Találatok a következő kifejezésre: Mensi előtt folyásnak (140 db)

A várt mensi előtt kb egy-másfél héttel észrevettem hogy folyásom van. Ez tulajdonképpen miért van? és mi ez?

ilyen átlátszó-fehér szín?, és az utóbbi néhány alkalommal figyeltem ezt meg. ehhez a szokásos enyhe alhasi görcsök (de ényleg csak nagyon enyhe)társulnak. ez így normális?

Legjobb válasz: Igen. Mensi elött ( akár egy héttel is , kinek hogy van )álltalában a nõk nagy részének több folyása van mint szokott.(vagy nem is szokott) Van akinek ilyenkor a folyása fehérebb és több lesz (nekem is )Ezellen nem nagyon lehet tenni max ilyenkor ha nagyon zavar használhatsz tisztasági betétet.Szóval az én részemrõl ez a természetes , normális.

Igen. Mensi elött ( akár egy héttel is , kinek hogy van )álltalában a nõk nagy részének több folyása van mint szokott.(vagy nem is szokott) Van akinek ilyenkor a folyása fehérebb és több lesz (nekem is )Ezellen nem nagyon lehet tenni max ilyenkor ha nagyon zavar használhatsz tisztasági betétet.Szóval az én részemrõl ez a természetes , normális.
Igen, nekem is több szokott lenni menstruáció elõtt! Sztem normális! (Magamanom azt vettem észre, hogy ha késik a menstruáció, akkor az átlagoshoz képest is több folyásom van elõtte.)
A kérdező hozzászólása: akkor jó:-)ez tényleg teljesen normális. csak most meg újabban az utóbbi 1 napban azt vettem észre, hogy kezd megszûnni, Nektek közvetlenül elõtte van folyamatosan, vagy mielõtt mejön abbahagyja, vagy enyhül esetleg?
Nekem álltalában úgy van hogy mensi után kevés aztán egyre több lesz majd elmúlik. Ezután 3 nap múlva jön a mensi..nekem..:)

Mit érezni 3 nappal a mensi előtt, milyen a folyás, fáj a has, netán a mell? Van még másvalami, mint eddig menstuáció előtt?

Legjobb válasz: Az elõzõ kérdezõ vagyok. Nekem 5. napja késik a mensim. Fehéres folyásom van, teljesen szagtalan, de a tezs még nagatívat mutat. Folyamatosan ugy érzem hogy mindjárt elönt a vér, de semmi. Hõmérséklet emelkesésem van pár napja, ingerült vagyok, bármin képes vagyok sírni...Miben más ez a késés? Én érzem hogy most sikerült, remélem nem csak bebeszélem magamnak!

Az elõzõ kérdezõ vagyok. Nekem 5. napja késik a mensim. Fehéres folyásom van, teljesen szagtalan, de a tezs még nagatívat mutat. Folyamatosan ugy érzem hogy mindjárt elönt a vér, de semmi. Hõmérséklet emelkesésem van pár napja, ingerült vagyok, bármin képes vagyok sírni...Miben más ez a késés? Én érzem hogy most sikerült, remélem nem csak bebeszélem magamnak!

Mensi előtt kell lenni folyásnak? Hány nappal előtte, és milyen az a folyás?

nagyon nem várom a mensimet,és kíváncsi vagyok,hogy milyen folyásnak kell lenni el?tte? nekem semmi mensi érzésem nincs,és holnaptól bármelyik percbe megjöhet! plusz még a törpe mikroszkóp is páfrányos!

Legjobb válasz: Én úgy tudom mensi elõtt száraznak kell lenned, úgy hogy nem igazán van folyás. De ha babás vagy akkor lehet folyásod.

Én úgy tudom mensi elõtt száraznak kell lenned, úgy hogy nem igazán van folyás. De ha babás vagy akkor lehet folyásod.
Nem feltétlenül kell lennie folyásnak, ha terhes vagy. Mindenkinél máshogy mûködik, sajna ebõl sok következtetést nem lehet levonni. Én pl. úgy mûködtem, hogy menzi elõtt mindig tök száraz voltam, és amikor terhes lettem, nagyon erõs folyásom volt, van máig is. De van akinél ez tök fordítva mûködik. Szerintem, ha nem jön meg holnap (szabályosak a ciklusaid?), akkor csinálj egy tesztet, az a legbiztosabb.
nálam a vizes folyás és 36, 9 mensit jelez... és a barnázás is inkább mensi, mint baba, de nekem sem szokott ilyen lenni.

A tojásfehérjés folyás mensi előtt terhesség inkább, vagy mensi előjele?

Legjobb válasz: Ha nem szubjektíven nézem akkor mensi elõjele a mensi elõtti tojásfehérjés folyás, ami a nyálkahártya réteg külsõ leszakadásából ered, és utána indul meg a vérzés. Viszont láttam már olyan esetet kb. kettõt ahol tojcsit jelöltek még is baba lett. De nem ez a jellemzõ. Remélem te is kivétel leszel, drukkolok neked!

Ha nem szubjektíven nézem akkor mensi elõjele a mensi elõtti tojásfehérjés folyás, ami a nyálkahártya réteg külsõ leszakadásából ered, és utána indul meg a vérzés. Viszont láttam már olyan esetet kb. kettõt ahol tojcsit jelöltek még is baba lett. De nem ez a jellemzõ. Remélem te is kivétel leszel, drukkolok neked!
A kérdező hozzászólása: Szia!Köszi Neked is a választ, és a drukkolást :) Igen, én is ettõl félek, hogy mensi lesz inkább :( ...de remélem nem lesz igazunk :)
nekem mind 2 esetben a terhesség jele volt Drukkolok :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Én is :)

Szerintetek sűrű kréme folyás mensi előtt 1-2 nappal jelenthet babát, vagy inkább a mensi jele?

Nagyon várjuk a babát és remélem ez annak a jele.A mellem hihetetlen,de csak oldalt ici-picit fáj,ami számomra szokatlan.Ezzel szemben a mellbimbóm lett érzékenyebb érintésre. Akinek van ilyen tünete és méghozzá pozitívtapasztalat az írja meg nekem légyszíves.

Legjobb válasz: Nekem pont, hogy nem volt folyásom mikor terhes lettem, mensi elõtt szokott lenni...

Nekem pont, hogy nem volt folyásom mikor terhes lettem, mensi elõtt szokott lenni...
A kérdező hozzászólása: Jajj, most egy picit elszomorodtam :-(
borzalmasan érzékeny volt a mellem szinte az is fájt ha a póló hozzáért, menstruáció lett belõle krémes folyás nekem 1-2 nappal menstruáció elõtt van
Nekem a cicim szúrt iszonyatosan...semmi más elõjele nem volt :) szurkolok!
Nekem a mensit szokta jelezni ès azutàn van 3-4 nap barnàzàs majd megjön :(
Magadat figyeld, neked milyen szokott lenni? Mindenki más. Az, hogy másnak milyen szokott lenni elõtte semmit nem jelent. Gonolom nem ez az elsõ mensid, és ismered a tested. :)
A kérdező hozzászólása: Persze, nem az elsõ mensim.Az a baj, hogy már görcsösen figyelek mindent.Két vetélés után , túl aggódok mindent és félek a csalódástól.Ezért sokszor már tényleg nem tudom, hogy alap esetben miként szokott viselkedni a testem. Mindenem odaadnám, ha sikerülne a babóca.
Tesztelj nyugodtan már ma! A folyás lehet mensi is, terhesség is.
na??? mi lett az eredmény????? nehogy reggeli vizeletre várj mert már bõven jó a délutáni, esti is :)
írj ha teszteltél...! bár gondolom ennyi késés után már elég valószínû a baba
A kérdező hozzászólása: Tesztet nem csináltam mert gyógyszertár nincs nyitva! csak holnap tudok! Nekem van folyásom még mindig! :)
szia!! mizu??? nekem nincs folyásom egyenlõre ....
en 7 hetes vagyok es van boven feher folyasom :(
A kérdező hozzászólása: A beszédülés nálam is elõfordul! Remélem kettõ lesz! :) Valamilyen folyásod van esetleg?????
Korán teszteltél, ritka, hogy olyan korán kimutassa a teszt a terhességet! Remélem holnap már 2 csík lesz!
ja ami eszembe jutott még hogy sokszor beszédûltem, pedig amúgy egyáltalán nem szoktam
oké!! írj majd ! drukkolok!
A kérdező hozzászólása: hát ez az álmosság rajtam is rajtam van állandóan! az egész napot végig tudnám aludni! akkor holnap tesztelek és várok! :)
én fárad vagyok és állandóan pisilni járok és zabálok....ami eddig egyáltalán nem volt jellemzõ..de most mindent felfalnék :D dokihoz szerintem ne menj olyan korán mert nem fog látni semmit, min. az 5 hetet várd meg és utána menj..(persze nem akarok beleszólni de csak a megvastagodott nyálkahártyát fogja látni) én 6 hetesen fogok menni elõször majd úgy tervezem...
A kérdező hozzászólása: szerintem majd csak holnap! hogyha hétfõn sem jön meg délutánig akkor megyek a dokihoz! remélem végre baba van! Amúgy neked van olyan érzésed mintha a gyomrod fájna vagy valami ilyesmi???
mikor tesztelsz ? írd meg h mi lett mert akkor "együtt" fogunk szülni :) ) én úgy számoltam aug.11.-e körül :)
A kérdező hozzászólása: Köszi. :)
ja és én hétfõn is teszteltem, az épp h látszódó pozi, uh az h 5 napja negatívat teszteltél semmit nem jelent!! ma már délutáni pisibõl is pozinak kell lennie !!!
én is mára nemvártam, de már szerdán pozit teszteltem...tesztelj nyugodtan, kifogja mutatni !! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ! És az mitõl lehet hogy megváltoztam..párom azt mondta hogy olyan "idegbeteg" szerû lettem! mármint hamar megsértõdök stb. na és persze az aluszékonyság?
hahó!! nagyon eltüntél :S

1nappal nem várt mensi elött, kicsit fehéres krémes folyás mire utalhat? örülhetek? és ha holnap nem jön meg, mikor teszteljek?

Legjobb válasz: Hát szerintem még korán örülnöd, de ne legyen igazam! Mensi elõtt elõször nekem is kis fehéres krémes folyás volt, majd jött a rózsaszínezés majd a pirosozás. :( Én kivárnám a mensit amíg késik 1 hetet és csak utána tesztelnék. De amúgy azt veszem észre a többség elég korán szokott tesztelni. Én viszont biztosra szeretek menni, hát ahogy gondolod, akkor tesztelsz amikor jónak látod, de minél késõbb, annál biztosabbat mutat.

Hát szerintem még korán örülnöd, de ne legyen igazam! Mensi elõtt elõször nekem is kis fehéres krémes folyás volt, majd jött a rózsaszínezés majd a pirosozás. :( Én kivárnám a mensit amíg késik 1 hetet és csak utána tesztelnék. De amúgy azt veszem észre a többség elég korán szokott tesztelni. Én viszont biztosra szeretek menni, hát ahogy gondolod, akkor tesztelsz amikor jónak látod, de minél késõbb, annál biztosabbat mutat.
nekem még 2 nap van de nekem is volt reggel ilyen folyásom, és csak annyi hogy derekam majd leszakad.de én majd hétfõn veszek teszter ha addig nem jön meg.és remélem nem fog.szerintem inkább szombaton tesztelj ha holnap nem jön meg.sok sikert
Komolyan mondom, az elsõ válaszoló:olyan "kedves" vagy.Miért nem mondod neki, rögtön azt, hogy tök mindegy milyen a nyákod úgyis elvetélsz hm????Mindegy... Kérdezõ:nekem is ugyanilyen folyásom volt mikor terhes voltam, és ugyanilyen azóta is, úgyhogy a remény megvan, én drukkolok.Ja és mensi napján teszteltem, szépen kimutatta, bár ez függ attól is, hogy mikor volt a pé-d
Nekem múlt hét szombaton kellett volna megjönnie, még semmi. Holnapután fogok tesztelni. Ami a folyásomat illeti, gyakorlatilag óráról órára változik. Egyszer ilyen, egyszer olyan. Nem tudom ez mire utalhat, egyet tudok, nem ilyen szokott lenni. Az említett krémes folyás volt már korábban nekem is mensi elõtt, eddig mégse jött össze. De azt te tudod, nálad elõfordult-e már ilyen. De remélem szerencséd lesz!
A kérdező hozzászólása: hát eddig ugye nem is figyeltem, de most hogy nem várom figyelem és most tûnt fel a folyás. köszi mindenkinek, és nektek is drukkkkk! :)

Sötétbarna folyás mensi előtt? Tuti meg fog jönni, ez már nem lehet baba? De nem is folyás, mert nem folyik, de látszik a betéten meg a wc-papíron.

Legjobb válasz: sajnos nekem is így volt pár hónapja... 36.napon elõször épphogy barnás krémes valami, aztán barnás folyás, végül erõs darabos mensi:( remélem azért Te nem így jársz!!! sok szerencsét!!

sajnos nekem is így volt pár hónapja... 36.napon elõször épphogy barnás krémes valami, aztán barnás folyás, végül erõs darabos mensi:( remélem azért Te nem így jársz!!! sok szerencsét!!
nem annyira tuti...de valószínüleg 2-3napon belül megfog jönni..valamikor csak jelez aztán nemjön semmi

Mensi előtt pár nappal barnás folyásom van. Ha terhes leszek, nem lehet ilyen vagy előfordulhat akkor is?

Legjobb válasz: Nekem is mensi elõtt 2 nappal volt barnás folyásom , de most , hpgy terhes lettem nem volt semmilyen folyásom.

Nekem is mensi elõtt 2 nappal volt barnás folyásom , de most , hpgy terhes lettem nem volt semmilyen folyásom.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, 1-2 napig volt halványan barnázásom, de tegnap pozitívat teszteltem! :) )

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!