Találatok a következő kifejezésre: Mensi helyett Hétfőn (3 db)

Hétfõn, vagy kedden. Akkor már elvileg tuti ki kell mutatnia a terhességet.
A kérdező hozzászólása: De akkor szerinted is Baba lehet?Én nagyon remélem:)

Mensi helyett barnázgattam. Hétfőn és ma is csináltam tesztet, akkor bizti hogy nincs baba ugye? Mi lehet ez?

Pedig:hányingerem van, szédülök, állandó pisiléssel küszködök.

Legjobb válasz: Mindkét teszt negatív lett!

A kérdező hozzászólása: Mindkét teszt negatív lett!
nem biztos hogy nem vagy babás, mikori vizeletböl csináltad a tesztet?Szerintem pár nap múlva ismételd meg a tesztet.Ird meg az eredményt.
A kérdező hozzászólása: Hát az igaz, hogy nem reggeli elsõ vizelettel csináltam, de ez ennyit jelentene?
A kérdező hozzászólása: A másik hogy alhas tájékon olyan furát érzek! Nem fáj csak fura!
A kérdező hozzászólása: Várom a válaszokat! 20 éves lány
Szia! Nálam is hasonlóan indult. Mensi helyett 3 napig barnáztam, csináltam 2 tesztet is, de mind kettõ - lett. Már teljesen elkeseredtem, hogy vmi bajom van, de olvastam egy érzékenyebb tesztrõl és 1, 5 hétre a mensire azt is megcsináltam. Pozitív lett!!! Csak késõbb indult el a hormon termelésem :) De mondjuk nekem semmi egyéb "tünetem" sokáig nem volt.

Vasárnap helyett pénteken jött meg és ma (hétfn) már el is múlt a mensim. Nagyon rövid volt és hamarabb is jött meg mint kellett volna. Ez lehet a fogyókúra miatt vagy hogy 3 hónapja nem szedek fogamzásgátlót, vagy terhes is lehetek?

Legjobb válasz: Ha megjött terhes nem lehetsz. A fogyókúra és a fogamzásgátló abbahagyása miatt lehet. Szerintem nincsen semmi baj,ha 2 hónap múlva is ilyen lesz akkor esetleg fordulj orvoshoz. (azért 2 hnap mert kb addigra biztosan meg kell szoknia a szervezetednek ezt a 2 dolgot)

Ha megjött terhes nem lehetsz. A fogyókúra és a fogamzásgátló abbahagyása miatt lehet. Szerintem nincsen semmi baj, ha 2 hónap múlva is ilyen lesz akkor esetleg fordulj orvoshoz. (azért 2 hnap mert kb addigra biztosan meg kell szoknia a szervezetednek ezt a 2 dolgot)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ de mint irtam 3 honapja nem szedek gyógyszert (muszáj volt mertsokat hiztam közben, és most ezért fogyózok is) de miután abbahagytam kétszer normális volt a mensim, csak most volt ilyen.
2 normális menstruáció után van egy ilyen az szerintem belefér! Nekem se minden vérzésem egyforma! De szerintem a fogyótól van ha rövid idõn belül több kilót is leadtál!
A kérdező hozzászólása: öt hónap alatt fogytam le 15 kilót
nem vagyok szakértõ lehet hülyeséget írok, de szerintem ez nem durva! De az biztos, h a szervezetednek ehhez is hozzá kell szokni szerintem a fogyó miatt van

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!