Találatok a következő kifejezésre: Mennyivel lesz a (2495 db)

neked mennyi lesz?
A kérdező hozzászólása: Kb. 400-ra számítok.
Szerintem inkább csökkenni fog a két emeltszintû miatt. De nem biztos, ez csak az én véleményem.
Csökkenni fog, mivel ráadásul jó nehezek voltak az emeltszintûk, és az én csoportomból(faktos) szinte mindenki elszúrta. Órán kb 90-100%os próbaérettségiket írtunk. most meg örülni fogok a 65% nak maxos szóbelivel:/
mennyi lett végül az írásbelitek?
Kb mindenkinek harminc valahány pontja lett a kémián , biológiából meg hatvan valahány... ráadásul mi állítólag egy "elit" gimnáziumba járunk... egy-két embernek lett kiemelkedõ kémiája, de õk vegyészmérnökire jelentkeznek. Biztos csökkenni fog kb szerintem olyan 380 körül lesz +/- 3 pont kb...
Csak legyen igazatok... :)
A kérdező hozzászólása: Alaptalan volt a félelmem, az emelt bioszom 92% lett, az emelt kémia meg 96%.:D:D:D 476 pont. :D
312 pont a határ :D ezt nem hittem volna :D

Mennyi lesz a ponthatár 2013-ban?

A Miskolci Egyetemre szeretnék menni Olajmérnöknek, tavaly 261 volt a ponthatár, de akkor még 10000 állami hely volt m?szaki területen az országban, most ezt 1200-ra csökkentették, vagyis emelkedni fognak a pontok is, mekkora a várható pontszám, emelt szintet kell-e csinálni?

Legjobb válasz: 386 Most õszintén; erre ki tudna szerinted válaszolni? Még annyit sem lehet tudni, egyáltalán mennyi lesz a hely ott, ha egyáltalán lesz államilag támogatott.

386 Most õszintén; erre ki tudna szerinted válaszolni? Még annyit sem lehet tudni, egyáltalán mennyi lesz a hely ott, ha egyáltalán lesz államilag támogatott.
Jaj drágám, bárcsak bárki tudna errõl vmit :( nekem orvosi lett volna a cél, idén 3 ponttal csúsztam el, de már ott tartok, hogy hagyom az egészet a francba... nem lehet tudni semmit se, még azt sem egyelõre, hogy az egyes egyetemek egyes szakjaira konkrétan hány embert vesznek fel államilag támogatottra. Pedig azt jó volna tudni. Na majd dec 15. után kiderül.

Szerintetek felvesznek? Mennyi lesz a ponthatár?

Legjobb válasz: Hova, mennyi pontod lesz kábé, milyen szak? Mit vársz, hogy jósok vagyunk?

Hova, mennyi pontod lesz kábé, milyen szak? Mit vársz, hogy jósok vagyunk?
Ma már mindenkit fölvesznek valahova... legfeljebb fizetsz érte.
ez aztán a színvonalas kérdés...
hát ha ilyen konkrét ember vagy akkor biztosan


Inszemináció? A budapesti Kaáliban lesz, de nem tudom, hogy mennyi lesz a költség? Azt tudom, hogy 45. 000, de ebben benne van az ultrahangos peteérés figyelés is? Mi mennyibe fog kerülni?

Legjobb válasz: Nálunk, vidéken 40.000Ft maga az inszem, az Uh-k és a hormonok + költség. Én 70-80 körül számolok, minimum 60.000 nálunk ha spontán ciklusban lesz.

Nálunk, vidéken 40.000Ft maga az inszem, az Uh-k és a hormonok + költség. Én 70-80 körül számolok, minimum 60.000 nálunk ha spontán ciklusban lesz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

Max gyed-nek 2012-ben mennyi lesz a nettója?

Jelenleg olyan 98 e ft-ot utalnak havonta egy gyermek családi kedvezménye és adójóváírás. Jöv?re ez kevesebb lesz?

Legjobb válasz: Hát elõtte nem ártana tudni, mennyi lesz a max gyed:) De amúgy valamivel kevesebb lesz, mert kivezetik ugyan a szuperbruttót, de az adójóváírást is:(

Hát elõtte nem ártana tudni, mennyi lesz a max gyed:) De amúgy valamivel kevesebb lesz, mert kivezetik ugyan a szuperbruttót, de az adójóváírást is:(
A kérdező hozzászólása: Hát csajok kevesebbet kaptam. 80.800ft-ot a családit most nem én kérem. De akkor is kevesebb 16 e ft-al. Hogy a francban van ez?
Mennyi volt a béred, ami után megállapították a gyedet? Mert ha kevesebb mint 186 ezer, akkor nem jár neked a jelenlegi max. gyed. Pl. ha neked 156 ezer volt a béred, akkor a korábbi max. gyed járt, de most is annyi fog járni, 109200. Ebbõl levonás 16% (17470Ft) szja, és 10% (10920) nyugdíj. Az pontosan 80800.
És ebben nincsen benne az adókedvezmény.
A kérdező hozzászólása: szia, dejó, hogy válaszolsz 1. babánál a tgyás maximálva volt, mert nem volt meg a 180 bérezett nap max gyed 2. baba 2 év 2 hónapra született. a 2 hónap alatt a szabijaimat vettem ki. 220 e ft a bruttó bérem. Tgyás maximálva volt és max gyedet kaptam. Van egy kolleganõm, õ 2 éven belül szült és 400 e ft volt a fizetése, õ 79 e ft-ot kapott, neki megvolt a 180 nap. Hogy lehetséges ez? Van igazság?????
A kérdező hozzászólása: Mostmár abban sem vagyok biztos, hogy kompenzáció jár -e, hamár kevesebbet kaptam. Azt meg a bér alapján nézik? Hihetetlen, nagyon-nagyon-nagyon ideges vagyok.
A kérdező hozzászólása: 2011. febr.végi baba a 2. baba.
Akkor ez lesz a gond. Mivel a második babánál nem volt 180 bérezett nap, így a tgyás az akkori minimálbér kétszerese alapján lett kiszámítva. A gyed alapja pedig, mivel azért nem volt 180 bérezett napod, mert gyeden voltál, az utoljára kapott ellátás alapja lett - vagyis ugyanaz a gyed alap, mint a tgyásé volt - az akkori minimálbér kétszeresének 70%-a, 109200. Érdemes lenne az oep-tõl megkérdezni, de sanszos, hogy ez ennyi:( A kompenzáció biztosan fog járni, de valószínûleg nem fogják módosítani az alapját. Egy kérdést megér az oep-nél.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszodat. Borzasztó igazságtalannak tartom, hogy két gyerekkel vagyok itthon, nevelem. Szerintem ezt benézték nagyon, ennyire nem szúrhatnak ki velünk. Vagy igen?????
A kérdező hozzászólása: De most 2012 van. akkor miért nem az idei minimálbért nézik? annak a 2x-ét????? mert az 180 e ft lenne?
Nem nézhetik az idei minimálbért, mert az ellátást már kapod, és az alapja 156 ezer volt ( a tgyás alapja). Igen, ez borzasztó igazságtalan, de sajnos gyakran elõfordul. Tudod a kedvezményszabály azt mondja, hogy ha nem volt 180 bérezett nap, akkor az utoljára kapott ellátás alapja lesz a gyed alapja is. Mivel akkor a tgyásod alapja 156 ezer volt, ezt már valószínû nem számolják át, ahogy a fizetésed alapján se számolnák. Még mindig azt mondom, hogy egy kérdést megér az oep felé, de inkább ne készülj pozitívra:(
A kérdező hozzászólása: És a kolleganõm? 400 e ft-os bruttó bér 2008. dec. született az 1. baba, nem volt táppénz, 1 hónappal szülés elõttig dolgozott. Tgyás bér alapján, max. gyed 2. baba 22 hónapra az elsõ után született Jelenleg 78 e ft-ot kapott tegnap, még nálam is kevesebbett!!! Nem értem, tényleg
A 96350-ben nincs benne a családi adókedvezmény, ha azt még odaszámítod, akkor nem 2 ezerrel lesz kevesebb, hanem 8-al több:)
A kérdező hozzászólása: 96.350? végülis akkor 2 e ft-al lesz kevesebb. köszönöm a választ!
A kérdező hozzászólása: Nem a minimálbér 2x-ének a 70%-a?
az adójóváríás az ugrik, ami nem kevés volt A GYED összege havonta nem haladhatja meg a mindenkori minimálbér kétszeresének 70%-át (gyed maximum a minimálbér jövõre 92E ft lesz, úgy tudom, akkor ez bruttó 128800 ebbõl lejön az szja, nyjárulék, adójóváírás sem lesz
A kérdező hozzászólása: Egy 2012-es bérkalkulátor szerint. http://berkalkulator.com/ 94.364ft Most én 98 e ft körül kapok. Ha ez a kalkulátor jól számol, akkor olyan 4 e ft-al lesz kevesebb. Nem 12 e ft-al.
A bérkalkulátor nem tud gyedet számolni, mivel bérbõl és gyedbõl nem ugyanaz a levonás.
A minimálbér kétszeresének 70%-a lesz a max gyed, de te már most tudod, hogy mennyi lesz a minimálbér?
92 ezer lesz aminimálbér, nem?
Majd kiderül.
elõzõ vok, a kalkulátorok közt találsz választ.
Na, mostmár tudjuk, mennyi lett a minimálbér - 130200. Ebbõl levonás 16% szja, és 10% nyugdíj. Ennyi a nettója.
kitöröltem véletlenül egy sort az összeg elõtt: 93000 lett a minimálbér ez alapján a max gyed 130200.
Szia! Úgy néz ki én is így jártam, ahogy te.Neked mit mondott az OEP? Én most készülök felhívni az államkincstárat, m ert nekem õk utalnak, de ha így van, ez nagyon igazságtalan....Minket miért hogynak ki az emelésbõl?

2010-ben mennyi lesz a családi pótlék 1 gyerek esetében? És mennyi a max gyed, mennyit kapunk kézhez?

Legjobb válasz: Az ADOZÓNA.HU oldalon van gyes, gyed kalkulátor. Ha beírod az eddigi bruttó béred, akkor kiszámolja, hogy mennyi ideig és nagyjából pontosan mennyi TGYÁS-t, GYED-et, GYED-et fogsz kapni.

Az ADOZÓNA.HU oldalon van gyes, gyed kalkulátor. Ha beírod az eddigi bruttó béred, akkor kiszámolja, hogy mennyi ideig és nagyjából pontosan mennyi TGYÁS-t, GYED-et, GYED-et fogsz kapni.
a családi 12200 ft, a gyed bruttó 100100 ft, szerintem olyan 75e ft körül van.
A Gyedet nem tudom sajna, de a családi pótlékot befagyasztották, szóval annyi mint tavaly, nekem 13700 Ft.
biztosítás kalkulátorra keress rá googleben, belinkelném de nem engedi az oldal, az elsõ találat az lesz ami neked kell
Pont azoktól függ a leginkább a díj amiket nem írtál meg: kocsid típusa, kora, teljesítménye.

Szerintetek idén mennyi lesz a ponthatár PPKE anglisztika alapképzésére?

Legjobb válasz: 400-on felül, kb. 410-420... :/ ez függ majd attól, hogy mennyien jelentkeztek, és azoknak mennyi pontjuk van.

400-on felül, kb. 410-420... :/ ez függ majd attól, hogy mennyien jelentkeztek, és azoknak mennyi pontjuk van.

Szerintetek az NKE-igazgatásszervező szakán mennyi lesz a ponthatár?

Tavaly 403 volt ( BCE-ig.szervezőn és mivel ugyebár innen vált ki....) de tavaly csak 250 vettek fel most olyan 400 főt.... akkor itt is emelkedni fog 20 pontot?

Legjobb válasz: Remélem, nem lesz sokkal több. Neked kb. hány pontod lesz? Én olyan 405-420 ponttal számolok.

Remélem, nem lesz sokkal több. Neked kb. hány pontod lesz? Én olyan 405-420 ponttal számolok.
A kérdező hozzászólása: énisss:D kb. ennyim lesz. mibõl emeltezel?
Töribõl :) És te? Amúgy remélem, hogy nem fog naon megnõni erre a szakra jelentkezõk száma, mivel ugye máshol levették a helyeket pl. a jogon. Nah mindegy reménykedjünk :D
A kérdező hozzászólása: éniisss:D sok sikert neked akkor:P aztán ha felvettek el ne felejtsd megirni;)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!