Találatok a következő kifejezésre: Mensi előtt nappal lesz a folyás (4 db)

Mensi előtt hány nappal lesz a folyás tojásfehérjés és vizes állagú?

Arra gondolok, ami jelzi, hogy most aztán meg fog jönni!

Legjobb válasz: menzi elött kb 12-48 órával szokott vizes állagú lenni.de ez egyéntõl is függ.nekem például közvetlenül elötte fél órával jelentkezik.de a 12-48 óra az átlag.tojásfehérjés peteéréskor szokott lenni,ami mensi elött 14 nappal van.

menzi elött kb 12-48 órával szokott vizes állagú lenni.de ez egyéntõl is függ.nekem például közvetlenül elötte fél órával jelentkezik.de a 12-48 óra az átlag.tojásfehérjés peteéréskor szokott lenni, ami mensi elött 14 nappal van.
nálam a vizes folyás és 36, 9 mensit jelez... és a barnázás is inkább mensi, mint baba, de nekem sem szokott ilyen lenni.

Ha nem sikerült a baba, akkor a mensi előtt kb hány nappal lesz vizes a folyás?

Legjobb válasz: Szia! Ha nem sikerült a baba akkor egy pàr nappal elötte vizes folyàs van. Ez jelzi a köv. mensit. Az elözö vàlaszolo rosszul tudja,a babatervezök otthona internet cimen utána olvashat. Ott minden szèpen le van irva.Super oldal sok infoval!

Szia! Ha nem sikerült a baba akkor egy pàr nappal elötte vizes folyàs van. Ez jelzi a köv. mensit. Az elözö vàlaszolo rosszul tudja, a babatervezök otthona internet cimen utána olvashat. Ott minden szèpen le van irva.Super oldal sok infoval!
a peteérés elött közvetlen van olyan vizes, olaj szerü folyás, nekem meg is van, elöször a gyógyszer után azt hittem öregszem és nem tudom a vizeletem tartani, de nem ez nem teljesen nedves, olyan mint az olaj. ez közvetlen a peteérés elött van. így ha esetleg ilyened van és már napo óta erösebb fehérfolyásod is van akkor holnap várható a peteérés. (lehet hogy elhúzodott a gyógyszer miatt) mérj höt minden reggel és amikor magasabbra ugrik akkor van a peteérésed az nap kell csinálni, másnap már késö.
Nekem 1 nappal elõtte vizes, azt megelõzõen meg enyhén tojásfehérjés mint peteérésnél. Az elsõ két válaszoló másképp mûködhet mint én, mert nekem így van. Amikor indul a vizes, akkor egy diónyi víz van a bugyimon.
Igaza van az elõttem szólónak hogy a mensi elõtt száraz napok vannak, de egy két nappal mensi elõtt érezhetsz nedves érzést mivel a nyálkahártya mielõtt leválna vizet veszít. Ez nálam néha olyan érzés mintha megjönne és ki kell menjek megnézni, mert úgy érzem folyok, de nem. Innen már legtöbbször tuti a menzesz... Sajna
Szerintem az az oldal nem túl jó, már több orvos is bírálta.
Miért lenne vizes folyás?Ezt ki mondta vagy hol olvastad? Ha nem sikerül a baba, akkor minden ugyanúgy zajlik, mint máskor.Menstruáció elõtt pedig száraz napok vannak!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! A második válaszolónak: Köszi a példát, én most kb ugyanezt érzem... Olyan mintha folynék, pedig nem... Azt sem tudom mikor kéne megjönnie, mert rendszertelen volt a ciklusom (3-4 havonta), ez volt az elsõ clostys hónapom és most tartok a 28-ik napnál. Ezért próbálom meg figyelni a jeleket. Szóval köszi a válaszokat! :)
A kérdező hozzászólása: Amúgy én is a babatervezõk otthona oldalon olvastam! :) )

Mensi előtt 5 nappal barnás, krémes folyásom van, 37 a hőm, derekam leszakad, mensis érzésem nincs. Hányinger, melleim égnek. Lehet baba, vagy inkább meg fog jönni?

A pé-m el?bb volt mint félid?, akor ez már nem lehet beágyazódás? Az biztos, hogy a pé után már 2 héttel be is ágyazódik? Leírom másképp is: 10-én jött meg, 19-én volt pé-m ( ovuteszt, nyúlos folyás, h? minden stimelt) 30 naposak átlagosan a ciklusaim, 9-ére nem várom, lehet ez barnázás még beágyazódástól, vagy annak már el?bb kellett volna lennie? A h?m viszont azóta ilyen magasan van 36,9-37. Valaki tudna valami tanácsot?

Legjobb válasz: Köszi, hát neked is sok sikert! Majd megírom és te is!

A kérdező hozzászólása: Szia! Nekem is megjött ma, de az én hõm még nem esett le, majd biztos holnapra. Sajnálom, majd legközelebb, így van! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Nekem sem, de nagyon rossz. Az én dokim meg csak két hét múlva tud fogadni, de én is megyek, ha mensi lesz, ha nem, mert nem normális 6 napig barnázni! Majd meglátjuk, mindenképpen írd ám meg, hogy veled mizu!
Szia! Ma bejelentkezek dokihoz, szerdánként rendel csak, remélem kapok idõpontot.Szerintem ez már nem normális. Még ma regel is 36, 9 volt, de mindenképp írok, hogy mi történik!
A kérdező hozzászólása: Köszi, hát neked is sok sikert! Majd megírom és te is!
A kérdező hozzászólása: Szia! Mennyi az az egekben? Nekem 37, 1 és én is 5 napja barnázok, meg ma volt egy 5 percig tartó olyan erõs szúrkálásom a méhembe, hogy készen voltam. Remélem nem mensi lesz. Írj!
A kérdező hozzászólása: Szia! Ma reggel a hõm 37 és még mindig barnázok, ez már biztos, hogy nem a beágyazódástól van, szerintem annak már meg kellett volna történnie. Meg fog biztos jönni, de már legalább akor jönne meg, mert a derekam leszakad és tegnap az a szurka a méhembe szörnyû volt. Veled mizu?
Szia! Én vagyok a válaszadó.., veled mi van.Nekem ez volt az 5. nap, hogy barna maszatolásom van. Szerencsére nem sok, de épp elég a parához. A hõm viszont még az "egekben".
.. és igen, akkor jöjjön inkáb meg, de ne szórakozzon. Eddig még egyszer sem volt ilyen tapasztalatom!!!!
LEESETT A HÕM!!!36, 6-ra :( ..DE ELÕRE!!!! Talán majd legközelebb :)
Szia! Dettó, pont így vagyok ezzel én is!!!! okt.10-én volt az utolsó, nov 9-re nemvárom, nekem a peteérésem 26-án volt, tegnap és ma pár csepp barna folyás(ez a10-11. napom), hasi érzékenység...+ a hõm , ami peteérés után 36, 8-36, 9 felugrott 37.1-re..ami , utánna olvastam, lehet beágyazódás... Én még türelmesen várok, Bízom, hogy a hõm fenn marad és baba lesz a dologból.Neked is szorítok.. Aztán írd meg mi lett! http://babatervezok.otthona.net/megtermekenyites.shtml http://terhesseg.blogspot.com/2008/09/begyazds-folyamata.html

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!