Találatok a következő kifejezésre: Mensim nagyon volt 2 (36 db)

A múltkori mensim nagyon rövid és gyenge volt. 2 héttel késöbb teszteltem negatív, rá egy hétre negatív. Kizárt a baba? Ha lenne baba, már ki kellett volna mutatnia a tesztnek?

Mensi után 3 héttel megint megjött ez már er?sebb volt, nem túl er?s, nem túl gyenge. 1 héttel kés?bb megint teszteltem az is negatív.

Legjobb válasz: Hát ez már biztos nem baba, mert a mensi utáni napokban, de legkésõbb egy héttel lenne annyi hcg, hogy a legérzéketlenebb teszt is kimutassa. Azthiszem most nem sikerült, de új ciklus új esély -fel a fejjel...szerencsére nem évente van peteérés, hanem havonta..legalábbis normális esetben. Drukkolok!

Hát ez már biztos nem baba, mert a mensi utáni napokban, de legkésõbb egy héttel lenne annyi hcg, hogy a legérzéketlenebb teszt is kimutassa. Azthiszem most nem sikerült, de új ciklus új esély -fel a fejjel...szerencsére nem évente van peteérés, hanem havonta..legalábbis normális esetben. Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ! Nem tervezzük még a babát, de az se lenne baj, ha jönne :) Csak nem értettem a gyenge mensi okát...
Ha negatívak lettek, akkor biztos, hogy nem baba.
hát szerintem sincs még baba!de majd lesz!

Szoptatok még, de 14 hónappal a szülés után most jött meg a mensim. De csak 2 napig tartott. Első nap barnáztam a 2. nap piros volt, de nagyon kevés ma semmi. Ez most mi lehet?

Bocánat, de nem tudtam hova írjam ezt a kérdésemet, így ide írtam.

Legjobb válasz: Nekem 8 hónappal szülés után ilyen volt, aztán 40 napra rá normálisan megjött. Ha eleve kizárt hogy terhes legyél, akkor még ez teljesen normális, valósznû, hogy a szoptatás miatt van, és szépen be fog állni. Ha van esély a terhességre, akkor tesztelj.

Nekem 8 hónappal szülés után ilyen volt, aztán 40 napra rá normálisan megjött. Ha eleve kizárt hogy terhes legyél, akkor még ez teljesen normális, valósznû, hogy a szoptatás miatt van, és szépen be fog állni. Ha van esély a terhességre, akkor tesztelj.

4-5 napja kellett volna megjönnie a mensimnek, de helyette 2 nap kevés barnás folyás volt, aztán 2 nap szünet és most megint 2 nap nagyon kicsi pecsételő vérzés. Mi lehet ez?

Tegnapi tesztem negatív. Megszakítással védekeztünk a párommal, ami eddig bevált. Mi lehet ez?

Legjobb válasz: Szia! Ennek van néhány oka nem kell begyúlladni.:)Ha pl. mostanában sokat vagy csak többet idegeskedtél,vagy felfáztál akár csak egy kicsit is máris megváltozik a vérzés állaga mennyisége.És még valami.A tesztet azért csak csináld meg még egyszer lehet túl hamar csináltad még nem mutat ki semmit.Ha a következõ hónapban is ilyen furcsának tapasztalod a vérzést keress fel egy nõgyógyászt mert sosem lehet tudni..:)

Szia! Ennek van néhány oka nem kell begyúlladni.:) Ha pl. mostanában sokat vagy csak többet idegeskedtél, vagy felfáztál akár csak egy kicsit is máris megváltozik a vérzés állaga mennyisége.És még valami.A tesztet azért csak csináld meg még egyszer lehet túl hamar csináltad még nem mutat ki semmit.Ha a következõ hónapban is ilyen furcsának tapasztalod a vérzést keress fel egy nõgyógyászt mert sosem lehet tudni..:)

2 napja erős pozitív ovuteszt (4 db), most terhesteszt (50-es) halványan pozitív.5 napja véreztem, de nagyon keveset 2 napig, szerintem az volt a mensi. Most mi van?

Köszönöm a válaszokat. Létezik hogy az ovut mutatja a terhességi teszt?

Legjobb válasz: elvileg az ovuteszt jóstesztként mutathatja a terhességet, így véleményem szerint fordítva is reakcióba léphetnek. szal a hcg teszt lh tesztként. két nap múlva azért megismételném a hcg-t. szurkolok neked! írd meg mi lett.

elvileg az ovuteszt jóstesztként mutathatja a terhességet, így véleményem szerint fordítva is reakcióba léphetnek. szal a hcg teszt lh tesztként. két nap múlva azért megismételném a hcg-t. szurkolok neked! írd meg mi lett.
csak egyedül írkálok neked :) szívbõl gratulálok! AKKOR MÁR TUTI H BABA! ha dokihoz mész írd meg mi volt! :)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok. Ma teszteltem reggelibõl. A digitális 3+ mutatott. ez 5 hetes terhességnek felel meg:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy gondoltok rám! Holnap reggelibõl csinálok egy digitális Clearbluet, vasárnapra pedig van idõpontom ultrahangra. Semmit nem érzek, hogy terhes lennék:( 26.-án kiderül, ja meg a holnap reggeli teszt!
Mikor mész orvoshoz? írd meg mit mondott! :) drukkdrukk
méhen kívülinél is szokott vérzés lenni. de van akinek megjön, mégis baba van, van akinél rendesen, de általában úgy, hogy lájtosabb a vérzés. ahogy neked volt. az orvos majd biztos megmondja. majd ha voltál vagy van vmi írd meg kérlek, mert izgulok érted. :) a legjobbakat kívánom!
A kérdező hozzászólása: Szia. Vérzés már a nemvárt elõtti 4. napon kezdõdött, mire meg kellett volna jönnie, addigra már el is múlt. A teszt neve pedig: Accurate. Az pedig aggaszt, hogy az égvilágon semmi tünetem nincs...Sõt még véreztem is, lehet hogy átver a teszt? Vagy olvastam, hogy egy bizonyos petefészekcisztánál is mutathat pozitívat. Esetleg méhen kívüli terhességnél. orvoshoz csak jövõ héten tudok menni (akkor van idõpont). Én azért reménykedem:)
az ovutesztnél viszont csak az uccsó (talán az utolsó elõtti is) egyértelmû mert tudod annál csak akkor + ha legalább olyan erõs vagy erõsebb mint a controll csík!
mikor kellett volna megjönnie? amikor megvolt 2 napig? mert ezek a tesztek nagyon egyértelmûek :D GRATULÁLOK! milyen az 1. teszt? a 2. látom digitális clearblue.
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/110614/335782617001_www.kepfeltoltes... Szóval ezek az ovu tesztek.
A kérdező hozzászólása: Szóval ez volt a 2 db terhességi teszt, megpróbálom az ovuteszteket is felrakni, a legutolsót most csináltam:)
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/110614/234_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
A kérdező hozzászólása: [url=http://kepfeltoltes.hu/view/110614/234_www.kepfeltoltes.hu_... A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url=http://www.kepfeltoltes.hu]http://www.kepfeltoltes.hu[/url]
http://kepfeltoltes.hu/ ott van hogy tallózás. és kiválasztod a képet. fel is tölti és akkor a linkjét amit kiad azt másold be ide. :) és meg tudjuk nézni.
A kérdező hozzászólása: Szia. Ma megpróbálok képet felrakni, de még sosem csináltam. Késõbb tudok csak jönni.. Esetleg leírod hogyan kell?? Köszönöm.
Mármint erõs + a hcg teszt? képet tudsz feltenni?
A kérdező hozzászólása: Szia. Megfogom írni. De nem bírtam ki, ma vettem még 2 különbözõ fajtát, és mindkettõ erõs pozitív! remélem minden rendben lesz, bejelentkezek a dokihoz.
A kérdező hozzászólása: Szia. köszönöm szépen. ígérem írok :) )

Leakartunk ma feküdni barátommal délután. Berakta, de nagyon fájt, elmentem wc-re és tiszta vér voltam, de csak bugyi. Wc papír nem, meg utánna nem is volt semmi, szal nem értem mivan. Me mensiig lenne még 2 hetem kb?

ez a h*lye meg azt mondta h lehet elvetéltem vagy vmi iesmi.. és azt mondta h nem viccel... most nem tudom mivan... ??? vki vmit?

Legjobb válasz: Ha elõzõ hónapban rendesen megvolt akkor nem voltál terhes,nem attól véreztél,ugy néz ki félidõben vagy,ha 2 hét múlva kell megjönnie,ettõl is lehet a vérzés,megvastagszik a méhnyálkahártya,peteérés van.

Ha elõzõ hónapban rendesen megvolt akkor nem voltál terhes, nem attól véreztél, ugy néz ki félidõben vagy, ha 2 hét múlva kell megjönnie, ettõl is lehet a vérzés, megvastagszik a méhnyálkahártya, peteérés van.
Te jó Isten, hány éves vagy? Írni még nem tanultál meg, de szexuális életet már élsz?
1. ha elsõ alkalommal sexeltetek, akkor nem vetélhettél el:P 2. ha nem elsõ alkalommal sexeltél, akkor miért nem védekeztetek? mert fogantatás csak úgy történhet meg (feltéve, h jó az óvszer stb)
drágám... mivan terhes vagy hogy elvetéltél? gondolkozz már
amúgy korotok?:D
elsõ vagyok és lány:P és én normális választ adtam szerintem. elsõ alkalom volt, hogy pénisz került beléd?:D
Meg mondom neked a frankón, az van kicsi leányom, hogy szûz vagy, vagyis voltál.
az elvetélés teljesen más:D amikor terhes vagy és elveszíted a babádat.
Te nem vagy ép. Mégis honnan kellett volna a válaszadóknak kiszopniuk, hogy nem ez volt az elsõ alkalom? Nyilván mindenki arra gondolt, hogy most szexeltél elõször, és elég erõs volt a szûzhártyád, és az vérzett. Akármilyen hihetetlen, senki sem gondolatolvasó itt, nem tudhatták, hogy te már "4 hónapja minden nap ba*ol". Ha nem védekeztetek az elõzõ alkalmakkor, akkor igen, lehet hogy terhes lettél és elvetéltél. De az is lehet, hogy vmi nõgyógyászati gondod van, mert a fájdalom és a vérzés nem hangzik túl egészségesen (mensin kívül). De ha nem lennél ilyen okoskodó, idióta, felelõtlen, nagypofájú tinipi*a, akkor talán normális válaszokat is kapnál.
Ha ilyen okosnak képzeled magad, minek ide irogatsz?
emberek:D legyünk csendben, õ a normális, mi meg a pornép. ennyi :D jééézuuuusoooom :D
Hát az lehet, hogy testileg 17 éves vagy de lelkileg nem lehetsz valami érett se te se a barátod... az elvetélés terhesség alatt történhet meg!
A kérdező hozzászólása: Okééé... -.-" Nos akkor elmagyarázom... nemvagyok szûz.. idáig egyszer se fájt, meg nem is véreztem be.. tegnap volt ilyen elõször.. és igen, mostanába nemszoktunk védekezni.. tudom h ezen változtatni kell, ezért holnap megyek gyógyszert íratni.. csak nemtudtam hogy ez az egész micsoda, és azért kérdeztem... tudom, hogy bunkó voltam, meg nem erõsségem a magyarázás.. elnézést.. rem mostmár mki érti..
Na akkor szépen elmeséled a dokinak a vérzést, mert az biza nem normális dolog. Ha szerencséd van, megúszod gyógyszerrel (mert csak egy csini fertõzésrõl meg gyulladásról van szó), ha nincs szerencséd, méhszájseb.
Ha nem védekeztek, akár lehetett vetélés is. A nõgyógyászhoz fordulás jó gondolat. És ha szeretitek egymást, akkor azt felelõsséggel tegyétek. Tudom, óvszer nélkül sokkal jobb, de egyben veszélyesebb is. A gyógyszer nem rossz megoldás, de a mellékhatások jelentkezése esetén vissza kell menni a kezelõorvosodhoz. Ha mégis meggondolod magad, akkor vannak más fogamzásgátló módszerek is, bár azok biztonsága kissé elmarad a gyógyszertõl. Ha van kérdésed, írj. végzõs orvostanhallgató
Tejóég. A Nap Kérdezõje.
Valaki vágja össze a válaszokat és tegye fel fuckyeahra. XD
az a baj, hogy nem mondasz el mindent. amikor korábban együtt voltatok, akkor védekeztetek? ha nem, akkor lehet esélye, h terhes is lettél akár rögtön elsõ alkalommal, így a vetélés megeshetett. logikusan nem védekeztetek, mint mondtam korábban...amin a helyedben sürgõsen változtatnék, mert babára még elég éretlen vagy (a sexhez is egyébként:P) de lehet más oka is a dolognak, így mindenképp menj el nõgyógyászhoz és ne titkolj el elõle semmit! õt egyébként köti az orvosi titoktartás.
System error.
A kérdező hozzászólása: hát készek vagytok :D mit zavar téged h h írok? tudok helyesen írni :d csak tudod ez így rövidebb :) tudod :D sok msn... *-* nemvok szûz -.-" te madár :D 4 hónapja együtt vagyunk, minden nap baszunk, azé az má érdekes lenne ha most vesztettem volna el még csak szûzességem.. nah de m1. hagyjuk sztem téma, fáradt vok én ehhez... tudjátok, van nõgyógyász, értelmes ember, értelmes válasszal és ennyi :D nem ien veréb.
Ha már nem vagy szûz, akkor lehet komoly baj is, nálam is volt hasonló helyzet, szex után kicsit véreztem, de a wc papíron már nem volt nyoma.Nõgyógyásznál voltam az éves szûrõvizsgálaton, és akkor derült ki, hogy méhszájsebem van.. menj minél elõbb nehogy nagy baj alakuljon ki :S
nem látszik, hogy befejezted a középiskolát!
Olyan szó nincs, hogy "ien", azt úgy írják, hogy "ilyen". Legalább egy helyesírás-ellenõrzõt telepíts a böngészõdre, ha már rád nem ragadt semmi!
A kérdező hozzászólása: óóó anyám.. hát ti nem vagytok normálisak eskü... képzeld már középiskolát is befejezem 1 év múlva.. jééé :O am.. nemvok hülye.. tudom h csak úgy lehet elvetélni h terhes vok... :) azta mindenit :d gondolom ienkor arra kéne gondolni h nem védekezünk... nemkellenek szövegek h ienkor ne csodálkozzak meg stb.. nemérdekelnek.. csak 1 kérdést tettem fel.. 1 normális választ kaptam.. nekem elég.. thx
A kérdező hozzászólása: Ajjj gondolom te oan fú de tapasztalt lehetsz... :D soha nem volt még ien velem azért kérdeztem gondolom... -.- és nem ien idióta válaszokat meg kérdéseket várok... képzeld anyám is így vetélt el, h elment wc-re pisilni bevérzett azt csá.. ennyi volt.. idióta barom, ha nem tudsz semmit akk ink ne írj.. kössz..
lefogadom h cigány vagy, kedves kérdezõ:)

Páromnak pozitív tesztje lett! 1 mensi kimaradt, de volt egy két barna csepp, terhes lehet? Örülnénk nagyon, ugyanis volt 2 méhenkívüli! Holnap doki!

Legjobb válasz: ha pozitív a teszt, akkor terhes, az, hogy hol van megtapadva a magzat, azt a doki tudja megmondani ultrahang alaphján

ha pozitív a teszt, akkor terhes, az, hogy hol van megtapadva a magzat, azt a doki tudja megmondani ultrahang alaphján
Ha pozitív lett a tesztje akkor terhes, de mindenképpen menjen el dokihoz minél elõbb ha barnás vérzése van és hogy megbizonyosodjon róla, hogy tényleg méhen belül van-e ez a baba.Minden jót!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!Vérezni nem vérzik, csak 2 csepp volt, azóta semmi!A méhenkívüli után mûtötték és eltávolították a petevezetéket, tehát csak egy van, arra azt mondta múltkor a doki hogy tiszta és átjárható!Holnapra van idõpont orvoshoz!
Szia! Mi lett az eredmény? Lesz babátok?

Ez lehet baba jele? Vagy valami más lehet? 25-26 naposak a ciklusaim. 22-re nem várom. 15-16-17 én volt barna folyásom, de nagyon kevés. Eddig még soha nem volt ilyenem csak mensi előtt 1-2 órával. Egyfolytában megjön érzésem van, meg hányingerem.

Legjobb válasz: Akár baba is lehet, de menzi is. Ilyenkor még nincs hányinger tünet ha baba van akkor se. Úgyhogy az szerintem valami más. Várd meg hogy késsen, és tesztelj. Majd az megadja a tuti választ.:) Sok sikert.

Akár baba is lehet, de menzi is. Ilyenkor még nincs hányinger tünet ha baba van akkor se. Úgyhogy az szerintem valami más. Várd meg hogy késsen, és tesztelj. Majd az megadja a tuti választ.:) Sok sikert.

Mensim nagyon rövid volt 2 nap. Azóta volt vizes ill. most krémes folyásom már a pé miatt lehet? Az még korai nem? Elég sok a folyás és sűrű is!

Ráadásul a ciklusom összevissza ingadozik amióta próbálkozunk! Ma vagyok a 11. napon.

Legjobb válasz: Amikor nyúlós (két ujjad között szét tudod húzni), és tojásfehérje állagú, akkor jó. Ha kb. 28 napos a ciklusod, akkor a 14. nap körül kell legyen a pé. :)

Amikor nyúlós (két ujjad között szét tudod húzni), és tojásfehérje állagú, akkor jó. Ha kb. 28 napos a ciklusod, akkor a 14. nap körül kell legyen a pé. :)
A kérdező hozzászólása: Nem lehet hogy a múltkor sikerült a baba, mert késett is és kevés volt a mensim?
Szia! Dehogy nem lehetsz terhes! Másnak is volt már, hogy megjött, mégis babás volt. Reggeli vizeletbõl tesztelj! Drukkolok! :-) Én is hasonló helyzetben vagyok, és tesztelni fogok. Ha mégsem, akkor újra akció. :-)Még jó, hogy a babaalkotás kellemes dolog! :-D

1 napos mensi után a 2. nap du-i negatív teszt után vagyok 1 héttel: a melleim nagyon feszesek, ma a derekam nagyon fáj és a hasam is görcsölget. Tegnap du. hányingerem volt. Lehetek terhes?

Csak 6-ára kaptam uh-ra id?pontot, addig viszont megöl a kétség. Nagyon sokat csalódtam már, nem tudom, hogy van-e még esély, hogy babás legyek. Köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: Esély az mindig van! Hát a tüneteid alapján terhesnek tünsz, de várdd meg türelemmel az uh-s vizsgálatot.

Esély az mindig van! Hát a tüneteid alapján terhesnek tünsz, de várdd meg türelemmel az uh-s vizsgálatot.
Szerintem terhes vagy, péntek körül tesztelhetsz egyet, ha már nem bírod tovább, elméletileg kimutatná.

Megnéznétek a tesztemet? Mensi előtt 8 nappal vagyok a hőmet ma mértem elsőnek 37:6 volt. A bal petefészkem nagy szúr 2 napja.

http://kepfeltoltes.hu/view/130803/2013-08-03_17.30.20_www.k.. http://kepfeltoltes.hu/view/130803/2013-08-03_17.43.35_www.k..

Legjobb válasz: Elfelejtettem oda íni hogy mint ha láttnék rajta csíkot

A kérdező hozzászólása: Elfelejtettem oda íni hogy mint ha láttnék rajta csíkot
Szerintem amit ti az utolsó két képen láttok az csak egy árnyék! Marha korán teszteltél, még talán be se ágyazódott a petesejt! Várj pár napot! (Már kaptam meg, hogy írigységbõl írok ilyet, de nem így van. Jelenleg 26 hetes vagyok és van már egy 2 éves lányom)
A kérdező hozzászólása: Köszi én is neked
Szia! Nekem is még kb ennyi idõm van vissza a menzeszig. Ma teszteltem, mert nem bírtam ki, de negatív lett. Ezek is azok, sajnálom. A testhõm nekem is az egekben van. Szorítok, hogy baba legyen!
A kérdező hozzászólása: Volt itthon tesztem azért csináltam meg :) de csak 2 hét mulva veszek ha nem jön meg
En mintha a 3. kepen latnek valamit, de az siman lehet szaradas is. Nagyon koran van meg, varj egy picit, addig azert ne eld bele magad. Kivanom, hog erosodjon!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm remélem ..de ti is látjátok vagy csak káprázik a szemem?
A kérdező hozzászólása: :( És ez a magas hõ ? 37:6 nem vagyok beteg
mensi elõtt 8??? nappal Facelle teszt ilyen halvány?Kívánom, hogy erõsödjön:) !
Menzesz elõtt 8 nappal még iszonyú korán van, még be sem ágyazódott, ha csak nem volt extra korán ovulációd. A menzesz kimaradásának napján tesztelj újra, még nem látok rajta semmit, csak száradási csíkot!
A kérdező hozzászólása: Ez az elsõhónapunk a próbálkozásban :) remélem nem csak káprázik a szemünk :)
Mintha az utolsó 2képen látnék valamit...
Szia. A képekbõl nem igazàn látszik, hogy szellemcsíkosak e a tesztek. Ha csak szellemcsíkosak, akkor a teszt csík nem rózsaszín, hanem szürkés. Ha valóban pozitív a teszt, akkor mindkét csíknak rózsaszínûnek kell lenni. Én így hallottam és ezt is tapasztaltam. Én a nem várt menzesz napján már erõs pozitívat teszteltem. Mikor terhes lettem a hõm 37 körül volt, de ez is változó. Ha gondolod pár naponta tesztelj, mert ha tényleg terhes vagy, erõsödik a csík is.Remélem összejött a baba Neked is!:-)12hkm

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!