Találatok a következő kifejezésre: Menses után a hőm (4 db)

42napra jött meg a mensesem. Hőm menseskor 36.2volt.5napig tartott. Következő két napon 36.7 volt a hőm. Ma pedig megint 36.2. Lehetséges, hogy amikor 36.7volt a hőm akkor volt peteérésem? Közvetlenül menses után.

Legjobb válasz: Nem mindenkinek van középidõben peteérése,de inkább vegyél ovu tesztet,vagy ovu mikroszkópot,mert a hõmérõzés nem igazán megbizható.20 hetes kismami

Nem mindenkinek van középidõben peteérése, de inkább vegyél ovu tesztet, vagy ovu mikroszkópot, mert a hõmérõzés nem igazán megbizható.20 hetes kismami

Menses után 36.7 a hőm peteérés lehet ilyenkor?

Legjobb válasz: Nincs kizárva, de szerintem hasonló cipõben jársz, mint én az elmúlt hónapban: menzi után sem esett le rögtön a hõm, napokig hasonló értéken mozgott, mint most nálad. Már nagyon idegesített, csináltam egy terhességi tesztet, mivel az negatív lett, vártam a következõ pét. Egyik reggel normális 36,4-et mértem, akkor megnyugodtam. Aztán jött a középidõre jellemzõ hõmérséklet esés és az ovu teszt is igazolta.Azóta újra 37 körül vagyok és nem várom a menzimet!!!

Nincs kizárva, de szerintem hasonló cipõben jársz, mint én az elmúlt hónapban: menzi után sem esett le rögtön a hõm, napokig hasonló értéken mozgott, mint most nálad. Már nagyon idegesített, csináltam egy terhességi tesztet, mivel az negatív lett, vártam a következõ pét. Egyik reggel normális 36, 4-et mértem, akkor megnyugodtam. Aztán jött a középidõre jellemzõ hõmérséklet esés és az ovu teszt is igazolta.Azóta újra 37 körül vagyok és nem várom a menzimet!!!

Leírnátok a véleményeteket? 4 napja késik a mensesem, 37, 4 ébredés után 1 órával a hőm. Tegnap délutántól amíg el nem aludtam iszonyatos fejfájásom volt, ami hányással párosult.

Néha van még hányingerem, pl. : reggeli kávé után, kocsiba, de nem mindig és nem egyfolytában.Egyébként nem tervezzük még a babát, megszakítással védekezünk. Azért vagyok megijedve, mert dohányzom még és vasárnap indulunk Krétára nyaralni. Nem lenne baj,ha baba lenne 4 éve együtt élünk a párommal és már szó volt a babáról. Egyébként nem feszül a mellem és a 4-5 napja menses szer? görcseim vannak, persze elég gyengék a megszokotthoz képest.

Legjobb válasz: Már tesztelhetsz, illetve vigyál magaddal Krétára is terhestesztet. Ha babás vagy, vigyázni kell a nagy hõséggel: délben nem kint lenni, egyébként is az árnyékot keresni, szigorúan legalább 2 liter vizet inni naponta, és ha lehet, nem a cspaból.

Már tesztelhetsz, illetve vigyál magaddal Krétára is terhestesztet. Ha babás vagy, vigyázni kell a nagy hõséggel: délben nem kint lenni, egyébként is az árnyékot keresni, szigorúan legalább 2 liter vizet inni naponta, és ha lehet, nem a cspaból.
A kérdező hozzászólása: Ma veszek tesztet és holnap reggel megcsinálom, de félek :(
Szerintem terhes vagy. (szokott késni?)
Ha ennyie félsz egy esetleges terhességtõl, akkor talán megfelelõ módon kellett volna védekezni!!!!
A kérdező hozzászólása: Nem szokott késni, mindig 30 napra jön meg. Amiatt félek a terhességtõl, mert dohányzom és nyaralni is indulunk és ezek nem a legmegfelelõbb körülmények gondolom. Persze, ha bebizonyosodik a baba azonnal leszokok. Nem 15 éves vagyok és felelõtletlen. Egyszerûen csak megijedtem, nem kell egybõl így reagálni.
szerintem is baba lesz. Dobd el a cigit nyugodj meg ne parázz. Nem lesz baj. Tesztelj 99% hogy pozi lesz. Nyaralni mehetsz nyugodtan.
A kérdezõhöz: Elnézést de melyik reakció volt itt tapintatlan???
A kérdező hozzászólása: Hát csak az, hogy ha ennyire félek a terhességtõl miért nem védekezek rendesen. És erre írtam, amit írtam.


Okt. 28-án volt a mensesem most voltam a közép időbe eddig 36, 9-től soha nem ment fel a hőm és a középidő után egy héttel most 37-37, 2. Végre összejött volna?

Legjobb válasz: Ez bármitõl lehet. Várj még türelemmel legalább 1 hetet, és ha késik a menzesz, csinálj egy tesztet.

Ez bármitõl lehet. Várj még türelemmel legalább 1 hetet, és ha késik a menzesz, csinálj egy tesztet.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!