Találatok a következő kifejezésre: Mensi előtt nappal kimutathatja (7 db)

Az Easy Pregnancy nevű teszt vagy a Lilly kimutathatja nem várt mensi előtt 3 nappal?

Legjobb válasz: Szia. A legjobb teszt szerintem a Clearblue. Ott nem kell a halvány második vonallal foglalkozni, mert vagy kereszt, vagy nem, és mensi elõtt 3 nappal már biztos eredményt mutat.

Szia. A legjobb teszt szerintem a Clearblue. Ott nem kell a halvány második vonallal foglalkozni, mert vagy kereszt, vagy nem, és mensi elõtt 3 nappal már biztos eredményt mutat.

Négy nappal a nem várt mensi előtt a Clearblue (lehet, hogy nem jól írom a nevét) már kimutathatja a terhességet?

Elég furán jön meg mostanában.Márciusban 30napra jött meg pontban 2-án.Utána 29-napra (30-án)megjött a következ?.Rá 24 napra(április 22-én)meg a következ?.Az elöz?k 5 napig rendesen ahogy kell megvolt,de az áprilisi három napig tartott és az is olyan volt,hogy az els? nap alig a második nap rendesen,a harmadik meg szintén alig.Ez normális?Lehet,hogy a peteérés is össze-vissza volt? És lehet,hogy a baba is ezért nem jön össze?

Legjobb válasz: Elvileg kimutatja, gyakorlatilag nem biztos. Viszont van olyan ismerõsöm, akinek már a mensi elõtt 1héttel kimutatta a Clearblue. (Jól írtad a nevét:)) Szerintem jobb, ha még vársz egy picit.

Elvileg kimutatja, gyakorlatilag nem biztos. Viszont van olyan ismerõsöm, akinek már a mensi elõtt 1héttel kimutatta a Clearblue. (Jól írtad a nevét:) ) Szerintem jobb, ha még vársz egy picit.
Szia! Nekem egy nappal a mensi esedékessége elõtt kimutatta a babát! Másnap teszteltem Lillyvel, negatív lett. Aztán vettem megint Clearbluet, és az pozitív volt! Úgyhogy én szívból ajánlom mindenkinek! :) Szerintem az ingadozó ciklus miatt keress fel egy orvost!
Igen, szerintem is a Clearblue az egyik legmegbízhatóbb teszt.
Az elõttem szólóknak igazuk van! Az egyik legmegbízhatóbb teszt a Clearblue! Igaz, az ára kicsit drágább, mint a többinek, de szerintem megéri! Sok sikert! A ciklusoddal pedig tényleg fel kéne keresni egy dokit, ha most nincs baba a dologban! Szorítok!

Együttlét után 10 nappal, nem várt mensi előtt 4 nappal, teszt már kimutathatja, ha babát várok?

Legjobb válasz: Szia! A teszttel még 2 napot bírj ki, utána biztosan ki fogja mutatni! 12 napot ír minden szakember arra, hogy beágyazódik a picur és akkor kezd termelõdni a hcg. Sok sikert!

Szia! A teszttel még 2 napot bírj ki, utána biztosan ki fogja mutatni! 12 napot ír minden szakember arra, hogy beágyazódik a picur és akkor kezd termelõdni a hcg. Sok sikert!
Nem valószínû.A beágyazódás után a 7 nap körül mutatja ki az érzékenyebb teszt.Ami azt jelenti, hogy a beágyazódás kb a 3-ik terhességi héten fejezõdik be, plusz 7 nap, akkor az elmaradt, vagy várt mensi elõtt talán 1 nap, de biztosabb megvárni pár nap késést.Nekem egyik gyerekemnél már 1 nappal a késés elõtt kimutatta.A másodiknál viszont a nõvédelmis menoteszt még akkor sem volt pozitív, amikor a gyógyszertári már 2 hete.A harmadiknál csak 1 hét késés után teszteltem. Sok sikert, minden jót.
Nekem 4 nappal elõtte a Gabriel nem mutatta ki és a nem várt elõtti este a Gravi hcg szép 2csíkos lett. De van akinek csak az elmaradás után mutatja. Türelem, várd meg hogy késik-e és csak utána tesztelj.

Ha ma (mensi előtt egy nappal) a Lilly teszt nem mutatta ki, akkor holnap a One Step kimutathatja, ha esetleg terhes vagyok?

Nagyon türelmetlen vagyok...

Legjobb válasz: Szia!Mindenképp várj még pár napot...!!!!!meglásd hamar eltelik:)Tudom nem jó a bizonytalanság de ha holnap megcsinálod akkor az is az lesz!!!Szoritok:)

Szia!Mindenképp várj még pár napot...!!!!!meglásd hamar eltelik:) Tudom nem jó a bizonytalanság de ha holnap megcsinálod akkor az is az lesz!!!Szoritok:)
A kérdező hozzászólása: Köszi, akkor szerda reggel tesztelek :) )))
Ismét én:) )Inkább várj péntekig, biztos ami biztos:) És ha negativ akkor rá két napra csinálj másikat!Drukkkk:) )

Clearblue terhességi tesztre rá van írva, hogy mensi előtt 4 nappal már mutat terhességet. Valóban ilyen korán kimutatható lenne?

Legjobb válasz: Ez teljesen egyénfüggõ... ezek a "pisilõ" tesztek a HCG hormonszintet mérve jelzik a terhességet. Van, akinek ez már a menses elõtt annyira megugrik, hogy kimutatja a terhességet, és persze van, akinek sokkal késõbb emelkedik a hormonszintje. Nekem az elsõ terhességemet ugyanaz a teszt a 8. héten jelezte pozitívnak, a második terhességemet már a 34. napon.

Ez teljesen egyénfüggõ... ezek a "pisilõ" tesztek a HCG hormonszintet mérve jelzik a terhességet. Van, akinek ez már a menses elõtt annyira megugrik, hogy kimutatja a terhességet, és persze van, akinek sokkal késõbb emelkedik a hormonszintje. Nekem az elsõ terhességemet ugyanaz a teszt a 8. héten jelezte pozitívnak, a második terhességemet már a 34. napon.
Igen. Nekem a menstruáció elõtt 1 héttel kimutatta. És amikor ténylegesen nem jött meg, akkor elmentem a dokihoz.

A One step teszt kimutathatja a mensi előtt három nappal?

Elvileg 20-án volt peteérésem. A petefészkem szurkál, hányingerem van és szédülök is néha.

Legjobb válasz: igen már kimuataja

igen már kimuataja
A papírjára az van írva, hogy nem mutatja ki.
Nekem a mensi elõtt 1 nappal negatív lett, két nappal késõbb pozitív!

Mensi előtt egy nappal kimutathatja a teszt, hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: Ha elég magas a hormonszinted akkor igen!Ha negativ eredményt kapsz,az még nem jelenti azt hogy nem vagy terhes!

Ha elég magas a hormonszinted akkor igen!Ha negativ eredményt kapsz, az még nem jelenti azt hogy nem vagy terhes!
Kimutathatja, de az elmaradt mensi után biztosabb az eredmény.
csak ha elõzõ menzi után estél teherbe közvetlenül, tehát pár hete.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!