Találatok a következő kifejezésre: Mensi előtt lenni (57 db)

A mensi elött feltelenül kell lenni valamiféle folyasnak, nemszabad szaraznak lenni?

Legjobb válasz: mensi elött szokott száraz lenni (pl nekem), terhesség elött álltalában krémes sok

mensi elött szokott száraz lenni (pl nekem), terhesség elött álltalában krémes sok

Nem várt előtt egy héttel mellfeszülés lehet a beágyazódás jele? Vagy ez csak a mensi előjele lenne?

Legjobb válasz: A beágyazódáshoz minimum 7-10 nap kell. Szóval beágyazódás inkább nem várt mensi elött pár nappal van nem egy héttel elötte.(hacsak nem volt irtó korai ovulációd) Mensi elõjele lehet de annak is korai a mellfeszülés. Miért kell egy héttel a nem várt elött "agyalni"? Ez még annyira bármi lehet.... 21 hetes km

A beágyazódáshoz minimum 7-10 nap kell. Szóval beágyazódás inkább nem várt mensi elött pár nappal van nem egy héttel elötte.(hacsak nem volt irtó korai ovulációd) Mensi elõjele lehet de annak is korai a mellfeszülés. Miért kell egy héttel a nem várt elött "agyalni"? Ez még annyira bármi lehet.... 21 hetes km
A mellfeszülés a terhesség korai szakaszában mutatkozik.Az egy hét tényleg korai.Várj még türelemmel.És ha nem jön meg akkor csinálj egy tesztet, hogy biztos legyél benne. De ne éld bele magad a baba témába, mert csalódhatsz is, és befolyásolhatja a havid is.(nem túl gyakori de elõfordult már.)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Már nagyon szeretnénk babát, nyilván túlparázom a kérdést!
Próbálj meg ne nagyon ráfeszülni a dolgokra(tudom ez nehéz). De annál rosszabb, a csalódás.De szorítok neked!!!!

A mensi időpontja előtt halvány rózsaszín és fehér folyás volt, de babás tüneteim vannak. Ez már mindenféleképpen mensi jele lenne, ha lehet baba? A ciklusom elég rendszertelen, de ezekben a napokban kellene megjönnie.

A cicijeim fájnak, emelett derékfájás, ami néha úgy jön, nagyon kívánom a dinsztelt káposztát.Néha hányinger.

Legjobb válasz: a mesni tünetei és a terheség tünetei megegyeznek. igazábol ha megtapadt a baba akkor a mensi körül kezd el a szervezeted hcg-t termelni. ha rendszertelen akkor hétfö elött nem érdemes tesztelni.

a mesni tünetei és a terheség tünetei megegyeznek. igazábol ha megtapadt a baba akkor a mensi körül kezd el a szervezeted hcg-t termelni. ha rendszertelen akkor hétfö elött nem érdemes tesztelni.

A One Step egy perces terhességi tesztet lehet már egy-két nappal a mensi előtt használni? Mert semmi olyan tünetem nincs, mint mensi előtt szokott lenni, még a mellem sem fáj, csak mintha nagyobb lenne.

Legjobb válasz: Lehet csak felesleges, mert a te hcg-szintedtõl füügg. Mit ártana ha várnál pár napot??? Ez a tünet önmagában pedig semmire nem utal..illetve éppen lehet másmiatt is.

Lehet csak felesleges, mert a te hcg-szintedtõl füügg. Mit ártana ha várnál pár napot??? Ez a tünet önmagában pedig semmire nem utal..illetve éppen lehet másmiatt is.
A One Step tesztet a (nem)várt menstruáció után 1-2 nappal érdemes megcsinálni, elöbb biztos negativ lesz

Magasnak vagy alacsonynak kell lenni a hőmnek a nemvárt mensi előtt? Kb háhy fok és tartosan?

Legjobb válasz: Nekem az alaphõm 35.7, mensi elött 3 nappal folyamatosan esett, majd egy nappal elötte 36 fokot mértem reggel. Amúgy végig 36.9 körül volt reggelente.

Nekem az alaphõm 35.7, mensi elött 3 nappal folyamatosan esett, majd egy nappal elötte 36 fokot mértem reggel. Amúgy végig 36.9 körül volt reggelente.
A te átlagodhoz képest magasabb pár tizeddel.Ha nincs terh. a vérzés elõtt le szokott esni.Nekem egész terh alatt 36, 6 körül volt.
Igen, kb. tudni kell az alaphõdet, ahhoz képest magasan kell lennie. Nekem kb. 36, 4 volt az alap és nemvárt elõtt 36, 8 volt, de mindig fent. 8 hetes vagyok már 37, 0, napközben pedig 37, 5 vagy kicsivel felette.

19. ciklusnapon mitől vérzek? Általában a mensi előtt pár nappal szoktam barnázni de ez most még korai lenne. Azt hiszem a 15. napon volt pé-m. Ez lehet a beágyazódástól esetleg?

Volt valakinek ilyen? Ha igen mi lett bel?le?

Legjobb válasz: Sajnos arra nem tudok valaszolni, hogy mi lett belolle csak annyit szeretnek irni, hogy en is ugyan ebbe a helyzetbe vagyok. Tegnapelott este barnazgattam, tegnap meg vereztem, most meg mar ahogy elnezem barnazgatas es nagyon keves van. Nekem meg 10 nap a mensimig. En is kerdezgettem itt, hogy nem-e tudja valaki mi lehet, volt aki azt irta, hogy korabban volt a peteeres es ez lehet a beagyazodas, volt aki azt irta, hogy ez az ovulacios verzes. Volt egy valaszolo aki azt irta, hogy o is ugyanigy volt es kiderult, hogy ciszta. Szoval nem tudom csak remenykedek. Mondjuk attol is fugg mennyire verzel. Nekem gorcsolget is a hasam alja mar 5 napja ezert mar azt hittem mensi de csak par csepp ver volt tegnap es barnazgatas tegnapelott ami nallam nem jellemzo mensire. Remelem beagyazodas vagy peteeres. Mindkettonek jobban orulnek mint egy cisztanak. Na majd kivancsi vagyok neked miket irnak.

Sajnos arra nem tudok valaszolni, hogy mi lett belolle csak annyit szeretnek irni, hogy en is ugyan ebbe a helyzetbe vagyok. Tegnapelott este barnazgattam, tegnap meg vereztem, most meg mar ahogy elnezem barnazgatas es nagyon keves van. Nekem meg 10 nap a mensimig. En is kerdezgettem itt, hogy nem-e tudja valaki mi lehet, volt aki azt irta, hogy korabban volt a peteeres es ez lehet a beagyazodas, volt aki azt irta, hogy ez az ovulacios verzes. Volt egy valaszolo aki azt irta, hogy o is ugyanigy volt es kiderult, hogy ciszta. Szoval nem tudom csak remenykedek. Mondjuk attol is fugg mennyire verzel. Nekem gorcsolget is a hasam alja mar 5 napja ezert mar azt hittem mensi de csak par csepp ver volt tegnap es barnazgatas tegnapelott ami nallam nem jellemzo mensire. Remelem beagyazodas vagy peteeres. Mindkettonek jobban orulnek mint egy cisztanak. Na majd kivancsi vagyok neked miket irnak.
A kérdező hozzászólása: Köszi a segitséget, nekem a 13. napon volt pozi az LH teszt, ugyhogy a 14-15 napon volt a tüszõrepedés, ha volt. Ugyhogy szerintem ez ovulációs vérzésnek már késõi lenne, nem?? Én is a beágyazódásra gondoltam, de ahhoz meg korai.... szóval már nem értek semmit....
A kérdező hozzászólása: Köszi a segitséget és a megnyugtatást, légyszi ird meg majd hogy mi lett a teszt eredménye....
Nem azért irom, hogy lelombozzalak, de én is igy jártam a mult hónapban.Mensi elõtt tiz nappal barnáztam, örültem végre sikerült, még a párom is beoltottam vele.Kb 3-4 napig tartott a barnázás majd megszünt és jött a fehér folyás.Annyira boldog voltam mert meg voltam gyõzõdve hogy beágyazódás, hiszen addig soha nem barnáztam mensi elõtt.Aztán a 28-ik napon amikor reggel tesztelni akartam, megjött.Szóval erre is készülj fel.Majd ird meg mi lett nagyon érdekel nállad hogy alakul.

Lombikosok - ET+5 napon vagyok. A normal ciklusomban a mensim hetfon lenne esedekes. A hasam ugy gorcsolget, mint mensi elott szokott, akkor mar nincs remeny?

Legjobb válasz: Hogyne lennne. A korai terhesség tünetei megegyeznek a pre mens tünetekkel. Ez a legtöbb nõnél jelentkezik is teherbe eséskor, csak ztán mégsem jön meg. Hány naposan kaptad õket vissza?

Hogyne lennne. A korai terhesség tünetei megegyeznek a pre mens tünetekkel. Ez a legtöbb nõnél jelentkezik is teherbe eséskor, csak ztán mégsem jön meg. Hány naposan kaptad õket vissza?
Gratula. Volt vérévteled is? Vagy csak tesztelned kellett?
A kérdező hozzászólása: Kedves Valaszolok, ET+9 napon pozitivat teszteltem, es a most hetfoi ultrahangon egy 6, 8 mm-es petezsakocskat lattunk. Nagyon koszonom a valaszokat es a drukkot.
A kérdező hozzászólása: Jaj, en is szoritok Neked, es koszi. Erzel amugy valamit, van valamilyen tuneted?
2. vok, én ma vok a 15. napon, holnap lesz eredménye a vérvételnek. Sajnos ma is negatív voltam. :( Szorítok nektek.
A kérdező hozzászólása: Én is úgy érzem, szívesen tesztelnék, de ha meg negatív, akkor meg ismerem magam, elöntenek a negatív gondolatok.... az sem jó.
5 naposakkal a 12. napon volt a vérvétel, de tényleg van olyan, akinek a teszt olyankor még negatív esetleg. Én nem tudtam kivárni, pedig már nem az elsõ volt, és annyi negatív tesztet láttam már, mint égen a csillag :) Az elõzõeknél nem is teszteltem, most meg annyira erõsen éreztem, hogy "kell"
A kérdező hozzászólása: Már nagyon "viszket a kezem", de elvileg pénteken lesz a 11. nap, szerintem akkor. Bár azt is mondják, hogy érdemes megvárni a 14. napot, de addig várni..... nem tudom.
Mikor fogsz tesztelni?
A kérdező hozzászólása: Koszonom szepen, nagyon szeretnenk, ha sikerulne!
Pozi teszt elött jobban begörcsöltem mint mikor megvan nagyon rossz érzés volt halogattam a tesztet majd amikor már 3 napja görcsölgettem hol jobban hol kevésbé csináltam a tesztet el se akartam hinni 100%ig biztos voltam benne hogy megjön.
Ez semmit nem jelent. A normál ciklus ilyenkor nem irányadó mivel a hormonok miatt megbolygatják, elvileg leszívás+14. nap kéne megjönnie, de pl nekem, nem volt beültetés csak leszívás és megjött 11 nappal utána. De mivel progipótlást is kaptok iylenkor lehet akkor sem jön meg ha nem sikerült.
A kérdező hozzászólása: Koszonom mindharmotoknak. 3 naposakat kaptam vissza, egy 7 sejteset es ketto 8 sejteset. Probalok nem egesz nap erre gondolni, de nagyon nehez.
5 naposakat kaptam vissza, és semmi más tünetem nem volt, csak elég erõs menstruációs görcsök.
én ET + 13 napon vagyok, reggel negatívat teszteltem, a mensim szerdán lett volna esedékes de nem jött meg. Nekem is megjön érzésem van úgy egy hete, de más tünet nincs. Szorítok neked. Ja én 5 naposan kaptam vissza.
A kérdező hozzászólása: Koszonom. Teszteltem, es mivel az uh-n latszott mar a petezsak, nem kellett a vervetel.

Nem várom Ápr.30-ára. Mensi elött egy héttel már szoktam szédülni, hányingerem szokott lenni. Most semmi jel nem mutatkozik csak fáj sokszor az alhasam. Lehet baba a dologban? Van még aki kb. arra nem várja amire én? Vannak jelei?

Legjobb válasz: Nekem minden ugyanúgy volt, mint mensi elõtt! Még sem jött meg. Szerintem holnap, vagy holnapután reggel ellõhetsz egy tesztet, ha türelmetlenebb típus vagy. Én az voltam!:) Mondjuk nekem mensi elõtt 4 nappal már délután pozi lett!

Igen mi már email-ben is "beszélgatünk".Amúgy kivel mi van?Moncsi
Én is bejelentkezem. Még nem jött meg, a barnázás egyenlõre abbamaradt, viszont a tegnap reggeli teszt full negatív volt. Egyenlõre várok. Nagyon nem reménykedem. Ha esetleg nem jönne meg, hét vége felé megint tesztelek egyet. Á.
Ja és újra elfelejtettem, Vercsi voltam!
Jó reggelt! Negatív lett a teszt. Errõl ennyit. Júliusban irány a meddõségi központ. Moncsi követlek!! Még mindig megy a drukk! Azért még jelentkezz, hogy mi újság, ha gondolod, írj privibe! Sziasztok!
Bocs, Vercsi voltam :) Akkor drukkolok... Nekem a mellem még fáj, de bõ vizes folyásom volt és most mintha egy kis vérfolt lett volna a wc-papíron...úgyhogy szerintem nekem is sztornó ez a hónap...de még van remény amíg meg nem jön...
Köszi!Igen bizunk benne.Remélem hamar túl leszek a vizsgálaton, holnap kérek idõpontot.Remélem olyan hamar kapok, hogy nem lesz idõm megijedni :-) nevet?!Légyszi?!Moncsi
Én is a reggeli tesztelést ajánlom! Én is holnap reggel tesztelek! Írd meg mindenképp az eredményt! Moncsi, neked meg drukkolok a jó eredményhez, utána meg a sikeres inszemhez!!
Kimaradt mensi után szinte mindegy, de azért a reggeli jobb lenne. Mi nekünk meg úgy néz ki hogy inszemünk lesz.Tökéletesek lettek lettek az eredményeim, és így azt mondták próbáljuk meg azt.Bár még kell egy HSG :-( Ha az is jó akkor inszem, ha nem akkor köv. hónapban lombik.De a doki nagyon pozitív-és az még se olyan "mû"!Jó lenne még 1 héten belül túllenni rajta.És akkor lehet hogy csak egy hónap lesz kösztünk csajok :-)!Moncsi
A kérdező hozzászólása: én ma vettem Lily gyorstesztet és azt bármely napszakban meglehet csinálni. Szerintetek ma vagy inkább holnap reggel teszteljek?
A kérdező hozzászólása: Hát még én se teszteltem és még nekem se jött meg:) tünet mgé mindig a mellfájás és néha fáj egy kicsit a hasam..
Sziasztok! Ma reggel nem mertem tesztelni. Azt vártam, hogy reggelre megjön - de láss csodát, semmi!!! Elmúltak a mindjárt megjön érzések, feszül a mellem és rosszul lettem a reggeli kávétól. Remélem, mindezeket nem csak beképzelem! Ki hogy van ma reggel? Jelek, tünetek, tesztek? V.
Köszi Moncsi! Én még nagyon nem merek örülni, hisz bármikor megjöhet még...Holnap, holnapután jelentkezem, mi lett a teszt eredménye vagy hogy megjött-e.Sziasztok!
Igen jó!A V-rõl lemaradtam bocsi. :-)Nagyon örülök, hogy a tiéd az egyik pozitív.Halk Gratula remélem minden rendben lesz veletek, jó egészséget!Moncsi
Szerintem mindenképp jó jel. Én legalábbis mensi elõtt száraz vagyok általában. Á.
A kérdező hozzászólása: fehérfolyásom van ..szerintetek ez jó jel vagy sem?
Én is elfelejtettem odaírni, én pedig Ági voltam.
Én szorítok nektek továbbra is! Viszont nekem úgy tûnik, ez a hónap mégsem jött be :( Még nem jött ugyan meg a mensim, de már észlelek jeleket, hogy meg fog. Ráadásul ma reggel csináltam egy LH tesztet, és nagyon halovány csíkocska van csak rajta, pedig erõsnek kéne lennie. Szóval marad a remény, hogy majd a köv. hónapban. :( Ha teszteltek, írjátok meg légyszi az eredményt! Szorítok!
Ja, mindig elfelejtem odaírni, Vercsi voltam :)
A kérdező hozzászólása: Nekem is negatív lett a teszt de még mindig nem jött meg :S:( Kérdezõ voltam.
Hát akkor most mindenki várakozó állásponton? Nekem még mindig nem akar megjönni...nem értem ezt az egészet
És megint csak Vercsi voltam :)
Na megint visszaolvastam, és én vagyok a hülye... :) A privi írásra gondoltatok, ugye? Á.
Jól van, bocs hogy összekevertem a neveket :) Mentségemre legyen szólva, hogy nagyon sokat írtatok, és a telefonról neteztem. Akkor ki is az, akinek most úgy tûnik, sikerült?
Én szedem a Zafírt, én interneten vettem egy csajtól, aki közben babás lett és már nem kellett neki...így jutottam hozzá, de tudom, hogy már forgalomban nem lehet kapni... Vercsi
Nem Zafir, hanem Premens nevû-Mi sikerült nekem?én nem vagyok terhes, nekem lesz szerdán HSG-m!Meddõségibe járunk !Moncsi
Moncsi, és neked sikerült most, ugye? Ma vettem E vitamint, mindketten szedni fogjuk a párommal. Ártani nem árt, és majd a köv. ciklusban, ha kell, kipróbálom én is valamelyik barátcserjét. A Zafírt hol vetted, nem vonták be? Á.
Én is szedtem aztán az új dobozt már meg sem kezdtem, mert terhesség alatt nem szedhetõ.Olvasd csak el!Én Premens tabletta formájában szedtem, de aztán le is tettem róla!Moncsi
Ági, Zafír barátcserjét szedek...hát, én is sok mindent olvastam róla, de úgy gondoltam, egy próbát megér. Egyébként a cickafark és palástfû tea nekem sem jött be, nagyon megkavarta a ciklusomat. Remélem a barátcserjével nem járok így... Vercsi
Látjátok én mondtam!!!Egy két kimaradt név és már el is vesztik az emberek a fonalat. :-)Igen a privi üzenetre írtam hogy sikerült megírni.Azóta kaptam is úgyhogy Vercsi is ügyes volt :-) Amúgy nekem Szerdán lesz a HSG-m és pénteken már megyek is vissza a meddõségibe az eredményemmel. :-) Remélem minden okés lesz és talán babázhatok végre.Nagyon szeretném, alig várom!!!!!!
És megint elfelejtettem a végére írni, Ági voltam.
Vercsi, milyen barátcserjét szedsz? Én is gondolkoztam rajta, de olvastam jót is, rosszat is. Nekem a palástfû tea is csak bekavart, ezért nem nagyon merem elkezdeni, nehogy még tovább rontsa a helyzetet. A Premens is barátcserjét tartalmaz egyébként. Én is szedem a gravidát, folsavat, meg az E vitaminon gondolkozom még...
most gondolkozom.. Moncsi te írtad hogy sikerült ugye? A privire levélre gondoltál?
sziasztok kinek sikerült?? gratulálok!!!!! nekem is új kör, 1 órája jött meg...ebben a hónapban a szokásos 25 helyett 28 napra...én most szedem tovább a terhességi vitamint, szelént és most állok neki a barátcserjének. én a premenst nem ismerem... V.
De jó neked, gratula! És ez már biztos? Ma teszteltél? És ki is vagy? :) Kérdezõ, neked is szorítok! Nekem új kör kezdõdött, tegnap este megjött. Végre vége a várakozásnak, legalább ennek lehet örülni :) Egyre hosszabbak a ciklusaim valamiért, szerintetek el merjem kezdeni szedni a Premenst? Á.
A kérdező hozzászólása: Nekem se jött meg még :S:S Kérdezõ voltam.
Azt hiszem nekem sikerült :-)
Sziasztok! Ki hogy van? Én még mindig várakozok Piroskára...:( Moncsi, nem tudok Privit írni, csak saját magamnak :) érdekes ez a megoldás...neked engedi?
Majd privibe is írok, de te is írj ha gondolod.Ma kértem idõpontot jövõ hét szerdán lesz a HSG-m.Nem is tudom örüljek-e vagy se.Most már parázok kicsit.Nektek egy óriási vödör .... :-) Kitartás!Moncsi
Szia! Eddig nálam sincs változás. Melleim továbbra is fájnak, pedig az mensi elõtt el szokott múlni. Még reménykedem! Neked is megy a drukk! Jó lenne 1-2 nap múlva pozitívat tesztelnénk!
A kérdező hozzászólása: Nekem eddig még semmi jele a mensimnek :) ennek kicsit örülök de még tesztet nem csináltam
Én lennék az egyik halovány csíkocska :) Vercsi=V
Tegnapi 20:17es, bocsi hogy így, de sajnos senki nem ír nevet.Voltatok már dokinál, nektek mit mondanak?!Nekünk az elsõ év után annyit mondtak, hogy vannak cisztáim.-elkezdtem a Meforal kúrát ami meghozta a "gyümölcsét" hála Istennek már semmit nem látni.Még a meddõségiben a doki is azt mondta hogy nagyon szép minden belül.Remélem a hormonok is jók lesznek!Eddig úgy néz ki hogy apa van egy kicsit "leengedve" bár azt mondják ha extra jó idõben jó állapotban még spontán is sikerülhetne....Hát majd meglátjuk.Neked és mindenkinek Pozi tesztet és boldog, egészséges babavárást kívánok!Moncsi
tegnapi 20:17es vagyok. Drukkolok nagyon lányok! Nekem semmi tünetem...tegnap fájt a hasam, szurkált, de azóta semmi. Mensinek semmi elõjele, de egyszerûen már nem merek reménykedni, úgyhogy csak várok... Lehet, holnap reggel megmérem a hõmet, hogy tudjam, hogy állok. Ha nincs 36, 9 vagy a felett, akkor tutira nincs baba...már az eddig hõmérõs tapasztalataim alapján
A kérdező hozzászólása: Szombatra meg vasárnapra nem várom mert mostanában 31.napra jön meg..Nekem már 1 hete fájdogál a hasam pedig mensi elött nem szokott és ez a fura nekem:( Csak az szomorít el hogy sokan azt mondják h 14. nap körül van peteérés az akciónk meg 9én történt...de másnap nagyon görcsöltem:S
tegnapelõtt 17:38 vagyok. Reméljük nem a mensi jele. Neked elvileg holnap kéne megjönni. Reggel nem akarsz egyet tesztelni? :) Nekem is fájdogál a hasam, most egyenlõre arra várok, elkezdek-e barnázni (nagyon remélem nem!). Ha vasárnapig semmi, lehet hogy tesztelek egyet hétfõn... Ááááááá, nagyon lassan megy az idõ :(
A kérdező hozzászólása: Minden nap fáj egy kicsit a hasam...Szerintetek ez jo jel??vagy a mensi jele??
Igen, én csak a nemvárt után vagyok hajlandó tesztelni. Túl sok negatív tesztet láttam már. A mellem egyébként nekem is fáj, de nem annyira, mint szokott és ma este nekiállt fájni a hasam is..szúrkál vagy hogy írjam le. Nem görcs...és most már érzem a derekamat is. Biztos meg fog jönni...:( Egyébként mi is három éve próbálkozunk már. Utolsó nagyon-nagyon drukkolok Neked, hogy ha most meg is jön, de az orvosok tudjanak segíteni és mielõbb babás legyél!!! Egyébként már lassan én is csak abban tudok bízni, hogy a dokik segítenek
Sziasztok!Én sem várom a következõ pár napban...Ha nem jön meg akkor megkérem 2.-án a dokit hogy néze meg mi a helyzet.De nagyon jó lenne 3 év után pont a meddõségi központban megtudni hogy sikerült. :-) Most mondják meg mi vár ránk(beültetés, inszem..) :-( Jobb lenne az elözõ!Nagyon izgatot vagyok!Szorítok nektek!!!!!!Pozitívat nektek!!!!!!
A kérdező hozzászólása: annyi tünetem van csak hogy kicsit fáj a mellem de nem vészes meg a hasam fájdogál sokat:(
A kérdező hozzászólása: Hát nekem sincs semmi tünetem..és ez idegesitõ ez a várakozás. te csak a nemvárt nap után csinálsz majd tesztet??
tegnapi 16:07-es (és mai 15:01es) vagyok. Hogy vagytok lányok? Hogy bírjátok az "utolsó napokat"? Nekem mindig ez a legrosszabb, ez a várakozás, hogy akkor most sikerült vagy sem...de sajnos úgy érzem, ez a hónap megint nem a mienk :( semmi tünet, semmi jel...
A kérdező hozzászólása: Oké nem fogom.Köszi a tanácsot.
A meleg és forró víz vérbõséget és vetélést okozhat. Gondolj bele, mikor megvan a mensid, a forró víztõl bõvebbé válik a menstruáció. Ha lehet, akkor ne használd!!
A kérdező hozzászólása: Ezt nem tudtam.Miért?
Hát a melegvizes palackkal a legrosszabbat csinálod, ha terhes vagy!
A kérdező hozzászólása: Nekem is a mellem fáj egy nagyon picit meg a hasamat érzem sokszor hogy fáj...este például mindig melegvízes palackot teszek rá és attól jobban érzem magam :$ Ti mikor fogtok tesztelni?? Drukkolok Nektek!:)
Csatlakozhatom? :) Én is május 1-re nem várom. Picit fáj a hasam, de lehet hogy csak bebeszélem már magamnak... Majd meglátjuk. Mindenkinek drukkolok!
szia én május 1re nem várom. semmi tünet a szokásos mellfájdalmon kívül. megy a drukk!!!!
Szia Moncsi! Különbözõ okok miatt - külföldi munkavállalás, stb. - mi még nem jártunk orvosnál, most júliusra tervezzük. Igazából ebbõl a 3 évbõl mi sokat nem éltünk együtt, nem terveztük tudatosan a babát és általában az együttlétek vagy pont mensi után vagy pont elõtte voltak...vhogy a jó idõpontot sose találtuk el. De azért ez már mégiscsak sok idõ, még adtam magunknak és a vitaminoknak pár hónapot, de aztán mi is belevágunk. Nekünk nem olyan egyszerû, mert külföldön élünk... Vercsi
Na, ki hogy érzi magát? Kedves Kérdezõ, mi újság? Nálam semmi. Sûrûbben kell járnom pisilni, azt mondják ez jó jel, de ilyen is elõfordult már és nem volt baba...:( A melleim még fájnak, általában nekem a mensi elõtt 1 nappal szokott elmúlni. hát meglátjuk. remény hal meg utoljára!! V.
Sziasztok!Én azt hiszem megint kiestem a kosárból.De nem vagyok letörve.Nemsokára én is babás leszek!!! :-) Nektek szorítok nagyon!majd jelezzetek!Vercsi nektek is kívánok minden jót.Majd azért feljövök hozzátok, ha ti is jelentkezni fogtok.Remélem mindenki idõvel jó híreket hoz.Moncsi
Vercsi veled mi zu?Moncsi
Gratulálok a halvány csíkocskákhoz.Végre jó hírek!!!! :-) Örülök nektek.Jó egészséget!Moncsi
Sajnálom! Remélem a következõ terhességgel már minden rendben lesz! Drukkolok nagyon! Én most megpróbálom elfelejteni az egészet, másfele koncentrálni és csak magamban imádkozom, hogy mégse tévedett az a teszt...
Én meg nem is mondtam a páromnak. A múltkori eset után (halvány pozitív teszt, utána elkezdtem vérezni, majd doki. Volt szívhang is, de nagyon rossz helyen tapadt meg, vártunk hogy mi lesz. Nem fejlõdött, úgyhogy 9 hetesen missed ab.) már nem is említem neki, csak ha már tutibiztos lesz a dolog. Á.
Nagyon! Idõközben hazaért a férjem, neki is megmutattam a teszteket és a terhességi tesztre azt mondta, hogy látja, de szerinte az nem csík...nem elég vastag és nagyon halvány...szóval jól letörtem :( De inkább megpróbálok nem foglalkozni a dologgal, ha megjön, így jártam, ha meg nem, háááát, akkor nagyon-nagyon boldog leszek. Azért szorítok Neked is tovább! V.
Én is hétfõn szerintem. Viszont most ahogy olvastam az ovu tesztedrõl, én is csináltam egyet gyorsan. Nem kellett volna, mert azon is csak egy halványka csík van :( Tudom, hogy azt is ugyanúgy reggel kellett volna megcsinálni, meg ittam is egy csomót már, de így is kezd elszállni a reményem. Idegesítõ, hogy ilyenkor ennyire lassan megy az idõ, nem?
Szia! Igen, én is azt szoktam mondani, hogy a halvány csík is csík, de mikor az én tesztem ilyen bizonytalan...hát nem tudom. Folyamatosan úgy érzem, meg fog jönni és nagyon félek, hogy így is lesz. De 3 év várakozás után ez már azért pozitív jel, eddig egyszer sem volt még halvány csíkocskám sem! Én is nagyon szorítok Neked, mikor tesztelsz újra? Én szerintem majd csak hétfõn vagy kedden, ha tényleg kimarad a mensim...
Szorítok neked is nagyon! Mindenki azt szokta mondani, hogy a halvány csík is csík... De én se mertem beleélni magam még semmibe. Nekem is van megjön érzésem, és nincs az a hasszurka, amirõl itt az oldalon sokmindenki ír. A héten párszor beleszúrt, de tényleg csak pár alkalommal. Mindenesetre iszom a palástfû teát, meg szedem a vitamint+folsavat, remélem nem hiába. Á.
Most megint megnéztem, vékonyka és halvány, de ott van...Nagyon félek, hogy ennek ellenére mégis megjön holnap. Teljesen olyan érzésem van :( V.
Sziasztok! Teszteltem One Step 10es, igaz, nem reggeli elsõvel, de vhogy úgy éreztem muszáj kipróbálnom. Van egy erõs ovu-tesztem és van egy igazán, nagyon-nagyon halvány pozitív Hcg-tesztem!!! Ugye nem száradási csík?? Pedig úgy érzem mindjárt megjön...tudom, hogy ebbõl még bármi lehet, de...soha, még egy halványka csíkom se volt
A kérdező hozzászólása: Hát ügye nekem általában 31. naposak a ciklusaim és ma vagyok a 30. napon.Nekünk lehet nem sikerült mert kezdek szédülgetni meg még mindig fáj a hasam sokszor..de mondjuk lehet azért szédülgetek mert mostanában nem sokat eszem mert nincs étvágyam..Nem tudom mikor teszteljek, ha nem jön meg..Lehet hogy hétfõn vagy kedden.
Akkor drukkolok Neked hétfõre!!! Teljesüljön a vágyad és ott legyen szépen mind a két csík! Én nem tudok jó hírekrõl beszámolni, már nekiállt a derekam fájni, úgyhogy szerintem ez a hónap is sztornó... Kérdezõ?? Te hogy vagy? V.
És a nagyon-nagyon halványat úgy értem, hogy tényleg nagyon az. Tudod, tipikusan az a fény felé tartós, hogy tényleg van-e ott valami. Tavalyig (akkor volt egy elhalt terhességem) menentrendszerinti 28 napos ciklusaim voltak. Azóta talán most kezd beállni, az utóbbiak 30-32 naposak. Ma vagyok a 30. napon, szóval elvileg hétfõn már jobban kéne látni, ha van valami. Pozitív jelnek veszem, hogy még nincs semmi barna :) És te, kedves Kérdezõ? Hogy vagy? Mikor fogsz tesztelni? Á.
Teszteltem. Vaterás one steppel, max. 30 percig lehet leolvasni. A 30. perc leteltét megvártam, nagyon nagyon halovány második csík van. Nem élem bele magam, mert ez még akármi lehet, csak csendben reménykedek. Hétfõn reggel tesztelek megint, ha addig semmi. Szerencsére eddig semmi jele, hogy meg akarna jönni (ilyenkor már rég barnázni szoktam).
A kérdező hozzászólása: Ha teszteltél írd meg mi lett az eredmény.
tegnap 18:41 vagyok. Én lehet, hogy nem bírom ki hétfõig, és holnap tesztelek egyet... Ha negatív lesz, még mindig lehet reménykedni, nem? ;)
A kérdező hozzászólása: Kedves V.! Köszönöm jól érzem magam...a tünetem még mindig ugyanaz és én is mostanában többet járok pisilni.Már alig bírom kivárni ezt a pár napot..
Nekem minden ugyanúgy volt, mint mensi elõtt! Még sem jött meg. Szerintem holnap, vagy holnapután reggel ellõhetsz egy tesztet, ha türelmetlenebb típus vagy. Én az voltam!:) Mondjuk nekem mensi elõtt 4 nappal már délután pozi lett!

Mi lehet velem? Múlthét kedd óta menstruációs görcseim vannak ( ami mensi előtt mindig így szokott lenni).

Vasárnap kellett volna megjönnie, de nem jött még ma sem, e helyett kevés barna folyásom van, és mindjárt megjön érzésem. Szeretnénk kisbabát, március óta nem szedek fogigátlót.

Legjobb válasz: Ha szeretnél babát, akkor reméljük baba van a dologban! Nekem folyamatosan mensi-szerû görcseim voltak, de nem jött meg és szerencsére baba lett belõle! :) Én a mensihez képest az 5. napon teszteltem és már kimutatta a terhességet! Szóval én lassan néznék egy tesztet! Szorítok! 25 hetes pocis

Ha szeretnél babát, akkor reméljük baba van a dologban! Nekem folyamatosan mensi-szerû görcseim voltak, de nem jött meg és szerencsére baba lett belõle! :) Én a mensihez képest az 5. napon teszteltem és már kimutatta a terhességet! Szóval én lassan néznék egy tesztet! Szorítok! 25 hetes pocis
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ. És a barna folyás?
Nekem nem volt barna folyásom, de többeknél olvastam, hogy volt, szóval ez még nem zárja ki a babát. Persze ha ez most több napig tart, azért felkeresnék egy dokit!
Mennyire volt barna a folyás és kiderült már azóta, hogy baba van e a dolog mögött?

A ciklusom 21. napján vagyok. A melleim nagyon fájnak, mintha kövek húznák lefelé, meg vannak duzzadva, érzékenyek még a mellbimbóim is! A mensim előtt is szokott ilyen lenni. De most olyan más érzés! Mi lehet: közelgő mensi, vagy baba?

Legjobb válasz: Így van: közelgõ mensi, vagy baba. A terhességi tüneteket azok a hormonok oozzák, amiket a magzatlepény termel. De az még nincs a 21. napon, amikor a baba még be sem ágyazódott tisztességesen.

Így van: közelgõ mensi, vagy baba. A terhességi tüneteket azok a hormonok oozzák, amiket a magzatlepény termel. De az még nincs a 21. napon, amikor a baba még be sem ágyazódott tisztességesen.
Igaza van az elsõ válaszadónak. Ilyen korán még nem lehetnek terhes tüneteid, inkább a mensire tippelnék. :(
Én pedig a legelsõ válaszoló vagyok. Engem is áltattak már ezen az oldalon azzal, hogy tuti terhes vagyok, ez babás görbe. Nem voltam az, megjött. Én nem akarok másokat áltatni, hamis illúzióba kergetni. Jó lenne már a nemvárt elõtt tudni, hogy baba lesz-e vagy sem, de nem tudhatjuk biztosan, sajnos. A közelgõ menszesz tünetei pontosan megegyeznek a terhesség korai tüneteivel, ráadásul nõrõl nõre változnak. (Nekem pl csak menszesz közben fájnak a melleim, és akkor se nagyon.) Ezért írtam, amit írtam: ez vagy menszesz, vagy baba. Ilyenkor még nem lehet tudni.
Nekem ugyanez volt, a 21napon kezdödött mellfájdalom+mindjárt megjön érzés most a 31.napon vagyok és 3 napja késik :) Holnap szerintem már tezstelek bár hihetetlen még számomra de kezdem elhinni hogy valószínûleg kismama vagyok:) )
Én akkor is szurkolok Neked és mondom nekem ugyanigy kezdödött:)
A kérdező hozzászólása: A SZURKOLÓ leendõ kismamának köszönöm a biztatást! :) Nagyon jó ez akkor, amikor pici babát szertne valaki a párjával... A többieknek is köszönöm, még ha nyersen õszinték voltak is!
Szia! Ma 20. nap vagyok, nekem mindig fáj már ilyenkorra a mellem, De most a mellfájdalom helyett: furcsa mintha mindjárt megjönne érzésem van, és a folyásom 2. napja olyan mint még soha: testápoló szerû. Szerintem reménykedhetünk, ha nem a szokásosak a tünetek:) ) Drukkolok Neked!!
A kérdező hozzászólása: Igazad van és köszönöm, hogy õszinte voltál, hisz ennek az oldalank tényleg ez a célja, talán én vagyok túl érzékeny ebben a témában!Talán nem kellen minden tünetet lesnem magamon, lazítanom kellene azt hiszem...
Bizony, bizony lazítanod kellene, de tudom sajna, hogy ez nagyon nehezen megy. Pláne a peteérés utáni idõszak. A legrosszabb. Mert reménykedik az ember, hogy talán most, aztán, ha nem akkor nagyot csalódik. Ezért is írtam azt, hogy ne éld bele magad, mert rosszabb lesz. Ezért is rossz az, ha valaki belédbeszéli, hogy ez már biztosan terhesség. Próbálok én is türelmes lenni, de néha(mindig) nagyon nehéz. Még akkor sem tud lazítani az ember, ha megbeszéled magaddal, mert tudat alatt mindig ott van. DE bizakodjunk. Majd írd meg, hogy mi lett az eredmény. :) SZurkolok!!!! :) )

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!