Találatok a következő kifejezésre: Mensi után, előtt (65 db)

Ki tesztelt pozitívat mostanában? Mikor? Mensi után/előtt mennyivel?

Legjobb válasz: Mindenképp várd meg, a napot, amikor meg kellene jönnie. Nekem a 28+1. napon lett pozitív. A szervezet a megtermékenyülés után 10 nappal kezdi azt a hormont termelni, amit a teszt kimutat.

Mindenképp várd meg, a napot, amikor meg kellene jönnie. Nekem a 28+1. napon lett pozitív. A szervezet a megtermékenyülés után 10 nappal kezdi azt a hormont termelni, amit a teszt kimutat.
A kérdező hozzászólása: Oké, de nem ez volt a kérdés... Egyébként nekem egy hetem van mensiig és halvány pozi a tesztem.. Most csak jó sztorikat szerettem volna hallani..

A mastodynont lehet kapni recept nélkül? Mikor érdemes elkezdeni? Mensi után, előtt, középidőben?

Legjobb válasz: http://www.csaladinet.hu/kisokos/homeopatias_szerek/mastodyn..

Az elõbb küldött linken elolvashatod, amit tudni kell róla.Pl azt is, hogy csak receptre adható ki.
nekem a nodokim irta fel, es asszem en rogton kivaltas utan szedtem, mint a kisangyal

Mi a gyakoribb terhességkor, hogy van tünet a nem várt mensi előtt, vagy, hogy az elmaradt mensi után jelentkeznek csak a terhességi tünetek?

Tapasztalatokat várnék, ki hogyan élte meg a terhesség el? heteit.

Legjobb válasz: Az elsõ gyermeknél nem érezni még a tüneteket intenzíven beágyazódás elõtt. A legelsõ tünetek: mell érzékenysége, feszül, viszket ez lehet egyben vagy külön is, (nekem fáj), majd a nemvárt mensi napján émelygés, hányinger, a szaglás erõsödik, mindennek , ami eddig nem volt feltûnõ erõsebben érzed a szagát, ami lehet újabb hányingert produkál és a székrekedés is gyakori, esetleg még a gyakori vizelési inger. De ezek csak tényleg a 4 hét körül! (a mell elõbb)

Az elsõ gyermeknél nem érezni még a tüneteket intenzíven beágyazódás elõtt. A legelsõ tünetek: mell érzékenysége, feszül, viszket ez lehet egyben vagy külön is, (nekem fáj), majd a nemvárt mensi napján émelygés, hányinger, a szaglás erõsödik, mindennek , ami eddig nem volt feltûnõ erõsebben érzed a szagát, ami lehet újabb hányingert produkál és a székrekedés is gyakori, esetleg még a gyakori vizelési inger. De ezek csak tényleg a 4 hét körül! (a mell elõbb)
A menses elmaradásáig nem igazán vannak klasszikus terhességi tünetek, azok ugyanis a elsõsorban a HCG termelésével függne össze. Az igazi terhességi tünetek úgy az 5-6 hét körül jelentkeznek, ami a szinte semmitõl elkezdve elég tág skálán mozognak. Én a 21. hétig dolgoztam, úgy hogy napi 100 kilométert ingáztam, minden különösebb gond és probléma nélkül. Igazából csak azért hagytam abba akkor, mert a család aggódott elsõsorban a közlekedés miatt.
Nekem az volt gyanús, hogy tiszta olyan volt, mintha meg akarna jönni. El is sirattam az adott hónapot. Aztán három napig folyamatosan olyan volt, mintha meg akarna jönni (amúgy kb. fél napig szokott tartani nálam ez az érzés). Nekem más nem volt.
Szia! Nekem a melleim kezdtek el fájni egyre jobban 3-4 nappal a nem várt menzi elõtt.

Kinek milyen volt a vizelete mensi elött v elmaradt mensi után? Minden tapasztalatokra kiváncsi vagyok! (mármint aki terhes is lett)

Legjobb válasz: A wcben honnan tudod milyen a vizeleted? Ugyanolyan mint elõtte. Ha nem vizsgáltatod nem tudod mi van benne és mi nincs.

A wcben honnan tudod milyen a vizeleted? Ugyanolyan mint elõtte. Ha nem vizsgáltatod nem tudod mi van benne és mi nincs.
Hát én egyet tudok: várandósan sokkal több lett, mert állandóan pisilek. Vagy pontosan mire gondolsz?!
A kérdező hozzászólása: a szinére plul sötétebb v villágossabb.ilyenekre gondoltam.wcben persze h nem látod de gondolom aki terhes vérvételnél vizeletet is szoktak kérni nem!?ezért kérdem....
Én a labornál még nem tartok :) de akkor is csak a terhes pisimmel kapcsolatban leszek képben, mert normál állapotomban nem szokták nézni. Babát vársz?
A kérdező hozzászólása: Szia!remélem babát várok mert soktünetem van már olyanis ami eddig nem volt 1-2án kell megjönnie 24-25 naposak ciklusom.2 nappal elöbb teszteltem nega lett.igy várok nem vártig.azért kérdem mert én a vizeletem is nézem és eddig mindig világos volt most láthatóan sötétebb meg azt hallottam olyankor sötétedik.belepisilok eldobhatos pohárba azt ugy nézegetem többször ennyi.ezért kérdeztem vajon igaz lehet e!
A kérdező hozzászólása: sziasztok!halvány pozi lett mai tesztem nagyon örülök és annyit mondhatok h érdemes volt vizeletem is mindennap nézni mert világos szinbül sötét lett nekem ez bizony terhesség jele is lehet pedig nem halottam rola csak mindent nézegettem magamon mindennap követve és lám bevállt nem mensi napomon.nekem ezis ugy látszik jel volt még majd tesztelek me nem nagyon akarom elhinni és 25 napos ciklusnál ilyen korán kimutassa na ez ami még fura nekem!na mindegy tény 2csikocska a többit meglátom majd!aki nemvárt mensiét várja sztem semmit nem veszit vele ha ezt is figyelembe veszi csak tanácsolni tudom!!!
Én gratulálok a teszthez! Nekünk is most sikerült. Mikor kellett volna megjönnie?

Mensi előtt vagy mensi után kezdjem a kezelést ebben a helyzetben?

MA kaptam (13-án) 10 darabos hüvelytablettát a hüvelygyulladásra, de 19-én meg menstruálni fogok (hacsak nem lettem id?közben terhes). Nem lesz 10 szabad nap, ilyenkor mikor kezdjem a kezelést? Annyi kérdésem volt a n?gyógyászhoz, h ezt elfelejtettem megkérdezni t?le.

Legjobb válasz: Akkor talán hívd fel õt telefonon, és megmondja, hogyan kezd el a kezelést! :)

Akkor talán hívd fel õt telefonon, és megmondja, hogyan kezd el a kezelést! :)
Szerintem is az a legjobb, ha telefonon felhívod a nõgyógyászt!
Szerintem most kezdd el 6 nap is jobb mint a semmi, vagy annyira nincsenek tüneteid, hogy nem zavar?
A kérdező hozzászólása: Holnap, ha nem felejtem el felhívom. Akkor megint rendelni fog. :-)
A kérdező hozzászólása: Már nem találtam ott a dokit. :(

Mikor jobb. mensi elött vagy mensi után az eggyüttlét? és mikor vagyok fogékonyabb a terhességre?

1 éve vagyunk eggyütt nincs semmi gondunk..és most lessz az első..ugyh.nem attol parázok..mi lex meg hogyan...hanem h ne legyek terhes...gyogyszert nem akarok szedni mert szerintem korai.Én 16/L,fiúm 17 és már nemszűz.

Legjobb válasz: http://www.hoxa.hu/?p1=forum_tema&p2=13549

gumiról hallottál? hát hüvelyûrûrõl? és germicidrõl? és a GOOGLE_tóL? Tudatlanság Kora!
jaj ezek a mai 16éves lányok XD
A kérdező hozzászólása: eleve gumival csináljuk, ez az alap..csak nemtom h mensi elött v mensi után egy nappal...
Ha gumival csináljátok, tök mindegy, nem fogsz teherbe esni. Ne a napokat számítgasd, hanem védekezz felelõsséggel. Ugyanis az esély MINDIG megvan a teherbeesésre, nem érdemes kockáztatni. Pláne a ti korotokban.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!:)
GUMIVAL csináljátok. Ha mindenképp el akarod kerülni a termékeny napokat, és RENDSZERES a ciklusod, akkor a várható menstruáció elõtti napokban (maximum egy hétben) csináljátok.

Mensi után, félidő előtt pár nappal enyhe barnázás mire utalhat?

Nincs folyásom, csak a wc papíron látni, és egy nagyon picike folt a bugyimon. Már 3 napja tart.

Legjobb válasz: nekem is ez volt,azóta várom a mensim.Neked nem szúrkál a hasad néha?

nekem is ez volt, azóta várom a mensim.Neked nem szúrkál a hasad néha?
A kérdező hozzászólása: De igen, mostanában szúrkál is. Elvileg nem lehetek terhes, mert védekeztünk. Jövõ hónaptól lép életben a babaprojekt. Nem tudom, hogy ez most mi, soha nem volt még ilyenem.
szia! Velem is pont ez van, nekem néha szurkál a hasam, és ma meg már úgy érzem hogy majd leszakadnának a melleim annyira feszülnek. én se tudom mire véljem, talán beágyazódás jele.
A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy kisbabát vársz?! Vegyél egy tesztet és írd meg légyszi a fejleményeket. Nekem is megfordult a terhesség a fejemben, de szerintem kizárt dolog.
Ez csak a peteérés jele! A hugomnak is volt párszor ilyen és azt hitte, hogy rákos. (15-16 évesen) Neki gyogyszer abbahagyása után rögtön sikerült teharbe esni.
A kérdező hozzászólása: Köszi!

Lehet, hogy baj van? Az utolsó 2 mens.33 naponta jött meg! Ez mitől lehet? És ha menst. Után és előtt 1 héttel gumi nélkül csináljuk nem kellet volna már teherbe esnem? Lehet, hogy a vőlegényem spermáival van gond?

Holnap megyek a n?gyógyászhoz és nagyon félek!Segítsetek!!!

Legjobb válasz: Nem szedtél korábban fogamzásgátlót? Mert velem hasonló volt a helyzet: majd 5 évig szedtem, órára pontosan 28 napra jött meg. Aztán abbahagytam a babaprojekt miatt. A biztonság kedvéért még 3 hónapig máskénpp védekeztünk és még mindig 28 nap maradt. Aztán amikor már tudatosan az "ügyön dolgoztunk" egyre kitolódott. A harmadik hónapban már azért, mert a picike lakhelyet talált magának:-) Ha ezt várod, akkor szorítok. De ha nem, arra is nagy az esély, hogy Neked tetszõ választ kapj a dokidtól!

Nem szedtél korábban fogamzásgátlót? Mert velem hasonló volt a helyzet: majd 5 évig szedtem, órára pontosan 28 napra jött meg. Aztán abbahagytam a babaprojekt miatt. A biztonság kedvéért még 3 hónapig máskénpp védekeztünk és még mindig 28 nap maradt. Aztán amikor már tudatosan az "ügyön dolgoztunk" egyre kitolódott. A harmadik hónapban már azért, mert a picike lakhelyet talált magának:-) Ha ezt várod, akkor szorítok. De ha nem, arra is nagy az esély, hogy Neked tetszõ választ kapj a dokidtól!
A vérzés elõtti és utáni egy-egy hétben lényegesen kisebb a teherbe esés valószínûsége mint a két vérzés közötti középidõ táján. Az, hogy eddig nem lettél terhes, még nem feltétlen jelenti azt, hogy bármi gond lehet. Két egészséges embernek minden védekezés nélkül átlag egy év alatt sikerül be a baba.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Nagyon megnyugtatóak!3-4 hónap múlva szeretnénk belekezdeni, de annyira félek, h valami baj van!A 2 vérzés között persze gumival védekeztünk!De már mindenfélét beképzelek magamnak, annyira szeretnék már babucit!Még költözködünk de nemsokára jöhet a kis picurikám!!!

Mensi után, ovu előtt (hüvelyben) 37.1-es hő... Mitől lehet?

Nem vagyok beteg, szokott lenni PÉ-m, szeretnénk babát.

Legjobb válasz: hát ez érdekes, nem lehet, hogy Te babás vagy mégis csak? Milyen volt a mensid? Mint szokott csak kevesebb ideig tartott? Én tesztelnék a helyedben. Higanyossal mérsz? Hol? Kérlek írd meg mi lett.

hát ez érdekes, nem lehet, hogy Te babás vagy mégis csak? Milyen volt a mensid? Mint szokott csak kevesebb ideig tartott? Én tesztelnék a helyedben. Higanyossal mérsz? Hol? Kérlek írd meg mi lett.
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszi a gyors választ. A higanyosunk sajna eltört, ezért digitálissal mértem... 3 napja méregetem újra kíváncsiságból (azt is inkább hanyagoltam, miután megjött), és reggel-délben-este, akármikor mérem, 37-37.2-ig változó, de az alá nem megy. A mensim ugyanolyan volt, talán kissé jobban görcsölt... Már van egy kisfiam, vele a terhesség kb 5-6. hónapjában megjött egyszer rendesen. Tünetek is vannak, alig eszem, hányinger, derékfájás, de ezeket is egy esetleges álterhességnek tudtam be, mert nagyon szeretném a picit. Hát nem tudom, akkor veszek ma egy tesztet, hátha... :)
szerintem is tesztelj. és az elsõ babáddal milyen volt, mikor teherbeestél? de jó neked, hogy már van egy babád.
A kérdező hozzászólása: Dani fiam 16 hónapos, ezért elég rég volt már pocaklakó... Nem emlékszem rá, mert õ nem volt tervezett, így csak 6 hetesen csináltam tesztet... Így nem is nagyon figyeltem, csak arra emlékszem, hogy a 12. hétig rosszul voltam (de nem hánytam), de hogy mikortól:o
Szia! teszteltél? Nagyon kívácsi vagyok, kérlek írd meg az eredményt! szorítok
A kérdező hozzászólása: Teszteltem, de negatív:((( Akkor most?
Már a beágyazódás után is érezhetõ.
Általában a jelek menstruáció után jelentkeznek. Pár hetesen (kb. 7 hetesen) hányinger, de persze nem mindenkinél. Valakinél a menstruáció elmaradáson kivül nincs semmi jele. Ha (nem) várt menstruáció nem jön meg (késik), akkor tesztelj reggeli elsõ vizeletbõl, az mutatja a legbiztosabb eredményt! Szurkolok!
Nekem a kimaradt menzi elõtt pár nappal már fájt a cicim, néha megszédültem és nagyon fáradt voltam. Ja és undorodtam (még most is) 1-2 ételtõl. 7 hetes kismamó
nekem mindíg fáj a cicim pétõl mensiig..nem jelent babát

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!