Találatok a következő kifejezésre: Mensi elött közben (16 db)

Pisilési inger előfordulhat mensi elött/közben?

Legjobb válasz: Elõ. Elég sokminden elõfordulhat a nõknél mensi elött. Egyesek elég egyedi tüneteket mutatnak, de ilyen a nõi szervezet :)

Elõ. Elég sokminden elõfordulhat a nõknél mensi elött. Egyesek elég egyedi tüneteket mutatnak, de ilyen a nõi szervezet :)
A kérdező hozzászólása: Értem. Nekem pont elsõ nap elött volt nagyon vizelési ingerem. Szinte már fájt :D de nem jött semmi. és most közbe is elõfordul h sok ideig olyan mintha beakarnék pisilni és elég szar :S

A mensim 1 hete mult el, mensi elött közbe meg utána is együtt voltunk párommal, párnapja hányingerem van, krémes folyásom, a mellbimbo udvaromon fehér kis dudorok vannak, ez lehet baba?

http://ciklus.hu/images/diagramok/80951aa2084429b2fb10eb006d..

Legjobb válasz: Nem hiszem, hogy terhes lennél.Tényleg túl korai lenne.Ált. az 5-6. héten lehet érezni, a terhesség jeleit.De persze akadnak kivételek.Nálad biztos nem az.Nem lehet, hogy gyomorrontás vagy ilyesmi???

Nem hiszem, hogy terhes lennél.Tényleg túl korai lenne.Ált. az 5-6. héten lehet érezni, a terhesség jeleit.De persze akadnak kivételek.Nálad biztos nem az.Nem lehet, hogy gyomorrontás vagy ilyesmi???
Biztos nem.Még nagyon korai lenne a tüneteket érezned.Van akinek mensi után van a peteérése de akkor is csak legalább3-4 hét múlva vannak jelek.Most van peteérésed és az érzed.A görbéd szerint igen.A hányinger pedig annyi más októl is lehet.Talán bujkál benned valami vírus.

A párommal próbálkozunk már több, mint 2hónapja de nem tudok teherbe esni, pedig csináltuk mensi előtt-közben-utána. De nem jön össze:s. Ez mitől lehet?

Legjobb válasz: Töltsetek el együtt valahol elvonulva egy hosszú hétvégét, ha lehet elõtte való napokon ne nagyon szerelmezetek. Készülj valami meglepivel is neki a szerelmetekrõl szóljon az együtlét és ne a aktusról, utódnemzésrõl, csak lazán semmit nem kell elkapkodni, a minõségre és ne a mennyiségere menyetek. Teremtsetek megfelelõ hangulatot, egy kiss bor vagy pezsgõ egy álltalatok választott film....

Ha útnak indítja benned a kis fickókat, teherbe eshetsz, ahhoz éppenséggel nem kell feltétlenül a te élvezeted is.
Töltsetek el együtt valahol elvonulva egy hosszú hétvégét, ha lehet elõtte való napokon ne nagyon szerelmezetek. Készülj valami meglepivel is neki a szerelmetekrõl szóljon az együtlét és ne a aktusról, utódnemzésrõl, csak lazán semmit nem kell elkapkodni, a minõségre és ne a mennyiségere menyetek. Teremtsetek megfelelõ hangulatot, egy kiss bor vagy pezsgõ egy álltalatok választott film....
ez attól van hogy nem velem próbálkoztál! szívesen adakozok ha gondolod:)
Persze hogy lehetsz attól még terhes, hogy a párod hamar élvez el…Nem ezen múlik...
A kérdező hozzászólása: Nem vezetek.
A kérdező hozzászólása: S ha a párom hamar élvez el, attól még teherbe lehet esni?
Mi fél éve próbálkozunk. Most megyek hormonvizsgálatra, mert a prolaktinszintem magas valószínûleg, ami nagyon megnehezíti a teherbeesést. Nekem volt tünetem, elszínezõdött tejszivárgás. Ha ez nincs, én is tovább próbálkozok kivizsgálás helyett. Esetleg kérj te is ilyet. 3x kell vérvételre menni, a ciklus bizonyos napjain. Ekkor a többi hormont is megnézik. De olyan is van, hogy a stressz miatt sikerül nehezen, vagy nem találjátok el a megfelelõ napot. A pete 24 óráig él. Vezetsz görbét? Sokat segít. Ha lezuhan a hõ, akkor kell akciózni. Neten utánna tudsz nézni. Ha neked sem sikerül sokáig, érdemes a vizsgálatot elvégezni. Gyógyszerrel sok minden könnyen kezelhetõ, és pár hónap múlva sikerülhet a baba:)
2 hónap nem a világ vége. Adjatok magatoknak még idõt. Ne stresszeljetek, mert az nem sokat használ sõt, ha begörcsöltök, hogy jaj.. hát miért nem sikeredik, csak ront a helyzeten, és a kapcsolatotokon is. Csak szépen lazán, essetek egymásnak amikor jólesik, és ha, úgy egy-másfél év alatt nem jön össze az a baba, csak akkor érdemes orvoshoz fordulnotok.
Két hónap után még ne keseredj el. Én négy év után estem teherbe (mindenféle mesterséges beavatkozás nélkül). Nem azt mondom, hogy ez a normális, de szerintem eltúlozni sem kell a dolgot, hogy két hónap alatt még nem jött össze a baba. Sok sikert a további próbálkozáshoz!
A két hónap az nem sok idõ…. Van aki éveket vár rá. Orvosi is csak 1 év sikertelen próbálkozás után vizsgál kivéve ha idõsebb vagy. Próbálj meg LH tesztet használni és akkor együtt lenni mikor pozitív + a rá következendõ napon, de így is csak 30% az esély a terhességre még akkor is ha minden adott! Szóval ne keseredj el…. Kitartás még csak 2 hónapja próbálkoztok nem kell a legrosszabbra gondolni egybõl…..:)
2 hónap nem sok.legyetek együtt 2 naponta és ha igy se jön össze fél évig, akkor kell csak aggódni.
Lehet, h a gyerekvállalás témakörhöz jobban illene :)
Figyelmedbe ajánlom ezt az oldalt, minden hasznos infó egy helyen van a teherbeesésel kapcsolatban: http://www.babatervezok.otthona.net/
ne gyanakodj csinálj egy tesztet inkább
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy tesztet kellene csinálnom. Csak szerettem volna véleményeket, tapasztalatokat kérdezni.
Hát ezt így nehéz elmondani, nem biztos, hogy terhesség, de azért tesztelj ha gondolod.
szerintem is csinálj egy tesztet, ne sajnáld azt a párszáz forint rá
Már a beágyazódás körül is jelentkezhetnek a tünetek. Ez nagyon egyéni.
A kérdező hozzászólása: és nem lenen jobb megvárnom hogy elmarad e következõ mensim?
Hát eléggé olyan tüneteket mutat.. Legalábbis páromnál is ezek a tünetek vannak nagyjából, és nála már 2 csíkos lett a teszt is. Szerintem érdemes lenne tesztelned.
A teherbeesés után csak hetekkel jön a hányinger és általában minden más tünet, a panaszok egész mástól is lehetnek. Ennyi idõ után az érzékenyebb tesztek már kimutatják. Persze lehetett álmenstruációd is, és az elõzõ után lettél terhes, de akkor a teszt már 100 %-osan ki fogja mutatni. Orvoshoz a teszt eredményétõl függetlenül érdemes elmenni.
A kérdező hozzászólása: nems janálom, de biztos eredményt nemcska akkor tudhatok ha akövetkezõ mensim elmarad?
NEM. A teszt két héttel a fogantatás után már megmondja elég nagy valószínûséggel. Ha a fogantatás a vérzés alatt történt, akkor is.
A kérdező hozzászólása: és az nembaj hogy néha száraz néha krémes folyása van
A folyásod a ciklusod alatt más és más, megfelelõen a hormonoknak. Olvasd el, nem hosszú: http://babatervezok.otthona.net/nyalka.shtml Hangsúlyozom: folyásból terhességre NEM lehet következtetni, csak arra, hogy mikor vagy termékeny, és mikor nem.

Volt már úgy valaki, hogy mensi előtt nagyon fájt és szúrkált a hasa? Biztos volt benne, hogy meg fog jönni az érzések alapján, de mégsem és közben terhes volt?

És a várt mensi el?tt nem volt semmilyen terhes tünete? Tudom butaságnak hallatszik a kérdésem, de annyira szeretnék terhes lenni.Válaszotokat el?re is köszi. Csütörtökön, vagy pénteken nem kellene megjönnie.

Legjobb válasz: Sziasztok! Közönöm a gyors válaszokat. Nekem folyás nem volt jellemzõ az elmúlt napokban, inkább tegnap óta van egy picike, de az csak ilyen maszatos a bugyimon. Attól félek, hogy ez mensi lesz. Egyébként igazatok van lányok. Én is így gondolom, hogy a nem várt elõtt butaság a testünket figyelni. Csak azért kezdtem el megint foglalkozni ebben a hónapban is korán, mert szoktalanul erõsen fáj a hasam napok óta, ami eddig nem volt jellemzõ. azért még remélem fognak még sokan véleméányeket írni. Egyébként lehet, hogy korai, de már arra gondoltam, hogy csinálok egy tesztet.

A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Közönöm a gyors válaszokat. Nekem folyás nem volt jellemzõ az elmúlt napokban, inkább tegnap óta van egy picike, de az csak ilyen maszatos a bugyimon. Attól félek, hogy ez mensi lesz. Egyébként igazatok van lányok. Én is így gondolom, hogy a nem várt elõtt butaság a testünket figyelni. Csak azért kezdtem el megint foglalkozni ebben a hónapban is korán, mert szoktalanul erõsen fáj a hasam napok óta, ami eddig nem volt jellemzõ. azért még remélem fognak még sokan véleméányeket írni. Egyébként lehet, hogy korai, de már arra gondoltam, hogy csinálok egy tesztet.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Nekem sajnos ma megjött. Így úgy döntöttem, hogy soha többé nem adok a várható mensi elõtt tapasztalt tünetekre. Másoknak viszont sok szerencsét!
szerintem nagyon a nem várt elõtt senki ne keresse a tüneteket, majd lesz, ahogy lesz.
Szia! Ezzel én is egyet értek. Én a nemvárt elõtt már nagyon sok tünetet produkáltam, de mindíg megjött. Úgyhogy most már csak abban hiszek ha nem jön meg, az elõtte lévõ tüneteknek nem.
Igen voltam én is úgy.Akkor is ha baba volt akkor is ha nem.Eldönteni ennyibõl nem lehet. A hõ leesik a mensi elötti napon vagy a mensi napján.Egyedül ez volt nekem biztos jel.
Szia! Nekem is van még 2 napom, de a tüneteim alábbhagytak, nem tudom, miért! A hõm viszont ma reggelre feljebb ment, a cicim csak érintésre érzékeny, a folyásom nem krémes, inkább picit bõvebb. Írj majd, ha nem jön meg és tesztelsz, bármi lehet! Amúgy a mensziszerû görcs lehet menszi és baba tünet is.

Mensi elött és közben mennyire jellemző a hányinger, gyomorsav, hőemelkedés?

Nekem eddig ilyen próblémám nem volt, most viszont néhány hete igen!

Legjobb válasz: Ezek nem mensire utaló tünetek, hanem terhességre. Legjobb lenne, ha elmennél dokihoz.

Ezek nem mensire utaló tünetek, hanem terhességre. Legjobb lenne, ha elmennél dokihoz.
A hányinger és a hõemelkedés lehet a menstruáció tünete - illetve, a premenstruációs szindrómáé is (ez utóbbi közvetlenül a menstruáció elõtt jelentkezõ, testi- és lelki tünetegyüttes összefoglaló neve). De a biztonság kedvéért keress fel egy nõgyógyászt!
Én nem értek hozzá, miért nem hívod fel a körzeti orvost vagy az ügyeletet?
még csak 31-e van - egy nap csúszás simán belefér
Esemény utáni tabletta miatt nem akkor jelentkezik a vérzés, amikor az eredeti ciklusodhoz képest kellene! Nem kell aggódni, hatott a tabi és bármikor megjöhet.De készülj fel, hogy kicsit másmilyen is lehet majd a vérzés, mint amit eddig megszoktál.
A kérdező hozzászólása: akkor ne aggodjak?:( nagyon felek nem akarok bajt..:(
Ez csak egy nap (sõt annyi se, mert még reggel van). Nekem néha 3-4 nap ingadozással jön meg, és igen, a tabi kicsit kitolhatja. Bár én amikor egyszer bevettem, akkor akkor jött meg amikorra vártam, csak valamiért kevesebb volt.. :/ Akkor én is megijedtem, de végül nem lett baj :) . Ha 3 nap múlva se jön meg, hívd fel a dokit...
A kérdező hozzászólása: koszonom!!!!!!
Az eseményutáni tabiban egy lóadag hormon van, ami most kicsit összezavarta a szervezeted, ezért késik a mensid is. Ne aggódj, ez ilyenkor teljesen normális, akár 4-8 napot is késhet!
A kérdező hozzászólása: nagyon szepen koszonom a valaszokat!!

Miért fáj és kemény a mellem közvetlenül mensi előtt és közben?

Tudom, hogy hormonális dolog meg minden, de ha megvan és hozzáérek egyenesen fáj, el?tt meg nagyon érzékeny, ez mit?l lehet? Mi van ilyenkor velem?

Legjobb válasz: Köszi! :)

A kérdező hozzászólása: Köszi! :)
Nekem is így szokott lenni.Napokkal elõtte, így tudom, h mikor jön meg.. ez természetes
nyilván.
Hát ha bejutott a hüvelyedbe akkor lehetsz terhes, de szerintem így elég kicsi a valószínûsége, egyelõre ne aggódj.
Szerintem sincs sok esély rá.. Talán azért késik mert stresszelsz rajta. Legközelebb legyetek óvatosabbak! De ha így lenne az nagy igazságtalanság lenne az anyatermészettõl.. sok érett nõ és feleség hiába próbálkoznak annyit:/
A kérdező hozzászólása: tegnap este negatívat teszteltem. hihetek neki ?
Hihetsz. De azért ha a menzeszed továbbra sem jön meg, menj el nõgyógyászhoz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!