Találatok a következő kifejezésre: Mensi utan ket nappal lehet (6 db)

Ovuláció után két nappal mensi szerű fájdalom mitől lehet?

Tegnap el?tt volt az ovuláció, de ma folyamatosan fáj a hasam. Alapvet?en mensi szer? fájdalom, néha pedig szurkálás. Szerdán és tegnap volt pecsétel? vérzés is az ovuláció miatt. De tegnap nem fájt a hasam. Ma meg eléggé. Szerintetek mi lehet ez?

Legjobb válasz: nekem is szokott ilyen lenni, bár nekem pecsételõ vérzésem sosincs. még nem néztem utána de egyszer valaki azt mondta hogy ezt úgy hívják hogy köztes fájás.

nekem is szokott ilyen lenni, bár nekem pecsételõ vérzésem sosincs. még nem néztem utána de egyszer valaki azt mondta hogy ezt úgy hívják hogy köztes fájás.
A kérdező hozzászólása: Régebben nekem sem volt vérzésem tüszõrepedéskor, sõt nem is éreztem semmit. Májusban volt egy missed-ab mûtétem, azóta érzem csak. Így pontosan tudom, hogy mikor van. De ez most más, mert már szerdán vérzett kicsit, meg fájt is. Tegnap csak egy kicsi vérzés volt, de fájdalom nem. Ma meg alig birok kiegyenesedni, úgy fáj. Szóval azért nem értem, mert csak 1 napig szokott tartani, nem háromig.

Mensi utan egy ket nappal lehet teherbe esni?

vagy utana ket hettel hettel,azaz 2007okt18 19 en fogant a baba?

Legjobb válasz: Ha akkor van egy peteérésed akkor igen. De most van baba? Ha igen akkor rendben van minden , nem kell a millimétereket figyelni, mert eltérõek lehetnek.

Ha akkor van egy peteérésed akkor igen. De most van baba? Ha igen akkor rendben van minden , nem kell a millimétereket figyelni, mert eltérõek lehetnek.
babás vagy?vagy csak hiszed?
Petérés! Mensi után szokott lenni! Teljesen természetes
A kérdező hozzászólása: de mensi elmulása után 2 nappal ez nemkorai?
Vagy tüszõrepedés, de semmi komoly! Az elõbb még 3 napot írtál! Na mindegy.. nem kell aggódni, semmi gond vagy tüszõrepedés vagy peteérés!
A kérdező hozzászólása: arra irtam hogy ahõm akkor ugrot fel
A kérdező hozzászólása: és fehér kérmes folyásom is van
Azon a kérdéseden, hogy lehet-e valami akkor babára gondolsz?mert, ha igen, nem hinném, hogy az lenne!De menj el orvoshoz, ha nagyon nem tudod mi lehet!

Egy két napja elkezdtem azt, hogy este 5 után már nem eszek semmit. A mensim késik már 1 2 napot, terhes nem vagyok. Lehet hogy ettől van?

Legjobb válasz: Nem. Az,h 2 napja 5 után nem eszel nem befolyásolja.Ez akkor lenne igaz, ha hosszabb ideje,rendszeresen nem ennél és hirtelen sokat fogytál volna.

Nem. Az, h 2 napja 5 után nem eszel nem befolyásolja.Ez akkor lenne igaz, ha hosszabb ideje, rendszeresen nem ennél és hirtelen sokat fogytál volna.
Ha még csak 1-2 napja kezdted akkor nem attól késik. Ettõl függetlenül EGYÉL 5 után is! Nyilván ne cukros péksütit vagy sültkrumplit hanem rizst, csirkével, túrót, tojást, zöldséget...ezeket nyugodtan eheted. Éhezni nagy hülyeség..egyszerûen csak normális kaját kell enni és akkor nyugodtan lehet bármikor ha éhes vagy enni.

Két nappal később kezdtem el szedni a fogigátlómat mensi után. Azóta szedem normálisan. Második héten volt szex. Szerintetek lehet bámilne probléma?

Legjobb válasz: Igen, 7 napnál rövidebb szünetet lehet hagyni, hosszabbat nem, mert nem véd. Elsõ héten 2 kihagyott tablettának minõsül, ami betegtájékoztatót én láttam, az mind azt írta, hogy ilyen esetben fennáll a terhesség veszélye. De olvasd el a sajátodat. Ha kidobtad, megtalálod a neten.

Igen, 7 napnál rövidebb szünetet lehet hagyni, hosszabbat nem, mert nem véd. Elsõ héten 2 kihagyott tablettának minõsül, ami betegtájékoztatót én láttam, az mind azt írta, hogy ilyen esetben fennáll a terhesség veszélye. De olvasd el a sajátodat. Ha kidobtad, megtalálod a neten.
A kérdező hozzászólása: 8 éve szedek fogamzásgátlüót, többször is volt már ilyen, és akkor nem volt semmilyen probléma. 8 éves szedés alatt nem alakul ki valamiylen tartalék ugymond? tehát nem marad benne bizonyos ideig a szervezetemben? akkor most bevegyek dupla adagot belõle? mert azóta egyébként szedem szépen normálisan.
A kérdező hozzászólása: az enyém azt írja, , hogy az veszéjesebb hogyha a szex után lévõket nem veszem be. nem értem ezt mért írja.
Nem, sajnos nem marad semmilyen "tartalék", mivel a mai fogamzásgátlók csak minimális mértékben tartalmaznak hormonokat. Éppen ezért különösen fontos a pontos szedés. Utólag már ne vedd be az elmaradt tablettákat, folytasd rendesen a szedést és használjatok óvszert néhány hétig. Csinálj tesztet, az megmutatja, hogy lett-e baj vagy sem.
A kérdező hozzászólása: hát tesztet még nem tudopk, mert 3 napja történt a dolog.
Erre a ciklusra használjatok kiegészítõ védekezést, aztán két hét múlva teszt. Lehet eddig szerencséd volt, de ki tudja mi lesz most? Figyelj oda, hogyha eltérsz az elõírt szedéstõl, akkor kiegészítõ védekezés kell. De ha nem gond, ha becsuszik egy baba, akkor persze nem kell kiegészítõ védekezés.
A kérdező hozzászólása: de igen nagyo nnagy gond lenne.

Kimaradt a mensim, most már 10. napja és tanácstalan vagyok két - teszt után! Mi lehet a terhességen kívül még?

Szeretném megtudni, hogy volt már olyan valakinek, hogy több hétig - volt a tesztje, aztán kb. 5 hét után lett + ???

Legjobb válasz: Szia!Bár lehet,hogy már túl vagy az orvoson,de azért leírom ami nálam volt.Nagyon sokáig nem jött meg,két negatív teszt,egymástól függetlenül,totál ideges voltam;mi bajom van akkor.Doki elött 2-3 nappal elkezdett iszonyúan érzékeny lenni a mellem..semmi más tünetem nem volt.Ö pedig azonnal megállapította,hogy Babó van,egy hét múlva már lehetett is látni a petezsákot! :) Szóval nagyon sok sikert kívánok és ne idegeskedj!! Üdv;23 hetes kismama :)

A kérdező hozzászólása: Semmit nem mondott a doki, azt mondta elõfordul meg csinált rákszûrést, hogy kizárjuk a cisztát meg hasonlókat...
Én is kiváncsi vagyok , szerintem baba, és reméljük hogy rendben van:) Bia:)
ja igen, én is nagyon kíváncsi vagyok az eredményre! :)
Szia!Bár lehet, hogy már túl vagy az orvoson, de azért leírom ami nálam volt.Nagyon sokáig nem jött meg, két negatív teszt, egymástól függetlenül, totál ideges voltam;mi bajom van akkor.Doki elött 2-3 nappal elkezdett iszonyúan érzékeny lenni a mellem..semmi más tünetem nem volt.Ö pedig azonnal megállapította, hogy Babó van, egy hét múlva már lehetett is látni a petezsákot! :) Szóval nagyon sok sikert kívánok és ne idegeskedj!! Üdv;23 hetes kismama :)
szia valamilyen tüneted van ami terhességre is utalhat?
A kérdező hozzászólása: még nem voltam orvosnál, de ma megyek, mert már tiszta ideg vagyok
Orvosnál nem voltál? Maszatka(elõzõ válaszoló)
Velem pont ez történt, de mire a 6. héten látták a petezsákot (ekkor volt a test poz.), már össze volt esve, rá 1 hétre meg is jött.Elküldtek vérvételre, ott kiderült, hogy nagyon alacsony lett a hormontartalma a véremnek.Így megállapították, hogy felszívódott a petezsák.
A kérdező hozzászólása: vannak, de az lehet más is: néha kaja után hányinger, a hasam néha görcsöl, néha fáj, sokat pisilek, és sokat iszok, mellbimbóm szerintem kicsit duzzadtabb, körülötte fehér kis dudorok
Írd meg majd mit mondott az orvos. Maszatka

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!