Találatok a következő kifejezésre: Mensim nagyon volt 2 nap (26 db)

Szoptatok még, de 14 hónappal a szülés után most jött meg a mensim. De csak 2 napig tartott. Első nap barnáztam a 2. nap piros volt, de nagyon kevés ma semmi. Ez most mi lehet?

Bocánat, de nem tudtam hova írjam ezt a kérdésemet, így ide írtam.

Legjobb válasz: Nekem 8 hónappal szülés után ilyen volt, aztán 40 napra rá normálisan megjött. Ha eleve kizárt hogy terhes legyél, akkor még ez teljesen normális, valósznû, hogy a szoptatás miatt van, és szépen be fog állni. Ha van esély a terhességre, akkor tesztelj.

Nekem 8 hónappal szülés után ilyen volt, aztán 40 napra rá normálisan megjött. Ha eleve kizárt hogy terhes legyél, akkor még ez teljesen normális, valósznû, hogy a szoptatás miatt van, és szépen be fog állni. Ha van esély a terhességre, akkor tesztelj.

4-5 napja kellett volna megjönnie a mensimnek, de helyette 2 nap kevés barnás folyás volt, aztán 2 nap szünet és most megint 2 nap nagyon kicsi pecsételő vérzés. Mi lehet ez?

Tegnapi tesztem negatív. Megszakítással védekeztünk a párommal, ami eddig bevált. Mi lehet ez?

Legjobb válasz: Szia! Ennek van néhány oka nem kell begyúlladni.:)Ha pl. mostanában sokat vagy csak többet idegeskedtél,vagy felfáztál akár csak egy kicsit is máris megváltozik a vérzés állaga mennyisége.És még valami.A tesztet azért csak csináld meg még egyszer lehet túl hamar csináltad még nem mutat ki semmit.Ha a következõ hónapban is ilyen furcsának tapasztalod a vérzést keress fel egy nõgyógyászt mert sosem lehet tudni..:)

Szia! Ennek van néhány oka nem kell begyúlladni.:) Ha pl. mostanában sokat vagy csak többet idegeskedtél, vagy felfáztál akár csak egy kicsit is máris megváltozik a vérzés állaga mennyisége.És még valami.A tesztet azért csak csináld meg még egyszer lehet túl hamar csináltad még nem mutat ki semmit.Ha a következõ hónapban is ilyen furcsának tapasztalod a vérzést keress fel egy nõgyógyászt mert sosem lehet tudni..:)

2 napja erős pozitív ovuteszt (4 db), most terhesteszt (50-es) halványan pozitív.5 napja véreztem, de nagyon keveset 2 napig, szerintem az volt a mensi. Most mi van?

Köszönöm a válaszokat. Létezik hogy az ovut mutatja a terhességi teszt?

Legjobb válasz: elvileg az ovuteszt jóstesztként mutathatja a terhességet, így véleményem szerint fordítva is reakcióba léphetnek. szal a hcg teszt lh tesztként. két nap múlva azért megismételném a hcg-t. szurkolok neked! írd meg mi lett.

elvileg az ovuteszt jóstesztként mutathatja a terhességet, így véleményem szerint fordítva is reakcióba léphetnek. szal a hcg teszt lh tesztként. két nap múlva azért megismételném a hcg-t. szurkolok neked! írd meg mi lett.
csak egyedül írkálok neked :) szívbõl gratulálok! AKKOR MÁR TUTI H BABA! ha dokihoz mész írd meg mi volt! :)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok. Ma teszteltem reggelibõl. A digitális 3+ mutatott. ez 5 hetes terhességnek felel meg:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy gondoltok rám! Holnap reggelibõl csinálok egy digitális Clearbluet, vasárnapra pedig van idõpontom ultrahangra. Semmit nem érzek, hogy terhes lennék:( 26.-án kiderül, ja meg a holnap reggeli teszt!
Mikor mész orvoshoz? írd meg mit mondott! :) drukkdrukk
méhen kívülinél is szokott vérzés lenni. de van akinek megjön, mégis baba van, van akinél rendesen, de általában úgy, hogy lájtosabb a vérzés. ahogy neked volt. az orvos majd biztos megmondja. majd ha voltál vagy van vmi írd meg kérlek, mert izgulok érted. :) a legjobbakat kívánom!
A kérdező hozzászólása: Szia. Vérzés már a nemvárt elõtti 4. napon kezdõdött, mire meg kellett volna jönnie, addigra már el is múlt. A teszt neve pedig: Accurate. Az pedig aggaszt, hogy az égvilágon semmi tünetem nincs...Sõt még véreztem is, lehet hogy átver a teszt? Vagy olvastam, hogy egy bizonyos petefészekcisztánál is mutathat pozitívat. Esetleg méhen kívüli terhességnél. orvoshoz csak jövõ héten tudok menni (akkor van idõpont). Én azért reménykedem:)
az ovutesztnél viszont csak az uccsó (talán az utolsó elõtti is) egyértelmû mert tudod annál csak akkor + ha legalább olyan erõs vagy erõsebb mint a controll csík!
mikor kellett volna megjönnie? amikor megvolt 2 napig? mert ezek a tesztek nagyon egyértelmûek :D GRATULÁLOK! milyen az 1. teszt? a 2. látom digitális clearblue.
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/110614/335782617001_www.kepfeltoltes... Szóval ezek az ovu tesztek.
A kérdező hozzászólása: Szóval ez volt a 2 db terhességi teszt, megpróbálom az ovuteszteket is felrakni, a legutolsót most csináltam:)
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/110614/234_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
A kérdező hozzászólása: [url=http://kepfeltoltes.hu/view/110614/234_www.kepfeltoltes.hu_... A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url=http://www.kepfeltoltes.hu]http://www.kepfeltoltes.hu[/url]
http://kepfeltoltes.hu/ ott van hogy tallózás. és kiválasztod a képet. fel is tölti és akkor a linkjét amit kiad azt másold be ide. :) és meg tudjuk nézni.
A kérdező hozzászólása: Szia. Ma megpróbálok képet felrakni, de még sosem csináltam. Késõbb tudok csak jönni.. Esetleg leírod hogyan kell?? Köszönöm.
Mármint erõs + a hcg teszt? képet tudsz feltenni?
A kérdező hozzászólása: Szia. Megfogom írni. De nem bírtam ki, ma vettem még 2 különbözõ fajtát, és mindkettõ erõs pozitív! remélem minden rendben lesz, bejelentkezek a dokihoz.
A kérdező hozzászólása: Szia. köszönöm szépen. ígérem írok :) )

Mensim nagyon rövid volt 2 nap. Azóta volt vizes ill. most krémes folyásom már a pé miatt lehet? Az még korai nem? Elég sok a folyás és sűrű is!

Ráadásul a ciklusom összevissza ingadozik amióta próbálkozunk! Ma vagyok a 11. napon.

Legjobb válasz: Amikor nyúlós (két ujjad között szét tudod húzni), és tojásfehérje állagú, akkor jó. Ha kb. 28 napos a ciklusod, akkor a 14. nap körül kell legyen a pé. :)

Amikor nyúlós (két ujjad között szét tudod húzni), és tojásfehérje állagú, akkor jó. Ha kb. 28 napos a ciklusod, akkor a 14. nap körül kell legyen a pé. :)
A kérdező hozzászólása: Nem lehet hogy a múltkor sikerült a baba, mert késett is és kevés volt a mensim?
Szia! Dehogy nem lehetsz terhes! Másnak is volt már, hogy megjött, mégis babás volt. Reggeli vizeletbõl tesztelj! Drukkolok! :-) Én is hasonló helyzetben vagyok, és tesztelni fogok. Ha mégsem, akkor újra akció. :-)Még jó, hogy a babaalkotás kellemes dolog! :-D

Megnéznétek a tesztemet? Mensi előtt 8 nappal vagyok a hőmet ma mértem elsőnek 37:6 volt. A bal petefészkem nagy szúr 2 napja.

http://kepfeltoltes.hu/view/130803/2013-08-03_17.30.20_www.k.. http://kepfeltoltes.hu/view/130803/2013-08-03_17.43.35_www.k..

Legjobb válasz: Elfelejtettem oda íni hogy mint ha láttnék rajta csíkot

A kérdező hozzászólása: Elfelejtettem oda íni hogy mint ha láttnék rajta csíkot
Szerintem amit ti az utolsó két képen láttok az csak egy árnyék! Marha korán teszteltél, még talán be se ágyazódott a petesejt! Várj pár napot! (Már kaptam meg, hogy írigységbõl írok ilyet, de nem így van. Jelenleg 26 hetes vagyok és van már egy 2 éves lányom)
A kérdező hozzászólása: Köszi én is neked
Szia! Nekem is még kb ennyi idõm van vissza a menzeszig. Ma teszteltem, mert nem bírtam ki, de negatív lett. Ezek is azok, sajnálom. A testhõm nekem is az egekben van. Szorítok, hogy baba legyen!
A kérdező hozzászólása: Volt itthon tesztem azért csináltam meg :) de csak 2 hét mulva veszek ha nem jön meg
En mintha a 3. kepen latnek valamit, de az siman lehet szaradas is. Nagyon koran van meg, varj egy picit, addig azert ne eld bele magad. Kivanom, hog erosodjon!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm remélem ..de ti is látjátok vagy csak káprázik a szemem?
A kérdező hozzászólása: :( És ez a magas hõ ? 37:6 nem vagyok beteg
mensi elõtt 8??? nappal Facelle teszt ilyen halvány?Kívánom, hogy erõsödjön:) !
Menzesz elõtt 8 nappal még iszonyú korán van, még be sem ágyazódott, ha csak nem volt extra korán ovulációd. A menzesz kimaradásának napján tesztelj újra, még nem látok rajta semmit, csak száradási csíkot!
A kérdező hozzászólása: Ez az elsõhónapunk a próbálkozásban :) remélem nem csak káprázik a szemünk :)
Mintha az utolsó 2képen látnék valamit...
Szia. A képekbõl nem igazàn látszik, hogy szellemcsíkosak e a tesztek. Ha csak szellemcsíkosak, akkor a teszt csík nem rózsaszín, hanem szürkés. Ha valóban pozitív a teszt, akkor mindkét csíknak rózsaszínûnek kell lenni. Én így hallottam és ezt is tapasztaltam. Én a nem várt menzesz napján már erõs pozitívat teszteltem. Mikor terhes lettem a hõm 37 körül volt, de ez is változó. Ha gondolod pár naponta tesztelj, mert ha tényleg terhes vagy, erõsödik a csík is.Remélem összejött a baba Neked is!:-)12hkm

1 napos mensi után a 2. nap du-i negatív teszt után vagyok 1 héttel: a melleim nagyon feszesek, ma a derekam nagyon fáj és a hasam is görcsölget. Tegnap du. hányingerem volt. Lehetek terhes?

Csak 6-ára kaptam uh-ra id?pontot, addig viszont megöl a kétség. Nagyon sokat csalódtam már, nem tudom, hogy van-e még esély, hogy babás legyek. Köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: Esély az mindig van! Hát a tüneteid alapján terhesnek tünsz, de várdd meg türelemmel az uh-s vizsgálatot.

Esély az mindig van! Hát a tüneteid alapján terhesnek tünsz, de várdd meg türelemmel az uh-s vizsgálatot.
Szerintem terhes vagy, péntek körül tesztelhetsz egyet, ha már nem bírod tovább, elméletileg kimutatná.

6nappal mensi elött lehetett peteérésem, s akkor történt az együttlét (nem volt közösülés csak petting) volt mensim, nem nagyon sok (utolsó 2 nap inkább barnázás volt). Ma (a 11. napon barnáztam) Ez lehet terhesség?

Legjobb válasz: Nem. A terhesség jele a kimaradó vérzés, meg a pozitív terhesteszt, és sperma is kell hozzá. neked eddig egyik sem volt meg. Barnázni barnázhatsz akármitõl, én pl rendszerint egy kiadós hegyi túra után szoktam.

Nem. A terhesség jele a kimaradó vérzés, meg a pozitív terhesteszt, és sperma is kell hozzá. neked eddig egyik sem volt meg. Barnázni barnázhatsz akármitõl, én pl rendszerint egy kiadós hegyi túra után szoktam.
Az attól függ milyen petting volt. Pl ha spermás újjal nyúlkált akkor lehetsz terhes de ha nem akkor nem vagy az.

Az utolsó mensim 2 napig volt, és előtte meg utána barnás váladék. Most pedig nagyon erős a folyásom és viszket. A melleim érzékenyek. A következő mensimnek jövő hét vége fele kell megjönnie. Lehet ez terhesség jele?

Legjobb válasz: Mivel a mensidig még szinte 2 hét van, ez azt jelenti, hogy most vagy félidõben, tehát kizáért, hogy ilyenkor már terhességi tüneteid lennének, inkább peteérésre tippelek. A viszketõ érzés egyébként gombás fertõzésre utal, erre jobb odafigyelni. Ha úgy gondolod, hogy esetleg már az elõzõ ciklusban teherbe eshettél, akkor pedig tesztelj vagy keresd fel a dokidat, aki tutit tud mondani ezzel kapcsolatban. Sok sikert!

Mivel a mensidig még szinte 2 hét van, ez azt jelenti, hogy most vagy félidõben, tehát kizáért, hogy ilyenkor már terhességi tüneteid lennének, inkább peteérésre tippelek. A viszketõ érzés egyébként gombás fertõzésre utal, erre jobb odafigyelni. Ha úgy gondolod, hogy esetleg már az elõzõ ciklusban teherbe eshettél, akkor pedig tesztelj vagy keresd fel a dokidat, aki tutit tud mondani ezzel kapcsolatban. Sok sikert!
Két nap eltérés még teljesen rendszeresnek tekinthetõ.
A kérdező hozzászólása: Én az erõsségre, ill. a fájdalom mértékére gondolok elsõsorban.
Sokáig tart mire beáll.. legalábbis nálam évekig rendetlenkedett.. aztán gyógyszerrel rendben volt, de késõbb azt abbahagytam.. gyermekem lett, most azóta megint nem rendszeres.. A fájdalom, és erõsség színtén változik!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!