Találatok a következő kifejezésre: Mensim pár kesik. Már (12 db)

átlátszó nyálkás folyás mensi elõjele. babásoknak inkább krémes
nekem tegnap a hasam alatt szurt nagyon. kb. 3 napja átlátszó nyálkás folyás vettem eszre. ahonap vegen kellene megjonnie. Lehet hogy terhes vagyok???
van esélyed sok de egy tesztböl mindent megtudnál..
A kérdező hozzászólása: Csináltam már egyet de valószinû korán mert nem vártam meg a menszim 1 napját, meg a teszt fordítva mutatta a teszt ablak csíkját ami halvány volt.(- így )
A kérdező hozzászólása: Pozitív lett a tesztem ma reggel. :)

6 napja késik! Holnap reggeli tesztem mutathat már biztos eredményt? A melleim duzzattak, mensi görcseim vannak már pár napja!

Legjobb válasz: Köszi remélem pozi lesz,már 1 nap késés után volt egy naegatív tesztem,félek nehogy ez is az legyen!

A kérdező hozzászólása: Köszi remélem pozi lesz, már 1 nap késés után volt egy naegatív tesztem, félek nehogy ez is az legyen!
A kérdező hozzászólása: Megjött!:( Jól kibõgtem magam, mostmár nem érdekel az egész, most is csak megírni jöttem a rossz hírt!Sok sikert nektek!
Igen, valószínûleg már kimutatja a teszt, ha terhes vagy.
Annak már ki kell mutatnia. Szorítok. Írd meg mi lett.
nos mi a helyzet?

Mensim pár napja kesik. Már pár napja szurkálást érzek, 2 tesztet is csináltam, de nem a reggeli vizeletből és mindkettő pozitív két halvany csikkal! Más tünetem nincs! Terhes vagyok?

Legjobb válasz: Szerintem igen! Gratulálok! A halvány csík is csík, nekem is így volt, alig akartam elhinni, hogy igaz. 6 hetes kismama

Szerintem igen! Gratulálok! A halvány csík is csík, nekem is így volt, alig akartam elhinni, hogy igaz. 6 hetes kismama
Igen! Gratulálok!
Szerintem is terhes lehetsz! Tüneted meg valószínûleg lesz késõbb... Gratulálok, õszintén!
Tutira babás lehetsz!!!!!! Gratula!!!!!! Hcg szinted valószínûleg még alacsony pár nap múlva már biztos erõsebb lesz a csíkocska! Más tünetek pedig nagyon más mindenkinél. Valakinek a csíkon kívül nincs is más tünetkéje!!!!!! Még egyszer gratula!!!!!!
Nekem sincs tünetem.csak a cicim feszül és + lett 3 tesztem is.GRATULÁLOK!Kismmama vagy:-)))

A parommal mar 6 honapja szeretnenk babat, egy honappal ezelott az orvosom felirt clostit + duphastont, tegnap kellet volna megjojjon, de meg nem jott, befolyasoljak ezek a gyogyszerek a mensit, azert kesik vagy csinaljak tesztet?

Legjobb válasz: Szia.van akinek bezavarnak a gyógyszerek.Én is closti mellett lettem terhes az elsõ kúra után azonnal,nem jött meg a 2.dik napon teszteltem pozitivat.Csinálj tesztet :) Minden jót... 31hetes kismama

Szia.van akinek bezavarnak a gyógyszerek.Én is closti mellett lettem terhes az elsõ kúra után azonnal, nem jött meg a 2.dik napon teszteltem pozitivat.Csinálj tesztet :) Minden jót... 31hetes kismama
elvileg a closti a menszeszt is befolyásolja, beállítaná, hogy megjöjjön, ha nem vagy terhes. szerintem még várj egy pár napot, de csak azért ha véletlen nem vagy terhes ne csalódjál, és csak akkor tesztelj! a menszi normál körülmények közt is késhet pár napot. pl. sterssz, betegség, fogyás, gyógyszerek...sok sikert.
A kérdező hozzászólása: koszonom nektek, csak nagyon nehez varni!

Már 4napja késik a mensim. Meg jöhet még pár nap múlva?

Legjobb válasz: Akármikor megjöhet, hallani olyanról, hogy van akinek úgy ahogy van kimarad vagy sokat késik. Egészségügyi oka is lehet, felfázás vagy akármi. A kérdés alapján van esély a terhességre, de a tesz még korai. Nekem elõször 13 napos késé után lett pozitív a tesztem. Annál nagyon korábban nem muatatja ki. A nõgyógyászodat mindenesetre jó lenne meglátogatni.

Akármikor megjöhet, hallani olyanról, hogy van akinek úgy ahogy van kimarad vagy sokat késik. Egészségügyi oka is lehet, felfázás vagy akármi. A kérdés alapján van esély a terhességre, de a tesz még korai. Nekem elõször 13 napos késé után lett pozitív a tesztem. Annál nagyon korábban nem muatatja ki. A nõgyógyászodat mindenesetre jó lenne meglátogatni.
Szia nekem mult honapban 4 napot kesett a mensim es utanna jott meg.Sosem szokott kesni.Mivel 1 eve varunk babara valoszinuleg annyira aksrtam maar, hogy emiatt kesett a mensim. Az elso babamnak 2-3 nap kesesnel mar pozitiv volt a tesztem. Nem ertem az elso valaszolo miert irja, hogy 13 nap kesesnel lett csak pozitiv a tesztje es hamarabb nem is lehet az....13 dpo-nal nem 13 nap kesesnel akart lenni szerintem. Ha 4 napja kesik mar nagy valoszinuseggel kimutatja a teszt. Remelem az lesz a teszt eredmenye amit szeretnel.
Kedves elsõ! Tévedsz! A 10 es érzékenységû már a nem várt napja elõtt 2 de akár 3 nappal is kimutatja a terhességet! Nálad valószínû kevesebb hcg hormon volt a szervezetedben és nem az érzékenyebb tesztel teszteltél ezért mutatta ki késõbb! A kérdezõhöz: Tesztelj az a legbiztosabb és nem leszel kételyek között sem, vegyél egy 10 es erõsségû tesztet az biztosat fog mutatni!
Igen, megjöhet még, elõfordul pár napos késés. De lehetsz terhes is, már nyugodtan tesztelhetsz, nem korai. Az elsõ nem tudja jól, a tesztek általában az esedékes mensi idõpontjától már ki tudják mutatni a terhességet, nála valószínüleg az lehetett az ok, hogy késõbb fogant.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat : ) hát akkor a teszt mellett döntöttem : P
A kérdező hozzászólása: ha terhes lennék mennyi lenne a hõm? magas?
a hot nem lehet 1 meresbol megallapitani tudomasom szerint. egesz honapban merni kell ebredes utan rogton, mielott felkelnel, mindig agyan abban az idopontban.Van akinek alapbol magasabb a testhoja mint nekem is.Tesztelj reggel az a baiztos :)

Már több mint egy hete késik a mensim. Amióta abbahagytam a gyógyszert (1 hónapja) nem jött meg. A párommal megszakítással voltunk együtt. Lehet babám?

Úgy két hete nagyon érzékeny volt a mellem, és amelyik nap meg kellett volna jönnie, fehérfolyásom volt.2 negatívot teszteltem, és azóta semmi tünet, csak a fáradtság.

Legjobb válasz: Mivel most hagytad abba a gyógyszert, lehet kb fél év is mire elõször megjön utána. Ilyenkor nehezen rendezõdik vissza a ciklus. Nem mindegy, mennyi ideig szedted a gyógyszert. Hosszú szedés után elég sok idõ kell, míg rendbeáll minden, de ha csak pár hónapig szedted, akkor sokkal nagyobb az esélyed a teherbeesésre, mint elõtte. Tesztelj.

Mivel most hagytad abba a gyógyszert, lehet kb fél év is mire elõször megjön utána. Ilyenkor nehezen rendezõdik vissza a ciklus. Nem mindegy, mennyi ideig szedted a gyógyszert. Hosszú szedés után elég sok idõ kell, míg rendbeáll minden, de ha csak pár hónapig szedted, akkor sokkal nagyobb az esélyed a teherbeesésre, mint elõtte. Tesztelj.
Én a helyedben már régen elmentem volna orvoshoz... Majd írd meg mi lett.
szia.Utolso vagyok.Én is most hagytam abba a gyogyszert, elméletileg most lesz pém(tünetek is megvannak).Helyzet azota milyen??Mi lett?
A kérdező hozzászólása: A baj csak az, hogy nekem ha kimaradt is volna egy hónap, már akkor is a második mensimnek meg kellene jönnie.. de semmi mensizõs érzés.. kicsit félek azért, hogy valami más baj van.. :S
A megszakításos védekezés kb. 70%-os védelmet nyújt. Tehát minden 100 nõbõl 30 nõ terhes marad azok közül a nõk közül, akik egy évig így védekeztek. Ergó simán lehetsz terhes.
anno én is igy voltam , minden honapban lödöztem a teszteteket, aztán semmi, és volt hogy 40 napra jött csak meg..
A kérdező hozzászólása: Már tényleg nem tudom .. :) Eddig reménykedtem titkon, hogy lehet hogy babó, aztán most meg hogy ha nem babó, legalább megjöhetne.. Érdekes az élet.. :)
lehet hogy ennyivel kitolodik, mert most hagytad abba a gyogyszert...
A kérdező hozzászólása: Hát jó lenne ha valami már történne.. :) De semmi.. Hasszurkálás, no menstruáció, és ugye az elõzõ negatív tesztek.. Egyenlõre ennyi..
Akkor irány minnél hamarabb a doki.Inkább mondja azt hogy te fujtad fel a dolgot, minthogy valami gáz legyen.Ird meg majd mi volt...
A kérdező hozzászólása: neked is ilyesmid van?
A kérdező hozzászólása: Teszteltem, még aznap de negatív lett... Szerintem ebbõl doki lesz... :(
teszzteltél???
A kérdező hozzászólása: 3 éve szedtem a gyógyszert, és nekem sokan mondták, hogy megszokta a szervezetem, rendre meg kell jönnie.. Ehhez képest.. :) Csak várok-várok és várok.. 2 negatív teszt után furcsa.. De köszi a választ :)
3 év után nagyon kevés nõnek áll vissza egybõl a rendes ciklusa. Szóval valószínûleg csak ezért késik, de mivel nem túl biztonságos módszert használtatok, érdemes egy-két hét múlva tesztelni ha még mindig nem jön meg.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ! :) Akkor még várok :)
A kérdező hozzászólása: Még mindig csak várok ...
A kérdező hozzászólása: Nem lenne baj, csak tudnám ..:) Ez a bizonytalanság...
ha lesz valami ird meg majd lécci..
Csinálj még egy tesztet.Ha az is negatív akkor sajnos noncs baba szerintem. A helyedben én elmennék nõgyógyászhoz, mert nekem a gyógyszer abbahagyása után csak segítséggel jött meg, utána segítséggel állt be a "normálisra" de még most sem tökéletes...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Holnap tesztelek egyet, és meglátjuk :)
Egyik barátnõmnek a gyógyszer abbahagyása után a 4. hónapban jött meg elõször. A fogamzásgátló abbahagyása elég sok mindent bekavarhat, de szerintem is nézz el egy orvoshoz.

Már 12napja késik a mensim és ma reggel együtt voltunk a párommal miután vége lett az akciónak elkeztem picit vérezni.Remélem nincs baj vagy mégis?

19re vagyok el?jegyezve a dokihoz.Soha nem késett ennyit, a h?m 37 eddig a teszt negatív lett de azt már rég csináltam nem akartam többet biva abban hogy majd a doki meg mondja.Nagyon kétségbe vagyok esve,nem akarok csalódni annyira szeretném ezt a babát!

Legjobb válasz: Szia! Nekem pont 12 nap késés után lett a tesztem pozitív, elõtte volt 2 negatív. A hõm nekem is fent volt 37,1-en ebbõl gondoltam hogy mégis terhes vagyok. Tegnap a doki meg is állapitotta hogy 5 hetes 4 napos vagyok:-) Mivel nekem volt nemrég vetélésem annak ellenére hogy semmi bajom mégis elvagyok tiltva most pár hétig szinte mindentõl beleértve a házaséletet is. Mivel véreztél egy picit nagyon vigyázzatok,talán nincs baj legalábbis ha ez nem folytatódik,de ha igen akkor nézesd meg magad dokival. Ilyenkor egy kis erecske is elpattanhat és egy két csepp vér állitólag nem jelent bajt. Nekem tegnap a doki azt mondta ha erõs piros vérzés lenne vagy barna maszatolás az bajt jelent.Drukkolok,vigyázz magadra!

Szia! Nekem pont 12 nap késés után lett a tesztem pozitív, elõtte volt 2 negatív. A hõm nekem is fent volt 37, 1-en ebbõl gondoltam hogy mégis terhes vagyok. Tegnap a doki meg is állapitotta hogy 5 hetes 4 napos vagyok:-) Mivel nekem volt nemrég vetélésem annak ellenére hogy semmi bajom mégis elvagyok tiltva most pár hétig szinte mindentõl beleértve a házaséletet is. Mivel véreztél egy picit nagyon vigyázzatok, talán nincs baj legalábbis ha ez nem folytatódik, de ha igen akkor nézesd meg magad dokival. Ilyenkor egy kis erecske is elpattanhat és egy két csepp vér állitólag nem jelent bajt. Nekem tegnap a doki azt mondta ha erõs piros vérzés lenne vagy barna maszatolás az bajt jelent.Drukkolok, vigyázz magadra!
Én csinálnék egy tesztet. Ha baba akkor most már tuti kimutatja a teszt a délutáni vizeletbõl is. A Gravi Hcg nagyon jó teszt. Nekem a nem várt menzi napján már ott volt a halovány csík.

Elvesztettem a szüzességemet mensi előtt pár nappal és már 1 hete késik! Segítség? ! Bőveben lent

Gumit használtunk és nem volt lyukas viszont a legels? aktus el?tt 2 másodpercre becsuszott a pénisze, lehetséges hogy az el?váladéktól ami 2 másodperc alatt lefolyott (ha volt) teherbe essek?

Legjobb válasz: Hjaj...nem.

Hjaj...nem.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Vélemyéneket please!
Igen!
minek csúszik be akár 2 másodpercre is gumi nélkül? meg van rá az esély..
Miután én elveszítettem, 3 hetet késett. Nyugi.:) Egy kicsit "felzaklatta" a testedet, mivel új dolog. MAjd megjön.:)
A kérdező hozzászólása: köszi :)
Bakker, ha egy hetet 'késett' utána, akkor nem pár nappal elõtte volt, nem? :/

Egy hete késik a mensim, csináltam már pár napja tesztet is, ami poz. lett. Most meg ilyen krémszínű kis pecsételésem van. Megijedtem. Mi lehet?

Most már a 35. napon vagyok és 28 naposak a ciklusaim, tehát ez nem is a nem várt idejére esik. Mert azt tudom, hogy az elején ilyen el?fordulhat, hogy mensi helyett van egy kis barnázás. De én már holnaptól a 6. hétben leszek.

Legjobb válasz: hát ha nem véres és nem görcsölsz akkor nincs nagy baj de menj el orvoshoz mihamarabb. Ha a tünetek fokozódnak akkor az ügyeletre. Amennyiben volt régen terhességed ami nem volt sikeres akkor pedig azonnal orvos.

hát ha nem véres és nem görcsölsz akkor nincs nagy baj de menj el orvoshoz mihamarabb. Ha a tünetek fokozódnak akkor az ügyeletre. Amennyiben volt régen terhességed ami nem volt sikeres akkor pedig azonnal orvos.
MINDENFÉLEKÉPPEN MENJ ORVOSHOZ! HA NEM GÖRCSÖLSZ NINCS GOND! ÉN 7 HETESEN VÉREZTEM GÖRCSÖLÉS NEM VOLT! EGY HÉT KÓRHÁZ, DUPHASTON ÉS LASSAN MÁR ÖT ÉVES A NAGYFIAM!

Már 6napja késik a mensim és pár napja folyamatosan fájnak a melleim (oldalt). Terhesség jele lehet?

Legjobb válasz: Simán lehetsz, de inkább tesztelj, abból kiderül! Sok sikert!

Simán lehetsz, de inkább tesztelj, abból kiderül! Sok sikert!
Tesztelnem kellene!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!