Találatok a következő kifejezésre: Mennyivel mensi esik le a (3 db)

Mennyivel mensi előtt esik le a hőmérséklet? A vizes-tojásfehérjés nyálka mennyivel mensi előtt jelentkezik? Tán egyidőben van a hőmérsékletleeséssel?

Legjobb válasz: 12-24 órával, a nyák az hamarabb is jelenkezhet. És az ami neked van az állítólag a mensi elõjele.

12-24 órával, a nyák az hamarabb is jelenkezhet. És az ami neked van az állítólag a mensi elõjele.
A kérdező hozzászólása: Nincs semmim, ezért kérdem.
A hõ 24 órával a menstruáció elõtt esik le.A tojásfehérje szerû váladék peteéréskor van, kb. a menstruáció elsõ napjától számolva a 14. nap!
Száraz vagy?
A kérdező hozzászólása: olvastam azon a babatervezõs honlapon, hogy mensi elõtt is enyhén tojásfehérje szerû a nyák, hiszen elkezd a nyálkahártya lebomlani. Nekem szokott is olyasmi lenni, nem annyi és sokkal vizesebb állagú. Most szárazabb vagyok, semmilyen folyásom nincsen.

Ha nincs baba, mennyivel esik le a hő mensi előtt? Csak 1-2 tized, vagy jelentősebb a változás?

Legjobb válasz: Nekem legutoljára 36,7-rõl 35,4-re esett le, amikor megjött aznap. Az elõzõ ciklusomnál is ugyanígy, az elõtte lévõnél pedig 37,1-rõl 36,7-re. Szóval Nálam ilyen 3-4 tized fokot esett aznap reggel, amikor meg is jött.

Nekem legutoljára 36, 7-rõl 35, 4-re esett le, amikor megjött aznap. Az elõzõ ciklusomnál is ugyanígy, az elõtte lévõnél pedig 37, 1-rõl 36, 7-re. Szóval Nálam ilyen 3-4 tized fokot esett aznap reggel, amikor meg is jött.
Rosszul írtam!!! A mostani 36, 7-rõl 36, 4-re esett vissza. (Nem 35, 4-re)
A kérdező hozzászólása: Szóval erõsen észrevehetõ a változás a görbében, nem csak ilyen pici ingás... köszi:)
Belinkelnéd a görbéd? Segítek, ha tudok.
Az elsõ, második és a negyedik válaszoló vagyok :-). Íme az én görbém: http://ciklus.hu/images/diagramok/c0428f78426de90115eaf079f8..
Nem feltétlenül mensi elõtt esik le a hõ.Nekem volt hogy csak mensi 1. vagy 2. napján esett le.De a lényeg hogy látványos.2-3 tizedet esik vissza minimum.De ez is attól függ mennyit ment fel peteérés után és mennyi az alaphõ.
Szia!Nekem a nem várt napján leesett 3 tizedet(37-rõl 36, 7-re).Nem volt baba, sajnos...
nekem vagy 3-4 tizedet esik, vagy ha lssan csökken akkor onna tudom, hogy meg fog jönni, hogy az alaphõt éri el a görbém
A kérdező hozzászólása: Itt a görbém: http://ciklus.hu/images/diagramok/6a4a5cbdb93b34c199d996beb9.. Szóval igazából elõre nem lehet a hõbõl tudni semmit, de 3-4 tizedet minimum esik. Mindenkinek köszönöm :)

Ha valaki nem terhes, akkor mikor esik le a hő? Mensi napján, vagy már előtte? És mennyivel?

Legjobb válasz: változó.elõzõ ciklusomnál elötte nap.a mostaninál aznap.de olvastam már itt olyat akinek fenn volt még reggel és délelött meg megjött.

változó.elõzõ ciklusomnál elötte nap.a mostaninál aznap.de olvastam már itt olyat akinek fenn volt még reggel és délelött meg megjött.
Szia! Én most kezdtem a hõmérõzést 4-én, az volt az 1. ciklusnapom, aznap jött meg! Nekem 36, 8-37, 3 között volt a hõm az elsõ 6 napon, és a mensi utolsó elõtti napján esett le 36, 4-re, tehát 10-én, a 7. ciklusnapon! Úgyhogy nekem fent volt nagyon még mensi alatt is!
nekem menzi elött 1 nappal már 2/10 et lentebb eset majd amenzi napján pedig 4 tizeddel az elõzõ napihoz képest. de van akinek csak a menzi napján esik le!
nekem menzi napján. ha "lánykoromban" is tudtam volna, hogy ezzel meg lehet tudni, mikor fog megjönni a menzesz, nem kellett volna már napokkal a nemvárt menzi elõtt betétekkel rohangálnom :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!