Találatok a következő kifejezésre: Mensi előtt fehér folyás vagy (10 db)

Tesztelj nyugodtan már ma! A folyás lehet mensi is, terhesség is.
na??? mi lett az eredmény????? nehogy reggeli vizeletre várj mert már bõven jó a délutáni, esti is :)
írj ha teszteltél...! bár gondolom ennyi késés után már elég valószínû a baba
A kérdező hozzászólása: Tesztet nem csináltam mert gyógyszertár nincs nyitva! csak holnap tudok! Nekem van folyásom még mindig! :)
szia!! mizu??? nekem nincs folyásom egyenlõre ....
en 7 hetes vagyok es van boven feher folyasom :(
A kérdező hozzászólása: A beszédülés nálam is elõfordul! Remélem kettõ lesz! :) Valamilyen folyásod van esetleg?????
Korán teszteltél, ritka, hogy olyan korán kimutassa a teszt a terhességet! Remélem holnap már 2 csík lesz!
ja ami eszembe jutott még hogy sokszor beszédûltem, pedig amúgy egyáltalán nem szoktam
oké!! írj majd ! drukkolok!
A kérdező hozzászólása: hát ez az álmosság rajtam is rajtam van állandóan! az egész napot végig tudnám aludni! akkor holnap tesztelek és várok! :)
én fárad vagyok és állandóan pisilni járok és zabálok....ami eddig egyáltalán nem volt jellemzõ..de most mindent felfalnék :D dokihoz szerintem ne menj olyan korán mert nem fog látni semmit, min. az 5 hetet várd meg és utána menj..(persze nem akarok beleszólni de csak a megvastagodott nyálkahártyát fogja látni) én 6 hetesen fogok menni elõször majd úgy tervezem...
A kérdező hozzászólása: szerintem majd csak holnap! hogyha hétfõn sem jön meg délutánig akkor megyek a dokihoz! remélem végre baba van! Amúgy neked van olyan érzésed mintha a gyomrod fájna vagy valami ilyesmi???
mikor tesztelsz ? írd meg h mi lett mert akkor "együtt" fogunk szülni :) ) én úgy számoltam aug.11.-e körül :)
A kérdező hozzászólása: Köszi. :)
ja és én hétfõn is teszteltem, az épp h látszódó pozi, uh az h 5 napja negatívat teszteltél semmit nem jelent!! ma már délutáni pisibõl is pozinak kell lennie !!!
én is mára nemvártam, de már szerdán pozit teszteltem...tesztelj nyugodtan, kifogja mutatni !! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ! És az mitõl lehet hogy megváltoztam..párom azt mondta hogy olyan "idegbeteg" szerû lettem! mármint hamar megsértõdök stb. na és persze az aluszékonyság?
hahó!! nagyon eltüntél :S

Mensi előtt van fehér folyás vagy ez már terhesség? 2 napja késik!

Legjobb válasz: Nekem mensi elõtt fehéres tejszerû folyásom volt. Most már sûrûbb. 6 hetes kismama

Nekem mensi elõtt fehéres tejszerû folyásom volt. Most már sûrûbb. 6 hetes kismama
Nekem is szokott lenni mensi elõtt fehér folyás .Ha nem jön meg vegyél tesztetegy hét múlva.Bármi lehet:-)

Bő fehér/színtelen folyás mensi előtt. Baba vagy mensi? Mert mindenki mást ír! Mi akkor az igaz? Ez is az is lehet?

Legjobb válasz: Két egymást követö hónapban ugyanolyan volt a folyásom, pont, ahogyan írod. Az egyik hónapban nem volt baba, a következöben meg volt. Vagy vagy.

Két egymást követö hónapban ugyanolyan volt a folyásom, pont, ahogyan írod. Az egyik hónapban nem volt baba, a következöben meg volt. Vagy vagy.
A kérdező hozzászólása: értem, köszi a választ!akkor erre sem lehet mit adni :(
Ha nem betegszel meg, akkor baba. Ha megjön, akkor nem baba.
A kérdező hozzászólása: jójó gondoltam csak arra lettem volna kiváncsi hogy jelenthet e babát?vagy inkább mensit.köszi a választ!
Nekem ez mindig mensit jelez most is.

A ciklusom 24. napján vagyok, a kezdete elötti nap lehet, hogy teherbe estem. Lehetséges ilyenkor fehér darabos sürü ragacsos folyás? (4 napja). Tegnap kezdett feszülni a mellem, ami általában mensi elött egy nappal szokott lenni.

Legjobb válasz: A fehér darabos folyás inkább a gomba jele... Ez persze nem zárja ki a terhességet, de a darabosság inkább a gombától van, terhességtõl függetlenül.

A fehér darabos folyás inkább a gomba jele... Ez persze nem zárja ki a terhességet, de a darabosság inkább a gombától van, terhességtõl függetlenül.
A darabos folyas nem mindenfelekeppen gombat jelent, nekem minden ciklusban van darabos suru feher folyasom, es tuti nincs gombam. Ezt egyen valogtaja kinek milyen a folyasa. Ha nem szokott ilyen lenni neked akkor lehet jol jel is! :)
Folyásból nem lehet terhességre következtetni.
Én 12 hetes terhes vagyok. Most testápoló szerû folyásom van. Elõtte nem volt ilyen.

Mikor kezdődik a fehér krémszerű folyás ha valaki terhes? Peteérés után, vagy csak mensi előtt?

Legjobb válasz: Nekem nem volt fehér folyásom, mégis terhes voltam:)

Nekem nem volt fehér folyásom, mégis terhes voltam:)
A kérdező hozzászólása: Ez megnyugtató mert nekem sincs, de 2 napja késik... :)
Várj pár napot, ha addig sem lesz semmi, akkor tesztelj reggeli elsõ vizeletbõl, az mutatja a legbiztosabb eredményt!
Nekem sincs folyásom. A hétvégén kell megjönnie a nemvártnak. Amúgy minden más mensi elõtti tünet észlelhetõ. + tünetek: állandó éhségérzet, sûrû vizeletinger (pisiléssel), fáradékonyság. Nagy csoda lenne ha már terhes lennék, mert még csak 3 hete próbálkozunk és csak hétvégén van rá lehetõségünk.
Hát ezt így nehéz elmondani, nem biztos, hogy terhesség, de azért tesztelj ha gondolod.
szerintem is csinálj egy tesztet, ne sajnáld azt a párszáz forint rá
Már a beágyazódás körül is jelentkezhetnek a tünetek. Ez nagyon egyéni.
A kérdező hozzászólása: és nem lenen jobb megvárnom hogy elmarad e következõ mensim?
Hát eléggé olyan tüneteket mutat.. Legalábbis páromnál is ezek a tünetek vannak nagyjából, és nála már 2 csíkos lett a teszt is. Szerintem érdemes lenne tesztelned.
A teherbeesés után csak hetekkel jön a hányinger és általában minden más tünet, a panaszok egész mástól is lehetnek. Ennyi idõ után az érzékenyebb tesztek már kimutatják. Persze lehetett álmenstruációd is, és az elõzõ után lettél terhes, de akkor a teszt már 100 %-osan ki fogja mutatni. Orvoshoz a teszt eredményétõl függetlenül érdemes elmenni.
A kérdező hozzászólása: nems janálom, de biztos eredményt nemcska akkor tudhatok ha akövetkezõ mensim elmarad?
NEM. A teszt két héttel a fogantatás után már megmondja elég nagy valószínûséggel. Ha a fogantatás a vérzés alatt történt, akkor is.
A kérdező hozzászólása: és az nembaj hogy néha száraz néha krémes folyása van
A folyásod a ciklusod alatt más és más, megfelelõen a hormonoknak. Olvasd el, nem hosszú: http://babatervezok.otthona.net/nyalka.shtml Hangsúlyozom: folyásból terhességre NEM lehet következtetni, csak arra, hogy mikor vagy termékeny, és mikor nem.
A kérdező hozzászólása: csak kíváncsiságból kérdezem, személyes tapasztalatokat várnék, vagy amit hallottatok ilyen esetekrõl
Ha késõbb van ovuláció, akkor késik a menszi is. Ha nem akkor hormonális probléma, mert 14 nap körül kell lennie az ovuláció utáni idõnek.
A kérdező hozzászólása: de én itt pl olyat olvastam, hogy elõfordul, hogy elõtte legyen, vagy netán közbe:O(persze ritka esetnek írták) És ezért fordult meg a fejembe ez, hogy akkor lehet megjön az olyannak akinek elõtte pár nappal van.
Az egyik barátnõm mikor terhes maradt a 2. kisfiával menszi elõtt 3 nappal szeretkeztek védekezés nélkül, és már nem is jött meg neki. 30-ra várta, de 9 hónap múlva 27-én szült. De ilyenkor spontán tüszõrepedés lehet, amit megelõzhetett egy másik rendes idõben, mert, ha nem reped meg akkor nem is jön meg.

A sűrű fehér folyás mensire vagy babára utal? /ti esetetekbe hogy volt/? Még a nem várt előtt vagyok 9nappal.

Legjobb válasz: Nekem az mondta hét elején a doki hogy normális ha fehéérfolyás van terhesség esetében de menszi elõtt is. Tehát szerintem ezt igy nem lehet megállapítani . Kitartás.

Nekem az mondta hét elején a doki hogy normális ha fehéérfolyás van terhesség esetében de menszi elõtt is. Tehát szerintem ezt igy nem lehet megállapítani . Kitartás.
A kérdező hozzászólása: értem, köszi

A mellem érintés nélkül is fáj, a folyásom nem vizes és átlátszó amilyen máskor mensi elött szokott lenni, most krémes és fehér, aránylag kevés. Már öt napja azt érzem hogy szinte bár melyik pillanatba megjöhet. Terhes vagyok?

Gumi balesetünk volt a férjemmel. Tegnap számoltam utánna éppen akkor volt ovulációm. Kb. öt napja vettem észre hogy valami meg változott.

Legjobb válasz: Szia. szerintem lehet terhesség,attól,hogy ma még negatívat mutatott.Várd meg elözször,hogy kimarad-e.Ha igen,ha´t babóca.Ha baba van a dolgban,örülj neki,Lúliusig nem sok van hára. 39hetes kismama.

Szia. szerintem lehet terhesség, attól, hogy ma még negatívat mutatott.Várd meg elözször, hogy kimarad-e.Ha igen, ha´t babóca.Ha baba van a dolgban, örülj neki, Lúliusig nem sok van hára. 39hetes kismama.
A kérdésedbõl úgy érzem, hogy most nem örülnél annyira egy terhességnek, tehát ehhez mérten fogok válaszolni. Egyértelmûen babás jeleket mutatsz, különösen, ha eddig a menstruációd elõtt soha nem jelentkeztek hasonló tünetek. A tesztelés még nagyon korai volt, hiszen a legjobb tesztek is csak a menstruáció kimaradásának napján mutatnak valós eredményt, a kevésbé érzékeny tesztek pedig csak a kimaradást követõen egy kb. egy héttel... Vagy keress fel egy nõgyógyászt, aki a méh vérbõsége alapján megállapíthatja a valószínûsíthetõ terhességet (vagy akkár egy laboratóriumi terhességi tesztre is elküldhet), vagy - habár erre már nem sok idõ van - várj még egy pár napot, és ismételd meg a tesztet. Eddig szabályosak voltak a ciklusaid, tehát nagyon valószínû, hogy 3 nap múlva minden kiderül... Nincs lehetõség arra, hogy esetleg a férjeddel utazz? Így együtt is lehetnének, õ is elérhetné a célját, és nemsokára CSALÁD lehetnétek! Szorítok azért, hogy mindenki számára jó legyen ennek az idõszaknak a kimenetele!
Szerintem meg fog jönni, nekem is ilyen, mióta próbálkozunk. Krémes, és fehér a menstruáció elõtti napokban, üvöltõ mellfájással. Eddig még megjött mindig...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!