Találatok a következő kifejezésre: Mennyivel másabb az anális (3 db)

Fáj mikor először próbálja ki vlaki az anális sex-et? Vagy inkább csak fura? Másodszorra mennyivel másabb? az lehetséges hogy anláisan kitudjam elégíteni apartneremet de simán pedig nem?

pl:nem képes orgazmusra csak análisan?

Legjobb válasz: Ha "simán" tehát gondolom vaginálisan nem tudod kielégíteni, akkor nemhiszem h análisan menne.És igen baszottul fáj.Érthetõ okokból csak a csajnak.Másodszorra se nagyon tágabb.

Ha "simán" tehát gondolom vaginálisan nem tudod kielégíteni, akkor nemhiszem h análisan menne.És igen baszottul fáj.Érthetõ okokból csak a csajnak.Másodszorra se nagyon tágabb.
igen, fáj, ezért kell szépen fokozatosan tágítani, elõször csak ujjal próbálkozni, ugyanúgy, mint a hüvelynél. feszítõ érzés, mint amikor kakilni kell. igen, van anális orgazmus, sztem ritkábban jön össze az ember lányának, mint a vaginális.
Általában valóban ritkább az anális orgazmus szerintem is, de van olyan nõre is példa, aki vaginális együttlét hatására nem bír elmenni, análisan viszont igen.
nekem megy análisan is de tényleg fáj ezt nem tudod elkerülni, csak a pasin mulik hogy kellemesebbé teszi e neked mert ha már elmentél párszor akkor lehet de mindenképp használjatok babaolajat vagy sikositot azzal könnyebb!

Az anális szex mennyivel másabb érzés mint a simia punciban történő? Sokkal élvezetesebb?

Legjobb válasz: Mivel a végbélnyílás (jobb esetben :)) szûkebb és nehezebben tágul, mint a hüvely, ezért egyértelmû, hogy egyes férfiak élvezetesebbnek találják, hogy jobban "szorítja" a péniszüket. De ez ízlés dolga. Az, hogy egy nõnek miért jó (ha jó), azt el nem tudom képzelni. Engem nem vonz az, hogy a párom egy olyan helyre dugja a nemi szervét, ami arra való, hogy a széklet távozzon rajta... :/

Mivel a végbélnyílás (jobb esetben :) ) szûkebb és nehezebben tágul, mint a hüvely, ezért egyértelmû, hogy egyes férfiak élvezetesebbnek találják, hogy jobban "szorítja" a péniszüket. De ez ízlés dolga. Az, hogy egy nõnek miért jó (ha jó), azt el nem tudom képzelni. Engem nem vonz az, hogy a párom egy olyan helyre dugja a nemi szervét, ami arra való, hogy a széklet távozzon rajta... :/
Helyette inkább nyalogassa azt, ahol hugyozol. Jó érv.
Húgyos fasszal, mármint erectus pénisszel nem lehet bajuszt rajzolni, de szarossal igen. Amennyiben nem hiszel nekem, kérdezz meg egy isnerõsödet, aki már volt börtönben.
A popsiban van két zárógyûrû, és még élvezheted is a punci látványát. Jónak hangzik, nem?

Mennyivel másabb érzés az anális szex mint a hagyományos? Van különbség?

Legjobb válasz: Van ám! Pl. egy kezdõnek fájdalommal jár(hat). Jó pont, ha legalább az egyik fél tapasztalt e területen. Írtó sok próbálkozás, hosszas bemelegítés és tágítás kell, és nagyon lényeges a fokozatosság!! Nem kapkodni. De ha már az egyik fél is elutasító a témával kapcsolatban, akkor abból nem fog semmi jó kisülni, szerintem. Tehát mindkét félnek akarania kell! Érzésileg persze, hogy egészen más, amint "múlik" a fájdalom, fokozatosan élvezni is tudni fogja a nõ (a férfi alapból sokszor jobban élvezi, mint a hagyományos helyet:-)), majdhogynem ugyanolyan kéjérzetet tud kiváltani, mint a vaginában, csak ezt az egészet "hátul" érzed. Persze ha közben elöl is izgatva van a hölgy, hát akkor én azt mondanám, hogy dupla élvezet, szó szerint. :-)

Van ám! Pl. egy kezdõnek fájdalommal jár(hat). Jó pont, ha legalább az egyik fél tapasztalt e területen. Írtó sok próbálkozás, hosszas bemelegítés és tágítás kell, és nagyon lényeges a fokozatosság!! Nem kapkodni. De ha már az egyik fél is elutasító a témával kapcsolatban, akkor abból nem fog semmi jó kisülni, szerintem. Tehát mindkét félnek akarania kell! Érzésileg persze, hogy egészen más, amint "múlik" a fájdalom, fokozatosan élvezni is tudni fogja a nõ (a férfi alapból sokszor jobban élvezi, mint a hagyományos helyet:-)), majdhogynem ugyanolyan kéjérzetet tud kiváltani, mint a vaginában, csak ezt az egészet "hátul" érzed. Persze ha közben elöl is izgatva van a hölgy, hát akkor én azt mondanám, hogy dupla élvezet, szó szerint. :-)
A férfi részérõl annyi, hogy minden pasinak izgatja a fantáziáját és ki akarja próbálni. VAn aki nagyon rá van kattanva, de van akinek nem szimpi. Fizkálisan a végbél szûkebb, mint a hüvely, tehát ezért lehet jobb. Mint nõnek is más, természetesen, hisz az nem a hüvely. Én sokáig óckodtam tõle, de azóta párszor próbáltam, és néha igénylem is. Elõször nagoyn fura érzés, de pár pillanat után kellemes, ha nem fáj. Nagyn lassan és óvatosan kell behatolni, sok sikosítóval. Nekem férjem ne is tud, mert annyira vastag, nekem meg nagyon fáj. ERõltetni nem szabad. Beszéld meg pároddal, ha mindkettõtöket érdekel, próbálkozzatok. A higéniára figyeljetek, utána nem szabad a hüvelybe hatolni és szájba sem célszerû venni a péniszt, mosd meg.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!