Találatok a következő kifejezésre: Mennyivel lesz a mell a (28 db)

Szeretnék konditeremben járni, de félek hogy a mellem majd sokkal kisebb lesz az edzés során. Mennyire igaz ez?

22 éves nõ vagyok, most szeretnék edzeni járni. Nem vékonyodni szeretnék, csak formásodni és feszesíteni. Bátyám viszont állandóan azzal heccel, hogy majd el fog tûnni a mellem és akkor aztán tárhatom szét a kezem, hogy hova tûnt. Ennek mennyi az esélye? Az edzõt meg se merem kérdezni, mert tuti kiröhög, hogy na a hülyepi.csa...

Legjobb válasz: Mi az szerinted, hogy formásodni és feszesíteni? Amúgy a jó alak receptje az izom kevés zsírral. Ezt általában a tömegelés (melyben jön izom és zsír is egyaránt) idõszakkal kezdõdik majd ezt követi a szálkásítás, melynél minél inkább próbálva rezerválni az izomzatot, lepucoljuk a zsírt. Na mármost, ilyenkor, mivel zsírt vesztünk, s mivel a nõi mell is fõként zsírból áll, fogyhatsz belõle (ahogy tömegeléskor akár még nõhet is). Az, hogy ez mennyire lesz jelentõs, a genetika, és a szálkásítás mértéke szabja meg.

Mi az szerinted, hogy formásodni és feszesíteni? Amúgy a jó alak receptje az izom kevés zsírral. Ezt általában a tömegelés (melyben jön izom és zsír is egyaránt) idõszakkal kezdõdik majd ezt követi a szálkásítás, melynél minél inkább próbálva rezerválni az izomzatot, lepucoljuk a zsírt. Na mármost, ilyenkor, mivel zsírt vesztünk, s mivel a nõi mell is fõként zsírból áll, fogyhatsz belõle (ahogy tömegeléskor akár még nõhet is). Az, hogy ez mennyire lesz jelentõs, a genetika, és a szálkásítás mértéke szabja meg.
Szerintem ne kockáztass, a cickók fontosabbak!:)
szerintem nagyon szexi és sportos a kis mell, izmos test nõknél. ezerszer vonzóbb, mint a nagy mell, löttyedt valag:)

Mennyi idő alatt termelődik a tej? Mikor lesz megint tele egy lefejt mell?

Köszönöm

Legjobb válasz: A tej legnagyobb részben akkor termelõdik, amikor szopik a baba, vagy fejed a mellet. A "teltségérzetet" az a kevéske adja, ami épp felgyülemlik, amíg nem éri inger a mellet. Néhány hét/hónap után (kinél mikor), ha igény szerint szoptatják a babát, akkor teljesen puha marad a mell, gyakorlatilag mindig. Egy jól szopizó babának mindig jön valamennyi tej, ha mellre kerül, az más kérdés, hogy esetleg lusta, vagy éppen túl türelmetlen kivárni a tejadó reflexet és ezért sír.

A tej legnagyobb részben akkor termelõdik, amikor szopik a baba, vagy fejed a mellet. A "teltségérzetet" az a kevéske adja, ami épp felgyülemlik, amíg nem éri inger a mellet. Néhány hét/hónap után (kinél mikor), ha igény szerint szoptatják a babát, akkor teljesen puha marad a mell, gyakorlatilag mindig. Egy jól szopizó babának mindig jön valamennyi tej, ha mellre kerül, az más kérdés, hogy esetleg lusta, vagy éppen túl türelmetlen kivárni a tejadó reflexet és ezért sír.
Nem írtad, mennyire közeli rokon, ismerõs az elhunyt, de én meggondolnám, ha nem túl közeli, hogy elmenjek-e... Ha hûvösebb lesz, akkor is ki tudsz menni, kiviheted a virágot, koszorút, mondhatsz egy imát... Számtalan ismerõsöm így tett hasonló helyzetben. Nem rosszindulatból írtam!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Szépen!
Ha most óránként fejsz annyit, amennyi kijön, akkor az valószínûleg elég lesz. Masszírozd meg jól hátulról a bimbó felé, simogasd az ujjbegyekkel, rázogasd kicsit, és úgy fejj, hogy a cicik lógnak, tehát a felsõ tested párhuzamos a talajjal. Nekem így a semmibõl 40 gramm jött ki.
A kérdező hozzászólása: Sajnos muszáj! De remélem tudok még hozzá fejni egy keveset, és addig még remélem fel is kel, hogy tudjon enni! Lehet végig alussza, amíg nem leszek itthon, de az is lehet, hogy a meleg miatt hamarabb felkel! A mi kocsink is klímás, de eszméletlen ez az idõ...
Értem, erre nem is gondoltam. Mondjuk nálunk a lakásban se túl kellemes, én a 10 hetes babámmal nemsokára indulok majd orvoshoz, muszáj menni... Amúgy meg az autónk, bár már elég régi darab, légkondis, így nem vészes. És mindenképp menned kell? Úgy gondolom, hogy ezt megérti mindenki, hogy a baba miatt nem tudsz. Nekem õsszel kellett volna nagybátyám temetésére menni, de a hányingertõl nem tudtam, meg el is kaptam épp valamit, mondtam anyámnak, hogy mennék én, de félek, hogy elájulok, és ezt mindenki megértette. Sajnáltam egy kicsit, de jobb volt így. Persze nem tudom, kidet vesztetted el, de mérlegelj mindenképp.
A kérdező hozzászólása: Nem kell messzire mennem, meg szerintem nem is leszek sokáig oda, de fõ az óvatosság! Az a baj, 45 fok van most kinn! Nem szeretném ilyen melegbe magammal vinni! :(
Ó de sajnálom! Lehet hogy hülyén hangzik, de nem tudod esetleg magaddal vinni? Úgy gondolom, hogy apával együtt. Amikor megérkeztek, megszoptatod az autóban, apa meg addig tologatja babakocsiban. Egyébként lehet hogy elég lesz a lefejt is. Nem tudom, mennyi kell utaznod, illetve összesen hány órát lennél távol.
A kérdező hozzászólása: Sajnos temetésre kell ma mennem, és az apukájával maradna itthon, most 3 hetes! Fejtem már le neki, de az kevés! Igény szerint szoptatom, indulásig mér egyszer biztos eszik, de még fejnem is kellene neki! Akkor lehetséges, hogy lesz annyi?!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Szépen! Sajnos közeli :( Sikerült viszont annyi tejet lefejnem, ha megéhezne a kiscsaj :) akkor apa tudjon neki adni! De megyek is, temetés.. Köszönöm szépen mindenkinek!Ment a zöld kezecske :) További Kellemes Napot!

Mennyi igazság van abban hogy ha alváskor szabadon hagyjuk a melleket akkor feszesebbek lesznek?

Legjobb válasz: Nagy mellek esetén én nem gondolom, hogy ez igaz (ahogyan az is mítosz, hogy a melltartó nem egészséges, mert a saját izmok stb. - ez mind bla bla bla!! Úgy ki fognak nyúlni, hogy nézhetsz, ha nem veszel melltartót, saját súlya lehúzza!). Én azóta érzem úgy, hogy jobban állnak a melleim, amióta normális melltartókat használok -úgy látom, melltartó nélkül is jobban állnak. Ha súlyos, nagy melleid vannak, napközben jó erõs, alulról támasztó melltartó ajánlott (nekem a félkosaras push-up a legjobb,legkényelmesebb). Én éjszakára lazább melltartót használok, merevítõ nélkülit, vagy merevítõset, de ami csak egy rétegû, nem push-up. Melltartó nélkül nagyon ritkán alszok, max.néha a kedvesemmel. De nem kényelmes számomra.

Nagy mellek esetén én nem gondolom, hogy ez igaz (ahogyan az is mítosz, hogy a melltartó nem egészséges, mert a saját izmok stb. - ez mind bla bla bla!! Úgy ki fognak nyúlni, hogy nézhetsz, ha nem veszel melltartót, saját súlya lehúzza!). Én azóta érzem úgy, hogy jobban állnak a melleim, amióta normális melltartókat használok -úgy látom, melltartó nélkül is jobban állnak. Ha súlyos, nagy melleid vannak, napközben jó erõs, alulról támasztó melltartó ajánlott (nekem a félkosaras push-up a legjobb, legkényelmesebb). Én éjszakára lazább melltartót használok, merevítõ nélkülit, vagy merevítõset, de ami csak egy rétegû, nem push-up. Melltartó nélkül nagyon ritkán alszok, max.néha a kedvesemmel. De nem kényelmes számomra.
Az én melleim feszesek, de soha nem aludtam melltartóban!Alvás közben max egy nagyon laza pólót tudok magamon elviselni bugyival, semmi mást!Szóval nekem nem lett lógós vagy pettyhüdt!


Szeretném ha nagyobb lenne a mellem. Push-up melltartón gondolkodom. Tényleg nagyobb lesz a mell ha push-up melltartót használsz? Bármelyik ruházati boltban lehet venni? (kínai, intimissi stb) Körülbelül mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Persze, nagyobbnak látszik a melled, sokkal teltebbnek, most a Tescoban olyat láttam, hogy van beleépítve egy pici párnácska, még jobban telíti az idomokat. Kínaiban is lehet kapni, Intimissiben is, szerintem bárhol, 1500-2000 ft-tól a csillagos ég a határ.

Persze, nagyobbnak látszik a melled, sokkal teltebbnek, most a Tescoban olyat láttam, hogy van beleépítve egy pici párnácska, még jobban telíti az idomokat. Kínaiban is lehet kapni, Intimissiben is, szerintem bárhol, 1500-2000 ft-tól a csillagos ég a határ.
attól, hogy nagyobbnak tûnik, nagyobb nem lesz. leveszed a melltartót és ugyanakkora melled marad. hány éves vagy?
Nem lesz nagyobb a melled ha push-upot használsz. http://25.media.tumblr.com/tumblr_lttmwekDqH1qgevfco1_500.jpg
Igen, nagyobb nem lesz, nagyobbnak látszik. Elsõ vagyok. Azért, nagyon nagy szivacsot azért nem érdemes beletenni, mert ha barátod van vagy lesz és leveszi a melltartód, hát, nagyot fog csalódni...érted, ugye?
A kérdező hozzászólása: Az egy dolog ha leveszem ugyanakkora marad... Értem, de nincs barátom és nem is akarok:)

Ha szeretnék a lefejt tejem mellé tápot adni, hogyan csináljam lehet úgy hogy egyszer táp aztán a tejem? ! 1 hónapos lesz a baba és igényli a tejem után a tápot 80-ml max letudok fejni de sokszor kevés neki, mennyit adhatok neki? !

4 kg a súlya

Legjobb válasz: 80ml-t ha le tudsz fejni, akkor miért nem szoptatod? legközelebb fele annyi tápszert adj, mint azelõtt, és fokozatosan csökkkentsd, ha már adtál. szoptasd gyakran, és egyre több tejed lesz, pont annyi, amennyi elég neki. ha elkezdesz tápszert adni, ami könnyebben jön a cumisüvegbõl, mint a cicibõl a tej, a baba még annyit sem fog szopizni, és ettõl még kevesebb lesz, és hamar elapad. 1 hónaposan 4 kg az teljesen jó, bár nem tudjuk mennyivel született, de még ha 3,5 akkor is jó.

80ml-t ha le tudsz fejni, akkor miért nem szoptatod? legközelebb fele annyi tápszert adj, mint azelõtt, és fokozatosan csökkkentsd, ha már adtál. szoptasd gyakran, és egyre több tejed lesz, pont annyi, amennyi elég neki. ha elkezdesz tápszert adni, ami könnyebben jön a cumisüvegbõl, mint a cicibõl a tej, a baba még annyit sem fog szopizni, és ettõl még kevesebb lesz, és hamar elapad. 1 hónaposan 4 kg az teljesen jó, bár nem tudjuk mennyivel született, de még ha 3, 5 akkor is jó.
Szia! Szoptatsz is vagy csak fejsz és cumisüveggel adod? Ha 80 milit lefejsz szopi után, az azt jelenti, hogy ennél sokkal több van a melledben ( a baba sokkal hatékonyabban szopik, mint a mellszívó!), miért nem a melled adod oda még neki? Honnan tudod, h igényli a pótlást, sír vagy csak cuppog, nyugtalan? Leírnád pontosan, hogy zajlik egy szoptatás/etetés nálatok? Mikor adsz neki enni, amikor már sír vagy azt nem várod meg? MElyik melledre teszed, váltasz-e mellet, hányszor? Hagyod, hogy õ hagyja abba a szopást vagy idõt nézel? Cumisüvegbõl adsz neki tejet/tápot? stb

Mennyire lesz abból gond, hogy megnyomódtak a melleim alvás közben?

36hetes vagyok, eddig nem volt gondom a melleimmel, de ma reggelre megnyomhattam ?ket, és a mellbimbók rettenetesen fájnak, olyan érzés, mintha nagyon kidörzsöl?dtek volna.

Legjobb válasz: Szia!Én 33 hetes kismama vagyok,nekem (idáig)csak az elején fájtak a melleim,de azt olvastam vhol,hogy szoptatós melltartót v.bébydollt nyugodtan lehet már ilyenkor használni alváskor is!Boldog babavárást neked is! :-)

Szia!Én 33 hetes kismama vagyok, nekem (idáig)csak az elején fájtak a melleim, de azt olvastam vhol, hogy szoptatós melltartót v.bébydollt nyugodtan lehet már ilyenkor használni alváskor is!Boldog babavárást neked is! :-)
Élelmiszer nélkül? Úgy nehezen. Agy nélkül? Úgy még rosszabb. Meg azért szar lehet láb nélkül élni.
A kérdező hozzászólása: 183 cm és kb 75 kg
hány cm vagy? menyi felesleg van rajtad?
A kérdező hozzászólása: A felkarom egyébként 31-es
A kérdező hozzászólása: lehet azert mert nem eppen vagyok sovany, ezrt van jo labizmom. persze meg futok meg tekerek meg mindent ott a terembe de nem azt akarom, hogy nojon az izmom csak hogy legyek formaba. ;)
Milyen érdekes... itt a gyiken senki sem edz lábra, mert mindenki meg van vele elégedve. Szívesen cserélnék veletek, én pont a lábammal nem vagyok elégedet:)
A kérdező hozzászólása: Csak néha nem fogom fel a poént meg az ilyesmiket, szóval bocs :D
A kérdező hozzászólása: pont hogy a lábammal és az agyammal nincs sok baj. Nekem mindkettõ megfelel. :D A vádlim és a combommal nagyon meg vagyok elégedve. És azért nem tartozom a hülyék és buták közé sem szerencsére :D
És azért lábra még mindig edzhetnél. Agyra is, ha ezt nem sikerült elsõre felfogni.
Aki ezt monja az nem ért hozzá. Zsírból SOHA nem lesz izom. Zsírszövetbõl izomszövetet nem lehet produkálni csak ha varázsló vagy. Nem kell a zsírosodás tömegnöveléskor, de sajnos kis zsír jön fel általában, de ez nem cél. Sõt ezt késõbb le kell adni szálkásításkor.
A kérdező hozzászólása: Nem fõcélom, hogy fogyjak, csak hallottam olyat (sõt szinte miondenki ezt hajtogatja), hogy zsírból könnyebb izmot növelni. Lehet nem fogalmaztam jól, de ez a lényege.
Oldalakat lehetne ide írni. Egyszerre nem tudsz izmot növelni és zsírt leadni, mert az egyikhez szálkásító diéta kell, az izomnöveléshez pedig tömegnövelõ étrend. Kezd a bodybuilder.hu-n az alapismeretek olvasásával és ha maradt kérdésed szívesen válaszolok.
A kérdező hozzászólása: Nem kell megjedni hoigy kétszer akkora, mert nincs nagyon fejledt izomzat a karomon meg felsõ testemen, ezért akarom, hogy ne legyek puhány. Illetve milyen edzés programot ajánlotok, vagy ti mit szoktatok csinálni? Ne kacagjatok ki ha hülyeséget mondok, még csak mostismerkedem ezzel.
A kérdező hozzászólása: elsõ válaszoló: Nem értem mit mondasz... Többinek köszi. Van egy felesleg amirõl lemenjen bõven, de nem tartozom a kövér kategóriába mások szerint.
Így van, függ a genetikától és az étrendtõl is, de pár hónap alatt kell hogy látszódjon azért.
3 hónap az semmi, de egy kicsit biztosan látszódni fog. Ez a kaján, edzésen és a testalkatodon is múlik. Nem tudom mennyi idõ alatt leszel kétszer akkora:D Mert nem tudok rólad semmi, és nem vagyok jós sem.
Semmit sem tudtok a testépítésrõl, a zsírból soha az életben nem lesz izom, és egy jó testhez évek kellenek.Olvasgass könyveket a testépítésrõl, hamarabb leszel okosabb.

Lógnak a melleim! Ez mennyire lesz neki zavaró?

Nagyok a melleim (95B) Félek, hogyha a pasim meglátja kiábrándul. Tipp?Tanács? (azonkiv?l, hogyha szeret igy elfogad.. stb...) Nem a térdemnél vannak, de engem zavar:s 18/L

Legjobb válasz: pontosan mennyire lógnak? Elérnek a köldöködig?

pontosan mennyire lógnak? Elérnek a köldöködig?
Természetes, hogy a nagyobb mellek márcsak a gravitáció miatt sem állnak feszes vigyázzban. Nem fog kiábrándulni. Hideg-meleg váltózuhany, "gyúrj" mellizomra, az ilyen feszesítõ kencék nemtudom mennyire hatásosak, sosem próbáltam, esetleg valami olyasmivel masszírozni...
nemtudom hogy a nagy mell menyire is lenne zavaro a pasid számára. gondolom már látott polloban nem csak ballonkabátban. és tudja hogy nem kicsik. és nemis ugy állnak mintha fejjel lefelé álnál. ezzel nincsen semmi gond. a természet rendje. szerintem ne zavarjon. õ csak büszke lehet rá ;):)
Szerintem a pasid ruhán keresztül is fel tudja mérni, milyen fantasztikus adottságod van. Légy rá büszke, mert hidd el a kis mellû nõk bármit megadnának érte és meg is adnak a plasztikai sebésznek a méregdrága szilikonért. Neked gyárilag be van építve és ez a méret nem is állhat úgy, mintha csak 75b volna. Szóval a pasid ezt tudja és nyilván tetszik is neki, azért is gerjed rád. Ha a pattanásnyi cicik tetszenének neki, nem veled járna. Szóval, no para, bátran vegyél fel kivágott cuccokat és viseld büszkén a természet bõkezû adományát.
dobd hátra és egybõl nemfog zavarni senkit se :D
Nem tudom, ahogy elképzeltelek, nekem kifejezetten tetszenél. Csak egy kcisit több önbizalmat!
Hát ha nagyon lógnak akkor természetesen zavaró lesz neki, tehát észre fogja venni és nem fog neki tetszeni. De Ms. Choksondik-nak is összejött Mr. Mackey - aztán tök boldogan együtt voltak. Amúgy meg picit minden mell gravitál ettõl lesz természetes - szerintem ettõl gyönyörûek. Ha még tényleg annyira annyira akkor meg maradj melltartóban az is nagyon izgató:P remélem segítettem.
Én pl pont az ilyet szeretem, sokkal jobban lehet vele játszani, mint egy hetyke cicivel... Ha a pasid is ilyen biztos tetszeni fog neki. A méreted meg teljesen rendben van! Üdv. 25/f
A kérdező hozzászólása: Mennyi hidrogén kell bele hogy elérjen a kívánt színt?
Ez a [email protected] festék amit csak vehettél.
A kérdező hozzászólása: honnan tudod?
Pontosítok, a vörös változatát ismerem csak, de nekem amikor kezdett kikopni olyan csúnya narancssárga színe lett, bántam is, hogy befestettem.
A kérdező hozzászólása: hát nemtudom, nekem ezt ajánlották, mert állítólag jó. és nem lett tõle narancssárga, de ugyebár mindenkinek más a haja..

80B-s a mellem. nagyon ingadozik a a súlyom ez meg is visel, lóg a cicim, pedig még csak 21 vagyok. A férfiakat mennyire zavarja, mennyire lesz elegük a lógó cicikből?

Legjobb válasz: van akit zavar, van akit nem. Elõre meg nem lehet tudni. Igazából az az érdekes, hogy téged mennyire zavar a dolog, mert az, ahogy te viszonyúlsz hozzájuk, az ki fog hatni arra is, hogy egy pasi milyennek látja. Függetlenül attól, hogy amúgy mit szeret.

van akit zavar, van akit nem. Elõre meg nem lehet tudni. Igazából az az érdekes, hogy téged mennyire zavar a dolog, mert az, ahogy te viszonyúlsz hozzájuk, az ki fog hatni arra is, hogy egy pasi milyennek látja. Függetlenül attól, hogy amúgy mit szeret.
Szerintem egy jó kapcsolat nem azon múlik, hogy milyen a cickó! És szülés után majd még jobban lógni fog, tehát bele kell sajnos törõdni! Nekem is lógós, de a párom imád "belebújni"!
A szép mellbimbó mindent tud ellensúlyozni, pláne ha guszta határozott körvonala van, de nem ez a mérvadó, ránk nézve sem lenne jó ha az alapján döntenének a csajok hogy nem egyforma nagy a 2 golyónk, meg ráncos a tökünk, esetleg görbe a farkunk, meg mekkora!
ha egy pasi szeret téged akkor nem a cicijeidet fogja szeretni vagy éppen nem szeretni, hanem téged! ne aggódj ezek miatt.
Ezen lehet kicsit javítani a mellizmok edzésével. Sokféle férfi van, de ezen pont nagyon könnyû segíteni: a komolyabb ismerkedés során ne vegyél melltartót, és olyan ruha legyen rajtad, amelyben szabadon mozoghat a melled, vagy látható a formája. Mondjuk azért ne ezzel a szereléssel indíts, mert az kissé félreérthetõ :-/ Sok férfira ez igen hatásos :-) - és õket aztán nagyon nem fogja érdekelni, hogy mi mennyire lóg! Inkább téged fog zavarni, ha nem tudja majd elfordítani a tekintetét :-) Egyébként a férfiak kb. negyed másodperc alatt becsülik fel a melled tulajdonságait 99%-os pontossággal :-) - ha nincs rajtad valami masszív melltartó. Ilyet meg ne viselj (tehát ne emeld meg nagyon a melled) - mert utána nagy lehet a csalódás. Ezen kívül van egy csomó olyan testhelyzet, amikor a mellek "lógatása" kifejezetten jól áll, és rendkívül hatásos lehet. Simogatni is ilyennel lehet jól... Mondjuk ehhez azért már elég bizalmas kapcsolat kell :-)
Szia! Biztos vannak olyan fiúk, akik nem a melleid alapján ítélnek, úgyhogy nem hiszem, hogy emiatt aggódnod kell :) Remélem megtaláltad azóta, aki téged elfogad úgy, ahogy :) Csak fel a fejjel! :) Puszi! Attila
sose lesz elegem a lógó cicikbõl. az a baj nem kapok belõlük eleget. imádom a lógó melleket!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!