Találatok a következő kifejezésre: Mensi szerűen a hasam (47 db)

Ha a méh leszáll mennyi idő van még a szülésig szerintetek (2. baba)? Az első császárral született, mert nem jöttek a fájások.33 hetet töltöttem be meg nem szállt le viszont görcsölget mensi szerűen a hasam.

Legjobb válasz: Én azt olvastam, hogy a 2. babánaál már van mikor csak akkor száll le a has, mikor már jön a baba. Az, hogy görcsölget, az csak jósló fájások, nekem is van már a 28. héttõl+ egy csomó keményedés, és most már túlhordom a babát.

Én azt olvastam, hogy a 2. babánaál már van mikor csak akkor száll le a has, mikor már jön a baba. Az, hogy görcsölget, az csak jósló fájások, nekem is van már a 28. héttõl+ egy csomó keményedés, és most már túlhordom a babát.

Szinte mindig faj a hasam, olyan mensi szeruen, 5 hetes vagyok, ez normalis?

Tuneteim,csak a hasfajas es mellerzekenyseg.Nem vagyok almos napkozben,nincs hanyinger,semmi mas.Ez nem baj?

Legjobb válasz: Persze, így mensi idején teljesen normális, hogy fáj a hasad. Én 6 hetes vagyok, a mellem érzékeny, a hányinger 3 napja kínoz, de nagyon egyfolytában, álmos is vagyok, pláne déltõl-estig :) Kívános a kisfiammal egyáltalán nem voltam, most amire ránézek megkívánom, de addig tart a dolog. :) Kellemes babavárást!

Persze, így mensi idején teljesen normális, hogy fáj a hasad. Én 6 hetes vagyok, a mellem érzékeny, a hányinger 3 napja kínoz, de nagyon egyfolytában, álmos is vagyok, pláne déltõl-estig :) Kívános a kisfiammal egyáltalán nem voltam, most amire ránézek megkívánom, de addig tart a dolog. :) Kellemes babavárást!
Nekem rendesen görcsölt, mint amikor meg akar jönni.Ez természetes, feszül a méh, amiért vastag a méhnyálkahártya.Tulképpen olyan mint amikor mensizel, csak most ott van a baba is.Nyugi, én már háromszor voltam így.
elsõ vagyok... nem hiszem, hoyg a baba látszani fog, lesz egy üres petezsák. Nekem így volt mindkettõnél :)
A kérdező hozzászólása: De miota kiderult, hogy babat varok, nekem minden nap faj ez nem baj?Ha orvoshoz elmegyek, mar latni fogja a babot?Hasi ultrahangal?

Lehet érezni hogy ha teherbeesik az ember? -pár napja érzem hogy mensi szerű görcseim vannak és feszül a hasam.

Legjobb válasz: Teljesen ugyanazok a tünetek, mint mensi elõtt. Nem lehet érezni, szerintem. Simán lehet belõle bármi. Hányadik ciklusnapodon vagy, és mikorra várod/nem várod a mensid?

Teljesen ugyanazok a tünetek, mint mensi elõtt. Nem lehet érezni, szerintem. Simán lehet belõle bármi. Hányadik ciklusnapodon vagy, és mikorra várod/nem várod a mensid?
A kérdező hozzászólása: Junius harmadikán kénne megjönni (de én nm várom)
Akkor inkább az ovut érzed szerintem!
Kinek így kinek úgy... Nekem semmi tünetem nem volt az ég világon.Pedig trikreket vártam...
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat.

Attól még, hogy valakinek mensi szerűen fáj a hasa a mensi előtt, még lehet baba?

Most kellene megjönnie ( persze én örülnék neki ha nem), de már van egy kis alhasi görcsöm igaz enyhe, de van. A melleim majd leszakadnak már napok óta, igazából hétvégére nem várom de lehet, hogy előbb fog megjönni. Attól, hogy érzek ilyet még lehet baba?

Legjobb válasz: Igen. Én totál meg voltam gyõzõdve arról, hogy mindjárt megjön, azért görcsölök, de aztán csak nem jött meg és pozitív lett a teszt.

Igen. Én totál meg voltam gyõzõdve arról, hogy mindjárt megjön, azért görcsölök, de aztán csak nem jött meg és pozitív lett a teszt.
Én is így jártam. Esküdni mertem volna, hogy meg fog jönni. De nem jött. :) Aztán mikor már tudtam, hogy terhes vagyok, azon paráztam, hogy rögtön elvetélek, mert görcsölt úgyanígy a hasam. Nem történt meg ez sem. :) Szóval igen, lehet baba a dologban. :)
én speciel semmit nem éreztem, csak azt, hogy bárhol bármikor el tudnék aludni. amikor késett 2 napja, na akkor jöttek kisebb görcsök. bármi lehet, mindenki máshogy van berendezve. én szorítok Neked :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat! És nektek folyás mensi elõtt szokott lenni, mert nekem van, de inkább olyan krémes folyás...sztem ez is mensi tünet. Nektek???
a kisebbik fiamnál volt így, az egyedüli gyanús a sötétedõ bimbók voltak!

34 hetes vagyok miért görcsöl a hasam (mensi szerü) ha nagyvécéznem kell?

Legjobb válasz: Lehet hogy keményedik a hasad. Ennyi hetesen már nem gond. Gondolom méhösszehúzódásod van. Fáj is? Mert ha nem, akkor szerintem semmi gond ezzel, ha fáj, akkor talán megér egy dokit.

Lehet hogy keményedik a hasad. Ennyi hetesen már nem gond. Gondolom méhösszehúzódásod van. Fáj is? Mert ha nem, akkor szerintem semmi gond ezzel, ha fáj, akkor talán megér egy dokit.
A kérdező hozzászólása: Szokott keményedni az egyàltalàn nem fàj ...de ez a mensi szerü nagyon..
én is így voltam tegnap délután, meg este. Majd meg bolondultam. Kipróbáltam a meleg vizes fürdõt, meg bekaptam 2 magnéziumot és lefeküdtem pihenni. Este 10 fele éreztem, hogy már jobb és tudok mozogni, forgolódni az ágyban fájdalom nélkül. A keményedéseim nekem sem szoktak fájni. De ez megijesztett, pedig már a 3.gyerek. 33 hkm
A kérdező hozzászólása: és az elözöeknél nem volt ilyen érzésed??
csak az utolsó hétben, az elsõvel, de nem a pocim fájt. De õ 39 hétre született, a másodikkal meg a 41. héten indítottak. Mind a kettõnél a derekam szakadt le. Így nekem is új volt ez az erõs görcs a pocakomban.

36 hetes vagyok. Egy ideje fáj a hasam alja, olyan mensi szerűen, de folyamatosan és annál erősebben. Néha bele nyíllal, ami elég fájdalmas és a derekamban is érzem. Mi lehet ez? Valami baj lenne vagy ez ilyenkor már normális?

A folyásom pedig több lett és olyan fehéres nyálkás valami is van benne. A folyásomnak nincs semmi kellemtelen szaga, nem viszket vagy ég. Csak egyszer?en több és van benne ilyen nyúlós, fehére valami, de csak kis darabka. Bocs,hogy így írom le, de nem tudom másképpen megfogalmazni.

Legjobb válasz: Szia! Én 35 hetes vagyok.A folyásom nekem is hasonló pár napja,szerintem ez nagyjából normális,mert az elõzõ terhességemnél is volt. A hasam alja nekem is szokott fájni,de ez a szorító fájás csupán kb. fél-1 percig szokott tartani,és naponta néhányszor szokott csak elõfordulni. A derékfájás az általános velejárója a terhességnek.Fõleg így a végefelé,leginkább a terhelés miatt. Ha sokszor fáj a hasad és nagyon én azért rákérdeznék a dokinál,hogy nincs e gond.

Szia! Én 35 hetes vagyok.A folyásom nekem is hasonló pár napja, szerintem ez nagyjából normális, mert az elõzõ terhességemnél is volt. A hasam alja nekem is szokott fájni, de ez a szorító fájás csupán kb. fél-1 percig szokott tartani, és naponta néhányszor szokott csak elõfordulni. A derékfájás az általános velejárója a terhességnek.Fõleg így a végefelé, leginkább a terhelés miatt. Ha sokszor fáj a hasad és nagyon én azért rákérdeznék a dokinál, hogy nincs e gond.
A folyás egyre sûrûbb lesz és több ahogy közeleg a szülés. És a fájásokat mérted?
Nekem a héten voltak ilyen tüneteim (derékfájás és alhasi fájdalom), amire a dokim azt mondta, hogy ez a méhszáj nyílásától lehet. Szerintem hívd fel a dokidat! 31 hetes ikres kismama
A kérdező hozzászólása: Kedden megyek vizsgálatra (CTG, méhszáj ellenõrzés, uh) a dokimhoz. Már megemlítettem neki ezeket, azt mondta, hogy normális, csak akkor még nem jelentkezett mindennap. Majd kedden rákérdezek. Amúgy a baba mocorog, igaz már nem olyan aktív, de minden órában érzem egy pár alkalommal. A fájásokat nem mértem, mert csak két- három nyilallás és elmúlik. Lehet jóslók? A méhszájam 1100. Lehet korábban fog jönni a baba? Nagyobbnak is mérik mindig, mint a tényleges kora, úgy kb 2, 5-3 héttel. Már ilyenkor azért nem lenne neki semmi baja, igaz?
36 hetesen már mindene kifejlõdött (még az agya és a tüdeje is), így már nem minõsül koraszülöttnek sem. Ha tovább maradna bent, az már csak a súlygyarapodás miatt lenne jó. Szóval amiatt nem kell izgulnod, ha esetleg most már megszületne, tökéletes kisbabád lesz! 31 hetes ikres kismama

Már harmadik napja görcsölget a hasam. Mi lehet ez? Enyhe mensi szerű görcsöm van, de csak 5 nap múlva kellene megjönni. Ha esetleg beágyazódás lenne, akkor létezik, hogy 3 napig tart?

Legjobb válasz: Létezhet szerintem. Én mikor terhes lettem, éreztem a beágyazódást, csak nekem akkor kellett volna megjönnie, nem jött, viszont görcsölgetett a hasam napokig, úgy szúrkált lent.

Létezhet szerintem. Én mikor terhes lettem, éreztem a beágyazódást, csak nekem akkor kellett volna megjönnie, nem jött, viszont görcsölgetett a hasam napokig, úgy szúrkált lent.
Szia!Nekem is szokott mensi elõtt 5-6 nappal már görcsölni a hasam, addig amíg meg nem jön.Amikor sikerül teherbe esnem akkor is így volt csak sajnos nem maradt meg a babám.

1 órája mensi szerűen fáj a hasam, jósló lehet?

Meg a szeméremcsontom is fáj tegnap óta nagyon!

Legjobb válasz: szia! 37 hetes vagyok, szintén ezzel küzdök:), és fogalmam sincs mi lehet. a szeméremcsontom három napja mintha szét akarna szakadni, ha lépek akkor is fáj, ha felkelek az ágyból akkor is fáj, fura érzés. ma reggel óta pedig fáj a hasam vagyis az alhasam (vagy már nem is tudom mi...). de nekem elmúlik, nem erõsödik, csak úgy érzem hogy fáj. holnap megyek nst-re, remélem onnan pedig szülõszobára:). gondolod hogy már közel az idõ számunkra??:) drukkolok, hogy így legyen mindkettõnknek:)!!

szia! 37 hetes vagyok, szintén ezzel küzdök:) , és fogalmam sincs mi lehet. a szeméremcsontom három napja mintha szét akarna szakadni, ha lépek akkor is fáj, ha felkelek az ágyból akkor is fáj, fura érzés. ma reggel óta pedig fáj a hasam vagyis az alhasam (vagy már nem is tudom mi...). de nekem elmúlik, nem erõsödik, csak úgy érzem hogy fáj. holnap megyek nst-re, remélem onnan pedig szülõszobára:) . gondolod hogy már közel az idõ számunkra??:) drukkolok, hogy így legyen mindkettõnknek:) !!
A kérdező hozzászólása: Szia!Igen teljesen így érzek én is:) És én is holnap megyek nst-re!De jó lenne már szülni:) )))Szorítok érted is! De ha nem akkor megírod, nekem hogy mi volt......?Igazság szerint 4d szerint Augusztus 13-ra vagyok kiírva, jó lenne:) ))Doki szerint 24-e!Te mikorra vagy kiírva?

Görcsölget a hasam, mensi szerüen. Mi a teendö ilyen esetekben? 6 hetes multam.

Ha nem lenne most itt a babám akkor pont most lenne pé_m.

Legjobb válasz: Szia. Az elsõ trimeszterben, míg át nem veszi a szerepet a méhlepény normálisak a kisebb mensi szerû görcsök, amennyiben nem kíséri vérzés. Minden jót! 30 hetes kismama.

Szia. Az elsõ trimeszterben, míg át nem veszi a szerepet a méhlepény normálisak a kisebb mensi szerû görcsök, amennyiben nem kíséri vérzés. Minden jót! 30 hetes kismama.
Nekem is igy volt, aggodtam naprolnapra aztàn ultrahangon minden rendbe volt.) most 16, hétben ugyanugy görcsölgeteg, de semmi baj a babànak. Ne aggodj!
Szia! Mensiszerû alhasi fájdalmat, görcsöt azért érzel, mert nõ a méhed, nyúlnak a méhszalagok. (Normál állapotban egy nõ méhe 50 g, a terhesség végére pedig kb. 1 kg) Én is éreztem ilyet, rá is kérdeztem, de a dokim megnyugtatott, hogy ez normális. 37 hetes pocakos
Nekem is volt ilyen az elején, aggódtam is, de nem lett semmi baj. Akkor van gond, ha erõsen görcsöl vagy vérzik.

Folyamatosan görcsöl a hasam, erősebb mensi szerű fájdalmakat érzek, ez mit jelent? 38+3 hkm

Nem id?nként érzem, hanem több órán keresztül folyamatosan.

Legjobb válasz: Hirtelen rámjött a hasmnenés és úgy látom, mintha lement volna a hasam... a fájások ugyanúgy megvannak, csak idõszakosabban egy kicsit... VALAKI SEGÍTSEN MÁR

A kérdező hozzászólása: Hirtelen rámjött a hasmnenés és úgy látom, mintha lement volna a hasam... a fájások ugyanúgy megvannak, csak idõszakosabban egy kicsit... VALAKI SEGÍTSEN MÁR
A kérdező hozzászólása: Sziasztok :) még 2 hétig a kórházban ültem és 39+5 napra megindították a szülést, de nem akart indulni, így császárral kivették a babát. Magas volt a vérnyomásom, ezért nem vártak. Köszönöm az aggódásokat :) nem sajna akkor még csak vaklárma volt... Azóta jól vagyunk, édes a babuci :)
En hajnali 4 ota erzem hogy gorcsol a hasam, de nem veszes. Kicsit faj a fejem, emelygek. Olyan jo lenne ha ma ebbol szules lenne!! 39+3 hetes vagyok. Te hogy vagy?
Valami biztosan elkezdõdött! Pihenjél...gyûjtsed az erõt! :)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Egyenlõre még itthon vagyok :) Semmi szivárgást nem tapasztalok, a hasmenés abbamaradt, a görcsök megvannak, de nem fájnak olyan nagyon. Csak kicsit erõsebb mensi szerûen..
SZERINTEM IS ELJÖTT AZ IDÕ !!!!!! utána írd meg légyszi HA HAZAJÖTTÉL A KÓRHÁZÓL hogy zajlott a szülés fiú lány stb...:)
Hááát, már szülsz-szerintem....sok szerencsét, ügyes legyél.:) )))))
Irány a szülészet! Gyors és könnyû szülést kívánok! :)
Remélem már a kórházban vagy. Ha vaklárma, na de akkor is. Csak ügyesen.
Én már ne haragudj, de nem a gép elõtt ülnék! Hívd a párod, családtagot, orvost és irány a kórház!Nekem így kezdõdött, majd elkezdett szivárogni a magzatvíz!Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Ja és fiú lett, 3000 gramm és 54 cm :) Tamás :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!