Találatok a következő kifejezésre: Mensim nagyon volt 2 nap. Azóta (2 db)

Mensim nagyon rövid volt 2 nap. Azóta volt vizes ill. most krémes folyásom már a pé miatt lehet? Az még korai nem? Elég sok a folyás és sűrű is!

Ráadásul a ciklusom összevissza ingadozik amióta próbálkozunk! Ma vagyok a 11. napon.

Legjobb válasz: Amikor nyúlós (két ujjad között szét tudod húzni), és tojásfehérje állagú, akkor jó. Ha kb. 28 napos a ciklusod, akkor a 14. nap körül kell legyen a pé. :)

Amikor nyúlós (két ujjad között szét tudod húzni), és tojásfehérje állagú, akkor jó. Ha kb. 28 napos a ciklusod, akkor a 14. nap körül kell legyen a pé. :)
A kérdező hozzászólása: Nem lehet hogy a múltkor sikerült a baba, mert késett is és kevés volt a mensim?
Szia! Dehogy nem lehetsz terhes! Másnak is volt már, hogy megjött, mégis babás volt. Reggeli vizeletbõl tesztelj! Drukkolok! :-) Én is hasonló helyzetben vagyok, és tesztelni fogok. Ha mégsem, akkor újra akció. :-)Még jó, hogy a babaalkotás kellemes dolog! :-D

Mensi 3dik napján vagyok, nagyon erős görcsökkel jött meg, 1 hete kezdetem el mérni a hőm, 1 nap volt csak h lement 36.9 re de azóta folyamatosan fenn van 37.2. Mitől lehet?

olvasgattam itt h mindenkinek más tudom de elvileg nem úgy van h le kellett volna esnie a h?nek?

Legjobb válasz: Szia, nem minden esetben esik le, vagyis nem mindenkinél, nálam sosem szokott, mindig magasan van, majd amikor elmúlik akkor esik csak le. Épp tegnap olvastam errõl a babatervezõk otthonában..ezt írja:Elöfordul, hogy a hömérséklet a menstruáció alatt még nehány napig magas marad. Ennek oka az elözö ciklusból visszamaradt progeszteron vagy a vérzés alatti hormonváltozások lehetnek felelösek. "

Szia, nem minden esetben esik le, vagyis nem mindenkinél, nálam sosem szokott, mindig magasan van, majd amikor elmúlik akkor esik csak le. Épp tegnap olvastam errõl a babatervezõk otthonában..ezt írja:Elöfordul, hogy a hömérséklet a menstruáció alatt még nehány napig magas marad. Ennek oka az elözö ciklusból visszamaradt progeszteron vagy a vérzés alatti hormonváltozások lehetnek felelösek. "
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszodat

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!