Találatok a következő kifejezésre: Mensi alatt, a (154 db)

Hogyan lehetseges, hogy mensi alatt a hom 37.3 maradt?

Beteg nem vagyok, terhes nem vagyok, akkor miert maradt fent? Ez mar a 4-ik mensi nap, a szokasos mennyiseg folyik, tehat ideje lenne csokkennie, nem? Az alaphom 36.6-36.7 korul szokott mozogni

Legjobb válasz: Meleg van:) Ilyenkor az alaphõ is feljebb mehet. Nagyon sok embernél van ilyen.

Meleg van:) Ilyenkor az alaphõ is feljebb mehet. Nagyon sok embernél van ilyen.
A kérdező hozzászólása: Nalunk sajnos 2 hete megallas nelkul esik az eso :) Pedig mar nagyon varom a meleget, jo lenne a napon sutkerezni.:) )) Max 15fok van kint.
Attól hogy megjött, lehetsz terhes. CSináltál tesztet?
A kérdező hozzászólása: Igen, mar nehanyat ellottem meg mensi alatt is, de sajnos mind negativ lett.

Van olyan, hogy elvégzik a mensi alatt a rákszűrést?

Ha jól tudom, ezt így nem szokták elvégezni, mert véres lesz a kenet...Van olyan, hogy mégis elvégzik???

Legjobb válasz: Nem lehet, mert értékelhetetlen lesz a levett minta, és meg kell ismételni.

Nem lehet, mert értékelhetetlen lesz a levett minta, és meg kell ismételni.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Én is így tudtam! A tabihoz elég a laborvizsgálat? És ráér a rákszûrés a kontrollkor? Mert a tabi fontos lenne, és most kellene, de még megvan. Csak jövõhéten elutazok egy hónapra és nem akarok várni még egy hónapot....
A gyógyszert biztosan minden további nélkül fel fogja írni az orvos, ne aggódj!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen! Megnyugtattál!:)
A kérdező hozzászólása: Már voltam és kaptam tabit! :)

Mensi alatt mekorra az esély a teherbeesésre?

Gondolom, s?t biztos vagyok benne, hogy nem sok, de el?fordult már valakivel, aki biztos benne, hogy akkor fogant a baba? És ha valakinek volt ilyen, annak mire mutatta ki a teszt?

Legjobb válasz: Én már hallottam olyat hogy valaki mensi alatt esett teherbe. Nincs nagy esély rá, de mint tudjuk bármikor teherbe eshetünk, csak épp peteéréskor van erre a legnagyobb esély. De mondjuk olyat is hallottam hogy valakinek mensi alatt van peteérése.

Én már hallottam olyat hogy valaki mensi alatt esett teherbe. Nincs nagy esély rá, de mint tudjuk bármikor teherbe eshetünk, csak épp peteéréskor van erre a legnagyobb esély. De mondjuk olyat is hallottam hogy valakinek mensi alatt van peteérése.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, jó lenne, mert mi csak akkor tudtunk együtt lenni, mert a férjem külföldön dolgozik.

Ki lett úgy terhes, hogy másfél napig megvolt neki a mensije, mensi alatt emelekdett a hője, aztán napokig csak barnázott, de a barnázás alatt leesett a hője?

25-ös tesztet használtam tegnapel?tt,másfél napig megvolt,de már 4 napja barna folyásom van.

Legjobb válasz: Szia! Hát nekem a 2. kislányomat mensi alatt sikerült összehoznunk... :)

Szia! Hát nekem a 2. kislányomat mensi alatt sikerült összehoznunk... :)
A kérdező hozzászólása: GRATULÁLOK!:) Még soha nem volt ilyen ez a ciklusom...kíváncsi lennék, hogy esetleg van-e némi esélyem a babára? A fent leírtak alapján, sikerült valakinek? Ilyenkor már egy 25-ös érzékenységû teszt kimutatná? Ha esetleg felmegy a hõm, akkor érdmes tesztelnem? Köszi a választ!
10 éve nem akartam gyereket, becsuszott, és 3 honapig beteg voltam kicsit igy nem is vettem észre. most meg nagyon akartam, és egy cseppet se véreztem a 29. napon lett pozi a tesztem 32
A kérdező hozzászólása: Oké, hogy nem véreztél, de azokra a válaszokra lennék kíváncsi, akik kb:úgy jártak mint én.

Lehetek terhes? Mensi alatt voltunk együtt, következő hónapban megjött és most olyan émelygős a gyomrom egész nap és sűrűn járok pisilni.

Legjobb válasz: Sajna a mensi alatt is teherbe lehet esni.Itt vagyok Én!Mondjuk nekem a mensim 5.napja volt,hogy nem védekeztünk,és terhes is lettem.Csinálj egy tesztet!

Sajna a mensi alatt is teherbe lehet esni.Itt vagyok Én!Mondjuk nekem a mensim 5.napja volt, hogy nem védekeztünk, és terhes is lettem.Csinálj egy tesztet!
A kérdező hozzászólása: Na de múlt hónapban akkor miért jött meg?
Ha rendesen megvolt, úgy ahogy szokott, tehát nem kevesebb, illetve nem tartott rövidebb ideig, akkor lehet nem vagy terhes.Ha viszont kevesebb is volt, illetve rövidebb ideig tartott, akkor lehetséges.Van olyan, hogy terhesség alatt menstruál az ember!Inkább csinálj egy tesztet, és megnyugszol.
Szia! Nem nem vagy terhes, menstruáció alatt nagyon nehezen lehet teherbe esni, extrém eset, hogy valakinek akkor legyen a peteérése, iszonyatosan ritka, szinte majdnem kizárt dolog, nameg megjött a vérzésed, teljesen kizárható a terhesség :) Egyszerûen csak felfáztál, meg ettél valami rosszat vagy fáradt vagy, ennyi az egész :)
A kérdező hozzászólása: Normális volt a menstruációm, nem tartott rövidebb ideig, akkor kár izgulnom?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
Egy doboz cigi áráért lehet kapni terhestesztet, és nagyon egyszerûa használata. vegyél egyet és ne stresszeld magadat!

Terhesség alatt a mensi hány napig van meg annál, aki mensizik terhesség alatt? Milyen volt? Sok ilyenkor a vér, görcsök is vannak?

Legjobb válasz: Nekem a rendes mensim 6-7 napig volt meg es nagyon sok is volt. Amikor terhes lettem akkor talan max.3 napig volt meg,es minimalisan,epphogy csak vmi,es nem tiszta ver,hanem inkabb olyan mint amikor a mensid utolso napjaiban,es nekem nem gorcsolt a hasam.

Nekem a rendes mensim 6-7 napig volt meg es nagyon sok is volt. Amikor terhes lettem akkor talan max.3 napig volt meg, es minimalisan, epphogy csak vmi, es nem tiszta ver, hanem inkabb olyan mint amikor a mensid utolso napjaiban, es nekem nem gorcsolt a hasam.

Mensi alatt (4. napon a 6 napos mensiből) voltam együtt a sráccal, lehet baba?

nem védekeztünk

Legjobb válasz: ha nem védekeztetek akkor igen is lehet!de mensi alatt??

ha nem védekeztetek akkor igen is lehet!de mensi alatt??
A kérdező hozzászólása: igen még volt egx kevés vér.
Lehet. Nagyon kicsi rá az esély, de lehet. Ne kísérletezzetek ezzel, ne spóroljátok mega gumit

Volt már olyan valakinek, hogy rendesen megjött a mensije és mégis terhes volt? Nekem mensi előtt 3 halvány + és 1 negatí volt, majd mensi alatt 1 nagyon halvány + és 1 negatív.

Vérzés friss piros,bordónak t?n?,darabok egyáltalán nincsenek. Mennyiség ,mint szokott.

Legjobb válasz: persze számtalan olyan eset van, akár itt is rákereshetsz és elolvashatod a sztorikat.

persze számtalan olyan eset van, akár itt is rákereshetsz és elolvashatod a sztorikat.
Babás lettél végül?

Utalhat arra az, hogy mens alatt jobban kívánom a szexet, hogy esetleg akkor is esnék teherbe?

Legjobb válasz: sztem az alhasban kialakuló vérbõség miatt ilyenkor a legtöbb nõ jobban kívánja a szexet. Már ha épp nem akar meghalni a görcsöktõl, vagy nem agresszív. Én mensi alatt az vagyok. :)

sztem az alhasban kialakuló vérbõség miatt ilyenkor a legtöbb nõ jobban kívánja a szexet. Már ha épp nem akar meghalni a görcsöktõl, vagy nem agresszív. Én mensi alatt az vagyok. :)
Nem, akkor nem eshetsz teherbe. :)

A cickafark teát mensi alatt is ihatom?

Legjobb válasz: Szia! Nyugodtan ihatod (én is így szoktam)!Nekem nagyon jót tett, a mensi alatt alig fájt a hasam, nem tapasztaltam, hogy több lett volna a vérzésem.

Szia! Nyugodtan ihatod (én is így szoktam)!Nekem nagyon jót tett, a mensi alatt alig fájt a hasam, nem tapasztaltam, hogy több lett volna a vérzésem.
Van aki rendszeresen issza nem csak a baba érdekében, hanem egyébként is tisztító hatása van.Nem kellett volna lepontozni.Ha több a menszi akkor legalább becsületesen kitisztúl. Az nem azt mutatja h nem lenne szabad fogyasztani. Köszönöm a figyelmüket. Természetgyógyászatot végeztem.
Kedves Kérdezõ. Eszembe se jútott, hogy te pontozod le:-)
Én az elsõ 14 napig iszom és akkor sokkal kevesebb a mensim mennyisége. Nagyon tudok neki örülni! :)
Igen.
Nem ajanlott, mert verboseget okoz.
A kérdező hozzászólása: Én nem is pontoztam le senkit, mindenkit felpontoztam! ..??

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!