Találatok a következő kifejezésre: Mensi előtt után is (13 db)

Van egy gyermekünk, és szeretnénk egy másodikat. Az elsőnél is magas volt a prolaktin szintem, de 8 hónap után összejött. Vettem egy ov. Mikroszkópot, de állandó jelleggel páfrányos. Mensi előtt után és közbe is. Miért lehet ez?

Legjobb válasz: Nekem annak idelyén a magas prolaktinra azt mondta a doki, hogy egy gyermek születése után, telejesen rendbe jönnek a hormonok. Ha rég próbálkoztok, s még semmi, keress fel egy dokit, kitartás, van akinek semmi baja, s mégis várat magára a baba.

Nekem annak idelyén a magas prolaktinra azt mondta a doki, hogy egy gyermek születése után, telejesen rendbe jönnek a hormonok. Ha rég próbálkoztok, s még semmi, keress fel egy dokit, kitartás, van akinek semmi baja, s mégis várat magára a baba.

Akinek pé után és mensi előtt szokott fájni a melle, akkor is fájt, amikor teherbe esett? Ugyanúgy fájt? Vagy esetleg elmúlt, mint mensi előtt és visszatért?

Legjobb válasz: Szia. Nekem nagyon kicsit szokott fájni a mellem mensi elõtt, de múlt hónapban borzasztóan fájt az ovu után egy héttel. Alig tudtam fürdeni, annyira fájt! Hozzá sem tudtam érni! Baba volt!

Szia. Nekem nagyon kicsit szokott fájni a mellem mensi elõtt, de múlt hónapban borzasztóan fájt az ovu után egy héttel. Alig tudtam fürdeni, annyira fájt! Hozzá sem tudtam érni! Baba volt!
Nekem feszült! Nem fájt, hanem feszült! Nem tudom máshogy leírni. Nekem sosem feszült mensi elõtt! Ezért csináltam a tesztet!
Nekem mindig fájt mensi elõtt, most pedig az volt a furcsa, hogy egyáltalán nem fájt, csak a nemvárt napján kezdett, azóta is majd leszakadnak. Két nap múlva pozitívat teszteltem :)
Nekem ovu elõtt két nappal kezdtek el fájni egészen mensziig. Menszi elsõ napján elmúlt. Amikor babás lettem, akkor nem múlt el. Sõt még most a 17. hétben is feszül, érzékeny a mellbimbóm.

Beágyazódás könyékén mennyinek kell lenni kb. a hőmérsékletnek? Ovu után napokig 37, 1 volt ma ovu után 7 napon 36, 7. Alhasi fájdalmaim vannak mint mensi előtt 2 nappal. Szúrkálás is van. Ez mi lehet?

Legjobb válasz: a pé után tehát a ciklus második felében is magas a hõ, a mensi elõtt egy-két nappal esik le, jelezve, hogy megjön, ha nem esik le, akkor lehetsz babás. Drukkolok.

a pé után tehát a ciklus második felében is magas a hõ, a mensi elõtt egy-két nappal esik le, jelezve, hogy megjön, ha nem esik le, akkor lehetsz babás. Drukkolok.

Mensi előtt és után is kb.3 napig pecsételtem általában, most viszont terhes vagyok lehet így v. mi gondom dokinál még nem voltam sajnos 2 hétig még nem dolgozik? ! 6 hetes vagyok

Legjobb válasz: nem lesz gond valakinél még rendes mensi is elõfordul...Ha nincs darabossûrû, vagy híg élénkpiros vérzésed esetleg erõs görcs, akkor nem kell aggodni. Ha ilyen elõfordul a szülészeti ambulanciára mehetsz bármikor. A normális mensiszerû vérzés ilyenkor sem szokott bej lenni.

nem lesz gond valakinél még rendes mensi is elõfordul...Ha nincs darabossûrû, vagy híg élénkpiros vérzésed esetleg erõs görcs, akkor nem kell aggodni. Ha ilyen elõfordul a szülészeti ambulanciára mehetsz bármikor. A normális mensiszerû vérzés ilyenkor sem szokott bej lenni.
Eggyet értek az elõzõ hozzá szólóval.Nekem is volt pecsételõ vérzésem az elsõ 2 hónapban és azt mondta a doki hogy ez normális. Nyugi nem lesz gond. üdv. 29 hetes kismama
nekem az elsö 3honapban végig barnáztam, de semmi gond nem volt,
A kérdező hozzászólása: nem most pecsételek, hanem mikor még megjött.

Kinek milyen volt a vizelete mensi elött v elmaradt mensi után? Minden tapasztalatokra kiváncsi vagyok! (mármint aki terhes is lett)

Legjobb válasz: A wcben honnan tudod milyen a vizeleted? Ugyanolyan mint elõtte. Ha nem vizsgáltatod nem tudod mi van benne és mi nincs.

A wcben honnan tudod milyen a vizeleted? Ugyanolyan mint elõtte. Ha nem vizsgáltatod nem tudod mi van benne és mi nincs.
Hát én egyet tudok: várandósan sokkal több lett, mert állandóan pisilek. Vagy pontosan mire gondolsz?!
A kérdező hozzászólása: a szinére plul sötétebb v villágossabb.ilyenekre gondoltam.wcben persze h nem látod de gondolom aki terhes vérvételnél vizeletet is szoktak kérni nem!?ezért kérdem....
Én a labornál még nem tartok :) de akkor is csak a terhes pisimmel kapcsolatban leszek képben, mert normál állapotomban nem szokták nézni. Babát vársz?
A kérdező hozzászólása: Szia!remélem babát várok mert soktünetem van már olyanis ami eddig nem volt 1-2án kell megjönnie 24-25 naposak ciklusom.2 nappal elöbb teszteltem nega lett.igy várok nem vártig.azért kérdem mert én a vizeletem is nézem és eddig mindig világos volt most láthatóan sötétebb meg azt hallottam olyankor sötétedik.belepisilok eldobhatos pohárba azt ugy nézegetem többször ennyi.ezért kérdeztem vajon igaz lehet e!
A kérdező hozzászólása: sziasztok!halvány pozi lett mai tesztem nagyon örülök és annyit mondhatok h érdemes volt vizeletem is mindennap nézni mert világos szinbül sötét lett nekem ez bizony terhesség jele is lehet pedig nem halottam rola csak mindent nézegettem magamon mindennap követve és lám bevállt nem mensi napomon.nekem ezis ugy látszik jel volt még majd tesztelek me nem nagyon akarom elhinni és 25 napos ciklusnál ilyen korán kimutassa na ez ami még fura nekem!na mindegy tény 2csikocska a többit meglátom majd!aki nemvárt mensiét várja sztem semmit nem veszit vele ha ezt is figyelembe veszi csak tanácsolni tudom!!!
Én gratulálok a teszthez! Nekünk is most sikerült. Mikor kellett volna megjönnie?

Inszem után 3x1 utrogestan szedése mellett is barnázok a mensi előtt. Ez normális?

A dokim szerint ez nem akadályozhatja a teherbeesésemet, mert a hormoneredményeim tökéletesek lettek. De szerintem akkor sem normális, hogy progeszteron pótlás alatt is a mensi el?tt 5 nappal már barnázok. Van valakinek ilyen téren tapasztalata?

Legjobb válasz: Az 1. inszem után 2x1 duphastont szedtem, barnáztam. A 2. inszem után már 3x1 duphastont írt fel, akkor is barnáztam. Most váltottunk utrogestanra, de így is barnázok. Nem értem, hogy miért nem jó semmi rá

A kérdező hozzászólása: Az 1. inszem után 2x1 duphastont szedtem, barnáztam. A 2. inszem után már 3x1 duphastont írt fel, akkor is barnáztam. Most váltottunk utrogestanra, de így is barnázok. Nem értem, hogy miért nem jó semmi rá
Lehet, hogy inkább 3x2 kellene szedni! Kérdezd meg a dokid, hogy nem lehetne-e az adagot emelni?
talan mert nem progeszteron hiany okozza a barnazasodat...nagyon sok esetben csak ennyi a baj de lehet hogy veled mas a szitu...a megerzesid jok mert valoban nem normalis hogy barnazol es sajnos nem jelent jot

Holnap lesz egy hete hogy a 2. inszemen voltunk, azóta szedem az Utrogestant, így nagyobb esélyünk van a pozitív tesztre? A mellem feszít és néha a hasam is, de mensi elött is szokott, az inszem után is fájt picit (az 1 után nem)

Még egy hét a tesztig?Szorítsatok!

Legjobb válasz: Az Utro segíti a beágyazódást, azért kell szedni. Elsõ után nem kellett szedned? Sajnos a mellfeszülés és a hasfájás még nem jelent semmit, nekem mmind a három inszeminációmnál fájdogált a mellem és a hasam is. Mikor tesztelsz? Szorítok!

Az Utro segíti a beágyazódást, azért kell szedni. Elsõ után nem kellett szedned? Sajnos a mellfeszülés és a hasfájás még nem jelent semmit, nekem mmind a három inszeminációmnál fájdogált a mellem és a hasam is. Mikor tesztelsz? Szorítok!
Szia! Nekünk 2 hete lesz holnap, hogy inszemináción voltunk, tehát holnap kell tesztelnem! Én is utrogestan hüvelykúpont kaptam, naponta 2x2 dózisban. Ez valóban a baba megtartását-beágyazódását segítõ gyógyszer, sárgatest hormon kiegészítése/pótlása. Nekem amúgy semmilyen tünetem nincs, azon kívül, hogy tegnap reggel óta -nem folyamatosan- görcsölget a hasam, olyan mindjárt megjövõsen. Pontosabban úgy, mintha már meg is lenne, de nem! Szerintem ezt pont az utrogestan okozza... Sok inszemesnél olvastam azt, h fájt a hasuk az inszem utáni napokban, sztem ez még nem elõjele a babásodásnak (sajnos...) de nyilván ettõl még ott lehet a baba! Nem egyszerû a várakozás, tudom, de valahogy csak kibírok még egy napot, Neked pedig nagyon drukkolok hogy pozitívat tesztelj 1 hét múlva!
hol csinálták neketek lányok az inszemet?
09:02-es vagyok, nekem a gyõri Kaáli Intézetben. Te is arra készülsz?
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!Én az utrot szájon át szedem napi 3szemet, volt tapaszom, clostym, és repesztõ szurim.Az 1nél semmi, ezért is bizunk jobban.Szombathelyen csinálta a doki.Szorítok én is nektek!
majd ird meg mivan!!!!!!
Na mi lett az eredmény? Remélem nem hiába drukkoltunk :)

Babával próbálkozunk januárban lesz 3 éve. Eddig mensi előtt, PÉ után mindig fájt a mellem, ebben a hónapban abszolúte nem fájt. Tegnapra nem vártam a mensimet és eddig nem is jött meg. MI lehet?

2 terhességem közül az egyik ikerterhesség volt,elvetéltem,ahogy a tavaly novemberi babámmal is,november óta a mensim hol 3 napos,és nagyon gyenge,hol 6 napos,és er?s de tavaly november óta nincs semmi.Ebben a hónapban beágyazódás környékén nagyon er?sen görcsölt a petefészkem,és nyilallt a hüvelyemen át a méhem.De a mellem egyáltalán nem fáj,mint a 13 év mensim alatt minden hónapban,ha meg akart jönni.Segítsetek légyszi.Kösy a válaszokat.Lizy

Legjobb válasz: Tudom,hogy elég mindennapos kérdés,de a nõgyógyásznál 3 hónapja voltam,azt mondta,hogy minden ok,és egy alkalomért a fizetésem 8%-át kifizetni,egy "Minden Ok"-ért kissé húzós.(10000 egy vizsgálat).A legfuribb az egészben,hogy nem fáj a mellem.Arra gondoltam,hogy nem volt PÉ-m és azért nem fájnak.Nem tudom mitévõ legyek.

A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy elég mindennapos kérdés, de a nõgyógyásznál 3 hónapja voltam, azt mondta, hogy minden ok, és egy alkalomért a fizetésem 8%-át kifizetni, egy "Minden Ok"-ért kissé húzós.(10000 egy vizsgálat).A legfuribb az egészben, hogy nem fáj a mellem.Arra gondoltam, hogy nem volt PÉ-m és azért nem fájnak.Nem tudom mitévõ legyek.
Hormon vizsgálatra elküldött a dokid? Nekem is most derült ki, hogy alacsony a progeszteron szintem és azért volt már több elhalt terhességem is.
szerintem cysta az ami szúrkált félidõben. Amíg az szét nem megy vagy fel nem szívódik addig vszû nem fog megjönni a mensid sem. Igen, lehet a hormonhiány oka avetélésnek. ezt mindenképpen ellenõríztesd-majd a doki megmondja mikor mit kell levetetni. Ha a hormonrendben van, akkor pedig próbálj beszélni a DR Petrányi Gyõzõvel az Immunológiai intézetben-van honlapjuk is szerintem itt is fel tudod venni a kapcsolatot velük-mert lehet, hogy az van ami nálunk volt: 3-om babót elvetéltem mert a szervezetem olyan erõsen védekezik az idegen anyag ellen(baba), hogy elkezd ellenanyagot termelni és megöli a babát( erre én kaptam immunglobulint a 6. héttõl a 24.-ik hétig 3 hetente. így sikerûlt kihordanom a babát. Lehet, hogy neked csak a hormonjaiddal van baj, de leírtam ezt mert ha a hormon jó akkor talán hasonló gondod van mint nekem.

Peteérés után három nappal 4 tizeddel esett le a hőm és ez azóta (4 napja) tart. Csak közvetlenül a mensi előtt leesett hő számít "nem terheeségnek", vagy már ez a leesés is azt mutatja hogy nem leszek babás? :(

Legjobb válasz: Azt olvastam valahol, h. a peteérés után 5 napon belül megy fel a hõ. Úgyhogy ne aggódj, még felmehet! Biztos volt (vagy biztos, h. most volt) peteérésed? Sok sikert!

Azt olvastam valahol, h. a peteérés után 5 napon belül megy fel a hõ. Úgyhogy ne aggódj, még felmehet! Biztos volt (vagy biztos, h. most volt) peteérésed? Sok sikert!

A gyógyszer abbahagyása után ha nem jön meg mert még nem állt be rendeszesen akkor is fáj a hasa az embernek ugy mint mensi előtt akár 1-2héten keresztül is vagy ez vmi más?

Legjobb válasz: Én is nemrég hagytam abba és mar 3hete késik pedig csak3 honapig szedtem.Nekem nem faj a hasam,es semmi más olyan jelet sem vettem észre ami arra utal,h meg fog jönni.Meddig szedted és milyet??????

Én is nemrég hagytam abba és mar 3hete késik pedig csak3 honapig szedtem.Nekem nem faj a hasam, es semmi más olyan jelet sem vettem észre ami arra utal, h meg fog jönni.Meddig szedted és milyet??????
A kérdező hozzászólása: Diane35-t szedtem és két évet. Decemberbe hagytam abba mert szeretnénk babát. Két hete mensis érzésem van és már 5napja késik, de a teszt negativ volt

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!