Találatok a következő kifejezésre: Mensihez hasonlo fajdalom (2 db)

Mensihez hasonlo alhasi fajdalom pe-tol szmitott 8-ik napon babat vagy nem vart mensit jelez?

Legjobb válasz: ha sikerült a beágyazódás miatt érzd, ha pedig nem akkor hamarosan tényleg megjön..tehát pontosan csak akkor derül ki, ha megvárod a napot, hogy lesz-e mensi.

ha sikerült a beágyazódás miatt érzd, ha pedig nem akkor hamarosan tényleg megjön..tehát pontosan csak akkor derül ki, ha megvárod a napot, hogy lesz-e mensi.
A kérdező hozzászólása: Koszi a gyors valaszt valahol tudtam ez a valasz laesz csak remeltem van valaki aki tapasztalta mar mert nekem nem volt eddig ilyen hamar fajdalmam mensi elott.

Tegnap ota elég sűrűn belenyilal a fájdalom a méhem vagy bal petefészkem környékén. Nehéz pontosan megállapítani, hogy hova. Hasonló a tünet babónál? Elég sűrűn megyek pisilni. Az utolsó mensim csak szük 4 napig tartott, de a vége nagyon gyér volt.

A mensi után már 2 nappal tiszta páfrány volt minden a pg53 al, s azota is.Ez alapján lehetek terhes,mert nagyon akarunk babát,de eddig semmi???Fontos!!!Csináltam tesztet,de negativ.Majd szeptember 25.én kell megjönnie,s 25-26 naposak a ciklusaim.

Legjobb válasz: Szept. 25-ig még majdnem 2 hét van... Szerintem, ma van peteérésed! Akciózzatok!

Szept. 25-ig még majdnem 2 hét van... Szerintem, ma van peteérésed! Akciózzatok!
Csapjatok a lovak közé! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!