Találatok a következő kifejezésre: Mensi előtti hogyan (51 db)

Kb. 3-4 nap múlva lesz/lenne esedékes a következő mensim, csak reménykedem benne, hogy nem fog megjönni. A mensi előttihez hasonló hasfájás egyértelmű mensi-tünet, vagy jelenthet terhességet is?

Ami még emellett jelentkezett: éhség, émelygés (felváltva), és határozott cigiundor második napja.

Legjobb válasz: Sztem ez inkább terh., mint mensi:)

Sztem ez inkább terh., mint mensi:)
ez pont mindkettö lehet. majd 5 nap múlva ha nem jött meg tesztelj az már egy egész biztos képet mutat.
A kérdező hozzászólása: Bárcsak igazad lenne :) De hiányolom pl. a mellfeszülést, vagy érzékenységet. A szagok sem irritálnak. Ez olyan megtévesztõ :) Az émelygés is tegnap valamivel erõsebb volt, tulajdonképpen reggeltõl estig, megszakítás nélkül, ma inkább az éhség domináns, egyedül a cigiundor változatlan. Ja, és épp ma reggel produkáltam egy negatív tesztet, persze lehet, hogy csak korai volt még...
Korai volt a tesztelés, a peteérés után 14 napra kell megjönnie, ez biztos, és utána kéne tesztelned, tehát várj még 5 napot:) de a cigiundor az jó jel, majd írd meg az eredményt!
A kérdező hozzászólása: Rendben, feltétlenül megírom, szerintem, ha akarnám sem tudnám magamban tartani, persze abban az esetben, ha pozitív lesz... :) De már egyszerûen "muszáj volt" valamit csinálnom, akkor is, ha tudtam, nincs sok értelme, de annyira türelmetlen vagyok, és úgy idegesít, hogy nem tehetek semmit azon kívül, hogy várok. Pedig tényleg nem tehetek semmit :) A cigiundornak tényleg örülök, és jó jelnek is veszem, mert egyáltalán nem akartam rászokni, és amikor mégis sikerült, igyekeztem abbahagyni, de magamtól sosem ment igazán. Így is összesen csak 4 hónapot sikerült dohányosként eltöltenem, de az elmúlt két-három napban tényleg úgy érzem, ha fizetnének, hogy rágyújtsak, akkor sem bírnám.... :)
A kérdező hozzászólása: Ígértem, hogy megírom, bár sajnos nincs mit :( Nem a tesztelés volt korai, hanem csak azért lett negatív, mert (megint) nem vagyok terhes :(( Tegnap este, a 28. napon (talán idáig ha kétszer volt ilyen pontos) megjött... Mondjuk még életemben nem görcsöltem ennyire, és este már viszonylag gyakran nyilallt a hasam bal oldala (amit szintén SOSEM éreztem idáig), ráadásul iszonyatosan erõs... bár nagyon gyenge sosem volt, talán csak akkor, mikor még gyógyszert szedtem. Ja, és az émelygés ettõl függetlenül továbbra is megmaradt, gondolom, csak hogy ne legyen annyira egyszerû az élet... Ilyenkor olyan selejtesnek érzem magam :((

Ki tudja hogy a méhszáj mensi előtt két három nappal hol kell hol legyen? Csak mensi előtti nap fontos hogy fent legyen?

5-6 ra nem várom , tegnap megnéztem kiváncsiságból (tudom hogy nem jó vizsgálódni és nem s?r?n szoktam), szóval kemény és alig érem el.

Legjobb válasz: Szia! Nem ajánlatos, de mielõtt babás lettem én is szoktam nézni.Mensi elõtt 1 nappal középpen volt, és nem is volt teljesen zárt.Teljesen beparáztam.És mégsem jött meg.:) Még korai, de ha fent is marad az jó jel.De szerintem ne piszkáld minden nap mert ha ott a picur az nem jó neki.Ha babás vagy egy 10-es érzékenységû teszt már lehet kimutatná.Nekem a 11. dpo napon már mutatta. Sok sikert! 11 hetes km.

Szia! Nem ajánlatos, de mielõtt babás lettem én is szoktam nézni.Mensi elõtt 1 nappal középpen volt, és nem is volt teljesen zárt.Teljesen beparáztam.És mégsem jött meg.:) Még korai, de ha fent is marad az jó jel.De szerintem ne piszkáld minden nap mert ha ott a picur az nem jó neki.Ha babás vagy egy 10-es érzékenységû teszt már lehet kimutatná.Nekem a 11. dpo napon már mutatta. Sok sikert! 11 hetes km.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm , még nem tesztelek, mert már annyi - tesztet láttam (6), nem akarom , majd a nem várt napján. nem szoktam nézegetni , csak a mhónapban néztem akkor szerintem lentebb volt , meg ebben a hónapban kb 4 napja , akkor még középtájon lehetet, de mivel nem nagyon nézem nem is tudom igazán mikor van lent , vagy középen., majd lehet mensi elõtti este megnézem. Köszönöm mégegyszer és gratulálok a picihezez. Ha valkinek van tapasztalata még írjatok.
Én abba is hagytam a méhszáj nézegetését jó pár hónapja. Nincs rá mit adni. Nem bizonyíték semmire!!! Nekem volt ilyen is meg olyan is, mégsem jelentette azt, hogy terhes vagyok. Szóval csak felesleges és veszélyes dolog. Nekem volt olyan, hogy mensi elõtti nap EL SEM ÉRTEM, csak vhogy kitapintottam, hogy totál el van fordulva. naná, hogy vki írta, hogy õ ekkor terhes lett. Hát elhiheted, hogy beleéltem magam, másnap mégis megjött. Nem volt ott semmi sem...
A méhszáj helyzete a nap folyamán is változhat, nálam legalábbis így volt, amikor még néztem. Volt olyan, hogy bizosra tudtam, hogy ovum van, reggel megnéztem, könnyen elérhetõ volt, puha, nyitott. Tehát minden ahogy a nagykönyvben meg van írva. Pár óra múlva pedig zárt, kemény és elfordult. Azóta nem nézem.
Ez borzasztó szubjektív "tünet", ne foglalkozz vele.
A kérdező hozzászólása: 2 évvel ezelõtt kérdeztem , azóta itt játszom a ma már 14 hónapos kisfiammal, de azért köszi

Mensi elötti és utáni időszakban (előtte, utána 2-3nappal) előfordulhat az hogy a váladékom teljesen más szagú?

Szóval el?fordulhat az hogy a mensi elötti 2-3 napban és az utána lév? 2-3-4 napban amikor már teljesen elmúlt a mensi és ami jön váladék (átlátszó) az úgymond "büdös"?

Legjobb válasz: Hát nekem is volt és van is ilyen folyásom, de nekem még a színe is megváltozik. az orvos azt mondta, hogy egyfajta gombás fertõzés, hüvelyzuhanyt írt fel, ami be is válik, és recept nélkül kapható!Az egészet 1500-ból megúsztam. Egy kis mûanyag szerkezet, langyos vizet kell bele engedni, és egy laktóz-pezsgõtabit beletenni, azzal kell kimosni a hûvelyt heti 2-szer. De azért menj el nõdokihoz, mert lehet, hogy neked másfajta folyásod van, és máshogy kezelendõ.

Hát nekem is volt és van is ilyen folyásom, de nekem még a színe is megváltozik. az orvos azt mondta, hogy egyfajta gombás fertõzés, hüvelyzuhanyt írt fel, ami be is válik, és recept nélkül kapható!Az egészet 1500-ból megúsztam. Egy kis mûanyag szerkezet, langyos vizet kell bele engedni, és egy laktóz-pezsgõtabit beletenni, azzal kell kimosni a hûvelyt heti 2-szer. De azért menj el nõdokihoz, mert lehet, hogy neked másfajta folyásod van, és máshogy kezelendõ.

5 napja késik a mensim, az aktuális mensi előtti nap óta érzem azt hogy mindjárt megjön. Terhes vagyok vagy valami más?

lehet hogy most hülyének tünök,de állandóan a wc-re futkosok mert úgy érzem mintha megjött volna és folyik.de semmi.csak egy kis fehér folyás.a mellem(vagy inkább a mell bimbóm) csak akkor fáj ha hozzáérek,de nem er?sen.alaphelyzetben inkább akkor érzékegy ha lehejolok.dec.23-án volt peteérésem és támogattuk a "babaprojektet".tesztet már csináltam tegnap reggel és 3 napja is de negatív volt.mit gondoltok?

Legjobb válasz: Szia.Nem akarlak elkeseriteni de ha két teszt negatív akkor nem valószínû hogy terhes vagy persze ez nem kizárt.Én múlt hónapban jártam úgy hogy az egész hónap kiesett nekem is megvoltak a tüneteim , nekem is két tesztem lett negatív és most eljején megjött.A menstruáció késését vagy kimaradását sok tényezõ befolyásolhatja.Többekközött a labilis idegi állapot, új környezet, megfázás,felfázás stb.De azért sok szerencsét nektek(ha adtál rá esélyt bármi lehetséges) lehet hogy alacsony a hormonszinted.

Szia.Nem akarlak elkeseriteni de ha két teszt negatív akkor nem valószínû hogy terhes vagy persze ez nem kizárt.Én múlt hónapban jártam úgy hogy az egész hónap kiesett nekem is megvoltak a tüneteim , nekem is két tesztem lett negatív és most eljején megjött.A menstruáció késését vagy kimaradását sok tényezõ befolyásolhatja.Többekközött a labilis idegi állapot, új környezet, megfázás, felfázás stb.De azért sok szerencsét nektek(ha adtál rá esélyt bármi lehetséges) lehet hogy alacsony a hormonszinted.
A lényeg, hogy ne görcsöljetek rá a babaprojektre, mert annál nehezebben fogsz teherbe esni. Lehet ez pszihés tünet (már annyira szeretnéd, hogy a szervezeted "becsap", vagy ahogy az elõttem szóló is írta, stresszes élethelyzet, vagy akár rendszertelen étkezés. Fontos tudni, hogy alapvetõen rendszeres-e a menstruációd. Az, hogy peteérésed mikor van, nem olyan egyszerû kiszámolni, én is csak nemrég tudtam meg, hogy egy nõ egy évben kb. 4-5 alkalommal eshet teherbe, attól függetlenül, hogy éppen peteérés idején volt-e együtt a párjával. Nekünk "mázlink" volt. A lényeg, hogy együttlét után legalább 1 hetet várj, míg tesztet csinálsz, és ha pozitív lesz, akkor 1másodperc alatt ott lesznek a csíkok. Sajna, ha két teszted is negatív volt, nem vakószínû a dolog. Semmi elkeseredés, a titok: sokat kell "gyakorolni"... :-)

Azoknak a válaszát várom akiknek 14 évesen vagy csak utána jött meg a mensije? Nektek, hogy volt? Vártátok? Mit tapasztalatok előtte?

14 vok és még mindig nem jött meg.

Legjobb válasz: ha 16 évesen vagy utánna nem jön meg akkor aggodj:D de voltmár olyan akinekmég azután jött meg szerintem nem kell aggódnod:] amugy fehér folyás volt elötte,fájt egy kicsit a hasa,és éreztem vmi változást

ha 16 évesen vagy utánna nem jön meg akkor aggodj:D de voltmár olyan akinekmég azután jött meg szerintem nem kell aggódnod:] amugy fehér folyás volt elötte, fájt egy kicsit a hasa, és éreztem vmi változást
A kérdező hozzászólása: köszönöm. amúgy nekem már több mint egy éveee van fehérfolyásom tnap ota egyszer fáj egyszer nem az alhasam meg a derekam. neg a mellem feszül.
nekem a 15. szülinapomon jött meg. már volt fehér folyásom kb 1, 1, 5 éve. aztán kimentem pisilni a szülinapomon, megtöröltem és láttam h tiszta vér lett a wc papír. szóltam anyámnak h megjött, adott egy betétet és ennyivolt.
Szia, nekem 16 évesen jött meg, és nem is igazán aggódtam emiatt, elõtte már 2 éve kb volt fehérfolyásom, meg minden fejlõdési jel jelentkezett már, szóval tudtam, hogy úgyis megjön, ahogy vannak korán érõ, úgy vannak késõn érõ lányok is. Nem volt semmi különös elõtte, fájt a hasam és annyi, majd megjött, nem volt különösebben kellemetlen, csak új amíg megszoktam. Nekem egybõl beállt a ciklusom nagyon rendszeresre, sosem maradt ki, már a másik hónapban már jött is 28 napra, és azóta is így van, mindig pontos és sosem késik, és ez már bizony kb 11 éve :) )
Én 14 éves voltam, amikor megjött. Egyáltalán nem vártam, mert tudtam, hogy milyen kellemetlenségekkel jár. Nálam sem volt igazán elõzménye, egyszercsak megjött. Szerencsére én nem szoktam rosszul lenni, már hozzá szoktam.
Nekem idén nyáron jött meg , és két hónap múlva leszek 15. Én már vártam egy kicsit, mert az osztályomban én voltam az egyedüli, akinek még nem jött meg, és elég cikin éreztem magam, mert mindenki úgynézett rám, mint egy pisis kislányra-->eléggé zavaró fehér folyásom volt elõtte, amikor megjött akkor is azt hittem h az van, azztán amikor elmentem WC-re rájöttem h nem az volt... Nekem nem fájt elõtte semmim, nem görcsöltem (és most sem érzek semmit)szerencsére, de ez változó. Van olyan barátnõm, aki megmozdulni se tud ilyenkor Ne aggódj, meg fog az jönni, nem kell attól tartani Remélem tudtam segíteni 14/lány
Nekem pont január elsején jött meg, és majdnem 14 éves voltam. Semmit nem éreztem elõtte, inkább csak a hatodik érzékem, de fizikailag semmi nem jelezte elõre. A barátnõmnek fél évvel késõbb, a 15. születésnapja után jött meg. Semmivel sem vagy elmaradva, nyugi.
Nekem a 14.-dik születésnapomon jött meg elõször, de csak 16 éves koromtól volt rendszeresen 28 naponként. Ez minden nõnél változó. Ne aggódj!! Idõvel meg is unod!! Ha kicsit késõbb jön / mint a többi lánynak / azért Te épp oly érté- kes, vonzó, nagylány vagy. Légy türelmes. Sok boldogságot!
14 voltam, mikor a Múmia visszatért néztük a barátnõimmel és a húgommal a moziban. Na nekem ott jött meg a film alatt elõször! Semmi elõjele nem volt, egyszerûen csak elkezdtem vérezni. Így várni sem vártam, de utána marha "nagylánynak" éreztem magam és büszke voltam rá. (nagy dolog ez valahol egy lány életében). Halálosan nyugodt lehetsz, kb. 3 éved van még, ami az egészséges határokba belefér. :) 22/L
Azon a nyáron töltöttem a 16-ot mikor elöször megjött!Érdekes , mert nem vártam ennyire mint a msotani 13-14 évesek:-) SEmmi elõzménye nem volt! EGyik napról a másikra ot volt!MOstmár van mellfeszülés, görcsök!DE msot már 24 vagyok! Nyugodj meg!SZtem nem vagy elkésve!Késöbb érsz mint a többiek!
Akkor valószínûleg mostanában fog mejönni lehet, hogy már csak 1- nap.
Inkább peteérésed lehet.Ilyen korán még nem érezheted a babát.
Nem érezheted.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat!de az szerintetek bíztos hogy nem vagyok terhes?volt már olyan hogy késett de akkor ilyen tüneteim nem voltak.
Elsõ vagyok. Még csak a 12.napon vagy ezért írtam hogy peteérésed lehet azt érzed.Ha 28 naposak a ciklusaid akkor 19.-én kell megjönnie.Ami még elég messze van, tehát nem lehet kijelenteni hogy terhes vagy vagy nem.Ha majd akkor késik akkor csinálj tesztet.
A kérdező hozzászólása: rendben köszönöm a választ!
A kérdező hozzászólása: azért ez a nagy aggódás mert még ilyen nem történt velem...ilyeneket nem éreztem.izgulok egy picit mert már nagyon szeretnénk babát és eddig még sajna nem jött össze...
Megint elsõ vagyok. Ha most van peteérésed akkor most van rá a legnagyobb esély.Úgyhogy hajrá, támadd le a párod.Ha tehetitek minden nap legyetek együtt.Nekünk is 9 hónap után sikerült, mi is naponta-2 naponta együtt voltunk.
A kérdező hozzászólása: oké, rajta leszünk az ügyön!

Tegnap, tegnap előtt barnáztam, szúrkál a hasam kicsit és kívánom a májkrémet, pedig előtte soha nem ettem. 12-én múlt el a mensim, lehet hogy ez a baba jele? Mi lehet ez? Talán egy baby lehet ez mögött?

Legjobb válasz: Nekem is 7-én jött meg. Nekem általában 28 naposak a ciklusaim, így 21-én kellett lennie a peteérésnek, azonban azt hiszem, hogy csak most van, mert az lh-teszt tegnap volt pozitív. Nem tudom, szeretnél-e babát, de ha igen, lehet, hogy még idõben vagy, attól is függ, hány napos (és rendszeres avagy rendszertelen) a ciklusod!

Nekem is 7-én jött meg. Nekem általában 28 naposak a ciklusaim, így 21-én kellett lennie a peteérésnek, azonban azt hiszem, hogy csak most van, mert az lh-teszt tegnap volt pozitív. Nem tudom, szeretnél-e babát, de ha igen, lehet, hogy még idõben vagy, attól is függ, hány napos (és rendszeres avagy rendszertelen) a ciklusod!
MI VOLT A MENSZID ELSÕ NAPJA? MERT KB. MOST MÉG CSAK A PETEÉRÉSNÉL JÁRHATSZ...
A kérdező hozzászólása: Szia! 7-én jött meg

Hogy bírni ki a nem várt mensi előtti napokat?

Már kezdem azt hinni hogy meg?rültem, 15-20 percenként wc-re rohangászok megnézni van-e újság, milyen a folyásom, toporgok egyhelyben, semmi nem köt le és úgy izgulok mint egy szigorlat el?tt. 29-re nem várom...

Legjobb válasz: Szia! Én teljesen ugyan így érzek mint te...22.-én volt az inszeminációm és alig várom már,hogy megtudjam az eredményt.Egyszer lemondok még arról is,hogy valaha sikerül,de máskor meg biztos vagyok,hogy sikerült...Nekem azóta fáj a mellem,nem múlik,hasam tegnap is szúrkált,ma semmi különös..Iszonyú ez a várakozás.Már elfogyott a lelki erõm,mostanra.3 éve próbálkozunk.....Talán most felcsillan a remény...Nagyon drukkolok mindenkinek!!!!!!

A kérdező hozzászólása: Nem lehet elterelni a figyelmet errõl, hiába próbálom...
Sziasztok! Én is pedagógus vagyok, és tudom milyen érzés más gyerekeit nevelni, közben meg a sajátról álmodozni, és izgulni, vajon most sikerült-e? Mindenkit megértek, és ha akarjátok, akkor igenis akarjátok, és ne higgyetek azoknak akik azt mondják nem kell rá gondolni! De! Aki ismeri a vonzás törvényét, vagy a titkot, az megérti. Ha nagyon akarom, és többször gondolok rá, elõbb-utóbb meg lesz. Ez a siker titka. Bocsi ha elvontnak tûntem kicsit. Én 4-re nem várom.
Szia!Én ugy veszem észre hogy mindenki csak segiteni akar!Nem vagy õrült!Tudom hogy ilyenkor könnyü azt mondani hogy probálj meg nem rá gondolni, de hidd el van benne valami!
Szia! Én teljesen ugyan így érzek mint te...22.-én volt az inszeminációm és alig várom már, hogy megtudjam az eredményt.Egyszer lemondok még arról is, hogy valaha sikerül, de máskor meg biztos vagyok, hogy sikerült...Nekem azóta fáj a mellem, nem múlik, hasam tegnap is szúrkált, ma semmi különös..Iszonyú ez a várakozás.Már elfogyott a lelki erõm, mostanra.3 éve próbálkozunk.....Talán most felcsillan a remény...Nagyon drukkolok mindenkinek!!!!!!
Szia! Én ugyanígy vagyok, mint te és atöbbiek , akik írtak. Egyfolytában az internetet bújom, hogy megfejtsem melyik folyás mire utal, nekem mikor mi miért volt, vagy van, nekem még több mint egy hét a nem vártig, de semmi másra nem tudok gondolni. Nekem vot két napja barna folyásom is, de fogalmam nincs, hogy beágyazódástól, vagy pé-tõl, mert nem tudom, hogy mikor van pé-m. Azóta meg nekem is fehér, krémes , nem tudom , de én is tükön ülök, valaki adhatna tanácsot, hogy mit kéne csinálni, hogy ne folyton ezen lovagoljak. Próbálom elterelni a figyelmem, a gondolataim, de nagyon nehéz.
A kérdező hozzászólása: Imádom amikor átfogalmazzák a kérdésemet és még véletlenül se magyarrá szerkesztik össze. Azért bocs, de pedagógus lévén tudok fogalmazni...
Én is nagyon izgulok...neked is van folyásod? Milyen? Mert nekem is van .
én 4.-re nem vàrom!Nekem van folyàsom fehèr krèm szeru!Ugyan ugy vagyok mint Te!Alig birok magammal!Pedig mèg nagyon sok van 4.-ig
A kérdező hozzászólása: Változó a folyásom, de mivel gyakran törölgetem magam... Reggel pl. sûrû, fehér volt, délelõtt kissé tojásfehérjés, aztán megint egy kicsit fehéres krémesebb... A hasam is hol fáj, hol nem, hol azt hiszem, hogy nincs remény, hol pedig azt, hogy ha ennyire nem fáj akkor biztos nem fog megjönni. Ja és állandóan a mellemet szorongatom, hogy vajon érzékeny-e... :-(((( Tiszta hülye vagyok!
A kérdező hozzászólása: Az lehet hogy segíteni akarnának többen is, de ha így átfogalmazzák a kérdést senki nem fog válaszolni. :-S
Szerintem senki nem fogalmazta át a kérdésed.nagyon türelmetlen vagy és ez a babának sem tenne jót...

Valószínűleg ha sikerül teherbe esnem, akkor el fog maradni a mensi előtti pecsételő vérzés és akkor ebből majd következtethetek hogy sikerült?

Mindig szokott lenni mensi előtt pár napig pecsételő vérzésem wc-papíron. Ez nem barna. Hanem vagy rózsaszín, vagy pedig piros és nem mindig, és nem sok. Ha sikerülni fog a baba, akkor lehetséges hogy ez nem lesz és akkor már kezdhetek is gyanakodni? Én rögtön elkönyvelem mindig, hogy most sem sikerült, amikor ezt felfedezem, de ha netán elmarad ez a pecsételés, akkor reménykedhetek majd? Mert gondolom, ha sikerül, akkor már nem lesz ez a pecsételés se...

Legjobb válasz: Miért nem mész dokihoz a pecsételéssel? Lehet ez miatt nem jön a baba. Pl. progihiány is lehet az oka.

Miért nem mész dokihoz a pecsételéssel? Lehet ez miatt nem jön a baba. Pl. progihiány is lehet az oka.
A kérdező hozzászólása: Szerintem ennyi még belefér. És több helyen is olvastam, hogy ez természetes jelenség, hiszen így jelez a mensi, hogy meg fog jönni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!