Találatok a következő kifejezésre: Mensim mindig 28 (18 db)

Mitől lehetséges az, hogy mióta babával próbálkozunk (3 hónapja) mindig pontosan 1 héttel előtte megérzem a mensit és 28. napon jön meg. Míg nem terveztük, addig 24-25. napon jött meg és csak az első napon éreztem?

És akkor sem szedtem gyógyszert. Ez ilyen pszichés átalakulás? Lehet, hogy nem a legjobb témakörben írok, de ezt talán sokan olvassák.

Legjobb válasz: ez lehet pszichés is, lehet a melegtõl is , de ne aggódj ha 28 napos, akkor könnyebb megállapítani a peteérést..a mensi elsõ napjától számolt 10.naptól a 18. napig legalább kétnaponta legyetek együtt és akkor könnyebben sikerül..ha pontosan tudod mikor van pé akkor még könnyebb, ezt pedig ovuláciosteszttel ellenõrizheted.

ez lehet pszichés is, lehet a melegtõl is , de ne aggódj ha 28 napos, akkor könnyebb megállapítani a peteérést..a mensi elsõ napjától számolt 10.naptól a 18. napig legalább kétnaponta legyetek együtt és akkor könnyebben sikerül..ha pontosan tudod mikor van pé akkor még könnyebb, ezt pedig ovuláciosteszttel ellenõrizheted.

Mensim mindig rendszeres 28 napos, okt 30-an megjott es nov 10, 11 12-an egyutt voltam a parommal. Ma par napja faj a hasam meg feszulnek a melleim. Lehet, hogy terhes vagyok, vagy meg korai, hogy megerezzem a tuneteket?

Legjobb válasz: Ezek a tünetek ugyanúgy lehetnek a szokásos soron következõ mensi jelei is. Mindenkinél más és más, de ha 27-28.-ig nem jön meg, csinálj egy tesztet, az a tuti.

Ezek a tünetek ugyanúgy lehetnek a szokásos soron következõ mensi jelei is. Mindenkinél más és más, de ha 27-28.-ig nem jön meg, csinálj egy tesztet, az a tuti.
Szerintem korai még, hogy érezd, ha terhes is vagy, egy hét alatt szerintem lehet akár betegség jele vagy a következõ mensi jöhet elõbb. Várj még, ha nem jön meg, tesztelj!
szerintem is korai, varj a honap vegeig ha nem jon megtesztelj, mert hallottunk mar olyat h valaki ilyen hamar erzett tuneteket, en szemely szerint jun.9en mensiztem utoljara es julius 21en teszteltem, mert csak akkor kezdtem el mellfeszulest erezni, pedig ikreket szultem, de szerintem egyenenkent valtozo.

Szerintetek lehet még baba? 16. -ára nem vártam a mensit! Még csak 2 napja késik, de mindíg 28-29 naposak a ciklusaim! Nincs előjele se mensinek, se babának!

4.-én és 11. én voltunk együtt! A teszt 17.-én negatív lett! Mellem nem fáj, de az alhasam kicsit szurkál! Lehet pozitív még? Fél éve próbálkozunk!

Legjobb válasz: Akár még baba is lehet, minden lehetséges! Kitartás és tudom nehéz, de fõleg türelem.

Akár még baba is lehet, minden lehetséges! Kitartás és tudom nehéz, de fõleg türelem.
Ha pontosak a ciklusaid, akkor lehet baba is a dologban:-) Holnap egy tesztet megérne a dolog, akkor már 3 napos késéssel nagy eséllyel mutat jót a teszt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Még mindíg nem jött meg! Ma már 4 napos a késés, de a teszt még mindíg negatívat mutat! Szerintetek vmi bajom lehet, vagy még mindíg nem mutatja ki a babát, ha esetleg 11.-én "termékenyültem" meg?
A kérdező hozzászólása: Nincs baba! Megjött a mensim! Nagyon szomorú ez a mai nap! :(

Holnap reggel leszek a nemvárt mensi utáni 4. napon, két napja negatívat teszteltem, de azóta sem jött meg. Mindig 28 napra pontosan jön meg, de nagyon fáj a hasam, totál megjövős érzésem van. Lehet hogy csak késik?

Reménykedem azért, lehet még baba ugye? Valaki volt már hasonló helyzetben?

Legjobb válasz: nekem a nemvárt elõtt 1héttel és a mensi után 2héttel is meg volt az az érzés hogy mindjárt megjön. Úgyhogy bármi elõfordulhat én 2hét után teszteltem erõs + :) 30hkm

nekem a nemvárt elõtt 1héttel és a mensi után 2héttel is meg volt az az érzés hogy mindjárt megjön. Úgyhogy bármi elõfordulhat én 2hét után teszteltem erõs + :) 30hkm
A kérdező hozzászólása: én is reménykedem hogy így lesz, a kisfiammal is hasonlót éreztem, remélem kistesó van a dologban :) gratulálok neked 30hkm :)
A kérdező hozzászólása: Még nem jött meg, de a tesztem negatív....
A kérdező hozzászólása: sajnos még mindig negatív a tesztem....már aggódom
A kérdező hozzászólása: nem tudom jár e valaki még erre, de akkor mikor a kérdést feltettem sajnos megjött :( doki szerint volt egy kis zavar a mensimben, de 2 hónap múlva minden helyreállt, és újra 28 napra jön meg, és hétfõn pozítívat teszteltem, már a nemvárt napján, nagyon boldog vagyok, remélem minden rendbe is lesz :)
gratulálok!!!

Nov 1én volt utoljára meg. A mensim hullámzó.28-29nap de minden 4. hónapban 35nap v több. Előző hónapban volt 35napos a ciklus. Szerintetek? Lehet még pozitív teszt?

Na ma még nem jött meg.30 napnál vagyok. Pár napja csináltam tesztet de mind negatív független mikor csináltam. Szerintetek? Ja még annyi hogy 17. -én volt az ovum. Tünetek a szokásos mell feszülés, puffadás.

Legjobb válasz: Ezért szedek baratcserjét mert hullámzo volt nekem is a mensi.Ez most helyre jott és bízom benne hogy + lessz a teszt mikulásra.

Ezért szedek baratcserjét mert hullámzo volt nekem is a mensi.Ez most helyre jott és bízom benne hogy + lessz a teszt mikulásra.
A kérdező hozzászólása: Szurkolok hogy meglegyen. Szülés elõtt rendben voltam 28napos volt mindíg. Most meg minden 4.hónap ilyen furi. Ha most megjön akkor majd teszek róla hogy rendben legyek.
Azt honnan tudod ilyen pontosan, hogy mikor volt ovud? Mert ha tényleg 17-én volt, akkor még nem is késik a mensid, hanem csak holnap kell megjönnie, mivel az ovulációt követõen kb. 14 nappal jelentkezik a menstruáció (terhesség hiányában). Persze pár nap eltérés lehet, de akkor is a peteérés utáni napok száma az ami állandó, tehát kb. 14 nap. Szóval nem sok értelme volt tesztelgetni pár nappal ezelõtt. Esetleg holnap reggel már bepróbálhatsz egyet megint, de nem baj, ha vársz 1-2 napot, hogy késsen.
A kérdező hozzászólása: Azt, hogy 17.-én volt az ovum azt az ovu teszt alapján írtam. És pici görcsökkel érezni szoktam a peteérést és megegyezett a teszttel. Igen igazad van, a 14.nap holnap lesz. Csak ezek a hiperérzékeny tesztek amiket ma lehet kapni, gondoltam ha jönne a kistesó akkor már megmutatná. Ha továbbra sem jön meg akkor majd tesztelek újra!
Azért annyira nem hiperérzékenyek, hogy ilyen hamar jelezzenek. :) Drukkolok! Írj majd ha teszteltél újra.
A kérdező hozzászólása: Köszi, hogy drukkoltál de ma reggelre megjött. Remélem jövõ hónapban megfogan a kistesó!

A terhesség az utolsó mensi első napjától számítva 40 hét, akkor hogy lehet, hogy 49 napos ciklusra más szülési időpontot ad meg a kalkulátor, mint 28 naposra?

Sejtem, hogy mikor estem teherbe pontosan, de azok a kalkulátorok, ahol meg kell adni a ciklus hosszát is, 28 napos ciklus eseten dec 14et ad meg és 49 napos ciklus esetén, ami nekem volt, dec 28at. MOst mi az igazság? Ha a teherbe esésem napját nézem, akkor dec14... most akkor számít egyáltalán hány napos volt a ciklusom? Melyik a szülési id?pontom??? a 40. hét dec 14re jön ki.

Legjobb válasz: Leginkább az számít mikor volt a peteérésed, ha késõi volt akkor valószínû késõbb is fog jönni, de ez nem elõírás. Majd a baba megmondja:) Amúgy a mensi elsõ napjától fogják számolni és a 12. heti uH-n pontosítják.

Leginkább az számít mikor volt a peteérésed, ha késõi volt akkor valószínû késõbb is fog jönni, de ez nem elõírás. Majd a baba megmondja:) Amúgy a mensi elsõ napjától fogják számolni és a 12. heti uH-n pontosítják.
Azért más az idõpont mert ezek a kalkulátorok a nagy könyv szerint mûködnek. A nagy könyvben pedig az van írva, hogy a peteérés a ciklus közepén van. És valljuk be ez nem mindig van így. Emiatt egy közönséges kalkulátor sosem fog valós választ adni hisz a peteérés a ciklus elsõ és akár utolsó napján is lehet. Ez egy 28 napos ciklusnál majdnem egy hónap eltérés (2-2 hét mindkét irányban) Pontosabb eredményt majd az UH eredmények fognak adni amelyek valósabb képet tudnak mutatni a gyermek koráról.
Jah és, hogy tiszta legyen a kép: nem az utolsó menstruációtól számított 40 hét, hanem a megtermékenyüléstõl számított 40 hét.
Én úgy tudom, hogy a megtermékenyüléstõl számítva 38 hét és mivel a nagy könyvben az van, hogy a 14. napon van pé, ezért az utolsó menszitõl pedig 40 hét.
Igaza van az elõzõnek, a megtermékenyüléstõl számítva 38 hét!
Én csak gratulálok. Jó babvárást!!!
Terhes vagy! Várj még egy két hetet, és menj dokihoz!
Szia! Esti vizelettel tesztelj és ha az halványan is de pozitív akkor biztos a baba. De egyébként szerintem így is. Vigyázz magadra!
Gratulálok! Ez tuti baba, csak még alacsony a HCG szinted. Pár nap múlva tökéletesen erõs lesz, beszélhetsz a nõgyógyásszal. Tünetek majd lesznek késõbb, elég nagy valószínûséggel! :) )))

4 hete volt laparoszkópiám, már várhatom a mensit? Mindig 31-32 naposak a ciklusaim, ez a 28. cn és már majd' szétrobbanok, annyira fel vagyok fújódva.

Legjobb válasz: Nekem laparo elõtt 35 napos volt a ciklusom (closti tolta ki), laparo után 29 napra megjött. Aztán nem jött meg :))

Nekem laparo elõtt 35 napos volt a ciklusom (closti tolta ki), laparo után 29 napra megjött. Aztán nem jött meg :) )
Nagy valószínûséggel valamilyen hormonális probléma áll a háttérben.
Hogy megnyugodj, csinálj tesztet. Aztán érdemes lenne ezzel a problémával, ha nem áll fennt terhesség, elmenni dokihoz.
A kérdező hozzászólása: Nem hogy megnyugodnék, de kiugranék a bõrömbõl, ugyanis nagyon szeretnék babát.Elég fura volt a mesim is.elõtte szombaton volt egy kis vérzés, mahd hétfõn barna azt hittem utána megjön, de kedden is barna volt. Szerdán megjött de igazán még csütörtökön volt meg rendesen, pénteken már kevesebb és szombaton szinte semmi.Vasárnap meg teljesen elmúlt.Lehet vesezek tesztet, ha semmi elmegyek dokihoz, mert szúr a hasam sokszor.

Van egy pici reménysugár? Január 28.-án nem vároma mensim, mint ahogy eddig sem.Sajnos nehezen jön össze a bébi.

Olyan tünetem van,mint ami szokott lenni a mensim környékén,pl. szúr a mellem,de mindig csak a baL.Most a bal nem,csak a jobb mellbimbóm szúr,és ma a méhem is mintha lüktetett volna és szúrt is pedig sosem szokott.Szerintetek?

Legjobb válasz: Mindenképpen fel kell keresned egy nõgyógyászt, csak õ tud pontos szakvéleményt adni. Ehhez kell egy személyes vizsgálat, így neten keresztül nem akarok butaságokat mondani.

Mindenképpen fel kell keresned egy nõgyógyászt, csak õ tud pontos szakvéleményt adni. Ehhez kell egy személyes vizsgálat, így neten keresztül nem akarok butaságokat mondani.
Szia! Még bármi lehet... Szerintem 28-án reggeli elsõ vizeletbõl csinálj egy tesztet, az már nagy valószínûséggel megmutatja ott van e baba a pocidban. Ha negatív akkor se keseredj el, nekem a mensi kimaradása után 4-5 nappal lett halvány pozitív. A mellem nekem is fájt, de olyan izomlázszerûen, és görcsölgettem mint mensi elõtt. Ha pozitív lesz és nincs semmi gondod, ráérsz 1 hét múlva felkeresni a nõgyógyászt, mert addig õ sem tud semmit mondani, csak valószínûsíti a terhességet. Remélem sikerült! Megértelek, mert mi is 2, 5 évet vártunk erre a babára, aki most 28 hetes a pocimban! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!