Találatok a következő kifejezésre: Mensi elött nappal elöbb (3 db)

A mensim előtt két nappal kétszer volttam együtt a párommal. Öt nappal előbb jött meg, mint ahogy kellett volna. Lehet belőle baba?

Nagyon akarunk babát,de sajnos nem jönn.A mensim mindig 28napra jönn meg,de most 23ra nem tudom,hogy lehet-e az hogy babám lesz(bár tudom egy baba nem egy nap alatt fogan meg)vagy valami más okból.És most nagyon gyenge is,még máskor az els? három nap nagyon er?s volt most olyan mintha az ötödik nap lenne meg,nagyon gyenge és egy napig van bent a tampon.

Legjobb válasz: Csinálj szerintem tesztet.Ne haragudj,hogy ezt írom csak szemet ütött.Mi az,hogy a tampon 1 napig van bent?Max 6 órát lehet bent,esetleg az éjszaka miatt 8-at.Ha sokáig benthagyod,akkor elfertõzõdhet!

Csinálj szerintem tesztet.Ne haragudj, hogy ezt írom csak szemet ütött.Mi az, hogy a tampon 1 napig van bent?Max 6 órát lehet bent, esetleg az éjszaka miatt 8-at.Ha sokáig benthagyod, akkor elfertõzõdhet!

Mensi elött hány nappal elöbb esik vissza a hő?

Vagy az nap mikor megjön a mensi?

Legjobb válasz: Elméletileg 1-2 nappal,de nekem volt már olyan is,h reggel 37.2 volt,aznap délelõtt mégis megjött.Szóval mindenkinél más lehet.

Elméletileg 1-2 nappal, de nekem volt már olyan is, h reggel 37.2 volt, aznap délelõtt mégis megjött.Szóval mindenkinél más lehet.
Nálam 2 nappal mensi elõtt esett le a hõ, így tudtam hogy meg fog jönni! Remélem legközelebb már tényleg nem jön meg! Én mindenesetre drukkolok Neked!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen kedvességed! Én meg drukkolok neked!
Köszi! Mikor nem kéne hogy megjöjjön Neked?
A kérdező hozzászólása: Nekem holnap nem kéne megjönnie!És neked?
hu nekem ez a 45.napom de már menzis érzéseket érzek.szerintem megjön.
A kérdező hozzászólása: Az még nem jelent semmit! Amíg meg nem jön addig lehet bízni!

Mi lehetett mensi elött két nappal valami barna folyás? elöbb rozsaszines majd barna. meg fog jöni?

Legjobb válasz: csinálj tesztet mert az elsõ terhességem is így kezdõdött.rózsaszínes-barnás váladék.sok sikert!

csinálj tesztet mert az elsõ terhességem is így kezdõdött.rózsaszínes-barnás váladék.sok sikert!
A kérdező hozzászólása: köszi remélem.de ez a barna nem olyan mintha vér lenne.nem baj?
A kérdező hozzászólása: irjatok még ha valakinek volt hasonlo
szia. nekem pl minden menses elõtt barna folyás jelentkezik. onnan tudom hogy már biztos nem estem teherbe. ez természetes dolog
de ha terhes vagy és barna folyásod van azzal nagyon kell vigyázni
egy kicsit cáfolom az elõbbi írokat.én sokáig nem tudtam hogy terhes vagyok.2-3 hónapig megvolt az a barna-rózsaszínes váladék(talán még egy kis vér is)nem volt se nekem se a babámnak semmi baja és sosem voltam veszélyeztetett terhes.még 36 hetessen is futottam.ezek az elszínezõdött váladékok a megszûnt menszeszt jelenthetik de......tesztej mert az választ arra hogy terhes vagy nem terhes!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!