Találatok a következő kifejezésre: Mensi előtt sosem (10 db)

Mit jelent, ha 2-3 ujj simán befér? Rugalmas a szűzhártyám vajon? Valamint ha mensi előtt sose fáj abból eredhet az h a szüzességem elvesztése nem fog fájni?

Legjobb válasz: ha átszakitod magadnak a szûzhártyádat az fáj és vérzik is, elég rugalmas a szûzhártya nem hiszem hogy át tudod szakitani 2-3 újjal, de ne erõltesd azért.

ha átszakitod magadnak a szûzhártyádat az fáj és vérzik is, elég rugalmas a szûzhártya nem hiszem hogy át tudod szakitani 2-3 újjal, de ne erõltesd azért.
Attól még fájhat az elsõ szex, hogy ilyeneket csinálsz meg nem görcsölsz menszi elõtt. Olyankor az is fáj ahogy a hüvelybemeneted tágul meg ha nem vagy elég nedves akkor a "surlódás" miatt fájhat az egész, szóval nem csak a szûzhártyán van a hangsúly. De az is elõfordulhat hogy egyáltalán nem fog fájni, ez sok mindentõl függ és csak ott fog kiderülni.
Attól még, hogy nincs meg a szûzhártyád még fájhat, hiszen egy kicsi lyukat kell a fiúnak kitágítania. Attól, h nem görcsölsz mensi elött annak semmi köze ehhez. Hány éves vagy?
Szerintem ebben a korban már nyugodtan próbálkozhatsz egy fiúval is ;-) Am az is elõfordulhat, hogy ha te csinálod magadnak simán befér akár 3 ujj is hiszen érzed hol fáj mikor fáj, mikor kell kihúzni vagy arrébb dugni. De egy fiú ezt nem hiszem, h tudja és az csak csinálni fogja és, ha nem szólsz neki, h ez így nem jó biztosan fog fájni. Én is, ha 1-2 ujjal próbálkoztam sose fájt mert tudtam mit merre kell dugni. De amikor a pasimmal kezdtem el pettingelni még az elején az 1 ujj is fájt. 11:14
Nekem is befer siman 2-3 ujjam, 2 meg ugy helybol is, mindenfele elozetes tenykedes nelkul:) De ettol meg szuz maradok, a szuzhartya meg marhara lenyegtelen dolog, eskudni mernek, hogy csak azert van, hogy a nok eggyel tobb dologtol szenvedhessenek:)
miért eredne? a szûzességednek semmi köze ahhoz, hogy fáj e a hasad menstruációkor. amúgy érezd magad szerencsésnek, én másfél hétig szenvedek, mielõtt megjön, és aznap a legrosszabb. és fájt a szûzességem elvesztése, de csak az eleje, és azóta is fáj egy kicsit a behatolás. viszont ha szûz vagy, lehet, hogy nem kellene próbálgatnod az ujjaidat:) mert így már valószínûleg átszakítottad a szûzhártyádat. persze szûz maradsz, ameddig egy fiú beléd nem hatol, de akkor is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Am 16 vagyok.
azt még hozzáteszem, hogy gyakorlás teszi a mestert:)
2-3 ujj...hmm...fincsi

Soha nem szoktak tüneteim lenni mensi előtt most 15 re "nem várom" és nagyon zsiborog meg fáj a mellem, ha futok majd leszakad ez lehet terhességi jel ha amúgy sose szokott ilyen lenni?

Febr. 1-2-3. az esélyes napok, szóval elvileg még csak 13-12-11 nap telt el. Holnap reggel akarok tesztelni ha nem jön meg. Szerintetek ha ennyire fáj a cicim akkor érdemes lehet tesztelnem már vagy várjak még pár napot?

Legjobb válasz: Nekem az elsõ terhességemnél ez volt. Pár nappal nemvárt lõtt elkezdett bizseregni a mellem, ami egyébként nekem sose volt elõtte, menszik elõtt sem, ezért nagyon gyanús volt. Nemvárt napján teszteltem, pozi lett rögtön. Azóta már 3 éves a drágám. Szerintem reggel tesztelhetsz.

Nekem az elsõ terhességemnél ez volt. Pár nappal nemvárt lõtt elkezdett bizseregni a mellem, ami egyébként nekem sose volt elõtte, menszik elõtt sem, ezért nagyon gyanús volt. Nemvárt napján teszteltem, pozi lett rögtön. Azóta már 3 éves a drágám. Szerintem reggel tesztelhetsz.
ha 28 napos a ciklusod, simán:) mi is elsején voltunk együtt, van már pár kétcsíkos tesztem:)
A kérdező hozzászólása: Juj második tényleg???? Gratulálok!! Hát akkor lehet holnap reggel tesztelek, bár csak 2 ös tesztem van nem tudom az vajon mutat e vmit.
hétfõ du. óta csíkosodok, de az se jó, mert mensiig nem túl erõsek, és tök para:)
A kérdező hozzászólása: Hétfõ délután óta??? azta, és hanyas teszttel?? Én meg itt várakozok mondván nehogy negatív legyen és csalódjak miközben csak várnom kellett volna még kicsit.

Segitséget szeretnék kérni, 12. napon 14 mm-es méhnyálkahártya jelent valamit? Sosem volt még ennyi, mensi előtt is csak 8 mm szokott lenni.

Legjobb válasz: Jót jelent, mert 8mm alatt nem is csinálják meg a beültetéseket sem. Szerintem most lesz esélyed teherbe esni mert ez már elég vastag a beágyazódáshoz. Már csak egy ügyes megtermékenyített petesejtre van szükség.

Jót jelent, mert 8mm alatt nem is csinálják meg a beültetéseket sem. Szerintem most lesz esélyed teherbe esni mert ez már elég vastag a beágyazódáshoz. Már csak egy ügyes megtermékenyített petesejtre van szükség.
A 8 mm már elég egy beágyazódáshoz. Viszont, hogy a 12. napon 14, nem tudom, hogy jó-e. Nem túl vastag-e a ciklus végére, mikor a beágyazódás lenne aktuális...
Szerintem ez normális. De nem vagyok nõgyógy...
Én is úgy tudom, hogy sem a túl vékony, sem a túl vastag nem jó.
Szia. Nekem 13. napon volt 14 mm. Azt mondta az orvos, hogy nagyon vastag. Ilyenkor 8-10 mm bõven elég lenne....azt mondta, ha köv hóban sem lesz vékonyabb, akkor eü küret muszáj lesz, mert így nem maradok majd terhes...és ez lenne a cél...
A kérdező hozzászólása: És erõs volt utána a mensid?
Szia. Igen 2 napig elég erõs volt, utána szokásos. Megyek 29. én megnézetem most mennyi lesz, nem akarok eü küretet , ha nem muszáj. Kíváncsi leszek mit mond a doki. Majd írj veled mi lett.

Mensi előtt az édeset és sósat felváltva kívánom miért?

kb 9 nap van amíg meg kellene jönnie a második mensesemnek nagyon kívánom a csípős sós dolgokat ha eszek belőle utána az édes krémes dolgokat enném mért van ez ?

Legjobb válasz: Lehet, hogy a menstruációhoz van köze, hogy így változik az ízlésed, viszont ha még csak a 2. menstruációdat várod, akkor az lehet, hogy késni fog, sõt akár hónapokra is kimaradhat.

Lehet, hogy a menstruációhoz van köze, hogy így változik az ízlésed, viszont ha még csak a 2. menstruációdat várod, akkor az lehet, hogy késni fog, sõt akár hónapokra is kimaradhat.

Lehet baba? 11 napja voltunk együtt a párommal.3-4 napja iszonyatosan fájnak a melleim pedig nem szoktak, max 1-2 nappal mensi előtt, de így sosem. Szinte hozzányúlni se tudok olyan érzékenyek.

Tegnaptól pedig érzem,mintha megakarna jönni, de az meg még nagyon korai lenne.Szerintetek?? Lehetséges?? MI nagyon örülnénk neki! Köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: Szia. Igen lehet, nekem pontosan ilyen tüneteim voltak az elsõ babámnál. :)))

Szia. Igen lehet, nekem pontosan ilyen tüneteim voltak az elsõ babámnál. :) ))
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
nálunk is napra pontosan megegyezik minden, csak nekem nagyon nagyon pontatlanok a ciklusaim:(mondjuk elõzõ alkalommal pont megjött, most is furán érzem magam.. Nálad viszont szerintem ezek elég tipikus tünetek:) Csinálj egy tesztet, vagy látogasd meg az orvosod, nagyon kíváncsi vagyok, és szurkolok neked:) ))
A kérdező hozzászólása: Megjött utána nemsokkal :( Aranyos vagy, hogy szurkoltál, de majd legközelebb remélem ! :)
nekem tegnap, bár nem akartunk babát se még, de ez akkor is nagyon fura volt, sose történt még ilyen, hogy ilyen érzékeny legyen.. További sok sikert nektek:) )

Nem várt előtt 2 nappal negatív teszt, mensi sehol? SoS

nem várt el?tt 2-3 nappal csináltam egy facelle terhességi tesztet ami teljesen negatív, azóta már meg kellett volna jönni de semmi, b? krémes folyás, semmi mensis görcs, pedig én már napokkal el?tte nagyon görcsölök. Attól hogy negatív lett a tesztem lehet még baba ?

Legjobb válasz: Nemvárt elõtt tesztelni nem érdemes, bár nagyon sokan nem bírják ki. Én sem bírtam, bár nemvárt elõtti napon teszteltem mindig (3 hónapig), mert valahogy úgy voltam vele, hogy inkább legyen a teszt negatív, mert akkor könnyebb elfogadni a tényt, mintha abból tudnám, hogy nem sikerült, hogy reggelre megjön. Tehát 3. hónapban is menzi elõtti nap teszt negatív volt, de másnap csak nem jött meg. Aznap sem és utána való nap sem.... A menzis tüneteim megvoltak, elkezdtem reménykedni. A mellem is fájdogált kicsit, de már nem hittem benne, mert elõzõ hónapban is fájni véltem, bár nekem az elsõ babánál az volt az egyetlen terhességi tünet, hogy a mellem fájt és nem jött meg. Aztán az elmaradt menzi utáni 2. reggelen mégis csináltam egy tesztet elsõ pisibõl és nagyon-nagyon halvány pozitív lett!!! :D Majd 2-3 nap múlva már a délutáni is elég erõs lett, menzi sehol. Most lesz 4 hetes a kisfiam.... :D Szóval amíg nem jön meg, van remény!!! Drukkolok neked!!!! ++++++

Nemvárt elõtt tesztelni nem érdemes, bár nagyon sokan nem bírják ki. Én sem bírtam, bár nemvárt elõtti napon teszteltem mindig (3 hónapig), mert valahogy úgy voltam vele, hogy inkább legyen a teszt negatív, mert akkor könnyebb elfogadni a tényt, mintha abból tudnám, hogy nem sikerült, hogy reggelre megjön. Tehát 3. hónapban is menzi elõtti nap teszt negatív volt, de másnap csak nem jött meg. Aznap sem és utána való nap sem.... A menzis tüneteim megvoltak, elkezdtem reménykedni. A mellem is fájdogált kicsit, de már nem hittem benne, mert elõzõ hónapban is fájni véltem, bár nekem az elsõ babánál az volt az egyetlen terhességi tünet, hogy a mellem fájt és nem jött meg. Aztán az elmaradt menzi utáni 2. reggelen mégis csináltam egy tesztet elsõ pisibõl és nagyon-nagyon halvány pozitív lett!!! :D Majd 2-3 nap múlva már a délutáni is elég erõs lett, menzi sehol. Most lesz 4 hetes a kisfiam.... :D Szóval amíg nem jön meg, van remény!!! Drukkolok neked!!!! ++++++
Persze h lehet baba:) ismételd meg a tesztet:)
A kérdező hozzászólása: Tesztelt valaki ? :) Nekem még most sem jött meg, holnap tesztelek ha addig sem jön :)
Cici viszketés, bõ fehér folyás, alhasi feszülés, szurkálás, mensi szerû enyhe görcsök.Késett pár napot és megjött...Soha többet nem adok a tünetekre!!
sajnos negativ :( de a tünetek maradtak (mellfájás, viszketés, hasfájás)
A kérdező hozzászólása: :/ nagyon sajnálom, de amig nem jön meg van remény :) Nagyon félek hogy holnap én is negatívat tesztelek :((
A kérdező hozzászólása: nekem is negatív ... :/
A kérdező hozzászólása: hahó :) Mi újság utolsó ? Megjött vagy van már pozi teszt ? :) nekem még most sem jött meg, hétvégén tesztelek egy másik fajtával ha az is negatív irány az orvos jövõhéten :)
A kérdező hozzászólása: látom nem ír senki hogy mi történt veletek azóta :( Nekem azóta sem jött meg holnap reggel megyek orvoshoz :)
A kérdező hozzászólása: ne kenõdj el :) Én tegnap este úgy feküdtem le h "nahh... reggelre megjön" annyira éreztem erre már másnap este van és nincs semmi :) Szurkolok
én holnap szeretnék, de nagyon félek. Már egy órája nagyon fáj a hasam és pisilni is félóránként járok. Inni ugyan annyit iszok mint azelõtt, sõt még talán kevesebbet.
A kérdező hozzászólása: úgy látom nagyon egyforma tüneteink vannak :DD Hát én ha addig nem jön meg akkor szerdán :) És te ?
utolsó vagyok, mensi sehol, mensi szerû görcsök vannak, valami fehér, de nagyon kevés folyás van. Te mikor tesztelsz kérdezõ?
A kérdező hozzászólása: na ki hogy áll ? :) Nekem még mensi sehol, sok fehér folyás és néha mensi görcs néha semmi o.O sokat szédülök.
A kérdező hozzászólása: Írjátok majd meg mi lett az eredmény :) Megy a drukk mind kettõtöknek! Remélem nekem sem jön meg és énis pozit tesztelek :) )
én is ugyanúgy érzek, mint az utolsó, de havi még sehol. Kedden tesztelek.
Kedves kérdezõ én is szerdán tesztelek:) Én 17.-re nem vártam vagyis az volt az elsõ nap, hogy megjöhet, onnantól kezdve a mai napig meg kellett volna jöjjön, de még semmi és jele sincsen!A melleim feszülnek és néha viszketnek és feszül a méhemnél is.Nagyon reménykedünk, hogy ha szerdáig nem jön meg akkor a teszt pozitív lesz:) Drukkolok NEKED is nagyon!!:)
A kérdező hozzászólása: Gratulálok a kisfiadhoz :) Nagyon örülnék ha így lenne nekem is, most még tesztet sem tudok venni az ünnep miatt ha addig nem jönne meg. majd csak szerdán.
2. vagyok Mi újság veletek? :)

Volt úgy valaki, hogy amúgy mensi előtt mindig fájt a melle, de amikor terhes lett, nem fájt egyáltalán és pont ez volt a fura? 2 napja késik, pedig sosem szokott.

Legjobb válasz: Szia, bocs az off-ért. Nálam is ugyanez a helyzet, csak én 6 nap múlva nem várom. Eddig minden menses elõtt fájt a mellem már legalább 1 héttel, most viszont egyáltalán nem fáj, még meg sincs duzzadva. Csak a méhem környékén fájdogál egy kicsit, meg éjszaka kijárok pisilni, de nem hinném, hogy ezek terhességtõl lennének. Szorítok, hogy baba legyen

Szia, bocs az off-ért. Nálam is ugyanez a helyzet, csak én 6 nap múlva nem várom. Eddig minden menses elõtt fájt a mellem már legalább 1 héttel, most viszont egyáltalán nem fáj, még meg sincs duzzadva. Csak a méhem környékén fájdogál egy kicsit, meg éjszaka kijárok pisilni, de nem hinném, hogy ezek terhességtõl lennének. Szorítok, hogy baba legyen
A kérdező hozzászólása: Nekem a mérete ugyanúgy megnõtt valamelyest, mint rendesen szokott mensi elõtt.

Pár csepp barnázás, mensi előtt 1 nappal? Eddig sosem volt barnázásom, ma volt és már pár napja menziszerű görcseim vannak. Lehet baba?

4-én volt ovum a ciklus.hu szerint,szedtem a cickafark tabit,aztán ittam a palástf? teát,amit még most is iszok,meg vasat szedek.nagyon szeretnénk babát.2naponta próbálkoztunk,ez volt az els? teás hónapom.már van egy 17hós fiunk,? els?re összejött és egész terhesség alatt nem volt semmi tünetem,mégis amikor meg kellett volna jönnie,éreztem,hogy nem fog,mert baba van és igazam is volt.most ezt nem érzem,csak félek,hogy megjön.holnap kellene megjönnie.szerintetek baba lesz?holnap reggel 25össel tesztelhetek?

Legjobb válasz: én is most barnáztam életemben elõször...aztán megjött:( én azért tuti tesztelnék, sok sikert hozzá:)

én is most barnáztam életemben elõször...aztán megjött:( én azért tuti tesztelnék, sok sikert hozzá:)
A kérdező hozzászólása: szia megcsináltam reggel a tesztet és halvány pozitív lett.

SOS. Hogy kell állnia a méhszájnak mensi előtt 1-2 nappal?

ne értsetek félre nem vizsgálom a szerveimet xD tudom hogy ez sok fert?zéssel jár hanem csak érdekll?döm és szeretném tudni .

Legjobb válasz: A logika az diktálja, hogy vérzés elõtt lejjebb jön és egy kicsit megnyílik. Terhesség esetén pedig feljebb húzódik és bezár. Ennek az állapotnak nem könnyû a megítélése, mert a le fel mozgás sem jelent több centinyit, illetve a nyitottság sem azt, hogy több ujjnyira nyitva van.

A logika az diktálja, hogy vérzés elõtt lejjebb jön és egy kicsit megnyílik. Terhesség esetén pedig feljebb húzódik és bezár. Ennek az állapotnak nem könnyû a megítélése, mert a le fel mozgás sem jelent több centinyit, illetve a nyitottság sem azt, hogy több ujjnyira nyitva van.
A kérdező hozzászólása: akkor hogyha nekem pl fent lenne az átlaghoz képest nem várt elõtt 2 nappal akkor terhes lennék? ezt jól letisztított kézzel meglehet nézni?
A kérdező hozzászólása: jah és az mit jenetene ha esetleg fent lenne és nem elérhetõ lenne ugye a mensi elõtt 1-2 nappal?

Mensi előtt nekem sosem a hasam görcsöl hanem csak a fejem fáj de nagyon, 3 napja is ez volt de mégsem jött meg, mi lehet?

Er?s fejfájás mensi környékén nálam azt jelzi, hogy órák múlva meg fog jönni. 3 napja kellett volna, a fejfájás is megvolt, de semmi, csináltam tesztet tegnap, de negatív. H?m 37 reggelente, de semmi más tünetem nincs. Reménykedhetek?

Legjobb válasz: Elviekben lehetsz babás, hisz 3 napja késik, hõd fent van. A teszt lehet azért neg., mert kevés még a HCG hormon a szervezetedben. Várj még 2-3 napot és tesztelj újra.

Elviekben lehetsz babás, hisz 3 napja késik, hõd fent van. A teszt lehet azért neg., mert kevés még a HCG hormon a szervezetedben. Várj még 2-3 napot és tesztelj újra.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!