Találatok a következő kifejezésre: Mensi után nappal lehetséges, hogy peteérésem van (2 db)

Mensi után 2-3 nappal lehetséges, hogy peteérésem van?

9 évig szedtem fogamzásgátlót. El?tte nagyon rendszertelen volt a mesim volt hogy évente 5-6 szor volt csak meg. A gyógyszret egy éve hagytam abba. Azóta nagyóból "rendszeres". Nyáron és ?sszel nagyon frankon beállt a mesim. Decemberben elején két hét késés után elmentem dokihoz. Adott gyógyszert, hogy megjöjjön, és azt mondta ha tavasz végre sem leszek a babás akkor elküld egy alaposabb kivizsgálásra. Eddig mindent rendben talált. Amit adott gyógyszert, azzal egyid?ben elkezdtem inni a cickafark-palástf? teát+ egyik este ül?fürd?t is csináltam a teából. Szerencsére megjött!!! A mesit követ? 2. naptól enyhén görcsölgetek mint amikor peteérésem van, hüvely váladékot is tapasztaltam. Lehet hogy a gyógyszer hormon tartalma miatt ilyen korán van pete érésem?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem vegyél ovulációs tesztet, ugyanis olvastam már olyanról is hogy a mensi ideje alatt volt a peteérése. sok szerencsét!

Szia! Szerintem vegyél ovulációs tesztet, ugyanis olvastam már olyanról is hogy a mensi ideje alatt volt a peteérése. sok szerencsét!
Manapság bármikor érhet pete. Rengeteg nõ mensi elõtt, alatt után esett teherbe, tehát a ciklus egésze alatt történhet fogantatás- tegnap egy nõgyógyász is ezt mondta a tévében:-)
Lehet a mensi alatt is peteérés, nekem is volt rá példa. Menstruáció alatt estem teherbe. Az is lehet, hogy a gyógyszer okozza. Szokták ajánlani, hogy 3 évente egy kis szünetet kell tartani. Ha ilyen régóta szeded, lehet, hogy kellene egy kis szünet. A kivizsgálás mindenesetre nem árthat, fõleg, ha rendben van minden.
Lehetséges sõt!!!Van aki egy hónapban kétszer "érik".

Peteérés utan a hom 36.9, ket napja viszont 37.1. Egy nap van a nem vart mensiig. Lehetseges, hogy a beagyazodas emel valamennyit a megszokott testhon?

Legjobb válasz: szia! a ciklus második felében mindig magasabb a hõ. Ha nem jön meg, és a hõd is fent marad legalább 4 napig akkor sikerült a babóca nagy valószínûséggel. Ha viszont leesik a hõd, akkor az azt jelzi, hogy meg fog jönni.

szia! a ciklus második felében mindig magasabb a hõ. Ha nem jön meg, és a hõd is fent marad legalább 4 napig akkor sikerült a babóca nagy valószínûséggel. Ha viszont leesik a hõd, akkor az azt jelzi, hogy meg fog jönni.
A kérdező hozzászólása: Szia! Nagyon koszi a gyors reagalasod! Igen eddig vilagos, meg csak 3 honapja merem. De eddig 36.9-el volt a gorbem mensiig, mikoris visszaesett. Szoval a kerdesem inkabb az, hogy a "beagyazodas" emelhet-e meg valamennyit??
A kérdező hozzászólása: Vagy nem jellemzo?
ezt viszont én nem tudom de, ha valaki tudja az engem is érdekelne, mert nekem is hasonló a szitum, csak nekem már késik.
Igen emelhet egy picit, 1-2 tized fokot, de nem ez a jellemzõ. Lehet valaki alacsony ébredési hõvel babás. Inkább a nyálka vizsgálata hozhat szerintem biztosabb eredméynt. Mensi elõtt vizes nyálka tapasztalható a legtöbb embernél. MErt elõször a víz távozik, utána jön a vér.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!