha le akadna szakadni a méhem. Olyan mindjárt megjön érzésem van. Terhes lehetek?

A melleim megduzzadtak,jó nézni,hogy megn?tt:),de fáj.

Legjobb válasz: Lehet baba, lehet mensi. Nekem is ugyanígy volt, igaz, valahogy nekem nem mensi elõtti fájdalmam volt, hanem valami egészen más, késszurkáló érzés. Én nem is szoktam mensi elõtt görcsölni azért volt furcsa. És egyszer fájt a mellem, úgy éreztem leszakadt. Úgyhogy szerintem van esélyed hogy baba van. De pár nap és megtudod. Nekem mensi napján már este kimutatta a teszt:) Drukkolok, hogy az legyen amit szeretnél!

Lehet baba, lehet mensi. Nekem is ugyanígy volt, igaz, valahogy nekem nem mensi elõtti fájdalmam volt, hanem valami egészen más, késszurkáló érzés. Én nem is szoktam mensi elõtt görcsölni azért volt furcsa. És egyszer fájt a mellem, úgy éreztem leszakadt. Úgyhogy szerintem van esélyed hogy baba van. De pár nap és megtudod. Nekem mensi napján már este kimutatta a teszt:) Drukkolok, hogy az legyen amit szeretnél!
Ha 2 naponta csináltátok akkor nagy esély van rá, nézve a tüneteket is. De holnap kiderül. :) Ha nem jön meg, csinálj gyorsan tesztet. Drukk :)

Szept.28-án volt az utolsó menstruációm. Ez alapján júl.4-én kéne szülnöm, de az ultrahang az első vizsgálat óta más időpontot ad. A legutóbbi szerint jún-i 23. Miért van ez? Ilyen nagy a baba, vagy már mensi előtt teherbe estem?

Legjobb válasz: nálam is szinte minden uh-on más eredmény van a papíron, én máj. 11-re vagyok kiírva mensi alapján, pár hete uh-on máj 4 volt, 1 hónapja uh-on meg máj 25., aztán kérdeztem az orvost, h mizu, mert ez 3 hét ingás, azt mondta, h ez normális, hiszen a baba méretét a vizsgálatkor az átlaghoz viszonyítják, ezért mutat mindig más eredményt, de általában a mensis dátumot kell nézni mindig, úh nem hiszem, h mensi elõtt estél teherbe, sztem nálad is csak ez lehet, mint bárkinél, jó bébivárást:)

nálam is szinte minden uh-on más eredmény van a papíron, én máj. 11-re vagyok kiírva mensi alapján, pár hete uh-on máj 4 volt, 1 hónapja uh-on meg máj 25., aztán kérdeztem az orvost, h mizu, mert ez 3 hét ingás, azt mondta, h ez normális, hiszen a baba méretét a vizsgálatkor az átlaghoz viszonyítják, ezért mutat mindig más eredményt, de általában a mensis dátumot kell nézni mindig, úh nem hiszem, h mensi elõtt estél teherbe, sztem nálad is csak ez lehet, mint bárkinél, jó bébivárást:)
Szia!Nekem szeptember 17-én volt meg utoljára e szerint június 23 a szülés várható ideje és az uh szerint is. Adjál hozzá az utolsó mensid elsõ napjához 7 napot, vonjál ki belõle 3 hónapot és 1 évet. E szerint is július 4. Találsz itt a neten több azûletési kalkulátort pl. Terhességlap- fogantatás-terhességi naptár, vagy Timmermann honlapja, itt beütöd a mensid napját és kiadja a dátumot. Üdv: 27 hetes kismama
pontosabban adjál hozzá 7 napot, vonjá ki belõle 3 hónapot és adjál hozzá 1 évet. Tehát 2008. július 4.
Nekem is szept.28-án volt meg utoljára, eszerint ma vagyok 26 hetes.De szerdán voltam uh-on és 27 hetesnek írt a doki.Én sem értem, de szerintem a baba méreteibõl számolják, mert a méreteit összehasonlítottam a mamanet oldalán lévõ adatokkal, és aszerint 27 hetesek vagyunk.

Utolsó mensim juni 10-én volt, megállapították, hogy kisbabát várok (aug.6-án voltam UH-on), ott azt mondták 5 hetes, a legközelebbi UH szept.9-én lesz, nem lehet, hogy elszámolták?

Legjobb válasz: nem. van ahol nincs fejlõdéskövetõ azaz kéthetente elõirt ultrahang. megnéznek hat és 10 hetesen. nincs ezzel gond....

nem. van ahol nincs fejlõdéskövetõ azaz kéthetente elõirt ultrahang. megnéznek hat és 10 hetesen. nincs ezzel gond....
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, holnap felhívom a dokit akihez mennék, hogy esetleg nem tudna idõpontot adni.Egyébként ezt elfelejtettem leírni, hogy az elsõ babánk nehezen sikerült, ezért én mindig naptárt vezettem az együtt létekrõl, így tudom, hogy június 22-én ás 26-án voltunk együtt a párommal úgy, hogy nem védekeztünk, mert tudtam, hogy e körül lesz peteérésem.Ezután már pozítiv teszt volt és vérvizsgálat.Ugyhogy tényleg nem értem.
A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy az ingyenes de amikor elõször elmentem azt mondták nem vagyok terhes csak lehet hormonzavar és iszonyat ami ott van, a doki és az asszisztensek elõtt kellett levetkõznöm, mert nincs öltözõ és egyébként oda még késõbb kaptam idõpontot :S.
Elméletileg az utolsó mensitõl számolják a terhességet, ami augusztusig nem 5 hét, hanem jóval több. Nem júliust akartál írni? Ha június, akkor több hetes lenne, de elképzelhetõ, hogy az ultrahang alapján kisebb korú a baba, ezt az orvos így látta. De a következõn a méretek alapján közelebbit is tudnak majd mondani.
hívj fel pár magándokit, biztos van aki ad idõpontot akár már holnapra is ezek után.
se menzi dátum semmi csak egy összecsapott lelet... na akkor egy szakbarbárt kaptál ki... Akkor nincs más hátra, mint elõre, telefonkönyv felcsap, és magánrendelések keresése, vagy türelem..
A kérdező hozzászólása: Leírom mi áll a papíromon:10, 2 mm-es petezsák látható, douglasban folyadék nincs, grav.s 5, ennyi és semmi más.
Nézd, ezek után én megnézném az a lelet, amit most kaptál, szerintem a doki hebrencs, kapkodással júliustól számol téged. Mert félre hallotta. És még akkor sem tûnne fel neki a tévedése, ha épp az utolsó héten lennél... Pláne ha hosszú napja, éjszakája volt, vagy már idõsödik. Nézd meg a lelet, mit írt utolsó menzesznek. elég könnyû félre érteni júnit júlit. Pláne, hogy van pozitív terhességi teszted, vérvizsgálat eredményed majd két hónapja. És néha a doki is lehet szórakozott... Ha a leleten utolsó menzi helyesen van, és biztosan nem hallott félre az orvos, akkor passz, másik orvos véleménye(amit meg nem hiszek, hogy ne találnál, napokon belüli idõpontra, csak hetekre)
Szia. nekem is 06.10-én volt az utolsó mensim és tegnap voltam pont 10 hetes.
Esetleg közelben kórház? Vagy másik sztk? Vagy telefonkönyv, magán orvos. Spec én ilyen esetben kifizetnék nagyobb összeget is, mintsem elszámoljanak. 9hetes6napos, 10.hétben vagy, erre azt mondja a doki, hogy fele a kicsi. Most vagy nem júni, és remélem nem kevered a júnit júlival(anyum igen:D) és tudod mikor volt utoljára. Vagy nagyon hülye az orvosod. Ha az elsõ, és elnézted az idõpontot, akkor lehetsz 5hetes4napos. Ha hülye a doki, nézd meg a leletet, milyen dátumot írtak utolsó menzire. Mert lehet félre hallotta, és simán csak a dátum alapján ráírják, hogy mennyi idõs terhes vagy. Velem megcsinálták. 32hetes voltam, júli2re kiírva, és júni2írtak a leletre, helybõl 36hetes lettem, a dokinak meg nem tûnt fel, nem volt akkor Uh mondjuk... de amilyen vénség volt...:D
na ezt sem gondoltam volna. akkor várj türelemmel. szorítok nagyon.
szerintem hívd fel újra az új dokit és vázold fel a helyzetet hátha tud elõbb adni idõpontot, mondd el neki mi a helyzet. vagy addigis menj be az sztk-ba az ingyenes.
A kérdező hozzászólása: Nem mondott semmit, annyit, hogy 5 hetes.A védõnõm mondta, hogy menjek másik dokihoz, de oda csak szept.9-re kaptam idõpontot.
és aug. 6-án 8 hetes voltál, ergo szívhangnak már kellett volna lennie, nem volt? azért az 5 héthez képest ez elég nagy különbség. a doki mit mondott?
ez érdekes, mert elvileg betöltött 9. hetes vagy.
A kérdező hozzászólása: Júniusban volt az utolsó és ezért aggódom, hogy nem számolták-e el, mert a mensesem szerint a következõ UH-on már 13 hetesnek kellene lennie.
Szia! Megnyugtatlak, nekem június 5-én volt utoljára mensim. Valamikor késõn foganhatott a baba, mert a nemvárt után kb. 2, 5 héttel mutatta ki a teszt! Mensitõl számolva 11. hetes vagyok, de a méretek alapján valójában 8 hetes a babóca. Az uh és a méretek pontosabbak, mint a peteérés. (A spermiumok is életképesek pár napig, hála az égnek.) Amikor jelentkeztem a genetikai uh-ra, ott is az utolsó uh és babaméret alapján adtak idõpontot. Mondta is az asszisztens, hogy van egy kis csúszás a mensihez képest. Ameddig a baba szépen fejlõdik, ver a pici szív, addig nincs baj. A genetikai uh-n már pontosabb idõt tudnak majd mondani. :) Fel a fejjel, ott van a pocaklakó, ez a lényeg.

Okt. 17-én volt az utolsó mensim, 3 teszt pozitiv lett egy negativ hányingerem van a mellem érzékeny viszket fáj feszül. Tegnap óta kevés minimális barnázgatás rózsaszines fehéres valami. Mit jelent ez?

voltam az orvosnál a méhem meg van nagyobbodva vastagodva ami a picire utal szerinte!mivel hasi uh-t csinált de az nem olyan biztos mint ha hüvelyit csinált volna de én azt nem szeretném!ha a mensim lenne akkor már rendesen folynia kellene mert nekem általában b? vérzésem van. szerintetek bébi van a dologban? sajnos már volt egy vetélésem 6 hetesen!

Legjobb válasz: Szia! Szerintem bébi van a dologban! Én mikor kezdtem gyanakodni 3 tesztet csináltam. Már az elsõ pozitív lett. A dokim meg kinevetett, h 3-mat csináltam.... Ha egy teszt pozitív, akkor az pozitív..:) Ahogy számolom te most 5 hetes vagy, de olyankor még nem sok minden látszik uh-on. 1-2 hét múlva, ha csinálnak még egy uh-ot bizti látszani fog a petezsák. A barna folyás pedig elõfordulhat, vetélést én úgy tudom, h erõs görcsök kísérik. Én azért beszélnék az orvossal a helyedben, hogy megnyugodjak! De szerintem babás vagy! Grat!:) Üdv. 12 hetes kismami

Szia! Szerintem bébi van a dologban! Én mikor kezdtem gyanakodni 3 tesztet csináltam. Már az elsõ pozitív lett. A dokim meg kinevetett, h 3-mat csináltam.... Ha egy teszt pozitív, akkor az pozitív..:) Ahogy számolom te most 5 hetes vagy, de olyankor még nem sok minden látszik uh-on. 1-2 hét múlva, ha csinálnak még egy uh-ot bizti látszani fog a petezsák. A barna folyás pedig elõfordulhat, vetélést én úgy tudom, h erõs görcsök kísérik. Én azért beszélnék az orvossal a helyedben, hogy megnyugodjak! De szerintem babás vagy! Grat!:) Üdv. 12 hetes kismami
Szia! Szerintem is baba van a dologban, és az úgy igaz, hogy ha egy teszt pozitív, akkor a szervezetedben jelen van már a hcg, a teszt nem hazudik. Fõleg nem 3! A hüvelyi uh-tól ne félj, nem kellemetlen, inkább nézd közben a monitort, fergeteges élmény vár Rád!
Szerintem is biztos a baba! Színes folyás elõfordulhat, nekem is volt az elején. Gratulálok!
Az elsõ tesztem pozitív a második negatív lett, vagyis nem igaz, hogy a teszt nem tévedhet, ezt már többen is alátámasztották itt. A barnázgatás normálisnak tekinthetõ ha nem kísérik fájdalmak, mert a szervezet olykor-olykor "megemlékezik" az egykori menzeszrõl, ilyen pecsételõ vérzés formájában, akár minden hónapban is. Én is azt gondolom, hogy terhes vagy, a tüneteid mindenképp emellett szólnak!!

Ciklusom rendszerint túl hosszú. Csak az utolsó mensim óta mérem a hőmet. Jan 22-én volt meg utoljára, de előtte csak dec 8-án. Tegnap elkezdett véres nyálka folyni, ma is. Mi történik velem most?

De nem igazi mensi. H?met most mértem 36, 8.Másfél hete 36,5 és 36,8 között van. A hasam feszül és puffadt, de a mellemben semmit nem érzek. Miért vérezgetek ilyen korán? Esetleg......

Legjobb válasz: csinálj egy tesztet. a menzid meg ha több mint 35 npos akkor nem volt peteérésed.

csinálj egy tesztet. a menzid meg ha több mint 35 npos akkor nem volt peteérésed.
Ez nem biztos, hogy igaz, nekem a gyógyszer után az elsõ 35 napos, a második 43, most meg 4 hetes terhes vagyok.
A kérdező hozzászólása: Köszi a reménysugarat. Még ma is vérezgetek és a hõm reggel 36, 7 volt. Nekem ez már az 5. hónap a gyógyszer után.

3 hónapja hagytam abba a fogamzásgátlót, az utolsó mensim óta, ami 16-napja volt szúrós alhasi fájdalmat érzek. volt már valaki igy?

meg is van puffadva már 3-napja.hányingerem van ,de a melleim minimálisan fájnak.lehetek terhes?

Legjobb válasz: Szerintem csinálj egy terhességi tesztet, akkor megtudod babát vársz-e. A tüneteid arra utalnak:)

Szerintem csinálj egy terhességi tesztet, akkor megtudod babát vársz-e. A tüneteid arra utalnak:)
Én is így jártam.A nyáron abbahagytam a gyógyszert, utána nem sokra rá elkezdtem produkálni a terhesség tüneteit:mellfeszülés, hányinger szagoktól-kajáktól, émelygés, puffadás stb.Kb 2 hétig tartott. A dokim azt mondta, a gyógyszer abbahagyása miatt vannak a tüneteim.Szerintem menj el dokihoz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!