Találatok a következő kifejezésre: Mensi előtt előbb (8 db)

Mensi előtt mennyivel előbb szokott fájni a cici? Ha terhes vagyok, akkor a mensi előtt mennyivel van mellfeszülés?

Legjobb válasz: Mensi elõtt 1 héttel,terhesen pedig 2 héttel éreztem a feszüést,érzkenységet.Azota is fáj.

Mensi elõtt 1 héttel, terhesen pedig 2 héttel éreztem a feszüést, érzkenységet.Azota is fáj.
Nekem nem szokott fájni mensi elõtt!
Én most két héttel a mensi elött érzem a mellfeszülést és mindjárt megjön érzésem van .Éppen tettem fel egy kérdést ezzel kapcsolatba.Különben 2-3 nappal a mensi elött szoktam ezt érezni.De azt nem tudom hogy ez a hónap mitõl ilyen .REMÉLLEM BABA AMIT NEKED IS SZIVBÖL KIVÁNOK.Ha gondolod irj privit.

Melyik az a terhességi teszt, amelyikkel a mensi megjövetele előtt lehet már tesztelni? Idáig kettőt vettem (hcg, gabriel), de ezekkel meg kell várni a mensi napját előbb nem használhatóak?

a beágyazódás utáni 3-4 napos terhesség kimutatására melyik teszt jó?

Legjobb válasz: Mindegyikkel várni kell..mert akármilyet is veszel, a szervezeted nem termel elegendõ hcg hormont és így negatív eredményt kapnál. Legyetek türelemmel már egy pár napon nem múlik semmi!!-Ez vonatkozik mindenkire aki mensi elõtt szeretne tesztelni, mert kikerülhettek egy téves eredményt, vagy egy felesleges tesztelést.

Mindegyikkel várni kell..mert akármilyet is veszel, a szervezeted nem termel elegendõ hcg hormont és így negatív eredményt kapnál. Legyetek türelemmel már egy pár napon nem múlik semmi!!-Ez vonatkozik mindenkire aki mensi elõtt szeretne tesztelni, mert kikerülhettek egy téves eredményt, vagy egy felesleges tesztelést.
A beágyazódás után negyedik nap úgy jön ki, hogy ha kb félidõben van peteérésed és aznap vagy együtt a pároddal, akkor utánna kb a 7. napon fog beágyazódni és erre jön rá a négy nap. Így számolva ez kb az esedékes mestruáció napja. Úgyhogy hamarabb nemigen érdemes egyik tesztel sem próbálkozni, mert nem lesz elég Hcg a szervezetedben amit kimutatna.
nem is tudom, de mindegyikre rá van írva, és a gyógyszertárban is megkérdezheted. :)
Nekem a 11.dpo-n a vaterás OneStep teszt halvány pozi lett!!! Sok sikert!
Szia! Nekem a 11.dpon lett halvány pozitív a Rossmannos 25-ös erõsségû Facelle terhességi teszt! Sok sikert!
Szia, menstruáció elõtt 4 nappal, esti vizeletbõl, x-epil tesztcsíkkal már elég erõs pozitív lett.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen :)
10.dpo-n délután, Rossmanos Facelle lett halvány pozitiv, másnap pedig az x-epil halvány. De nekem az x-epil nem várt után is halványabb volt mint a többi.

Ha valaki ikreket vár, akkor lehet előbb érezni a tüneteket, és a mensi előtt már lehet pozitiv a teszt?

Legjobb válasz: ikreknél nagyobb a hcg mennyiség, hamarabb kimutatja, de visszafele nem igaz, ha hamarabb kimutatja még nem biztos, hogy ikrek vannak a dologban.

ikreknél nagyobb a hcg mennyiség, hamarabb kimutatja, de visszafele nem igaz, ha hamarabb kimutatja még nem biztos, hogy ikrek vannak a dologban.
A kérdező hozzászólása: Igen én is erre gondoltam, köszönöm.
Nekem most a 21. cnapon kimutatta halványan.Elõször az egyik teszt késõbb, egy jobb pedig egybõl, de halványan.A 22. napon megcsináltam mégegyszer, 1 csíkos lett.Már elõzõ naptól görcsöltem nagyon, de aznap este alig bírtam aludni, úgy fájt már... A 23. napon délután elkezdtem vérezni.Lehet ikrek lettek volna....nem tudom.
Szia nekem inszem után a 13. napon reggel már kimutatta, a mensit másnapra vártam. Csak egy babám van, legalábbis eddig mindig annyi látszott :) 26 hetes
Nekem ikreim vannak, 8 hósak múltak. A mensi elõtt nem éreztem semmi különöset amikor terhes lettem, sõt, még ugyanúgy éreztem a tüneteket, mint amikor meg kell jönnie. A mensi elmaradtától 1 hétre csináltam tesztet, kettõt is, és rettentõ hamar kimutatta mindkettõn, és nagyon élénk színûek voltak a csíkok.
A kérdező hozzászólása: Óh... Remélem azért sikerülni fog neked mihamarabb :)
Nekem a 22. napon lett erõs pozitív a tesztem és délután! 1 baba van csak, már 2x voltam uh-n, valószínû hamarabb volt pé-m és ezért mutatta ki ilyen korán!

A mensim előtt két nappal kétszer volttam együtt a párommal. Öt nappal előbb jött meg, mint ahogy kellett volna. Lehet belőle baba?

Nagyon akarunk babát,de sajnos nem jönn.A mensim mindig 28napra jönn meg,de most 23ra nem tudom,hogy lehet-e az hogy babám lesz(bár tudom egy baba nem egy nap alatt fogan meg)vagy valami más okból.És most nagyon gyenge is,még máskor az els? három nap nagyon er?s volt most olyan mintha az ötödik nap lenne meg,nagyon gyenge és egy napig van bent a tampon.

Legjobb válasz: Csinálj szerintem tesztet.Ne haragudj,hogy ezt írom csak szemet ütött.Mi az,hogy a tampon 1 napig van bent?Max 6 órát lehet bent,esetleg az éjszaka miatt 8-at.Ha sokáig benthagyod,akkor elfertõzõdhet!

Csinálj szerintem tesztet.Ne haragudj, hogy ezt írom csak szemet ütött.Mi az, hogy a tampon 1 napig van bent?Max 6 órát lehet bent, esetleg az éjszaka miatt 8-at.Ha sokáig benthagyod, akkor elfertõzõdhet!

Mi lehetett mensi elött két nappal valami barna folyás? elöbb rozsaszines majd barna. meg fog jöni?

Legjobb válasz: csinálj tesztet mert az elsõ terhességem is így kezdõdött.rózsaszínes-barnás váladék.sok sikert!

csinálj tesztet mert az elsõ terhességem is így kezdõdött.rózsaszínes-barnás váladék.sok sikert!
A kérdező hozzászólása: köszi remélem.de ez a barna nem olyan mintha vér lenne.nem baj?
A kérdező hozzászólása: irjatok még ha valakinek volt hasonlo
szia. nekem pl minden menses elõtt barna folyás jelentkezik. onnan tudom hogy már biztos nem estem teherbe. ez természetes dolog
de ha terhes vagy és barna folyásod van azzal nagyon kell vigyázni
egy kicsit cáfolom az elõbbi írokat.én sokáig nem tudtam hogy terhes vagyok.2-3 hónapig megvolt az a barna-rózsaszínes váladék(talán még egy kis vér is)nem volt se nekem se a babámnak semmi baja és sosem voltam veszélyeztetett terhes.még 36 hetessen is futottam.ezek az elszínezõdött váladékok a megszûnt menszeszt jelenthetik de......tesztej mert az választ arra hogy terhes vagy nem terhes!

Mensi elött hány nappal elöbb esik vissza a hő?

Vagy az nap mikor megjön a mensi?

Legjobb válasz: Elméletileg 1-2 nappal,de nekem volt már olyan is,h reggel 37.2 volt,aznap délelõtt mégis megjött.Szóval mindenkinél más lehet.

Elméletileg 1-2 nappal, de nekem volt már olyan is, h reggel 37.2 volt, aznap délelõtt mégis megjött.Szóval mindenkinél más lehet.
Nálam 2 nappal mensi elõtt esett le a hõ, így tudtam hogy meg fog jönni! Remélem legközelebb már tényleg nem jön meg! Én mindenesetre drukkolok Neked!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen kedvességed! Én meg drukkolok neked!
Köszi! Mikor nem kéne hogy megjöjjön Neked?
A kérdező hozzászólása: Nekem holnap nem kéne megjönnie!És neked?
hu nekem ez a 45.napom de már menzis érzéseket érzek.szerintem megjön.
A kérdező hozzászólása: Az még nem jelent semmit! Amíg meg nem jön addig lehet bízni!

Mennyivel előbb szokott jelentkezni mensi előtt a "mindjárt megjön" érzés?

Ill. mikor terhesek voltatok akkor mikor jelentkezett?

Legjobb válasz: Nekem egy-két nappal elõtte és egy-két nappal utána volt ilyen érzés. 5 hetes kismama

Nekem egy-két nappal elõtte és egy-két nappal utána volt ilyen érzés. 5 hetes kismama

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!