Találatok a következő kifejezésre: Mennyivel másabb az (56 db)

A dotwork tetoválásnak mennyivel másabb az utókezelése?

Legjobb válasz: miért lenne másabb? Ugyanúgy kell, mint bármilyen más tetoválást.

miért lenne másabb? Ugyanúgy kell, mint bármilyen más tetoválást.
Ez csak egy másik képalkotási stílus, nem átmenetek vannak hanem pöttyök. Ugyanúgy festék megy a bõr alá, az eljárás nem változik.

Mennyibe kerül ha valaki magán nőgyógyászhoz akar jáni és mennyivel másabb az mint ha simához menne? Miben jobb?

Legjobb válasz: Ez a téma még nem érintett,de egyre közeleg és csak érdekelne.

A kérdező hozzászólása: Ez a téma még nem érintett, de egyre közeleg és csak érdekelne.
A kérdező hozzászólása: Én szûzek esetében 2 féle vizsgálati módról hallottam a hüvelyi úton történõ idõsebb, középiskolás v. még idõsebb korosztálynál, úgy tudom ilyenkor csak pálcikával mintát, kenetet vesznek és nem használják a kacsát sem és a végbelen keresztüli kitapogatásról ezt általános iskolásoknál szokták csinálni. De hallottam hogy nálunk(Szûzeknél) is van rákszûrésre lehetõség, de nem tudom hogyan is intézik el. De sajnos részletesen nem tudok ezekrõl a dolgokról.
Elõzõ válaszoló vagyok. Aki szûz annak tudtommal, nem nyúlnak fel a hüvelyébe csak nagyon indokolt esetben. Rákszûrést ilyenkor még nem csinálnak csak akkor ha már nemi életet él a nõ. (vagyis nekem ez a tapasztalatom)
A kérdező hozzászólása: Igazából azért is érdekelt, mert én alapból nagyon szégyenlõs vagyok és ilyen kellemetlen vizsgálatnál nagyon zavarna, ha még valaki ott lenne bennt vizsgálat alatt.Szóval az egyik íróval teljesen egyetérttek ebben.A másik hogy évente egyszer ki lehet bírni ezt az összeget, most hogy tudom már kb. mennyi. Köszönöm a válaszokat. És egy 23 éves szûz aki eddig még nem járt dokinál, tudom hogy kellett volna már, mire számítson?Szerintettek ha elmegyek sima vizsgálatott csinál v. rákszûrést is akar és azt hogy lehet nálam megoldani, fájdalaom mentesen, kisebb rugalmassabb eszközzel? Ha tudtok kérlek erre is válaszoljatok! Mindenkinek köszönöm a választ!!
Én is körzeti orvoshoz járok, ugyanis nem engedhetem meg magamnak a magán orvost. =( Nekem semmilyen rossz tapasztalatom nincs. Kicsit lassan halad a rendelés és néha vannak gyanús egyének is, de ettõl függetlenül az orvosom nagyon rendes, türelmes. Amikor legelõször voltam akkor kb 20 percig beszélgettünk mire feloldódtam annyira, hogy felfeküdjek a kezelõasztalra (szûz voltam, de strandon elkaptam egy fertõzést) Persze ezt embere válogatja. Biztos vannak bunkó orvosok az ilyen helyeken. A pénzes doki meg általában kedvesek, hisz a pénz beszél...:)
A szakrendelés is este 8-ig van, tehát ez nem lehet probléma. És amig nincs különösebb bajod, addig a gyógyszert felirni a szakrendelés is jó.
Nekem 6000-be kerül egy vizsgálat magánnõgyógyásznál. De voltam szakrendelésen is ugyanannál a dokinál. Magánban a keresztnevemen szólít és mosolyog, de szerintem ugyanúgy vizsgál. Több idõ van kérdezni, közvetlenebb az orvos. És magánrendelésen nincs asszisztens(legalábbis tapasztalataim szerint), csak te vagy és az orvos. Szerintem ez is jó. A magánrendelések általában délután vannak a szakrendelés pedig 8 és 4 között. Tehát ha dolgozol általában a délután praktikusabb.
egy ideig magánhoz jártam, 6ezer/alkalom...aztán nem lett rá pénzem, azota sztk-s, de szinte semmi különbség, ugyanugy felirja a gyogyszert, normálisan vizsgál, válaszol, sosem siet
több idõ van kérdezned, õ is alaposabban megvizsgál.a hangulat személyesebb, kevésbé feszélyezõ. nekem 7000egy vizsgálat
A magánnõgyógyász nem olcsó mulatság. Egy vizit orvostól függõen 7-10ezer Ft. Egy biztos, sokkal jobban odafigyel rád, mint a körzeti rendelõben, ahol futószalagon vizsgálják a nõket, és se idõ, se energia nincs a betegekre. Persze azért ott is van kivétel.
Az ár szerintem 5000-tõl a csillagos ég, én mindig oda járok, sokkal normálisabb az orvos, türelmesebb.
szia. tudom hogy nagyon régi a kérdés, de ha még emlékszel elmondanád hogy mi volt hogy zajlott?

Mennyivel másabb az élet az USA-ban?

Érdekelne, bár nem tervezzük a kiköltözést (egyelõre). Írjátok le, hogy például miben másabb az emberek viselkedése, az ottani szokások, és érdekelne az oktatás is (középiskola) Olyanokat olvastam, hogy például odakint úgymond kötelezõ azt mondani hogy jól vagy, ha kérdezik hogy mizu, mert nem a lelkizõs fajták, és a barátokkal sem lehet megbeszélni ilyesmit. Meg hogy nem javasolt a másik szemébe nézni a tömegközlekedésen. Ilyesmi.

Legjobb válasz: Szia, nekem pár rokonom kiköltözött és ott házasodtak meg stb. Azt tudom, hogy az ottani emberek nagyon vendégszeretõek (azok akikkel találkoztam, ettõl függetlenül lehet h más amerikai nem) , pl. külön ezért csináltatnak vendég szobát fürdõszobából, meg tökéletes vacsorát stb. az oktatásról nem tudok sokat :/ szerintem nem lehet besorolni az embereket, hogy õk nem lelkizõsek. Különböznek egymástól. illemszabály annyi, hogy legyél udvarias, amennyire lehet, bár a magázódás és a tegezõdés nem különül el egymástól nagyon (ha jól tudom, nem tanulok még angolt) Egyszer voltam kint, és beleszerettem Amerikába *.* Én majd ha idõsebb leszek szeretnék kiköltözni Kaliforniába (Los Angeles, Hollywood) ;)

Szia, nekem pár rokonom kiköltözött és ott házasodtak meg stb. Azt tudom, hogy az ottani emberek nagyon vendégszeretõek (azok akikkel találkoztam, ettõl függetlenül lehet h más amerikai nem) , pl. külön ezért csináltatnak vendég szobát fürdõszobából, meg tökéletes vacsorát stb. az oktatásról nem tudok sokat :/ szerintem nem lehet besorolni az embereket, hogy õk nem lelkizõsek. Különböznek egymástól. illemszabály annyi, hogy legyél udvarias, amennyire lehet, bár a magázódás és a tegezõdés nem különül el egymástól nagyon (ha jól tudom, nem tanulok még angolt) Egyszer voltam kint, és beleszerettem Amerikába *.* Én majd ha idõsebb leszek szeretnék kiköltözni Kaliforniába (Los Angeles, Hollywood) ;)
elõzõ vagyok, a barátaiddal meg viselkedj természetesen, mégis csak a barátaid (lesznek) :D
Oda elõszöris zöld kártya kéne, amit munkavállalóival kap az apukád / anyukád, nos... ha õ ledolgozott 4 évet kap állampolgárságot, aztán jöhettek vele ti is, de addig otthon a kis seggeden kell ülni, és egészségügyön kívül, mérnöki meg ilyen embereket keresnek, a többi állás mind nagyon betöltött, és nem tudom miért egy magyar munkaerõt vennének fel arra, amit ott is bõven megterem. Szóval egyenlõre ennyit hogy az USA-ban lakjatok.
nagyon aranyosak mindig ezek az "amerikás" kérdések, pláne mikor gyerekek teszik fel :) de ennél még cukibb, mikor gyerekek válaszolnak :D
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Vannak kis különbségek, mert akkora ország, pl. a déli államok konzervatívabbak, sok helyen erõsen vallásosak, nehezen fogadnak be idegent, ha nem alkalmazkodik a helyi szokásokhoz. De ha valaki tud viselkedni, akkor többnyire barátságosak. Az északi és partmenti részeken nagyobb a nyitottság ilyen értelemben. De azt tudnod kell, hogy ott a munka kicsit mást jelent, mint itt. Kevesebb az éves szabadság, és ha néha bent kell maradnod dolgozni estig, nincs nagyon kinek panaszkodni. Ráadásul nagy a munkanélküliség. Egy Észak-Karolinai ismerõs is nagyon hosszú idõ után talált csak munkát. Ha meg nincs munkád, nincs biztosításod, és akkor a kórházban is csak az életmentõ beavatkozást végzik el, aztán kiraknak. Szóval szép hely az, nagy a szabadság, de olyanokat, mint pl. itt a hitelesek megsegítése, meg hasonlók, ott el lehet felejteni. Több a lehetõség, mint itt, de bukni is nagyobbat lehet.
Egy a lenyeg: megtanulni az amerikai angolt amennyire csak tudod. Ehhez itt van egy kis segitseg: [link] [link] En mar itt elek a nyolcvanas evektol es sikerult elfelejteni milyen Europa es kulonosen Magyarorszag. Nagyon ritkan amikor arra keveredunk egy rovid idore csak az tunik fel hogy az emberek az ohazaban milyen mosolytalanok es tragarok. Az Egyesult Allamok a nepek kohoja, mindenfele emberek kevereke akik hoztak magukkal a kulturalis orokseguket es megprobalnak egyutt elni. Nem tudsz eleg furcsa lenni hogy az feltunjon a mindennapokban. Legy onmagad az a legjobb tanacs. Ha az angolul jol megtanulsz sok meglepetes nem erhet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a hasznos válaszokat :) ) Jöhetnek még!
Észak-kelet és Kalifornia kb. olyan, mintha Nyugat-Európában járnál, a középnyugat konzervativitásban Magyarországra, és a többi volt kommunista országra hasonlít, a Déli Államok kb. olyanok, mint Törökország liberálisabb nyugati része, de nem iszlámban hanem kereszténységben.
"En mar itt elek a nyolcvanas evektol es sikerult elfelejteni milyen Europa es kulonosen Magyarorszag. " Gratulálok, azért ez nem mindennapi teljesítmény! :D Csak így tovább!

Vályogházra lehet emeletet húzni? Ha igen mennyivel másabb az eljárás ( fal felhúzás pl. ) mint a tégla esetében? Természetesen az emelet már téglával lenne.

Legjobb válasz: Ezt már nem kockáztatnám meg .Mivel ehhez kell épitési engedély is,statikus is megvizsgálná a falat .

Ezt már nem kockáztatnám meg .Mivel ehhez kell épitési engedély is, statikus is megvizsgálná a falat .
Lehet, ha a falak megfelelõek. Ezt viszont szakember tudja megítélni. Néhány tízezer forint, de ennyit megér a dolog.
A kérdező hozzászólása: Vályog és sárfal ugyanaz? Van pincénk, elég nagy az alap is. De szerintem tetõteret se nagyon lehet építeni ilyen falazatra, azért megkérdezem itt hátha nem így van.
Vályog, sárfal nem ugyanaz, de nem is engedik, csak fordítva-alul tégla, felette vályog.
Nem. Sem a vályog, sem a vertfal nem bírná el a terhelést. Akkor sem, ha alá van falazva.
vályog és sárfal ugyanaz. agyagtartalomtól tud ragadni tapadni, különben nem.ha kevés az agyag benne nem alkalmas építésre.ha építésre alkalmas, akkor mindegy minek hívjuk, helye válogatja. ráépítést statikus tudná megmondani, létezik német országban vertfalú emeletes ház. illetve van most egy új szabvány a vályog mint építõanyagcélú felhasználásáról.de nem hinném, hogy adnak rá engedélyt, ez összetett és sokmindentõl függ (fal, alap, koszorú...)
A vályog és a sárfal egyáltalán nem ugyanaz, az elõbbi vályogtéglákból van a második nem. Úgy lehet rá emeletet húzni, ha külön oszlopos támszerkezetet építtetsz a falakba vájva vagy melléjük, ami majd egy totál új betonfödémet tart, és arra lehet építeni már.

Srácok, mennyivel másabb az, ha nem óvszerrel szexeltek?

Legjobb válasz: Nem lehet összehasonlítani, minden téren sokkal jobb.

Nem lehet összehasonlítani, minden téren sokkal jobb.
Igen persze, hogy sokkal jobb, de én akkor is óvszer párti vagyok!
Én nõgyógyász vagyok. és igaza van a "nagyokosnak".
Nyilván tudom h ez nem "rendes menstruáció". De nem gondoltam h ha nem írom le dedós szinten h mi van akkor valami nagyokos belémköt. Én kérek elnézést. Am jelezném h a mai gyógyszerek már nem okozhatnak nagy gondot mert kicsi a hormontartalmuk. Jah és néha szünetet kell vele tartani. Mielõtt ebbe is belekötnél AZ ORVOSOM MONDTA, aki gondolom jobban tudja nállad. Azt mondta h 4-5 évente nem árt. Így még kissebb az esélye h baj legyen. De gondolom te egy nagy gyógyszerellenes okoska vagy. Am meg a gumiszakadásról. A nagy hévben elõfordulhat h nem érzi, ha nincs az viszont már az elején teljesen más. De hagyjuk az egészet. Már úgy is látom h te valami nagyokos zsenipalánta vagy. Úgy is neked van igazad bármit mondunk
3. csak a tabletta meg a nõ szervezetének nem tesz mindig jót, igaz a férfinek ez tök mindegy.
Én csak egy valamit nem értek. A férfiak többsége azt mondja, hogy gumiban alig érez vmit, anélkül jobb. Mégis nap mint nap látok olyan kérdést, hogy "kiszakadt az óvszer, de még nem mentem, CSAK A PÓZVÁLTÁSNÁL VETTÜK ÉSZRE, HOGY SZAKADT". Ha nem veszi észre, hogy közben nincs rajta a gumi (mert ha elszakad, akkor szakad rendesen), akkor miért mondja, hogy annyival más nélküle?.... "Nekem pl. beált a havim (ami mindíg rendszertelen vol), " Nem mondanál ilyet, ha tudnád, hogy hogyan mûködik. Ugyanis a tabletta nem helyreállítja a saját ciklusod, hanem a rosszul mûködõ ciklusodat kikapcsolja, és bizonyos idõközönként (ami csak a szedés hosszától függ!) megvonásos vérzés hoz létre. Amint abbahagyod, visszatér az eredeti probléma. Sok esetben még rosszabb lesz, mint elõtte volt.
Bocsi hogy beleszólok, én is nõ vagyok, és utálok óvszerrel szeretkezni... Hülyét kapok, ha a párom valódi hús vér szerszáma helyett, valami mûanyagos cuccot érzek magamban! 23N
"Gumival olyan mint zokniba lábat mosni." A-a. Még annál is rosszabb: Zokniban legalább érzed a vizet és hogy milyen meleg. Óvszerben meg nem érzed a lucskot sem, sem a forróságot. Csak a tudat van, hogy hol van.
6. Ha baj van akkor lehet kérni gyógyszercserét a meddõség esélye meg a mai gyógyszereknél szinte nulla. Ha nem egy buta libáról van szó akinek nincs annyi értelme h váltson gyógyszert vagy fosik kérni másikat akkor még jot is tehet. Nekem pl. beált a havim (ami mindíg rendszertelen vol), nem híztam és semmi panaszom nincs, de ha lenne akkor mennék a dokihoz h írjon mást
Én inkább felhúzom a gumit.Úgy is lehet orgazmusa mind2 félnek.Igaz nem olyan hûde jó de lehet élvezni.
Bocsi h nõként én is beleszólok, de nekem is sokkal jobb ha nem kell gumit húznia a páromnak. Olyan illúzióromboló tud lenni. Én gyógyszert szedek. Ugyan nem azért kezdtem el h a páromnak jobb legyen hanem mert biztonságosabbnak tartom, de rájöttem h nekem is jobb így :D
Gumival olyan mint zokniba lábat mosni.
Semmi kétség, fõ a biztonság. Óvszert kell használni. De nemhiába mondják a tablettát. Sokkal sokkal jobb.
jaj hagyjuk már ezt. Én meg akkor agysebész vagyok és sztem tumor van az agyában. meg neked is

Új-Zélandon ill. Kanadában mennyiben másabbak az emberek?

Tudom, nem lehet egy egész ország lakosságát egy kalap alá venni, de általánosságban miben különböznek a magyaroktól/európaiaktól? Miben más a kultúrájuk? Azt hallottam, hogy az ausztrálok nagyon közvetlenek és lazák. Õk is hasonlóak?
Egészségedre.
Kint se normális. :D
Annyival másabb, hogy állatokkal csinálják. Nem érdemes kipróbálni. Próbáld csak egy ló farkát megfogni...szerintem abból max a kórházban lesz nõvér szex az jobb...am fiú lány?
ugy utálom az ilyen betegeket, minek vagytok ezen a bolygón?

Mennyivel másabb az eredeti Minecraft, mint a tört? Érdemes megvenni?

Legjobb válasz: Az eredeti mivel hogy pénzbe kerül, ezerszer kulturáltabb.Kevsebb az olyan játékos aki csak "griefel".

Az eredeti mivel hogy pénzbe kerül, ezerszer kulturáltabb.Kevsebb az olyan játékos aki csak "griefel".
Sima törtel nem lehet skined. Komolyabb törtel lehet de csak olyanok látják akik szintén ilyen verziót használnak. Eredetiben egyértelmûen simán beállítható és látják. És tiszteld a gyártót és fizess a játékért. Lopni bûn, ÉRTEM?! Notch eredetileg egyedül kezdte a játék kódolását, megérdemli az elismerést, amit úgy teheted meg, hogy kifizeted a játékot.
100% ugyanaz, csak a törttel nem lehet eredeti szerveren multizni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!