Találatok a következő kifejezésre: Mensi után nappal (269 db)

Peteérés vagy baba? Dec 9-én megjött a mensim 2 nap késés után, de csak egy napig volt meg, de az sem volt erős. Utána két napig csak barnáztam.

Ma elkezdett szurkálni a bal petefészkemnél. (általában mindig a bal szurkál) kb 3 nap múlva lenne elvileg a peteérésem. Lehet baba, vagy ez már a következ? peteérés jele?

Legjobb válasz: Szerintem baba lesz, ugyanis nem feltétlenül marad el a mensi, ha terhes vagy. Hallottam már olyat, hogy valaki egész terhessége alatt minden hónapban napra pontosan mensit produkált, sõt olyan esetrõl is olvastam, hogy a teherbeesés után jön meg az utolsó mensi de sokkal kevesebb mennyiségben és csak 1-2 napig art. De a teszt mindent megmagyaráz!

Szerintem baba lesz, ugyanis nem feltétlenül marad el a mensi, ha terhes vagy. Hallottam már olyat, hogy valaki egész terhessége alatt minden hónapban napra pontosan mensit produkált, sõt olyan esetrõl is olvastam, hogy a teherbeesés után jön meg az utolsó mensi de sokkal kevesebb mennyiségben és csak 1-2 napig art. De a teszt mindent megmagyaráz!
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszi a választ! Remélem tényleg baba van a dologban, mert már nagyon várjuk. De ha mégsem, akkor sem keseredem el, új év új remény. Kellemes Karit és Boldog Új Évet kívánok Neked!

Beágyazódás könyékén mennyinek kell lenni kb. a hőmérsékletnek? Ovu után napokig 37, 1 volt ma ovu után 7 napon 36, 7. Alhasi fájdalmaim vannak mint mensi előtt 2 nappal. Szúrkálás is van. Ez mi lehet?

Legjobb válasz: a pé után tehát a ciklus második felében is magas a hõ, a mensi elõtt egy-két nappal esik le, jelezve, hogy megjön, ha nem esik le, akkor lehetsz babás. Drukkolok.

a pé után tehát a ciklus második felében is magas a hõ, a mensi elõtt egy-két nappal esik le, jelezve, hogy megjön, ha nem esik le, akkor lehetsz babás. Drukkolok.

Mensi után 10. nap megfoganhat a baba?

tegnap este voltunk együtt mekkora az esélyünk hogy baba lesz bel?le? h?met nem tudom mérni mert egy kicsit meg vagyok fázva és már egy pár napja 37 körül van. olyan mint ha ma tojásfehérje szerü folyásom lenne.szóval van esélyünk?

Legjobb válasz: A barátnõm mensi után 1 nappal esett teherbe,én meg a 20. nap után...(Mindketten pontosan tudjuk.)Ennyit a számolgatásról és a többirõl. Ebbõl kiindulva te is teherbeeshetsz.

A barátnõm mensi után 1 nappal esett teherbe, én meg a 20. nap után...(Mindketten pontosan tudjuk.)Ennyit a számolgatásról és a többirõl. Ebbõl kiindulva te is teherbeeshetsz.
Lehetsz terhes én menszi után egy nappal estem teherbe..:D
Szia! Nekem az elsõ babám a mensit követõ 26. napon fogant, a második pedig a menstruáció második napján. Minden lehetséges. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: mindenkinek köszönöm a választ! még van 18 napom mensiig addig izgulhatok! barátcserje kapszulát szedek remélem sikerül!
Én is a mensi után 1-2 nappal lettem babás! Bármi megeshet..
Szia! Nem törvényszerû, hogy félidõben van valakinek a p.érése. Nekem is azt hiszem a 10., 11. napon szokott lenni, pedig 29 napos ciklusaim vannak... Szerintem bármi lehet, nem vagyunk egyformák. Szurkolok!

Mitől lehetséges az, hogy a mensi nem tud rendesen leszakadni, pedig már hétfőn meg kellett volna jönnie? Tegnap óta barnázok, terhes viszont nem vagyok, mert negatív lett a tesztem a nem várt mensi után egy nappal.

Legjobb válasz: Szerintem lehetsz még babás! Sok embernek, csak a nem várt mensi után 5-6 nappal lesz+ a teszt, mert akkor van elég HCG a szervezetébéen! Én még tuti hogy csinálnék egy másik tesztet is!

Szerintem lehetsz még babás! Sok embernek, csak a nem várt mensi után 5-6 nappal lesz+ a teszt, mert akkor van elég HCG a szervezetébéen! Én még tuti hogy csinálnék egy másik tesztet is!
A kérdező hozzászólása: Köszi a biztatást, de inkább nem reménykedek. Tegnap eléggé magam alatt voltam, amikor megjött a menzesz elõszele. Minden jót!
Remélem pozitívat fogsz tesztelni, de ha mégsem, akkor menj el dokihoz és mondd el neki, hogy a mensi elõtt barnázgattál, mert elõfordulhat hogy kevés a progeszteronod, ami nehezíti a beágyazódását a megtermékenyített petesejtnek.

Mensi után a 19. napon csak petezsákszerű képződmény látszik hüvelyi ultrahangon. Lehet ebből még baba?

Azóta többször volt barnás váladékozás. Volt amikor csak a wc papíron, de volt olyan is amikor már a bugyimon is látszott. Szetintetek ez mit jelent?

Legjobb válasz: Mikor volt az utolsó vérzésed? Mert ez, hogy mensi után a 19. napon, ez nem sokat mond A ciklusod a menszesz elsõ napján kezdõdik, és irreleváns, hogy hány napid tart. De tegyük fel, hogy mondjuk 5 napig. Akkor most vagy kb ott, hogy kimarad a vérzés, igaz? Ilyenkor már az is nagy szám, ha egyáltalán látszik valami az ultrahangon, annyira korai még az egész. A barnázás nem jó jel, menj el vele orvoshoz. Gyakran progeszteronhiány jele, amit Utrogestan vagy Duphaston gyógyszerrel szoktak pótolni a 12. hétig.

Mikor volt az utolsó vérzésed? Mert ez, hogy mensi után a 19. napon, ez nem sokat mond A ciklusod a menszesz elsõ napján kezdõdik, és irreleváns, hogy hány napid tart. De tegyük fel, hogy mondjuk 5 napig. Akkor most vagy kb ott, hogy kimarad a vérzés, igaz? Ilyenkor már az is nagy szám, ha egyáltalán látszik valami az ultrahangon, annyira korai még az egész. A barnázás nem jó jel, menj el vele orvoshoz. Gyakran progeszteronhiány jele, amit Utrogestan vagy Duphaston gyógyszerrel szoktak pótolni a 12. hétig.
Ne aggódj! Nem hosszú ciklusod volt? Akkor tuti, hogy késõbb fogant és azért nem látszik még, aminek kell látszania. nem tudod véletlenül pontosan, mikor foganhatott? Ez nagy segítség lenne. Sajnos én úgy jártam, hogy a hetek csak teltek, közben barnáztam, vérezgettem, a baba meg csak nem akart fejlõdni, csak lassacskán változott a mérete. Szíve nem vert. A fogantatás utáni 45. napon vége lett.. Csak azért írtam le, hogy tudd, bármi lehet még. Kívánom, hogy TE egy egészséges babát szüljél!!
A kérdező hozzászólása: Rosszul írtam :a menses elmaradása után 19 nappal láttak csak ennyit.
A kérdező hozzászólása: 6 hét 3 naposan volt még csak a petezsák szerûség. Azért kérdezlek titeket, mert olyan sokat olvasom, hogy már a 6. héten van szívverés nekem pedig még a terhesség se nagyon igazolt. Holnap leszek 7+4 hetes és megyek ultrahangra, majd holnap már okosabb leszek.Köszönöm a válazaitokat.
Majd látnak ott többet is, ne aggódj! A 6. héten meg már a szívverését is hallhatod. A barnázás miatt, viszont menj azonnal orvosdhoz, mert lehet, hogy semmi gond, de akár vetélés eljele is lehet.Pihenj amennyit csak tudsz, ne emelj, próbálj nyugodt maradni, amennyire csak lehet.
Hogyne. A 19. nap még nagyon kevés idõ, normális, hogy csak azt látnak!
Persze!Mi pöttynek neveztük el. 3 hét múlva már láttuk a fejecskéjét
A kérdező hozzászólása: November 9.-én látták hüvelyi ultrahangon a petezsákszerû képzõdményt, viszont az elõtte való héten még terhességre utaló jelet sem láttak.
A kérdező hozzászólása: Szeptember 24.-én volt az utolso mensim.
A kérdező hozzászólása: 28 napos a ciklusom

Mikortól mutatja ki a terhességi teszt az eredményt? Azt tudom, hogy 10-12 nap a beágyazódás, de nektek nálatok mikor mutatta ki, mert azt halottam, , hogy van amikor mensi után (ha elmarad akkor 1-2 hét után mutatja ki biztonságosan. )

nekem dec. 10 jött meg és utána a 6. naptól egészen a végéig probálkoztunk a 15. napon is ami 25.e volt

Legjobb válasz: Most már lehet olyan érzékeny teszteket kapni, hogy a nem várt mensi után 2-3 nappal is kimutatja, de elõfordulnak kivételek. Ha továbbra sem jön meg, akkor 1 hét után nyugodtan tesztelj még egyet. Sok sikert, drukkolok, hogy baba legyen

Most már lehet olyan érzékeny teszteket kapni, hogy a nem várt mensi után 2-3 nappal is kimutatja, de elõfordulnak kivételek. Ha továbbra sem jön meg, akkor 1 hét után nyugodtan tesztelj még egyet. Sok sikert, drukkolok, hogy baba legyen
Szió! A legtöbb terhes teszt, már 3 napos terhességet kimutat. Holt bisztos, hogy nem kell 10-12 napot várni. Higyj nekem, a 38. hétben vagyok!
A kérdező hozzászólása: sziasztok én vagyok az tudom, de a múlt hónapban 30 napra jött meg és ma van 30 napja De régen mindig 28 npos volt a ciklusom. azt nem tudom mikor lehetett a peteérésem. de az jó jel hogy nem jött meg nem??
A kérdező hozzászólása: így még nincs meg a 2-3 nap se csak olvastam hogy van akinek a nem várt mensi elött is jelzi már!! ezért nem bírtam ki várni:) És melyik terhességi tesztet ajánlanátok??? és mikor csináljam meg??
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a gyors válszokat!!! Mindenkinek boldog babavárást kívánok!!!
Szerintem korán teszteltél. Milyen tüneteid vannak?
Szia! Nekem 32 naposak a ciklusaim, három nap késéssel olyan pozitívat teszteltem, hogy egy pillanat alatt már ott volt a 2. csík.:D
Szia! Nekem 12 nappal a peteérés után már + lett a tesztem, reggeli pisibõl, Clearblue tesztet használtam. De a dokim azt mondta, hogy csak kb. 5 napos késés után teszteljek, mert addig simán megjöhet, és így megkímélem magam egy csalódástól. Hát, igaza volt, még nincs babám, hiába teszteltem már kétszer is pozitívat... Inkább várj egy kicsit, mint hogy csalódj!

3 nap keses utan megjott a mensim. Viszont en terhesnek erzem a magam, 4 nap mensi utan teszteltem, es halvanyan pozitiv lett. Lehetek terhes?

Hallottam mar olyanrol,hogy mensi mellett is van baba.Hogy lehetseges?

Legjobb válasz: több oka lehet, tényleg terhes vagy, amit innentöl kb 3-4 nap elteltével a tesztnek már rendesen kell mutatnia. vagy terhes voltál és most elvetélsz vagy is nem rendesen tapadt meg és most leválik akkor volt hcg szinted de most vissza esik. vagy állterhes vagy amit bemagyarázol magadnak és a teszt vagy rossz volt vagy csak oda láttad a csíkot. szóval várj pár napot, attol nem döl össze a világ és tesztelj megint, ha lehet reggeli pisiböl, mert abban sürübben van a hcg.

több oka lehet, tényleg terhes vagy, amit innentöl kb 3-4 nap elteltével a tesztnek már rendesen kell mutatnia. vagy terhes voltál és most elvetélsz vagy is nem rendesen tapadt meg és most leválik akkor volt hcg szinted de most vissza esik. vagy állterhes vagy amit bemagyarázol magadnak és a teszt vagy rossz volt vagy csak oda láttad a csíkot. szóval várj pár napot, attol nem döl össze a világ és tesztelj megint, ha lehet reggeli pisiböl, mert abban sürübben van a hcg.
Nekem mensi elött voltak pozitív tesztjeim aztán megjött és akkor is teszteltem ami halvány második csíkot mutatott...Ez volt kb. egy hete azóta nem teszteltem nem voltam orvosnál!

Van közületek olyan, akinek mensi után pár napra (3-4napra) peteérése? Vagy mensi után esett teherbe?

Csak azért kérdem,mert nekem az ovutesztem + lett 1-én,és el?tte 3-4 nappal múlt el a mensim.

Legjobb válasz: Nem biztos, de szerintem lehet, hogy mensi után van teteérés. Ha megreped, akkor esetleg pici barnás folyás szerûség lehet, fájhat a hasad, puffadtságot érezhetsz, a hõd megindul felfelé. Az is lehet, hogy semmilyen tüneted sem lesz, bár a hõnek felfelé kell mennie. Legalábbis én ezeket a dolgokat szûrtm le, mert már annyi mindent összeolvastam a dologról, hogy néha már teljesen megzavarnak.

Nem biztos, de szerintem lehet, hogy mensi után van teteérés. Ha megreped, akkor esetleg pici barnás folyás szerûség lehet, fájhat a hasad, puffadtságot érezhetsz, a hõd megindul felfelé. Az is lehet, hogy semmilyen tüneted sem lesz, bár a hõnek felfelé kell mennie. Legalábbis én ezeket a dolgokat szûrtm le, mert már annyi mindent összeolvastam a dologról, hogy néha már teljesen megzavarnak.
Tavaly oktõberben mensi után két nappal estem teherbe. most 3 hónapos a kisfiam :) (a " nagy" már két és fél)
A kérdező hozzászólása: Sok boldogságot a második válaszolónak! Az elsõnek is köszi a választ! Ennél a görbinél még reménykedhetek? http://www.ciklus.hu/images/diagramok/67054dc8c26050806636b3..
A görbéd alapján meg az ovu teszt alapján most kell leni majd a tüszõrepedésnek.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!A most az az jelenti hogy ma?Ugya legyünk eggyütt ma is a párommal?

A mensi után 3-4 nappal mitől fájhat úgy a bal petefészkem, mintha peteérésem lenne? Nem túl korai?

A mensi els? napjától málnalevél teát iszok, hogy serkentse a peteérést. Ez okozhatja?

Legjobb válasz: Vetélésem utáni elsõ mensi után nekem is minden teljesen máshogy zajlott. Már mensi után fehér nyúlós folyásom lett, ami nekem mindig félidõben volt. Szerintem hamarabb volt pé-m, próbálkoztunk is és utána már nem jött meg:)

Vetélésem utáni elsõ mensi után nekem is minden teljesen máshogy zajlott. Már mensi után fehér nyúlós folyásom lett, ami nekem mindig félidõben volt. Szerintem hamarabb volt pé-m, próbálkoztunk is és utána már nem jött meg:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!